10-24-2021, 02:01 AM
מסקנות מהדיון: סינה-פאנק מ-2013 זה הקרב הכי גדול בכל הזמנים.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
10-24-2021, 08:01 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-24-2021, 08:03 AM על ידי Lord Vader.)
אנשים מדברים על הקרבות הכי טובים של השנים האחרונות והרבייבל נגד אמריקן אלפא לא מוזכר בכלל.
פשע. עריכה: גם הרבייבל בAEW. גו פיגר. מארק
10-24-2021, 08:46 AM
(10-24-2021, 02:01 AM)master of doom כתב: מסקנות מהדיון: סינה-פאנק מ-2013 זה הקרב הכי גדול בכל הזמנים. כשמדברים על קרבות גדולים בכל הזמנים אני פיזית צריך להחזיק את עצמי מלכתוב אומגה-אוקדה דומיניון 17'. gets me every time. (10-24-2021, 08:01 AM)Lord Vader כתב: אנשים מדברים על הקרבות הכי טובים של השנים האחרונות והרבייבל נגד אמריקן אלפא לא מוזכר בכלל. FTR מול קני/פייג', גאד דאמ איזו טרגדיה ארוזה בתוך קרב. לא מאמין שטוני קאהן הביא להם תחפושות של לוצ'ות תכנית קודמת, פשע.
10-24-2021, 08:51 AM
(10-23-2021, 10:30 PM)SwitchBlade כתב: אני מהמר 20 אגורות שכל האירוע של NJ בתאריך הזה הוא hoax אחד ענק ותהיה פלישה לפול גיר, ג'יי ווייט יהיה בפייסאוף מול אומגה, וכמובן שהאנגמן פייג' האלוף החדש יהיה בפייסאוף עם הירוקי גוטו. אבל אחי, שיבאטה חוזר להתאבק וכל זה! והאירוע של NJ מתרחש בLA באותו יום
10-24-2021, 09:03 AM
(10-24-2021, 08:51 AM)DarkArts כתב: אבל אחי, שיבאטה חוזר להתאבק וכל זה! אם אני NJPW אני לא נותן לשיבאטה להתקרב לזירה עד שתעבור הקללה ונגיע ל2022.
10-24-2021, 09:35 AM
הטייק שלי על כל מה שנידון פה בעמודים האחרונים:
אם אני מסתכל באופן רחב על ארבעת הארגונים המשמעותיים בעולם בשנים האחרונות (WWE, AEW, NXT, NJPW), הקרב האחרון מבחינתי מהרוסטר הראשי של ה-WWE שממש הגיע לו התואר MOTYC, קרב שאפשר להעמיד אותו בשורה אחת עם הקרבות הגדולים משאר הארגונים והוא לא יפול מהם - זה סטיילס נגד סינה מסאמרסלאם 2016. אם מחשיבים גם את 2021, ריינס-בריאן-אדג׳ מרסלמניה האחרונה הוא הראשון שהצליח להיכנס לרשימה הזו שלי ב-5 שנים האחרונות. קופי-בריאן היה מצויין ואין לי שום טענה למי שיכלול גם אותו, זה פשוט שהוא היה טיפונת מתחת קני-טנהאשי, קני-מוקס או גרגאנו-קול לדעתי. אני מניח שמה שנהיה בהמשך עם NXT השליך על ההסתכלות בדיעבד על הרגעים הגדולים שלהם, ובכל זאת, כל הגרגאנו-צ׳אמפה, גרגאנו-אנדרדה, גרגאנו-קול, סמי-נוויל, סמי-נקאמורה ואפילו DIY-רבייבל נחשבו בזמנו תו תקן לאיכות, גם כשבאותן שנים ניו ג׳פן היו בשיאם. אני עדיין זוכר להם חסד נעורים. וכן, זה משעשע לחשוב שרוב השמות האלו נמצאים עכשיו ב-AEW. ב-2015 היו ל-WWE מבחינתי שלושה קרבות גדולים שהתעלו על כולם - לסנר-סינה-רולינס מהראמבל, ריינס-לסנר מרסלמניה 31 כמובן (קרב השנה) וקווין-סינה מ-MITB, שהסיבה היחידה שאני מדרג אותו טיפה מתחת לשני הקודמים היא שבניגוד לשניהם, שם ניצח האדם הלא נכון. אם מחפשים קו משותף בין שלושת הקרבות האלו (וגם סטיילס-סינה וקופי-בריאן אם תרצו) - בכולם היה מצד אחד שם גדול וחזק מהטופ של הארגון כשהוא עוד רלוונטי ובולט, ומהצד השני שם חדש שמנסה לפרוץ ולבסס את מקומו. אלו בסוף הסטוריליינים שתמיד עובדים ותמיד יעבדו הכי טוב. וכמו שכתבתי בזמנו באשכול על פאנק, ל-WWE יש כרגע מחסור רציני בגזרה הזו, בעוד AEW נמצאים בשלב שבו הם עושים בעיקר את זה, וזו אולי סיבה טובה לכך שכל כך הרבה אנשים מושקעים בסטוריליינים שהם מריצים כרגע. ![]()
לא יודע כמה זה הוט טייק אבל בשבילי קופי נגד בריאן בטיר של קרבות מניה עם ברט נגד אוסטין, ברט נגד אוון, שון נגד טייקר ורנדי סאבאג' נגד סטימבואט.
ומאלה הקרב היחיד שאני אומר בביטחון שהוא בוודאות יות3 מקופי נגד בריאן זה ברט נגד אוסטין.
רק אומר שסינה פאנק מ 2013 לגמרי נשכח בתודעה אף אחד לא מדבר על זה, אין לזה שום אזכורים אין על זה סטוריליין בכלל וכולם שכחו מזה לגמרי אף אחד לא מדבר על זה בכלל.
10-24-2021, 11:04 AM
הלגאסי של פאנק נגד סינה ב2013 זה "הקרב שמתנשאים אוהבים להגיד שהוא בעצם יותר טוב מהאחד ב2011"
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|