Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | Stardom All Star Grand Queendom 2026

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | Stardom All Star Grand Queendom 2026
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-27-2026, 11:25 AM
(04-27-2026, 11:16 AM)Tblack כתב:  זו אכן רינה מכפרה על רינה. חבל שיצא לך לראות אותה לכל כך קצת זמן. רק בשבילה שווה לתת עוד צ'אנס.

מה חשבת על קרב הוגות?
מבין כל הקרבות, הרגיש לי שבערב הזה, זה הקרב שהכי הייתי ממליצה למי שרוצה להיכנס להיאבקות ג'ושי.

אני אוהב קרבות הארדקור אז היה לי קל להתחבר לקרב.
סומך עלייך אז אני אראה גם את האירוע הבא בשביל רינה
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-27-2026, 11:29 AM
(04-27-2026, 11:25 AM)KB24 כתב:  אני אוהב קרבות הארדקור אז היה לי קל להתחבר לקרב.
סומך עלייך אז אני אראה גם את האירוע הבא בשביל רינה

התכוונתי לקרב זוגות על האליפות - 02line נגד mbi2000 Smile
את קרב ההארדקור לא ראיתי, אבל הבנתי שהיה טוב.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
04-27-2026, 11:31 AM
(04-27-2026, 11:29 AM)Tblack כתב:  התכוונתי לקרב זוגות על האליפות - 02line נגד mbi2000 Smile
את קרב ההארדקור לא ראיתי, אבל הבנתי שהיה טוב.

זה הקרב היחיד אני חושב שלא ראיתי
אשלים אותו היום
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
04-27-2026, 05:26 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-27-2026, 05:27 PM על ידי Tblack.)
יאללה.

קרב על אליפות IWGP לנשים: שיורי (א) נגד מייגן ביין:
קרב מעולה, ומאוד חכם של השתיים.
לא יצא לי הרבה לראות את שיורי, אבל יצא לי מספיק כדי להבין שהבדל הגדלים בין השתיים לא יוצר פערים ביכולת או נותן העדפה למייגן ביין. מייגן ביין נתנה פה חתיכת עבודה ורגש והיא הרגישה מאוד טבעית בזירה של סטארדום. למרות שהיה די ברור שהיא לא תיקח את האליפות לשיורי. אז זכינו כאן לקרב ראווה בשביל שתיהן.
הקרב היה טוב מההתחלה ועד הגרסה המטורפת של שיורי ל-OWA. משם הוא נהיה פשוט לא נורמלי. ספוט אחרי ספוט, אפילו הקהל המנומנם של האירוע היה לגמרי בתוך זה ובצדק. ההכנעה של שיורי בסוף הייתה יוצאת דופן.

קרב על אליפות הזוגות: נאצוקו טורה ורואקה (BMI2000) (א) נגד AZM ומיו אמסאקי (02line): זה היה קרב הערב מבחינתי. צריך להתחיל פה קצת מההיסטוריה, 02line ניסו כמה פעמים לקחת את האליפות והן נכשלו. הייתה אווירה באוויר של זה או עכשיו או לעולם לא, ולכן ראו שהן הגיעו למלחמה.
תחילת הקרב הייתה פשוט פסיכית, כשהן פשוט כיסחו את אזומי, העיפו אותה על הגדרות ואז הסלאם הכפול של רואקה וטורה עליה היו נראים כואבים. אני תוהה אם השיעולים שלה היו אמיתיים, כי היא מכרה את זה ממש טוב. זה מהספוטים שאני אומרת - איך אפשר להמשיך אחרי דבר כזה???
אחרי החיסול הזה מיו לקחה את רוב הקרב עליה, אבל היה עוד איזה רצף מדהים של רואקה ואזומי שאף אחת מהן לא הצליחה להנחית שום מהלך שגם היה מעולה והראה כמה הן כבר מכירות אחת את השנייה, וגם כמה הן רוצות את התואר. ועוד לקראת הסוף, שאזומי הגיעה ופתאום התחילה להתעופף ובאמת לא ברור לי מאיפה האנרגיה. מדהימה.
ועכשיו עוד קצת על מיו, היא הייתה מעולה בקרב הזה. קיבלה המון המון והצליחה לעמוד בזה כולל להתחמק פעם אחת מהמיסט ובכל מקרה לקבל מיסט בניסיון השני של טורה. והיא עוד הרימה את טורה פעמיים לקראת סוף הקרב! בסוף הקרב כבר ראו שאין לה כוח והיא בקושי עמדה על הרגליים, ואני חושבת שבגלל זה הסוף שלו היה טיפה טיפה חסר מחץ אבל אחרי כל מה שמיו עברה, אני יכולה להבין.
לא אשקר שהקרב הזה השאיר אותי אמוציונלית וכשהן קיבלו את החגורות לא הבנתי איך הן לא פורצות בבכי. אבל אחרי כן אזומי דיברה והתחילה לבכות.
לא סתם אמרתי שזה הקרב שאני הכי ממליצה לאלעד לראות. זה הקרב שהכי סימל עבורי התאבקות ג'ושי - לחימה עצומה בלי מעצורים ובלי הנחות ובלי חרטות. היאבקות טהורה.

קרב על החגורה הלבנה: קונאמי (א) נגד הנאן: מבחינת קרבות האליפות החשובים (לא את, אליפות עתיד-סטארדום), זה היה הקרב הכי חלש. תחילת הקרב היה עם עבודה מאוד טובה על היד של הנאן אבל מעבר לזה, זה לא קרב שהצליח להזיז אותי ממש. שעשע אותי שתוך כדי שהנאן חוטפת מכות, רינה צוחקת לה בפנים. כפרה על רינה. הספוטים עם הספריי ועם התמונה כן בוצעו כמו שצריך.
הדבר הכי משמעותי בקרב קרה אחריו עם הטרן סטייל בטיסטה של ביי פרייסטלי שאהבתי.
אבל יותר מהטרן עצמו, אני חושבת שיש לנו כאן דפוס מאוד מעניין שקורה עם הנאן וזה ששני הנצחונות האחרונים שלה, וכנראה שני הנצחונות המשמעותיים ביותר בקריירה שלה (בטח בתקופה האחרונה), נגמרו בבכי.
כדי לתת קונטקסט, במהלך השנה יש שני טורנירים גדולים בסטארדום, כשאחד מהם הוא טורניר הסינדרלה שהמנצחת בו יכולה לבקש מה שהיא רוצה. הנאן ניצחה אותו השנה (ניצחון שני שלה בטורניר) ותוך כדי שהיא חוגגת, הגיעה קונאמי וריססה אותה בספריי שחור (וזו גם הייתה התמונה שקונאמי שברה לה על הראש).
וגם באירוע הזה, היא זכתה באליפות אבל חברה שלה בגדה בה.
הם צריכים להמשיך עם הסטוריליין הזה וקצת לפתח אותו. הנאן היא קרן השמש של סטארדום, היא צריכה לזוז מהמשבצת הזו למשבצת קצת פחות קורנת ויותר חשדנית, יותר סוליסטית. זה יכול להיות כיוון מעניין.

[Image: mobile147767-stardom.jpg]

קרב על החגורה האדומה - אליפות נגד פירוק של קוסמיק אנג'לס: סאיה קמיטאני (א) נגד סיאקה קורארה: זה היה לגמרי מותחן פסיכולוגי. קרב עם מלא תהפוכות וחוסר וודאות. החניקה של קורארה על קמיטאני במשך דקות ארוכות וחוסר התגובה שלה - רגעים מטורפים לגמרי. חששתי שיעשו לנו פה סיום התעלפות קלאסי של מוקסלי והוקל לי מאוד שלא השופט הכריע את הקרב הזה. סיום הקרב שבו קורארה מעלה מהאוב את הפינישר הישן של קמיטאני - קמיטאני הטובה, היה רגע אדיר. וגם פה צריך קונטקסט - בשנה שעברה הרע ניצח את הטוב כשקמיטאני ניצחה והפרישה את טאם נקאנו, שהייתה מנטורית גם לקמיטאני וגם לקורארה. הפעם הטוב ניצח, וכאילו הסדר של על קנו.
רק ש... לא באמת.
בכנות, אין לי חיבור לקורארה ואני חושבת שהיא לא הבחירה הנכונה לקחת לקמיטאני את האליפות. כן, זה רומנטי, כן זה סימבולי, אבל קורארה לא עשתה שום דבר השנה שיצדיק את הרימאץ' שהיא קיבלה, ולא את הספוט הזה. היא לא לקחה מנהיגות על קוסמיק אנג'לס, לא היו לה ניצחונות גדולים, היא לא זכתה באיזה טורניר כדי לקבל את המשבצת. וגם הקרב לדעתי לא היה חף מביקורת - היו בו הרבה יותר מדי פינישרים, קמיטאני כאילו איבדה מהכוח שלה מהר מדי ביחס לקרבות הגנה אחרים שבהם היא יכלה לחזור מכל מצב. אפילו אחרי שהיא שברה אצבעות בקרב נגד SLK, היא חזרה וניצחה את הקרב! אז אני אמורה להאמין שקורארה יכולה לנצח אותה?

ובכלל, מי שניצחה את הקרב הייתה איה סאקורה שנתנה את ה-KO האחרון והסופי והמוחלט לחברות הייט ופינתה את הדרך לקורארה. וגם פה יש לתת קונטקסט כי זה חשוב!
סאקורה דיבייטה והגיעה לקוסמיק אנג'לס לפני קורארה, אבל היא נפצעה ובזמן הזה שהיא הייתה בחוץ, קורארה תפסה לה את המקום, את החיבה של המנהיגה טאם ואת אהבת הקהל. הן אמנם היו בתקופה האחרונה טאג והצליחו להתחבר, אבל מעניין לזכור שהן בכלל לא אהבו אחת את השנייה לפני כן וסאקורה קינאה בקורארה כמעט כל הקריירה הקצרה של שתיהן. ובאירוע הזה היא היא זו שנתנה לחברה שלה את ההזדמנות לנצח ובעצם ראתה את קורארה מגשימה את החלום שלה עצמה. זה חלק גדול מהסיפור, שטוב לחשוב עליו.

ואיך לסכם? הייט הפסידו את כל החגורות שלהן, וכל החגורות התפצלו בין הסטייבלים. זה מעולה, עושה לנו ריענון ופותח לנו דלתות לפיודים חדשים. עידן חדש בסטארדום.

נהניתי.
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • orgibor
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
04-27-2026, 05:44 PM
אהה ושכחתי להוסיף עוד רגע סימבולי ויפה בקרב של קמיטאני וקורארה - יחסית בהתחלה כשהן עלו על הרמפה לקראת הכניסה וקמיטאני הטיחה אותה על הרצפה, סאיה חזרה לזירה וכל האורות עקבו אחריה וכאילו השאירו את קורארה מחוץ לזרקורים. זה היה מאוד רגע שקורארה הבינה שהיא צריכה להתאפס על עצמה לפני שההזדמנות, כמו הזרקורים של סאיה, בורחים לה.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
04-27-2026, 05:49 PM
(04-27-2026, 05:26 PM)Tblack כתב:  הייט הפסידו את כל החגורות שלהן, וכל החגורות התפצלו בין הסטייבלים.

יש להן עדיין את אליפות השלשות, שלא הוגנו באירוע מסיבה כלשהי.

הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
04-27-2026, 05:54 PM
(04-27-2026, 05:49 PM)DarkArts כתב:  יש להן עדיין את אליפות השלשות, שלא הוגנו באירוע מסיבה כלשהי.

ידעתי שתתקן אותי.
צודק! כפרה על רינה.
תודה Smile
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
04-27-2026, 05:57 PM
(04-27-2026, 05:54 PM)Tblack כתב:  ידעתי שתתקן אותי.
צודק! כפרה על רינה.
תודה Smile

אחרי בדיקה, הגיוני שלא הגנו.

קונאמי מחזיקה באחת מהן.

הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
04-27-2026, 06:04 PM
(04-27-2026, 05:57 PM)DarkArts כתב:  אחרי בדיקה, הגיוני שלא הגנו.

קונאמי מחזיקה באחת מהן.

אז היא האשמה בזה שרינה התאבקה 3 דקות...
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
04-27-2026, 06:16 PM
(04-27-2026, 06:04 PM)Tblack כתב:  אז היא האשמה בזה שרינה התאבקה 3 דקות...

צריך להאשים את אריק בישוף.

היו לה 3 דקות, והיא לא השיגה בהם כלום.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 10:45 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר