04-27-2026, 10:10 AM
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)
|
|
|
04-27-2026, 10:10 AM
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
04-27-2026, 02:30 PM
(04-27-2026, 09:35 AM)The Visionary כתב: דעה שצריכה להיות פופולרית (ולדעתי היא כזו גם ככה): קודם כל צודק דבר שני מי שחושב שהבלות "הובילו" את מהפכת הנשים הוא בנאדם שלא מבין ברסלינג, או לכל הפחות לא צפה במוצר בתקופה שלהן כדי להבין מי באמת שם את הנשים על המפה כמתאבקות, ולא כסתם תחת וציצי שמחזיקות קישוט (וזו כמובן הייתה סטפני מקמהן הלמסלי). הבלות הן תועבה. עד היום העניין הכי גדול בניקי זה זה שפעם היא יצאה עם סינה (ומצטער, אבל גם הסיבוב שלה עם הישבן בכניסה. למה אתה חושב שסקסי דביל מעריץ אותה?), וברי? הדרך היחידה שהקהל מגיב לה זה בבעיטות וביס צ'אנט של בעלה. אין בהם שום דבר שהן הביאו לביזנס מעצמן. אני יכול להעריך אותן על זה שממשיכים להעסיק אותן, זה כן. אבל מתאבקות כמו פייג' ו-aj היו נקודות אור בעידן די חשוך מבחינת הנשים שנגמר עם ה-4 הורסוומן ולאחר מכן עם ביאנקה, ריפלי ולאחרונה גם ליב (אגב, לדעתי ריפלי עברה את כל ה-4 הורסוומן ודי בפער, גם ביאנקה). יש לי עוד הרבה מה לטנף עליהן אבל אין לי זמן, אולי מתישהו אשקיע בהן ראנט. ואולי לא.
04-27-2026, 04:38 PM
(04-27-2026, 02:30 PM)master of doom כתב: קודם כל צודק זה בדיוק הקטע של שטיפת המוח שאני מדבר עליה. אתה כצופה שצפה ב-2013-2015 לא מעניין אותם. הם יודעים שמעטים מי שיצפו בפרקים של השנים האלו, כמו שמרבית חובבי הMCU לא ישלימו לעולם את כל הקומיקס. הנראטיב נבנה עבור מי שהגיע אחרי ולא יודע מה היה באמת. כמו הסיפור עם טרות' למשל: כולם יודעים שהוא פוטר והוחזר בגלל המחאה. אבל הנראטיב שהם רציפ איתו היה שמדובר בחוסר הבנה כי טרות' בגימיק של ליצן שלא מבין כלום. וזה הונצח בUNREAL וזה יהיה מה שיזכרו בעוד 5 ו10 שנים.
04-27-2026, 05:05 PM
יש כל כך הרבה מתאבקים שאסור היה להחזיר הבלות נמצאות ראשונות ברשימה.
הן מעולם לא היו מתאבקות, אני כל כך מקווה שביילי ושארלוט יתפוצצו עליהן.
04-28-2026, 11:23 AM
לא מדברים על זה מספיק לדעתי
אבל השיר של דנהאוזן באנגר בהתהוות : Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
04-30-2026, 03:58 PM
בפיק של בטיסטה (מניה 21 בקלאש 06 נקמה 06) הוא היה לא פחות מרשים מלסנר פיזית בזירה.
דעה - קרב הפרישה של סינה ושל סטיילס היה צריך להתקיים במניה 42, עם אותו קרב בדיוק שהם נתנו לנו בcrown Jewel
היו יכולים לשווק את זה בצורה מטורפת בתור הפעם האחרונה של שניהם בזירה, וקרב ברמה כזאת ועוד במניה וסביב האווירה של one final time, היה בלתי נשכח שנים רבות קדימה
04-30-2026, 11:02 PM
אני לא אוהב את זה שריינס חזר למוזיקה הקודמת שלו. אני אוהב כשמוזיקת כניסה קשורה לגימיק, לדמות, לתקופה מסוימת שעוברת עליה. המוזיקה "head of the table" שייכת לתקופה של הבלאדליין, התקופה שבה ריינס הפך מטופ גאי כושל למתאבק היסטורי, אבל היא צריכה להישאר שם. המוזיקה החדשה (והפחות טובה) היא מעין מראה לטרנספורמציה שהוא עבר מאז אותו הפסד לקודי. הוא לא השתנה באופן מהותי, הוא עדיין ראש השבט, אבל הוא שונה, וזה מה שהמוזיקה הזאת מסמלת בעיניי.
05-01-2026, 10:17 AM
(04-30-2026, 11:02 PM)master of doom כתב: אני לא אוהב את זה שריינס חזר למוזיקה הקודמת שלו. אני אוהב כשמוזיקת כניסה קשורה לגימיק, לדמות, לתקופה מסוימת שעוברת עליה. המוזיקה "head of the table" שייכת לתקופה של הבלאדליין, התקופה שבה ריינס הפך מטופ גאי כושל למתאבק היסטורי, אבל היא צריכה להישאר שם. המוזיקה החדשה (והפחות טובה) היא מעין מראה לטרנספורמציה שהוא עבר מאז אותו הפסד לקודי. הוא לא השתנה באופן מהותי, הוא עדיין ראש השבט, אבל הוא שונה, וזה מה שהמוזיקה הזאת מסמלת בעיניי. אני מסכים עם הניתוח, אבל דווקא התחברתי לשיר החדש יותר. בלי קשר, יותר מדי ממהרים להחליף שיר לפעמים, ודווקא על השירים שעובדים. לא מדבר על הדבר המביך שקרה עכשיו עם האוסו, אלא פתאום על השינוי הלא ברור ל AJ לדוגמה. ריינס הפסיד לקודי רק לפני שנתיים. וגם עם השיר הקודם הוא היה 3 שנים. זה כלום זמן. מה הלחץ להחליף? ![]()
05-02-2026, 04:12 PM
מדבר על ההוא, שהיה עד רסלמניה אלוף ארה"ב.
מה שקרה בין הראמבל לבין רסלמניה היה הbest case scenario. היו שתי אפשרויות מתחרות איתו ועם הRTWM שלו: צ'אנס לאליפות הWWE וזכייה ענקית, הפיכה להיל. הסיבה ששתי האפשרויות המאוד הפוכות האלו היו על השולחן היא ששני דברים קרו עבורו בו-זמנית: 1. הוא היה פייבוריט גדול מאחורי הקלעים. 2. הוא איבד את חיבת הקהל בגרסה הפייסית הנוכחית שלו. והשאלה הייתה מה מהם יקרה קודם. האפשרות שהוא יאבד את כל הפופולריות שלו עם הזכייה באליפות משנית (על חשבון הייז וטריק) ויאבד את האליפות שלו ברסלמניה.. זה כנראה הדבר הכי טוב שיכל לקרות. למדנו כולנו כמה זמן אפשר להחזיק בתור הפייס המשעמם שהוא פעיל פוליטית ואקטיביסט מתיש. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|