Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 106 107 108 109 110 ... 131 הבא »

דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות

עמודים (10): « הקודם 1 ... 6 7 8 9 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
StavHenדיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות
Lord Vader מנותק
טרקי
*
תגובות: 131
אשכולות: 0
Likes Given: 44
הצטרף בתאריך: Feb 2021
10-22-2021, 01:54 PM
הערה קטנה נוספת:
רוג'ר מנסה ליצור את האשליה שהוא פה בשביל הדיון, שהוא נטו מביע את הדעה שלו (דעות קיצוניות הם בסדר גמור. גם לי יש כאלו, בעיקר לא ברסלינג, אבל הן קיימות), והוא מצפה שאנשים מהדעה המנוגדת יבואו ויתנו את השני סנט שלהם.

אתה לא יכול להתייחס לאנשים בצורה מגעילה, להכליל קבוצה שלמה ולהדביק עליה שמות גנאי, ואז לבכות שאנשים לא מתדיינים איתך ברציונליות. גם כשחלק מהאנשים באו וענו בצורה עניינית, הדיון לא יכול להתקדם, להתפתח ולהגיע למסקנה כלשהי כשאחד הצדדים ממשיך לזרוק מחדש את אותן סיסמאות ואז מצהיר שלא מפריכים לו את הסיסמאות.

זה בסדר שיש דעות שונות. לא הייתי נמצא בפורום הזה אם כולם היו אומרים אותו דבר. יש כאן אנשים שאני לא מסכים איתם בכלל, אבל אני עדיין מכבד את הדעות (השגויות) שלהם כי אני יודע שאפשר לפחות לדבר איתם בצורה מכובדת, ולפעמים לא מכובדת, כששני הצדדים מודעים לזה שזה נעשה בצורה אירונית.

בדיון אמיתי צריך מידה מסויימת של כבוד בין שני הצדדים. ברגע שאחד הצדדים לא מביע כבוד מינימלי זה סימן שהדיון לא צריך להתקיים בכלל. יש לך זכות לדעות שלך רוג'ר, אני חושב שכרגע אין זכות לדיון איתך.
[Image: a10713b0d3b24bf77cff04e7df020af6e7e3b44d.gifv]
מארק
הגב
The following 2 users Like Lord Vader's post:
  • DarkArts, SwitchBlade
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,380
אשכולות: 92
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-22-2021, 02:15 PM
למה דן למברט מקבל כל כך הרבה ספוטלייט?
[Image: main-large.gif]
הגב
The following 4 users Like Breakker's post:
  • DarkArts, Generico, Kamigoye, SwitchBlade
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
10-22-2021, 02:21 PM
(10-22-2021, 02:15 PM)Adam Cole כתב:  למה דן למברט מקבל כל כך הרבה ספוטלייט?

אני מרגיש שיש לו איזה מידע סודי על טוני קאהן כי אחרת זה לא הגיוני
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
10-22-2021, 02:34 PM
[Image: 5rempr.jpg]
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 4 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, Generico, NoamRR, The Tribal FISH
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-22-2021, 03:55 PM
(10-22-2021, 01:35 PM)Kamigoye כתב:  קראתי את התגובות שלך והן מטומטמות, ליצניות אפילו.
אני לא חושב שיש פואנטה בלנסות לנתח את התגובות שלך ולמה הן טיפשיות, כי או שאתה פשוט לא תבין, או שזה ניסוי חברתי ברמה ממש גבוהה וכל זה כדי לבדוק אותנו ואתה עושה בכאילו.

התגובה הכי גרועה של ויכוח או דיון או שיחה. זה כל מה ששמעתי ממך - ה"אתה לא שווה את זה ולא שווה התייחסות". הרי ברור שאם היה לך מה לענות אז לא היית מהסס נכון? לא הייתם שולחים ממים מטופשים שעשיתם בצייר או מצאתם בפורום אחר בטח.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
10-22-2021, 04:17 PM
(10-22-2021, 12:49 PM)RoeeHardy כתב:  בעמוד 2 כתבת שאתה לא אוהב את AEW, וספציפית טרחת לציין את המעריצים המעצבנים שמפיצים את הבשורה וחושבים ש-AEW הם ארגון ממש טוב.

ואז בהמשך כתבת:

עוד:

וגם:

אחלה, אז לא כתבת ספציפית שמי שאהב את הבאקס-לוצ'ות הוא שטוף מוח, אבל כתבת בכללי וקבעת שמי שאוהב את AEW הוא:

1. מעריץ מעצבן שמתעסק רק בלהפיץ את הבשורה.
2. שטופי מוח, לא חכמים, רפי שכל.
3. פנאטים.
4. 90% הם גם מארקים וגם פנאטים.

מה ההקשר הלוגי?
אנשים אוהבים את AEW -> רוב מי שצופה ב-AEW אהב את הבאקס-לוצ'ות -> רוב מי שצופה ב-AEW הוא רפה שכל שטוף מוח -> לכן רוב האנשים שאהבו את הבאקס-לוצ'ות הם רפי שכל ושטופי מוח.

עכשיו בוא נפסיק לדבר על דברים תיאורתיים ונתמקד בדברים קונקרטיים. בוא אני אגלה לך סוד, אני אוהב את AEW, ממבט מהיר נראה לי שיש פה עוד איזה 2-3 אנשים כאלו. אתה קורא לנו מארקים פנאטים שטופי מוח ואז מצפה לדיון ענייני. ובבקשה אל תכתוב "לא התכוונתי אליכם", כי כשאתה מדבר על מעריצי AEW באופן כללי, אתה מדבר גם עלינו. אם אתה כותב על גופו של אדם, יענו לך לגופו של אדם. אתה לא יכול לתקוף מישהו אישית ואז לצפות לדיון לגופו של עניין. אז אם אתה רוצה דיון ענייני קודם כל תפסיק עם זה, אחרת תמשיך לצעוק פה לבד שכולם בכיינים ואף אחד לא עונה לך, ואני אגיד לך את האמת, לאף אחד גם לא יהיה איכפת כל כך.

טוב הפסקתי עם זה. המעריצים של AEW הם לא מארקים פנאטים והם אנשים רגילים כמוני שרוצים רסלינג איכותי ואוהבים מה שהם אוהבים. מספיק טוב?

עכשיו אני אגלה לך סוד: הדבר האחרון שמעסיק אותי בעולם למי אכפת או לא אכפת ממה שאני חושב. זה מתסכל לעשות סלטות באוויר כדי להסביר משהו לאנשים עם מגננה מובנית, ככה זה. אם אתה הוגן מספיק אתה לפחות תגיד לי שיש איזשהו (אפילו מאוד מאוד קטן) BIAS כלפי AEW פה. אני תופס את הקהל שלהם (כולל אתכם, כן) כמעריצי היאבקות הארדקור. כאלה שאוהבים סגנון מסוים, פרזנטציה מסוימת, סגנון עבודה מסוים, ומשהו שהפך לפופולרי בזכות עוד כמה מאות אלפי אנשים כמוכם בעולם. אני קראתי לזה מארקים פנאטים כי ככה זה נתפס אצלי. אני טועה? אתם לא מעריצים שהם מעבר? שיתעניינו במאחורי הקלעים ובגלל שהם יודעים שזה עבודה אז יאהבו את אלה שבאמת יודעים לזוז ולעבוד (נתון לויכוח)?

יש סיכוי אפסי שזה יקרה כי אז הוא יהיה בכלל גמור, אבל אם מלצר עושה דייבוט בדיינמייט או ברמפג' או בPPV מסוים בAEW, הפופ שישמע אולי יגרום לכם להתחיל להבין שיש משהו במה שאני אומר.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
10-22-2021, 04:21 PM
(10-22-2021, 02:34 PM)SwitchBlade כתב:  [Image: 5rempr.jpg]

לפחות במים הזה, המשבצת של הדברים שהחלטת שאני "אוהב" כי הרי אם אני לא במחנה AEW אני האויב ואוהב קרבות של גולדברג וביגמנים ואת כל מה שלא כזה קול ומגניב עכשיו, נראית הרבה יותר צבעונית ומעניינת מהמשבצת למעלה של טקסט באותו פונט אריאל שחור שכולל את המושג הכי מטומטם שקיים היום: המילים "5 star match".
הגב

•
חפש
הגב
Mugiwara מנותק
Rookie
*
תגובות: 188
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Oct 2021
10-22-2021, 04:33 PM
את הבוקינג החסר היגיון של WWE
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
10-22-2021, 05:07 PM
(10-22-2021, 04:17 PM)Roger כתב:  טוב הפסקתי עם זה. המעריצים של AEW הם לא מארקים פנאטים והם אנשים רגילים כמוני שרוצים רסלינג איכותי ואוהבים מה שהם אוהבים. מספיק טוב?

עכשיו אני אגלה לך סוד: הדבר האחרון שמעסיק אותי בעולם למי אכפת או לא אכפת ממה שאני חושב. זה מתסכל לעשות סלטות באוויר כדי להסביר משהו לאנשים עם מגננה מובנית, ככה זה. אם אתה הוגן מספיק אתה לפחות תגיד לי שיש איזשהו (אפילו מאוד מאוד קטן) BIAS כלפי AEW פה. אני תופס את הקהל שלהם (כולל אתכם, כן) כמעריצי היאבקות הארדקור. כאלה שאוהבים סגנון מסוים, פרזנטציה מסוימת, סגנון עבודה מסוים, ומשהו שהפך לפופולרי בזכות עוד כמה מאות אלפי אנשים כמוכם בעולם. אני קראתי לזה מארקים פנאטים כי ככה זה נתפס אצלי. אני טועה? אתם לא מעריצים שהם מעבר? שיתעניינו במאחורי הקלעים ובגלל שהם יודעים שזה עבודה אז יאהבו את אלה שבאמת יודעים לזוז ולעבוד (נתון לויכוח)?

יש סיכוי אפסי שזה יקרה כי אז הוא יהיה בכלל גמור, אבל אם מלצר עושה דייבוט בדיינמייט או ברמפג' או בPPV מסוים בAEW, הפופ שישמע אולי יגרום לכם להתחיל להבין שיש משהו במה שאני אומר.

יש בפורום הרבה אנשים. חלקם צופים רק ב-WWE, לא מתעניינים ב-AEW ומבחינתם אינדיז וכו׳ זה כלום ושום דבר שלא שווה התייחסות. אחד מהם הוא אפילו אדמין פה. מצד שני יש לך אנשים שאוהבים את המוצר של AEW ולא סובלים את ה-WWE מסיבותיהם, ובאמצע גם כמה כאלו שנהנים משני הסגנונות. לא יודע להגיד לך מה היחס, לא עשיתי סקר. וכן, ברור שכל אחד ישפוט את המוצר דרך העיניים שלו והדברים שהוא מייחס להם חשיבות, אין פה שום עניין של Bias, זו דעה אישית. אני חושב שבשלב הזה כולם מודעים ליתרונות והחסרונות של כל ארגון וכל אחד בוחר לפי הטעם האישי שלו ומה שהוא מתחבר אליו.

דבר אחד אני יכול להבטיח לך, אף אחד כאן לא מבסס את הדעה שלו לפי מה שדייב מלצר אמר או לא אמר. כמו שאתה מספיק חכם כדי להחליט בעצמך מה אתה חושב על דבר מסוים, תן קרדיט שגם אנשים אחרים הם כאלו. אבל לאורך כל האשכול חזרת שוב ושוב על המנטרה שמלצר (שאם קראתי נכון בין השורות, אתה לא מת עליו) הוא עיתונאי ששוטף את המוח לצופים, ומפעיל תעמולה שאחרים אחר כך מקשיבים לה ומאמינים לה על עיוור כאילו הם עדר של חסרי בינה. ובכן, לא. מלצר הוא עוד בנאדם שמביע את דעתו והדירוגים שלו הם לא יותר מכלי בשביל לעורר דיון בפורום. לפעמים אנשים יסכימו איתו, לפעמים לא. דעותיו האישיות של מלצר הן בבירור לטובת ארגונים שהם לא ה-WWE, אבל בדיוק בגלל זה ככה אנשים מתייחסים אליו, כעוד מישהו שיש לו טעם ודעה אישית שאפשר להסכים או לחלוק עליה. האנשים שצופים ב-AEW מגבשים את הדעה שלהם על המוצר גם בלי התיווך שלו. זה מזכיר לי אפרופו, בתחילת השנה היה פה משתמש ותיק שממש אהב את AEW וכתב רק עליהם, אבל מאז מרץ הוא לא התחבר לפורום. ההשערה שלי (ויכול להיות שאני טועה לגמרי) שהוא עזב בגלל שבאותה תקופה AEW היו בתקופה גרועה וירדו פה עליהם על ימין ועל שמאל, גם כאלו שאתה אולי היית מתייג כמארקים פנאטים. לך תגלול דיונים מאזור פברואר-מרץ ותראה כמה חרבנו על AEW כשהם הריצו דברים גרועים. אז באותה מידה, כשהם עושים דברים שאנשים אוהבים, קורה ההיפך.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
10-22-2021, 05:15 PM
(10-22-2021, 05:07 PM)RoeeHardy כתב:  יש בפורום הרבה אנשים. חלקם צופים רק ב-WWE, לא מתעניינים ב-AEW ומבחינתם אינדיז וכו׳ זה כלום ושום דבר שלא שווה התייחסות. אחד מהם הוא אפילו אדמין פה. מצד שני יש לך אנשים שאוהבים את המוצר של AEW ולא סובלים את ה-WWE מסיבותיהם, ובאמצע גם כמה כאלו שנהנים משני הסגנונות. לא יודע להגיד לך מה היחס, לא עשיתי סקר. וכן, ברור שכל אחד ישפוט את המוצר דרך העיניים שלו והדברים שהוא מייחס להם חשיבות, אין פה שום עניין של Bias, זו דעה אישית. אני חושב שבשלב הזה כולם מודעים ליתרונות והחסרונות של כל ארגון וכל אחד בוחר לפי הטעם האישי שלו ומה שהוא מתחבר אליו.

דבר אחד אני יכול להבטיח לך, אף אחד כאן לא מבסס את הדעה שלו לפי מה שדייב מלצר אמר או לא אמר. כמו שאתה מספיק חכם כדי להחליט בעצמך מה אתה חושב על דבר מסוים, תן קרדיט שגם אנשים אחרים הם כאלו. אבל לאורך כל האשכול חזרת שוב ושוב על המנטרה שמלצר (שאם קראתי נכון בין השורות, אתה לא מת עליו) הוא עיתונאי ששוטף את המוח לצופים, ומפעיל תעמולה שאחרים אחר כך מקשיבים לה ומאמינים לה על עיוור כאילו הם עדר של חסרי בינה. ובכן, לא. מלצר הוא עוד בנאדם שמביע את דעתו והדירוגים שלו הם לא יותר מכלי בשביל לעורר דיון בפורום. לפעמים אנשים יסכימו איתו, לפעמים לא. דעותיו האישיות של מלצר הן בבירור לטובת ארגונים שהם לא ה-WWE, אבל בדיוק בגלל זה ככה אנשים מתייחסים אליו, כעוד מישהו שיש לו טעם ודעה אישית שאפשר להסכים או לחלוק עליה. האנשים שצופים ב-AEW מגבשים את הדעה שלהם על המוצר גם בלי התיווך שלו. זה מזכיר לי אפרופו, בתחילת השנה היה פה משתמש ותיק שממש אהב את AEW וכתב רק עליהם, אבל מאז מרץ הוא לא התחבר לפורום. ההשערה שלי (ויכול להיות שאני טועה לגמרי) שהוא עזב בגלל שבאותה תקופה AEW היו בתקופה גרועה וירדו פה עליהם על ימין ועל שמאל, גם כאלו שאתה אולי היית מתייג כמארקים פנאטים. לך תגלול דיונים מאזור פברואר-מרץ ותראה כמה חרבנו על AEW כשהם הריצו דברים גרועים. אז באותה מידה, כשהם עושים דברים שאנשים אוהבים, קורה ההיפך.

לא מסכים איתך על מלצר, אבל לא משנה פשוט נסכים לא להסכים ונמשיך בדיון המקורי.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 ... 6 7 8 9 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-29-2026, 01:19 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר