Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 106 107 108 109 110 131 הבא »

דיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות

עמודים (10): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
StavHenדיון | הדברים שאתם לא אוהבים בהיאבקות
Generico מנותק
טראנקילו נדב
*
תגובות: 232
אשכולות: 1
Likes Given: 133
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-21-2021, 06:02 PM
(10-21-2021, 05:57 PM)DarkArts כתב:  ערכתי, ויש סיכוי שאתה שולח לי את הלינק לקרב ביטיוב? ראיתי אותו באיכות צפייה גרועה בפעם הראשונה

[Image: 4dc849f764bee4c2f96f98c232bc6ec7d3198699.gifv]
AniList|RYM
Never End
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
10-21-2021, 06:04 PM
(10-21-2021, 06:02 PM)Generico כתב:  

תודה

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • Generico
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
10-21-2021, 06:05 PM
(10-21-2021, 05:56 PM)Roger כתב:  תקשיב זה שיש לכם טריגר מזה שיורדים על AEW זה לא אומר שאתה יכול להכניס לי מילים לפה או לקחת משהו ולהגיד שאני ממציא. המצאתי את זה שהקרב הזה לא נזכר או לא מיוחד או לא מעניין עכשיו או לא עשה שום דבר מהותי ברסלינג? תסתרו אותי בעובדות אמיתיות אם אני כל כך טועה ותטעה. כל מה שאתם עונים לי זה דברים גנריים או שפשוט גורמים לדעה שלי להישמע פנאטית יעני. דברו לעניין - עובדות, נתונים.

לא אמרתי דבר כזה ואני לא אומר דבר כזה בכל תגובה שלי. ממש ממש לא. אם כבר, אתה ממציא.. אתה סתם מכליל את הדעה שלי ומוציא אותה זול ואומר אותה בצורה שטחית בכוונה. זה אם כבר מטומטם ממש..

כן, אתה המצאת לגמרי ששכחו את הקרב הזה כבר, אני חושב עדיין שהוא קרב השנה, וככל הנראה בכח רשימת סוף שנה שתראה הוא יהיה טופ 3.
תוכיח אחרת? תביא לי נתונים בבקשה.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
10-21-2021, 06:14 PM
(10-21-2021, 05:56 PM)Roger כתב:  תקשיב זה שיש לכם טריגר מזה שיורדים על AEW זה לא אומר שאתה יכול להכניס לי מילים לפה או לקחת משהו ולהגיד שאני ממציא. המצאתי את זה שהקרב הזה לא נזכר או לא מיוחד או לא מעניין עכשיו או לא עשה שום דבר מהותי ברסלינג? תסתרו אותי בעובדות אמיתיות אם אני כל כך טועה ותטעה. כל מה שאתם עונים לי זה דברים גנריים או שפשוט גורמים לדעה שלי להישמע פנאטית יעני. דברו לעניין - עובדות, נתונים.

לא אמרתי דבר כזה ואני לא אומר דבר כזה בכל תגובה שלי. ממש ממש לא. אם כבר, אתה ממציא.. אתה סתם מכליל את הדעה שלי ומוציא אותה זול ואומר אותה בצורה שטחית בכוונה. זה אם כבר מטומטם ממש..

אולי לעידן יש טריגר, אבל אני נולדתי מוקדם מכדי שיהיו לי בכלל טריגרים. 
אתה מדבר על לוצ'ה/באקס? עבר חודש+ ואני יכול לתאר לך בפרטים די סבבה איך הקרב הזה הלך, כולל ספוטים והכל. אגב - כנ"ל קרבות מדהימים אחרים מAEW כמו קני/מוקס, באקס/קני ופייג', קני/פאק והלאה. 
זה קלאסיקות על אמת.

ואני לא מבין כיצד אתה תופס אנשים שאוהבים AEW? 
כאילו - אמרתי לך.. אשכרה ראיתי וגדלתי בול, 1 ל1, על אותו המוצר שאתה גדלת עליו. יש לי אותו קאליבר, אותה פרספקטיבה, אני אומר לך AEW זה the shit עכשיו והם באמת כאלה טובים.
אומר לך עוד משהו - אף פעם לא הקשבתי למלצר יותר מ5 דק' ברצף. glass shattered. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
10-22-2021, 09:55 AM
(10-21-2021, 05:14 PM)Kamigoye כתב:  אתה אומר בכל תגובה שלך שמי שרואה AEW ונהנה מזה, שטוף מוח שאוהב את דייב מלצר ואכפת לו מכוכבים ומעתיק את כל הדעות שלו מWOR, שזה מטומטם ממש.

Amen
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-22-2021, 10:22 AM
(10-21-2021, 06:05 PM)Kamigoye כתב:  כן, אתה המצאת לגמרי ששכחו את הקרב הזה כבר, אני חושב עדיין שהוא קרב השנה, וככל הנראה בכח רשימת סוף שנה שתראה הוא יהיה טופ 3.
תוכיח אחרת? תביא לי נתונים בבקשה.

די נו אתה לא רציני.. התכוונתי נשכח לא על ידיך או ע"י משתמשי פורום אלא בסטוריליין ובתודעה.

מתי דיברו עליו שוב? בתוכנית, בסטוריליין, במדיה? כמה קרבות חוזרים מתוכננים? מי הרוויח מהקרב הזה? מה הדבר המשמעותי שלוצ'ה ברדס עשו אחרי הקרב הזה? מה הם פאקינג בכלל עשו אחרי הקרב הזה? מי ידבר על הקרב עוד כמה שנים שבכלל לא מדברים עליו (בכלל, לא להמציא לי אחרת) אחרי חודשיים? לא מעניין אותי בשיט שהאפס נתן לו 20 כוכבים או שחושבים שזה קרב השנה - זה קרב לא משמעותי שגורם להיאבקות להיראות הכי מזויפת והכי מטומטמת שנראתה אי פעם (לא לקבל טריגר או לבכות, זו דעתי ואין לכם זכות להגיד לי שאני טועה כי זה עניין של טעם).

תנסה לענות על השאלות האלה קודם בלי לעשות סלטות באוויר כדי להגן על AEW ואז אולי יהיה אפשר לקחת את התגובות שלכם ברצינות
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
10-22-2021, 10:34 AM
(10-22-2021, 10:22 AM)Roger כתב:  די נו אתה לא רציני.. התכוונתי נשכח לא על ידיך או ע"י משתמשי פורום אלא בסטוריליין ובתודעה.

מתי דיברו עליו שוב? בתוכנית, בסטוריליין, במדיה? כמה קרבות חוזרים מתוכננים? מי הרוויח מהקרב הזה? מה הדבר המשמעותי שלוצ'ה ברדס עשו אחרי הקרב הזה? מה הם פאקינג בכלל עשו אחרי הקרב הזה? מי ידבר על הקרב עוד כמה שנים שבכלל לא מדברים עליו (בכלל, לא להמציא לי אחרת) אחרי חודשיים? לא מעניין אותי בשיט שהאפס נתן לו 20 כוכבים או שחושבים שזה קרב השנה - זה קרב לא משמעותי שגורם להיאבקות להיראות הכי מזויפת והכי מטומטמת שנראתה אי פעם (לא לקבל טריגר או לבכות, זו דעתי ואין לכם זכות להגיד לי שאני טועה כי זה עניין של טעם).

תנסה לענות על השאלות האלה קודם בלי לעשות סלטות באוויר כדי להגן על AEW ואז אולי יהיה אפשר לקחת את התגובות שלכם ברצינות

אתה לא אהבת את הקרב וכותב שזו דעתך ואין לאחרים זכות להגיד שאתה טועה כי זה עניין של טעם, אבל כשאחרים כותבים את דעתם ואומרים שהם אהבו את הקרב אתה עונה בארסיות שהם טועים ושהם שטופי מוח של מלצר והכוכבים שלו.

אני מאוד אהבתי את הקרב, אתה מוזמן ללכת לאשכול של האירוע ולקרוא את הדעות שכתבתי עליו, ודעות שאחרים כתבו עליו. אגב, כל הדעות האלו נכתבו לפני שמלצר פרסם את הדירוגים שלו כי הם מתפרסמים רק כמה ימים אחרי. לא הסכמת עם הדעות? אחלה. אתה חושב שזה קרב מטומטם וגרוע? סבבה. אבל תפסיק לקרוא לכל מי שחושב אחרת ממך שטוף מוח.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-22-2021, 10:37 AM
(10-21-2021, 05:08 PM)SwitchBlade כתב:  לכתוב "עובדתית" זה לא כמו להצהיר משתנה מסוג fact שמורכב מהטיעון שלך. זו דעתך, אני מקשיב לדעה, ו-וואלה, לא מסכים ואני חושב שאתה טועה ומטעה. 
"מארקים פנאטים" זה מושג מעניין. האם כל מארק הוא פנאט? האם כל פנאט הוא מארק? האם כל מארק שהוא פנאט צופה בAEW? האם כל פנאט הוא מארק שצופה בWWE והולך לפורומים לכתוב "הייפ לסנר לטס פאקינ' גווו"? האם אנשים רגילים מסוגלים בכלל להכיל את המוצר של AEW? לדעתך - לא. לדעתי - חחחחח בטח שכן גאד דאמ. 

לקרוא למשהו 'כת' זה נחמד אבל... מממ.. עובדתית (והפעם זה באמת עובדתי) הנתונים של AEW דינמייט היו גבוהים מאלה של WWE NXT במשך שנה בערך? אם AEW זה כת, למה NXT לא?

לדעתי הדבר שהכי מפריע לי פה זו ההלקאה העצמית הנוראית - AEW צמחו מהאינדיז ומתרבות הפורומים. זו לא כת, זו התרבות שהבשילה במשך שנים והצמיחה אסכולה אלטרנטיבית לתאגיד. לומר על התרבות הזאת 'כת', 'פנאטים', טיפשים, עיוורים וחסרי ביקורת, לצחוק על תרבות הפורומים (אתה נמצא כרגע בפורום) - למה זה עדיין קיים? האם אני לא יכול להינות מהמוצר מבלי להיות פנאט? בטח שאני יכול, כי אני לא פנאט ואני נהנה מהמוצר. וכשהמוצר חרא אני אומר שהוא חרא, תקרא את כל הדעות שלי וכל כולם פה ותראה כמה ברצינות אנחנו לוקחים את העניין וכמה הנחות אנחנו לא עושים כשמשהו לא עובד טוב. 

בקיצור לדעתי אחי אתה סתם מוציא הייט ממך על המטרה הלא נכונה. תצטרף לחבר'ה הטובים, באמת שכיף פה, אני רואה WWE בול כמוך מ2006, בחיים שלי לא נהנתי מרסלינג כמו שנהנתי מAEW. יותר ממוזמן. 
ואגב אני מלך ההייט אז אני יודע לזהות מי כזה גם. takes one to know one. 

חח חכה אתה ואני נחזור לעוד סיבוב סביב פרוגרסיבים ומיטו. 

פאק אני באמת לא יודע אם אתם מסתלבטים או אתם רציניים לפעמים. זה כאילו יש לכם משימה לא להסכים על שום דבר שאיכשהו מעביר ביקורת על AEW בדברים שאני אומר שפאקינג נאמרו ע"י המנהלים של החברה, אני רק מצטט אותם.

למה התגובה שלך נראית כמו פוסט של יאיר לפיד ..? מה זאת הפילוסופיה בגרוש הזאת?? למה להתחמק מכל מה שטענתי בלי לענות על כלום ופשוט לשאול שאלות מופשטות שאין להם באמת תשובה? למה בכוח????? פאק זה כל כך מאולץ זה כאילו אתם מקבלים על זה כסף או משהו כזה..

עובדתית - קודי רודס הצהיר ואמר שAEW יתמקדו בקהל שהביא אותם עד הלום וירצו לשמר אותם ויתרכזו בהם - הקהל הזה הוא בגרעין שלו הקהל של ALL IN שבגרעין שלו זה קהל של אינדיז ויפן ושל הסגנון ששונה מWWE בשנים האחרונות.
WWE אמרו שהם ממוקדים בקז'ואל ומתחרים בכל החברות בידור.
אתה רוצה להתווכח על זה? אתה מוזמן רק קח בחשבון שאנחנו עדיין ביקום הזה ולא ביקום אלטרנטיבי והדברים האלה נאמרו והם מיושמים ע"י AEW וWWE ורואים את זה בשטח.

אני אמרתי משהו על NXT...? זה באמת המשפט הכי מיותר שאמרת בתגובה הזאת ואמרת המון דברים מיותרים..
הגב

•
חפש
הגב
Generico מנותק
טראנקילו נדב
*
תגובות: 232
Likes Given: 133
10-22-2021, 10:39 AM
אלוהים ישמור
[Image: 4dc849f764bee4c2f96f98c232bc6ec7d3198699.gifv]
AniList|RYM
Never End
הגב
The following 1 user Likes Generico's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
10-22-2021, 11:00 AM
(10-22-2021, 10:22 AM)Roger כתב:  די נו אתה לא רציני.. התכוונתי נשכח לא על ידיך או ע"י משתמשי פורום אלא בסטוריליין ובתודעה.

אתה טועה
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-28-2026, 05:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר