04-13-2026, 01:27 PM
(04-13-2026, 12:01 PM)NaRRative כתב: מכיר את המשפט "בכל צחוק יש טיפת אמת"?
1. בפסקה השנייה שלך הוכחת שיש תחרות בין הארגונים. מתאבק שלא טוב לו בארגון אחד, יכול לשפר את החוזה שלו בעזרת הצעה מארגון אחר. זה טוב לא? אנחנו שמחים שמתאבקים מרוויחים יותר כסף או רק שתאגידים חוגגים לנו על התחת ומעלים את המחירים? המספרים לא משקרים.
2. אני טוען שנמת' וסלייטר לא טיפשים, עובדה שהם חתמו על קרב כזה. זה לא שהתקשרו אליהם והם ענו יאללה תכניס אותי, לא נבדוק עם העורך דין שלו או נעיין בחוזה שלי. דברים כאלה קורים כל הזמן, כבר קיבלנו אירועים שהיו בהם מתאבקי TNA וAEW בשנה האחרונה. הWWE פשוט שיחקו עם החוקים ועשו שרירים. זה קרה עם אנדרדה בקאמבק הקודם שלו לAEW, זה קרה עכשיו בסופש רסלמניה וזה ימשיך לקרות כי יש תחרות.
3. הPPV של AEW זה לא PPV שלי. כבר דיברתי על זה שזה לא מחנות בכדורגל. אני גם רואה WWE ואפילו NXT וAAA כשיוצא. ניכר שאתה ממש לוקח ללב ומנסה להוביל אותי לתחרות "אבא של מי יותר חזק". אוי ואבוי! אוספרי הציע אירוע האבקות במחיר זול יותר כדי לאפשר לאוהדים שרוצים לסגור את החודש לבוא לראות אירוע האבקות? שכחנו איך כל העסק הזה התחיל? זה בידור להמונים. בידור קרקסי. בידור למשפחות. בושה אוספרי. תתבייש לך.
4. לטעון שטוני הביא את דניאלסון, מוקסלי וג'ריקו על סמך הקריירות שלהם בWWE זה כבר התחלה של בדיחה ויכלת לחדול את זה כאן. אבל אז המשכת לפלוט באותה פסקה טיפת אמת כמו ר. פלוטניק והזכרת את הקריירות של מריה ומג'פ שאותם הם כן עשו בAEW. תחרות!
ניתן להסיק מהתגובות שלך שאתה תגונן על WWE בכל מחיר, תרד על AEW בכל מחיר, תחמיא לAEW רק כשזה נוגע למשהו שהם העבירו לWWE.
אין פה שלי שלך, אני מגיב בכל הפורומים פה, אני פתוח להקשיב, מוכן להודות כשאני טועה. אני נהנה מכל המוצרים שדנים עליהם פה.
AEW שלי באותה מידה שWWE שלי.
1. לזרוק כספים על מתאבקים שלא שווים את זה זה לא תחרות. זה אלטרנטיבה עסקית. מתאבקים מרוויחים כסף שהם לא שווים אותו (כלומר לא מייצרים
הכנסות שעוקפות את החוזים שלהם למעסיק) זה מתכון לעליית מחירים לא פחות מאשר חזירות נטו של ההנהלה הדוחה של WWE.
2.ניסיון העבר לימד אותם שאין סיבה שלא יאשרו להם. הם לא לקחו בחשבון שTNA במקום אחר היום, שהם בשותפות עסקית עם WWE וצריך לבדוק
מול TNA שזה המעסיק שלהם שזה בסדר. החוזה כנראה לא אוסר אבל גם לא מתיר לקבוע לעצמך בוקינג על דעת עצמך וכאן היו צריכים לשאול אם זה בסדר.
3.אני באמת חולה עליך. אתה חודש שלם לפחות כל תגובה שלך או צינית או עוקצנית ואני זה שלוקח ללב? אני יתן לך הנחה שלא שמת לב בגלל שגידול
ילדים זה האתגר הכי גדול שהחיים זורקים עלינו. אוספריי הציעה משהו טיפשי. AEW עושים את כל המאמצים שWWE לא יצליחו לקבוע אירועים של פאקינג NXT על PPV שלהם אז נגד מניה אתה רוצה ללכת?.
4.ואו לא יודע איך להגיב לזה ברצינות האמת זה כבר עיוורון רצוני. מרייה מיי וMJF רוצים WWE זה לא תחרות זה ליגת פיתוח. תחרות זה רומן ריינס עובר
לAEW ולא מאריך חוזה בWWE. זה ג'ון סינה מצטרף כבוקר וסגן של טוני לAEW. זה לשמור על פאנק וקודי שבתקופתם היו אולמות של 12 אלף צופים בדימניט ולא 3500. ולא לאבד אותם בגלל מתאבקים שלא מוכרים 2000 כרטיסים אבל תופסים את הספוטים הכי מרכזיים במחלקות שלהם רק כי
הם בעמדת כוח. שאתה לוקח החלטה לאבד מרוסטר שיכל להיות מורכב מפאנטה, קודי, פאנק, דניאלסון, ואולי לבצע מחטף על דרו שהיה מתוסכל באותה
תקופה ולקראת סיום חוזה ובמקום זה קיבל פיוד אגדי מול אותו פאנק והאריך חוזה. זה חבורה של מיין איבנט שנותן פייט למניה. אתה לא יכול לאבד את כולם תוך פרק זמן של שנתיים ולהגיד יש תחרות.
ציטוט:פנטה וטריק יותר דראו מקני אומגה זה כבר בדיחה מצחיקה, כל הכבוד.פאנטה מוכר אולמות בAAA. טריק כאלוף עזר לTNA לשבור שיאי מכירות ולהשיג באותה תקופה חוזה טלוויזיה.
קני אומגה שאני מכבד ולו בגלל הערכה שיש לו מחברי פורום שאני מעריך כאן הוא לא כזה דראו.
איך אני יודע? עזוב את מכירות הכרטיסים החלשים בדינמיט. קרב האליפות הראשון היה בין קני לבין ג'ריקו.
מי נבחר לאלוף הראשון של AEW? ג'ריקו למה? כי קני לא יכול לעמוד מולו כמושך קהל או לתת לגיטמציה אמיתית
ופתיחה חזקה לחגורה החדשה שטוני רצה להציג.
אני מאמין לכם בלי ציניות שהוא היה טוב בזירה כמו שד שהיה בשיאו. למורות שMJF טוען שהוא המתאבק הכי טוב שלא היה
בWWE אני מקבל את הטענה שזה קני. זה לא הופך אותו לדראו בשוק האמריקאי.

![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)