Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1980): « הקודם 1 ... 1772 1773 1774 1775 1776 ... 1980 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#17,731
04-13-2026, 07:13 AM
(04-13-2026, 06:37 AM)NaRRative כתב:  עוד יום שגילאם פולט שטויות בנושא שהוא לא מבין בו.
איזה דם רע? AEW בעד שיתופי פעולה, היה אמור להיות בסופש רסלמניה: מג׳פ נגד נמת' וריקושט נגד סלייטר וTNA/WWE הם אלה שעצרו את זה מלקרות.
בנוסף AEW משתפים פעולה עם CMLL, NJPW, MLPW ואלה רק הארגונים שאני זוכר.
יש לAEW אירוע שנקרא פורבידן דור שמבוסס על שיתופי פעולה.
אז אולי במקום סתם להמציא דברים תתחיל לחקור?

ואני פולט שטויות בנושא שאני לא מבין בו.
טוני קנה את ROH ופירק אותה עד שנשארה ממנה רק קליפה. הוא נכנס לשיתוף פעולה עם NJPW ופירק אותה עד שהיא אפילו לא
צל של עצמה היום. CMLL בעליה אבל זה היה עוד לפני שיתוף הפעולה עם AEW אבל כן AEW הוסיפו ונתנו במה גלובלית למוצר.

TNA בשיתוף פעולה עם WWE. לקחת מהם מתאבקים בלי לבקש רשות קודם זה לא במקום. הרי גם AEW לא בדיוק מרשים למתאבקים שלהם
לעשות קפיצה לWWE. סלייטר זה מתאבק שבכלל WWE שמו עליו כבר 7 עיניים נתנו לו במה גם ברוסטר הראשי בSNME.
מה עוד שTNA על המדף בצורה כזאת או אחרת וכל עוד כן יש דם רע בין הצדדים (תשאל את אוספריי שחושב שזה חכם לעשות PPV על הימים של
מנייה כדי להוות תחרות לרסלמניה ולהתחרות באירוע הרסלניג הכי גדול בהיסטוריה ראש בראש) טבעי שWWE יבקשו מTNA נאמנות.

ואני בכלל דיברתי על שיתופי פעולה עם WWE ספציפית לא עם חברות אחרות שאני מכיר את שיתופי הפעולה איתם שקיימים בדיוק מהסיבה
של WWE לגנוב כשרונות מהארגון שאיתו משתפים פעולה.

ולא זה לא משנה כמה תנסה לעקוץ את המוצר או כמה תנסה להיות סרקסטי בתגובות שלך אין תחרות לא תהיה תחרות ולעולם לא תהיה
קרוב לתחרות. WWE הכניסו 1.7 מיליארד דולר בשנה שעברה AEW הכניסו בין 150 ל250 מיליון. WWE מוכרים 11500-14000 כרטיסים בממוצע
לתוכניות של הרוסטר הראשי במחירים הזויים לגמרי AEW מורידים מחירים כל הזמן ועומדים היום על ממוצע של 3500 בערך.

ובלי להזכיר את החגרה הראשית של הארגון שרק 4 מתאבקים שהם לא פליטים של WWE החזיקו בה (וזה אם אני לא מחשיב את
סוורב שהוא פליט NXT כפליט WWE). ועם כמה שהמוצר טוב וחדשני ורענן גם טוני בורח לאלופים הבטוחים שלו שזה MJF ובעיקר
מוקסלי. אז המוצר שלך לא כזה טוב כמו שאתה חושב שהוא, אתה נהנה ממנו יותר וזה נהדר אבל זה לא הופך אותו לטוב מהWWE.

וקח סוד קטן. כל סלבריטי שיסכים להופיע בAEW יקבל במה כמה שהוא רוצה ובאיזה צורה שהוא רוצה כולל משפיעני רשת.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#17,732
04-13-2026, 08:05 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-13-2026, 08:07 AM על ידי NoamRR.)
(04-13-2026, 07:13 AM)gilam כתב:  ואני פולט שטויות בנושא שאני לא מבין בו.
טוני קנה את ROH ופירק אותה עד שנשארה ממנה רק קליפה. הוא נכנס לשיתוף פעולה עם NJPW ופירק אותה עד שהיא אפילו לא
צל של עצמה היום. CMLL בעליה אבל זה היה עוד לפני שיתוף הפעולה עם AEW אבל כן AEW הוסיפו ונתנו במה גלובלית למוצר.

TNA בשיתוף פעולה עם WWE. לקחת מהם מתאבקים בלי לבקש רשות קודם זה לא במקום. הרי גם AEW לא בדיוק מרשים למתאבקים שלהם
לעשות קפיצה לWWE. סלייטר זה מתאבק שבכלל WWE שמו עליו כבר 7 עיניים נתנו לו במה גם ברוסטר הראשי בSNME.
מה עוד שTNA על המדף בצורה כזאת או אחרת וכל עוד כן יש דם רע בין הצדדים (תשאל את אוספריי שחושב שזה חכם לעשות PPV על הימים של
מנייה כדי להוות תחרות לרסלמניה ולהתחרות באירוע הרסלניג הכי גדול בהיסטוריה ראש בראש) טבעי שWWE יבקשו מTNA נאמנות.

ואני בכלל דיברתי על שיתופי פעולה עם WWE ספציפית לא עם חברות אחרות שאני מכיר את שיתופי הפעולה איתם שקיימים בדיוק מהסיבה

ולא זה לא משנה כמה תנסה לעקוץ את המוצר או כמה תנסה להיות סרקסטי בתגובות שלך אין תחרות לא תהיה תחרות ולעולם לא תהיה
קרוב לתחרות. WWE הכניסו 1.7 מיליארד דולר בשנה שעברה AEW הכניסו בין 150 ל250 מיליון. WWE מוכרים 11500-14000 כרטיסים בממוצע
לתוכניות של הרוסטר הראשי במחירים הזויים לגמרי AEW מורידים מחירים כל הזמן ועומדים היום על ממוצע של 3500 בערך.

ובלי להזכיר את החגרה הראשית של הארגון שרק 4 מתאבקים שהם לא פליטים של WWE החזיקו בה (וזה אם אני לא מחשיב את
סוורב שהוא פליט NXT כפליט WWE). ועם כמה שהמוצר טוב וחדשני ורענן גם טוני בורח לאלופים הבטוחים שלו שזה MJF ובעיקר
מוקסלי. אז המוצר שלך לא כזה טוב כמו שאתה חושב שהוא, אתה נהנה ממנו יותר וזה נהדר אבל זה לא הופך אותו לטוב מהWWE.

וקח סוד קטן. כל סלבריטי שיסכים להופיע בAEW יקבל במה כמה שהוא רוצה ובאיזה צורה שהוא רוצה כולל משפיעני רשת.

מה שכתבת על טוני והארגונים בשת"פ קורה גם עם WWE בשת"פ שלהם עם AAA וTNA.
2 הארגונים לוקחים באופן גורף את הטאלנט שהם מעוניינים בו ולא אכפת להם באיזה צורה הם משאירים את הארגונים מאחור.

זה מה שמוביל אותי לנקודה הבאה, אתה צוחק על טוני שהוא לוקח מתאבקים כאילו הם צעצועים.
מתאבק (לרוב) זה בן אדם, בוגר, אחראי, מודע למעשיו.
כל אחד מחליט איפה לחתום ומה לעשות.
זה לא תקדימי שמתאבקי TNA וAEW מתאבקים באותם האירועים, כאן חד משמעית WWE/TNA בלמו את המהלך.
זה לא רק אוספרי, זה מסורת של שנים שיש המון אירועים סביב מניה כדי לנצל את התקופה. אין בזה שום דבר רע. תחרות זה לא דבר רע.

אם התכוונת לזה שAEW צריכים לשים את הדם רע מאחור ולשתף פעולה עם WWE אז אתה לא בכיוון, זה נראה שהדם הרע מגיע מצד הWWE.

אני מדבר עם גילאם, לא עם פאט מקאפי או TKO. ברור שWWE מכניסים יותר כסף, המחירים שלהם משוגעים. אני ב2023 יכולתי להרשות לעצמי כרטיסים לאול אין, לא לשום אירוע של WWE. בסוף אני צרכן, אני לא מעודד את זה עליית המחירים של WW, אני רוצה ללכת לאירועים שלהם.

מבחינתי AEW יותר טובים מהWWE כי הם נותנים לי את מה שאני אוהב. זו דעתי, זה מבחינתי.

לגבי סלבס בAEW, בפעם האחרונה שאני זוכר שסלב גדול לקח ספוט גדול זה שאקיל בקרב זוגות נגד קודי "אני נגד TKO" רודס.
שאר הסלבס מקבלים את הפרי שואוס באירועים.

דרך אגב -
מוקסלי פליט CZW, דניאלסון פליט ROH, ג׳ריקו פליט WCW.
רולינס פליט ROH, פאנק פליט ROH.
המסר הועבר?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 6 users Like NoamRR's post:
  • DarkArts, gilam, KB24, Liorton, orgibor, בחוק
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
#17,733
04-13-2026, 11:03 AM
(04-13-2026, 08:05 AM)NaRRative כתב:  מה שכתבת על טוני והארגונים בשת"פ קורה גם עם WWE בשת"פ שלהם עם AAA וTNA.
2 הארגונים לוקחים באופן גורף את הטאלנט שהם מעוניינים בו ולא אכפת להם באיזה צורה הם משאירים את הארגונים מאחור.

זה מה שמוביל אותי לנקודה הבאה, אתה צוחק על טוני שהוא לוקח מתאבקים כאילו הם צעצועים.
מתאבק (לרוב) זה בן אדם, בוגר, אחראי, מודע למעשיו.
כל אחד מחליט איפה לחתום ומה לעשות.
זה לא תקדימי שמתאבקי TNA וAEW מתאבקים באותם האירועים, כאן חד משמעית WWE/TNA בלמו את המהלך.
זה לא רק אוספרי, זה מסורת של שנים שיש המון אירועים סביב מניה כדי לנצל את התקופה. אין בזה שום דבר רע. תחרות זה לא דבר רע.

אם התכוונת לזה שAEW צריכים לשים את הדם רע מאחור ולשתף פעולה עם WWE אז אתה לא בכיוון, זה נראה שהדם הרע מגיע מצד הWWE.

אני מדבר עם גילאם, לא עם פאט מקאפי או TKO. ברור שWWE מכניסים יותר כסף, המחירים שלהם משוגעים. אני ב2023 יכולתי להרשות לעצמי כרטיסים לאול אין, לא לשום אירוע של WWE. בסוף אני צרכן, אני לא מעודד את זה עליית המחירים של WW, אני רוצה ללכת לאירועים שלהם.

מבחינתי AEW יותר טובים מהWWE כי הם נותנים לי את מה שאני אוהב. זו דעתי, זה מבחינתי.

לגבי סלבס בAEW, בפעם האחרונה שאני זוכר שסלב גדול לקח ספוט גדול זה שאקיל בקרב זוגות נגד קודי "אני נגד TKO" רודס.
שאר הסלבס מקבלים את הפרי שואוס באירועים.

דרך אגב -
מוקסלי פליט CZW, דניאלסון פליט ROH, ג׳ריקו פליט WCW.
רולינס פליט ROH, פאנק פליט ROH.
המסר הועבר?

WWE קנו את AAA (וטייקר עושה שם עבודה מעולה עם רכש ראשון מCMLL) לגבי TNA אתה צודק למורות
שאני מקווה שיקנו גם אותם ואז גם שם יזרימו לא מעט טאלנט שלא מקבל במה קבוע בסמאק ובראו אבל כן יכול לעשות נפלאות בTNA.

אני צוחק על טוני שWWE רצו לתת לג'ריקו שנת פרישה עם מספר חד ספרתי של קרבות כנראה וטוני מיהר לתת לו
חוזה משודרג ורב שנתי לא פחות. דניאל גרסיה קיבל הצעה להיות בNXT וקיבל הצעה מפוצצת מטוני חגורה וטוני נזכר שאין לו כל כך מה
לעשות איתו מעבר למיד/לאו קארד. כל מתאבק עם עבר בWWE שרוצה להגדיל את השכר שלו מדבר עם טוני לקראת סיום החוזה
ומקבל ממנו שכר גבוהה יותר ממה שיש לו בWWE בגלל שיש לו עבר בWWE שלא לדבר על מקום בטוח בקארד בלי הצורך לשפר דברים
שהוא לוקה בהם בחסר ולא מעט פעמים מגיע חגורה כל שהיא עם החתימה הזאת תשאל את צ'אמפה.
וברור שהם יחסמו את המהלך, אין להם אפשרות לחתום על קרב כזה בדיוק מהסיבה שאמרת הם תחת חוזה.

יש אירועים סביב רסלמניה של ארגוני אינדיז כאלו ואחרים כולל מפגשי מעריצים באזור של רסלמניה.
אוספריי מציע להציע PPV נגדי באזור גאוגרפי אחר במחירים זולים ולהתחרות במפלצת שרסלמניה כולל כל מה שהאינדיז
מארגנים שם הפכה להיות. זה כמו הניסיון של וינס להתחרות הNFL ובסופרבול כולם יודעים שזאת תהיה התרסקות מפוארת
הרי אתם מתקשים להתמודד עם אירועים של NXT אז במקום לדבר על PLE רגיל או אפילו SNME אתם הולכים ישר על הראש של רסלמניה?
בגלל כמה כותרות רעות? כרגע AEW לא נתפסת כאיום ולא נעשה מאמץ יוצא דופן כדי למחוק אותה WWE פשוט מתנהגים מגעיל כי הם מונפול
והם יכולים. אתה תבין שאתה בבעיה שPLE של הרוסטר הראשי יהיה על התאריכים של הPPV שלך. שיהיה האוס שאו של הרוסטר הראשי במחירי
רצפה באולם מול האולם של הPPV שלך. אם זאת תשומת הלב שאוספריי רוצה שילך לכיוון הזה לדעתי זאת התאבדות וחבל כי AEW הוא אלטרנטיבה
מעולה למתאבקים שיכולים להתפרנס יפה מאוד מחוץ לWWE מה שיוצר עוד מתאבקים כי יש מספיק כסף.

מוקסלי הגיע ובמעמד שלו רק בגלל ההיסטוריה שלו בWWE דניאלסון אותו הדבר בדיוק וכמובן ג'ריקו שאת הפריצה
האמיתית שלו עשה בWWE. רולינס ופאנק בדיוק כמו MJF מריה מיי ואחרים ברוסטר שלכם חולמים WWE כי זאת הפסגה.
זה החלום, זה מה שגודלים עליו. אפילו טוני התחיל כאוהד של WWE ומשם התפתח לNJPW עד שהרג אותה כמובן ז"ל.
לכן שוב תהיה ציני תעקוץ בכל תגובה שניה שלך את המוצר של הWWE תחרות אין לא הייתה ולא תהיה.

וכן AEW צריכה לעשות את הצעד הראשון לפיוס כי WWE יותר חזקה וAEW תרוויח יותר מאיחוד כוחות ואירועים משותפים.
היא מספיק גדולה כדי לעשות שת"פ עם הרוסטר הראשי ולקבל הופעות אורח של הכוכבים הגדולים ולתת לכוכבים שלהם להשתפשף
בPLE הגדולים של הWWE.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#17,734
04-13-2026, 11:10 AM
(04-13-2026, 07:13 AM)gilam כתב:  ואני פולט שטויות בנושא שאני לא מבין בו.

אני רק רוצה להוסיף על נועם הגבר ולהתייחס לפסקה הראשונה.
טוני לא פירק את ROH, החברה פשטה את הרגל והוא למעשה הציל אותה מתוך סנטימנט אישי ורכש את ספריית הוידאו שלה והקים את הארגון מאפס.
בNJPW הוא עזר לעשות סלאאוט לרסלקינגדום האחרון אחרי תקופה שלא בכך שאפשר לאוקדה להיות היריב האחרון של טנהאשי בקרב הפרישה אחרי דיווחים שWWE לא הסכימו לאפשר לנקאמורה לקחת חלק.
אפילו אם תסתכל על שיתופי הפעולה שהיו להם עם TNA ו-AAA בעבר הם שלחו את קני אומגה הכוכב הכי גדול שלהם בזמנו להתמודד עם האלופים הראשיים ריץ' סוואן וויקינגו לעומת טריק ויליאמס ופנטה.
דוגמה נוספת היא של בר ברונסון שהחוזה שלו הסתיים בAEW בשנה האחרונה והם אפשרו לו להתאבק באינדיז לקראת סוף החוזה שלו כדי לסדר לו נחיתה רכה יותר כשהחוזה יסתיים ומיד עם סיומו הוא קיבל הצעה להצטרף לTNA.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR, בחוק
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,381
אשכולות: 4
Likes Given: 538
הצטרף בתאריך: Feb 2025
#17,735
04-13-2026, 11:33 AM
קניתי
[Image: IMG-1764.jpg]
[Image: IMG-1763.jpg]
[Image: ezgif-194e21a4ac3b10a1.gif]
“There is no day like Acknowledgement Day”
הגב
The following 3 users Like iCena's post:
  • lidoradir, NoamRR, Triple T
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
#17,736
04-13-2026, 11:38 AM
(04-13-2026, 11:10 AM)orgibor כתב:  אני רק רוצה להוסיף על נועם הגבר ולהתייחס לפסקה הראשונה.
טוני לא פירק את ROH, החברה פשטה את הרגל והוא למעשה הציל אותה מתוך סנטימנט אישי ורכש את ספריית הוידאו שלה והקים את הארגון מאפס.
בNJPW הוא עזר לעשות סלאאוט לרסלקינגדום האחרון אחרי תקופה שלא בכך שאפשר לאוקדה להיות היריב האחרון של טנהאשי בקרב הפרישה אחרי דיווחים שWWE לא הסכימו לאפשר לנקאמורה לקחת חלק.

במה הוא הציל אותה? הוא קיבל את ספריית הוידאו שלה שזה חתיכת היסטוריה, הרי אם הייתה פושטת רגל כנראה הייתה נרכשת בגרושים
על ידי WWE גם ככה. תחשוב יש לך את המותג RHO יכולת לבנות אותו כתוכנית משנית לדינמיט במקום ליצור את קוליז'ן ולבנות על מותג קיים.
לא עשית את זה? תיצור לה רוסטר משלה עם חגורות משלה שישארו רק שם תשיג לה חוזה טלוויזיה ותבנה אותה יחסית עצמאית ותשמש
בה כדי לאיים על TNA וNXT. לא? תשתמש במותג כדי להפוך אותה לליגת פיתוח משלך ותיצור תחרות לWWE על הטאלנט שרוצה להיכנס לעסק והבולטים שבהם נכנסים דרך NXT או אינדיז שעושים שת"פ עם WWE. ככל שהשנים יעברו AEW ישיגו טאלנט בעיקר שהוא פליטי
WWE אם זה נשרו מNXT איבולב רוסטר ראשי וכ"ו.

(04-13-2026, 11:10 AM)orgibor כתב:  אפילו אם תסתכל על שיתופי הפעולה שהיו להם עם TNA ו-AAA בעבר הם שלחו את קני אומגה הכוכב הכי גדול שלהם בזמנו להתמודד עם האלופים הראשיים ריץ' סוואן וויקינגו לעומת טריק ויליאמס ופנטה.
דוגמה נוספת היא של בר ברונסון שהחוזה שלו הסתיים בAEW בשנה האחרונה והם אפשרו לו להתאבק באינדיז לקראת סוף החוזה שלו כדי לסדר לו נחיתה רכה יותר כשהחוזה יסתיים ומיד עם סיומו הוא קיבל הצעה להצטרף לTNA.

פאנטה וטריק הם דראו היום יותר מאלו שציינת בלי לפגוע בהם בטח ובטח פאנטה במקסיקו. גם טריק עשה רק טוב לTNA ולחגורה שלה.
שלא לדבר על החוזה טלוויזיה היפה מאוד שWWE השיגו להם. על מכירות הכרטיסים שהשתפרו פלאים בעקבות השת"פ. גם ריי מיסטריו
קבוע בשולחן השדרים בAAA. דום מופיע שם המון והוא מיין איבנטר עתידי. קייזר אובר בטירוף שם זה פשוט הזוי. WWE לא שלחה זבל
לAAA והשת"פ של TNA הוא מול NXT לא הרוסטר הראשי וTNA הראשונים להגיד לך שהם מרוויחים מהשת"פ הזה אחרת למה לחסום את
AEW ולא לערוק לצד שלהם?
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
#17,737
04-13-2026, 12:01 PM
(04-13-2026, 11:03 AM)gilam כתב:  WWE קנו את AAA (וטייקר עושה שם עבודה מעולה עם רכש ראשון מCMLL) לגבי TNA אתה צודק למורות
שאני מקווה שיקנו גם אותם ואז גם שם יזרימו לא מעט טאלנט שלא מקבל במה קבוע בסמאק ובראו אבל כן יכול לעשות נפלאות בTNA.

אני צוחק על טוני שWWE רצו לתת לג'ריקו שנת פרישה עם מספר חד ספרתי של קרבות כנראה וטוני מיהר לתת לו
חוזה משודרג ורב שנתי לא פחות. דניאל גרסיה קיבל הצעה להיות בNXT וקיבל הצעה מפוצצת מטוני חגורה וטוני נזכר שאין לו כל כך מה
לעשות איתו מעבר למיד/לאו קארד. כל מתאבק עם עבר בWWE שרוצה להגדיל את השכר שלו מדבר עם טוני לקראת סיום החוזה
ומקבל ממנו שכר גבוהה יותר ממה שיש לו בWWE בגלל שיש לו עבר בWWE שלא לדבר על מקום בטוח בקארד בלי הצורך לשפר דברים
שהוא לוקה בהם בחסר ולא מעט פעמים מגיע חגורה כל שהיא עם החתימה הזאת תשאל את צ'אמפה.
וברור שהם יחסמו את המהלך, אין להם אפשרות לחתום על קרב כזה בדיוק מהסיבה שאמרת הם תחת חוזה.

יש אירועים סביב רסלמניה של ארגוני אינדיז כאלו ואחרים כולל מפגשי מעריצים באזור של רסלמניה.
אוספריי מציע להציע PPV נגדי באזור גאוגרפי אחר במחירים זולים ולהתחרות במפלצת שרסלמניה כולל כל מה שהאינדיז
מארגנים שם הפכה להיות. זה כמו הניסיון של וינס להתחרות הNFL ובסופרבול כולם יודעים שזאת תהיה התרסקות מפוארת
הרי אתם מתקשים להתמודד עם אירועים של NXT אז במקום לדבר על PLE רגיל או אפילו SNME אתם הולכים ישר על הראש של רסלמניה?
בגלל כמה כותרות רעות? כרגע AEW לא נתפסת כאיום ולא נעשה מאמץ יוצא דופן כדי למחוק אותה WWE פשוט מתנהגים מגעיל כי הם מונפול
והם יכולים. אתה תבין שאתה בבעיה שPLE של הרוסטר הראשי יהיה על התאריכים של הPPV שלך. שיהיה האוס שאו של הרוסטר הראשי במחירי
רצפה באולם מול האולם של הPPV שלך. אם זאת תשומת הלב שאוספריי רוצה שילך לכיוון הזה לדעתי זאת התאבדות וחבל כי AEW הוא אלטרנטיבה
מעולה למתאבקים שיכולים להתפרנס יפה מאוד מחוץ לWWE מה שיוצר עוד מתאבקים כי יש מספיק כסף.

מוקסלי הגיע ובמעמד שלו רק בגלל ההיסטוריה שלו בWWE דניאלסון אותו הדבר בדיוק וכמובן ג'ריקו שאת הפריצה
האמיתית שלו עשה בWWE. רולינס ופאנק בדיוק כמו MJF מריה מיי ואחרים ברוסטר שלכם חולמים WWE כי זאת הפסגה.
זה החלום, זה מה שגודלים עליו. אפילו טוני התחיל כאוהד של WWE ומשם התפתח לNJPW עד שהרג אותה כמובן ז"ל.
לכן שוב תהיה ציני תעקוץ בכל תגובה שניה שלך את המוצר של הWWE תחרות אין לא הייתה ולא תהיה.

וכן AEW צריכה לעשות את הצעד הראשון לפיוס כי WWE יותר חזקה וAEW תרוויח יותר מאיחוד כוחות ואירועים משותפים.
היא מספיק גדולה כדי לעשות שת"פ עם הרוסטר הראשי ולקבל הופעות אורח של הכוכבים הגדולים ולתת לכוכבים שלהם להשתפשף
בPLE הגדולים של הWWE.

מכיר את המשפט "בכל צחוק יש טיפת אמת"?

1. בפסקה השנייה שלך הוכחת שיש תחרות בין הארגונים. מתאבק שלא טוב לו בארגון אחד, יכול לשפר את החוזה שלו בעזרת הצעה מארגון אחר. זה טוב לא? אנחנו שמחים שמתאבקים מרוויחים יותר כסף או רק שתאגידים חוגגים לנו על התחת ומעלים את המחירים? המספרים לא משקרים.
2. אני טוען שנמת' וסלייטר לא טיפשים, עובדה שהם חתמו על קרב כזה. זה לא שהתקשרו אליהם והם ענו יאללה תכניס אותי, לא נבדוק עם העורך דין שלו או נעיין בחוזה שלי. דברים כאלה קורים כל הזמן, כבר קיבלנו אירועים שהיו בהם מתאבקי TNA וAEW בשנה האחרונה. הWWE פשוט שיחקו עם החוקים ועשו שרירים. זה קרה עם אנדרדה בקאמבק הקודם שלו לAEW, זה קרה עכשיו בסופש רסלמניה וזה ימשיך לקרות כי יש תחרות.
3. הPPV של AEW זה לא PPV שלי. כבר דיברתי על זה שזה לא מחנות בכדורגל. אני גם רואה WWE ואפילו NXT וAAA כשיוצא. ניכר שאתה ממש לוקח ללב ומנסה להוביל אותי לתחרות "אבא של מי יותר חזק". אוי ואבוי! אוספרי הציע אירוע האבקות במחיר זול יותר כדי לאפשר לאוהדים שרוצים לסגור את החודש לבוא לראות אירוע האבקות? שכחנו איך כל העסק הזה התחיל? זה בידור להמונים. בידור קרקסי. בידור למשפחות. בושה אוספרי. תתבייש לך.
4. לטעון שטוני הביא את דניאלסון, מוקסלי וג'ריקו על סמך הקריירות שלהם בWWE זה כבר התחלה של בדיחה ויכלת לחדול את זה כאן. אבל אז המשכת לפלוט באותה פסקה טיפת אמת כמו ר. פלוטניק והזכרת את הקריירות של מריה ומג'פ שאותם הם כן עשו בAEW. תחרות!

ניתן להסיק מהתגובות שלך שאתה תגונן על WWE בכל מחיר, תרד על AEW בכל מחיר, תחמיא לAEW רק כשזה נוגע למשהו שהם העבירו לWWE.
אין פה שלי שלך, אני מגיב בכל הפורומים פה, אני פתוח להקשיב, מוכן להודות כשאני טועה. אני נהנה מכל המוצרים שדנים עליהם פה.
AEW שלי באותה מידה שWWE שלי. 

הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • KB24, בחוק
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
#17,738
04-13-2026, 12:08 PM
(04-13-2026, 11:38 AM)gilam כתב:  במה הוא הציל אותה? הוא קיבל את ספריית הוידאו שלה שזה חתיכת היסטוריה, הרי אם הייתה פושטת רגל כנראה הייתה נרכשת בגרושים
על ידי WWE גם ככה. תחשוב יש לך את המותג RHO יכולת לבנות אותו כתוכנית משנית לדינמיט במקום ליצור את קוליז'ן ולבנות על מותג קיים.
לא עשית את זה? תיצור לה רוסטר משלה עם חגורות משלה שישארו רק שם תשיג לה חוזה טלוויזיה ותבנה אותה יחסית עצמאית ותשמש
בה כדי לאיים על TNA וNXT. לא? תשתמש במותג כדי להפוך אותה לליגת פיתוח משלך ותיצור תחרות לWWE על הטאלנט שרוצה להיכנס לעסק והבולטים שבהם נכנסים דרך NXT או אינדיז שעושים שת"פ עם WWE. ככל שהשנים יעברו AEW ישיגו טאלנט בעיקר שהוא פליטי

פאנטה וטריק הם דראו היום יותר מאלו שציינת בלי לפגוע בהם בטח ובטח פאנטה במקסיקו. גם טריק עשה רק טוב לTNA ולחגורה שלה.
שלא לדבר על החוזה טלוויזיה היפה מאוד שWWE השיגו להם. על מכירות הכרטיסים שהשתפרו פלאים בעקבות השת"פ. גם ריי מיסטריו
קבוע בשולחן השדרים בAAA. דום מופיע שם המון והוא מיין איבנטר עתידי. קייזר אובר בטירוף שם זה פשוט הזוי. WWE לא שלחה זבל
לAAA והשת"פ של TNA הוא מול NXT לא הרוסטר הראשי וTNA הראשונים להגיד לך שהם מרוויחים מהשת"פ הזה אחרת למה לחסום את
AEW ולא לערוק לצד שלהם?

טוני עושה עם ROH מה שWWE עושים עם AAA. אתה צודק שAAA מצליחים יותר מROH, אני מאחל לROH להתרומם ולחזור לימיה היפים. אבל עדיין, מדובר באותו המתכון עם אחוזי הצלחה שונים לגמרי. WWE לא יצרו לAAA רוסטר משלה, הרי דומיניק, ארבעת האמריקנוס, פנטה, פיניקס, דרגון לי ועוד נלחמים גם שם וגם ברוסטר הראשי וברוסטר הפיתוח של NXT.

פנטה וטריק יותר דראו מקני אומגה זה כבר בדיחה מצחיקה, כל הכבוד.

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#17,739
04-13-2026, 12:28 PM
(04-13-2026, 11:38 AM)gilam כתב:  במה הוא הציל אותה? הוא קיבל את ספריית הוידאו שלה שזה חתיכת היסטוריה, הרי אם הייתה פושטת רגל כנראה הייתה נרכשת בגרושים

AEW ולא לערוק לצד שלהם?

ב2021 ROH הודיעו על פשיטת רגל בגלל הפסדים כלכליים ושחררו את כל הרוסטר שלהם, יכולת למצוא באותה תקופה כמעט את כולם בTNA שאימצו אותם לכמה חודשים ועשו מזה סטוריליין פלישה עם שמות כמו PCO, מאט טייבן, מייק בנט, קני קינג, מריה קנליס ווינסנט.
ב2022 טוני קאהן רכש את ספריית הוידאו ואת הזכויות למותג והקים אותו מחדש.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • gilam, NoamRR
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,048
אשכולות: 14
Likes Given: 1,297
#17,740
04-13-2026, 12:48 PM
(04-13-2026, 11:33 AM)iCena כתב:  קניתי
[Image: IMG-1764.jpg]
[Image: IMG-1763.jpg]

איפה קונים כרטיסים?
עכשיו ברור למה הוא ביקש את התחתונים בחזרה מדאוני ג'וניור באוסקר Cool
הגב
The following 1 user Likes Triple T's post:
  • iCena
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1980): « הקודם 1 ... 1772 1773 1774 1775 1776 ... 1980 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 02:48 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר