Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 11/04/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 11/04/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-12-2026, 12:24 PM
[Image: 815952-3fbcb7ddd28b40a99cf504d82fc0122f-mv2.jpg]

קרב 1 – קרב על אליפות השלשות – מיסטיקו וג'טספיד(קווין נייט ומייק ביילי)(א') נגד הכלבים(דייויד פינלי, גייב קיד וקלארק קונורס)
מנצחים: הכלבים
עם עם הפול-קליפ על ביילי.
אחרי הקרב רודריק סטרונג ואורנג' קאסידי מופיעים על המסך הגדול.
OC בטלפון בזמן שסטרונג מברך את הכלבים על הזכייה ואומר שהם לא סיימו איתם אחרי מה שהכלבים עשו להם בדיינמיט. הוא יודע שיש שלושה כלבים ורק שניים מהם אבל יכול מאד להיות שהם מצאו עכשיו את השותף השלישי שלהם.
OC מסיים את שיחת הטלפון וסטרונג שואל אותו אם הבחור בצד השני של הקרב הסכים, OC אומר שהוא שכח לשאול אותו וסטרונג שהוא יסכים ושהם יפגשו את הכלבים בדיינאסטי.
[Image: 1.jpg]

משודר קטע של וויל אוספריי ויונייטד אמפייר אחרי דיינמיט.
אוספריי מציג את החברים שלו וקורא להם אחים.
ניומן אומר שהם מאוחדים וכשוויל פנה אליהם הם מיד נענו כי זאת האחווה של UE.
אוספריי אומר שביום ראשון הוא יקבל את מוקסלי לעצמו, בלי DR, בלי UE.

קרב 2 – קריס סטטלנדר והיקארו שידה נגד אווה לואולס וגיגי ריי
מנצחות: קריס ושידה
בסקוואש.
אחרי הקרב כשהמנצחות עושות את דרכן לבאקסטייג' שידה מתכוננת לתקוף את קריס מאחורי גבה אבל קריס מסתובבת ושידה מיד מחייכת וחוגגת איתה.

וידאו של היאן ומאיה וורלד.
הן מאתגרות את לנה קרוס ומייגן ביין לקרב על אליפות הזוגות בזירו-האוור של דיינאסטי.

משודר קטע של הדת' ריידרס אחרי דיינמיט.
מוקסלי אומר שקרב הכאוס בקנדה היה כיף עבורם. הוא מברך את UE על הזכייה אבל שואל אם הם יהיו מוכנים לעשות את זה שוב? אף אחד לא מצליח להחזיק איתם לאורך זמן, תמיד היריבים מתעייפים או נשברים בדרך. הוא אומר שאוספריי עשה הכל נכון בקריירה שלו עד עכשיו והמהלך שהוא מנסה לבצע והנחישות שלו לשבור את הצוואר של מוקסלי. 20 דקות הן זמן ארוך כדי להימנע מלבצע טעות ועם הצוואר של אוספריי הוא לא יכול להרשות לעצמו לבצע אחת.

קרב 3 – קרב על הכניסה השנייה בקרב הקזינו גאונטלט – אנתוני בואנס נגד רוש
מנצח: רוש
עם בולס-הורנס.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם הציפורים המתקוטטות.
ווינדסור אומרת שהיא תפנה למוקסלי במקום למרינה בגלל שהיא חיית המחמד שלו. היא אומרת שאוספריי יחתוך את ראש הנחש אבל לפני כן היא תחתוך את הישבן שלו. הוא לא צריך לדאוג מהעובדה שאוספריי ישבור לו את הצוואר כי היא תשלח את מרינה לשכב במיטה לידו.
הייטר אומרת שהיא לא חשבה שת'קלה תגיע כל כך רחוק ובפעם האחרונה שהן עמדו באותה הזירה זה נדמה היה שת'קלה לא רוצה לקבל מכה. הייטר מבטיחה לה שהיא תכה אותה הכי חזק שהיא הוכתה ותיקח לה את אליפות העולם.

קרב 4 – ההארט סינדיקייט(בובי לאשלי ושלטון בנג'מין)(ע' MVP) נגד אנדי אנדרסון ומו ג'בארי
מנצחים: HS
בסקוואש.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם מינה שיראקווה והארלי קמרון שיושבות עצובות על ספה.
הארלי אומרת שכל שנותר להן זה תקווה, קריס דחתה אותה ולא הסכימה לחבור אליה או לאמן אותה אחרי שבייבס אוף וורת' פורקו.
מינה שיראקווה מוציאה בקבוק שמפניה שיעזור להן להתאבל ומציעה למזוג להארלי כוס שבמקום זה שותה ישירות מהבקבוק.

קרב 5 – היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון) נגד משפחת קאליס(הצ'יסרו ואל קלון)
מנצחים: הבאקס
עם מלצר-דרייבר על אל קלון.

קרב 6 – קרב על האליפות הבינלאומית – קאזוצ'יקה אוקדה(א') נגד מיירון ריד
[b]דון קאליס
בשולחן השדרנים עם לאנס ארצ'ר.
מנצח: אוקדה[/b] עם ריינמייקר.

משודר קטע של ווילו נייטינגייל אחרי דיינמיט.
היא מדברת על הנצחונות שלה על היקארו שידה וקווין אמינאטה ומאמצת את הכינוי שניתן לה על ידי טוני שיאובני – רוצחת הקאמבקים. היא אומרת שהיא מוכנה לכל אחת שרוצה לאתגר אותה על אליפות TBS.

מייגן ביין ולנה קרוס בבאקסטייג'.
הן אומרות שהן יהיו אלופות רחומות ויעניקו להיאן ומאיה וורלד את המתנה של קרב האליפות, אבל שהן לא יטעו, הן עדיין מתחתיהן.

קרב 7 – ת'קלה ומרינה שפיר נגד הציפורים המתקוטטות(ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור)
מנצחות: הציפורים
עם "2 ציפורים במכה אחת" על מרינה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
אשכולות: 0
Likes Given: 196
הצטרף בתאריך: Jul 2023
04-12-2026, 12:52 PM
תוכנית מעולה וזורמת עפה לי בטיל הייפ לאירוע היום תודה על התוצאות
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
04-12-2026, 05:21 PM
מצטרף לניסן, יופי של GHS שעזר לסגור את הקצוות האחרונים לקראת דיינאסטי.
2 קרבות האליפות היו מצוינים, החמאתי לכלבים כבר בכמה אשכולות על הסינרגיה ביניהם ואני חושב שבפעם הראשונה מזה הרבה זמן אני מרגיש שהאליפות נמצאת על שלישיה שהחגורה הזאת נוסדה עבורה ולא על שלישיה שנוסדה עבור החגורה.
מניח שמיסטיקו וג'טספיד ימצאו את עצמם בספוט הקבוע שלהם בקרב הקזינו.
ווינדסור את האמת חתכה פרומו מעולה בבאקסטייג' ואמרה בו הרבה יותר מהמילים הריקות של ג'יימי, גם הארלי עם כמה מילים שאולי יקבלו משמעות בעתיד.
אחלה דרך לסגור את הפרק עם קרב זוגות גדוש סטארפאוור ומתח לקראת הלילה. חיכיתי לראות מי תהיה זאת שתוצמד, לא הופתעתי שזאת הייתה מרינה אבל כן הופתעתי שבזה זה נגמר ות'קלה לא חיפשה דרך לגנוב איזה יתרון אחרון לקראת האירוע.
את הפסקה האחרונה אני מקדיש לקרב הערב - היאנג באקס נגד הצ'יסרו ואל קלון. וואו, איזה באנגר מטורף. הבאקס כרגע בשיא וזה לא חדש אבל השילוב של הצ'יסרו ואל קלון עבד כל כך טוב שכדאי לשקול להפוך את זה למשהו קבוע עבורם, כימיה מושלמת ביניהם, אל קלון מפתיע כל פעם מחדש ביצירתיות שלו והפעם ביצע קשר צופים של אחד מהג'קסונים לחבלים כשבהמשך הם שלפו את קלף ה+2 שלהם כשקשרו את הג'קסונים האחד לשני. זה היה קרב כל כך טוב שגרם לי לחשוש שאוקדה וטקאשיטה לא יעמדו בקצב שהם הציבו היום והם יהיו חייבים להישען על מוטיב אחר בזירה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
04-12-2026, 08:51 PM
נכנסתי לי בבוקר לאשכול לקראת שושלת מרוגש ובהייפ, שכחתי שכנראה נקבל שם קרבות חדשים לאירוע, לכן קיבלתי ספויילרים. משום מה הם רק עשו לי יותר חשק לצפות במהדורה האחרונה של קוליז'ן לפני האירוע.

השלשות חולק לחצי קרב בסגנון הכלבים והחצי השני בסגנון האלופים. היה מגניב לראות את ג׳טספיד מסתגלים לאופי הקרבות של הכלבים כשביילי בראש ההסתגלות. גייב היה המתאבק המרשים של הקרב, פינלי עדיין חסר אופי לדעתי. יצא לי אתמול לחשוב שבסוף כן הכלבים יזכו כי AEW אוהבת לעשות החלפות של האליפות מסוג זה לפני אירועים, כדי לתת לנו שם מפגש אחר לגמרי. בריסקו? ישיי?

אוספרי והאימפריה בפרומו טוב. לא חידשו הרבה, אבל כיף לראות אותם על המסך.

מוקסלי יודע לחתוך פרומו אבל הציק לי שהוא דיבר כאילו הוא לא חטף את ההצמדה.

מצטער גיבור, בוואנס לא מעניין אותי. רוש לא תרם. אשים עליהם זכוכית מגדלת בקזינו.

הסקאווש של עסקי הכאב היה מבדר. מו ג׳אברי זה טופ שמות ג׳וברים ששמעתי בחיי.

ואוו כמה שנהנתי מהבאקס נגד היצ'סרו וקלון. היצ'סרו וקלון ממזרים טכניים, כמה שהם יצירתיים. הבאקס פירגנו במסיבת סופר קיק והיריבים שלהם פירגנו במכירות. מאוד מקווה שהיצ'סרו וקלון ירוצו כצמד, הם עבדו ביחד בצורה מעולה. איך אוקדה וטקאשטה כיריבים יתעלו על עבודת הצוות הזאת בשושלת?

מיירון מוזר לי מאוד, עוד החלטתי אם זה באמת הוא או שמדובר בתצוגת משחק מרשימה של סטלן. מיתרון הרשים מאוד בקרב הזה והבין את המשימה שאני אוהב לזרוק על מתאבקים בקרבות אליפות - לייצר לי את תחושת הקרב הגדול. אוקדה הרגיש פה יותר רענן ואני אוהב את זה, יאללה, לא להוריד רגל מהגז.

לסיכום, פרק כיפי ומבדר, היה חסר לי איזה סגמנט גדול שיעטוף את כל הפרק האחרון לקראת האירוע. עדיין הייפ, עדיין חגיגה של ארגון, עדיין איזה כיף, עדיין יש עלילות וסיפורים, עדיין אין סלבס.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
04-12-2026, 08:53 PM
(04-12-2026, 05:21 PM)orgibor כתב:  את הפסקה האחרונה אני מקדיש לקרב הערב - היאנג באקס נגד הצ'יסרו ואל קלון. וואו, איזה באנגר מטורף. הבאקס כרגע בשיא וזה לא חדש אבל השילוב של הצ'יסרו ואל קלון עבד כל כך טוב שכדאי לשקול להפוך את זה למשהו קבוע עבורם, כימיה מושלמת ביניהם, אל קלון מפתיע כל פעם מחדש ביצירתיות שלו והפעם ביצע קשר צופים של אחד מהג'קסונים לחבלים כשבהמשך הם שלפו את קלף ה+2 שלהם כשקשרו את הג'קסונים האחד לשני. זה היה קרב כל כך טוב שגרם לי לחשוש שאוקדה וטקאשיטה לא יעמדו בקצב שהם הציבו היום והם יהיו חייבים להישען על מוטיב אחר בזירה.

שמח שהרגשנו אותו הדבר לגבי הקרב הזה. מי שצופה מהצד, שיצפה מלפנים ויראה את הקרב הזה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
04-13-2026, 07:16 PM
(04-12-2026, 08:51 PM)NaRRative כתב:  נכנסתי לי בבוקר לאשכול לקראת שושלת מרוגש ובהייפ, שכחתי שכנראה נקבל שם קרבות חדשים לאירוע, לכן קיבלתי ספויילרים. משום מה הם רק עשו לי יותר חשק לצפות במהדורה האחרונה של קוליז'ן לפני האירוע.

השלשות חולק לחצי קרב בסגנון הכלבים והחצי השני בסגנון האלופים. היה מגניב לראות את ג׳טספיד מסתגלים לאופי הקרבות של הכלבים כשביילי בראש ההסתגלות. גייב היה המתאבק המרשים של הקרב, פינלי עדיין חסר אופי לדעתי. יצא לי אתמול לחשוב שבסוף כן הכלבים יזכו כי AEW אוהבת לעשות החלפות של האליפות מסוג זה לפני אירועים, כדי לתת לנו שם מפגש אחר לגמרי. בריסקו? ישיי?

אוספרי והאימפריה בפרומו טוב. לא חידשו הרבה, אבל כיף לראות אותם על המסך.

מוקסלי יודע לחתוך פרומו אבל הציק לי שהוא דיבר כאילו הוא לא חטף את ההצמדה.

מצטער גיבור, בוואנס לא מעניין אותי. רוש לא תרם. אשים עליהם זכוכית מגדלת בקזינו.

הסקאווש של עסקי הכאב היה מבדר. מו ג׳אברי זה טופ שמות ג׳וברים ששמעתי בחיי.

ואוו כמה שנהנתי מהבאקס נגד היצ'סרו וקלון. היצ'סרו וקלון ממזרים טכניים, כמה שהם יצירתיים. הבאקס פירגנו במסיבת סופר קיק והיריבים שלהם פירגנו במכירות. מאוד מקווה שהיצ'סרו וקלון ירוצו כצמד, הם עבדו ביחד בצורה מעולה. איך אוקדה וטקאשטה כיריבים יתעלו על עבודת הצוות הזאת בשושלת?

מיירון מוזר לי מאוד, עוד החלטתי אם זה באמת הוא או שמדובר בתצוגת משחק מרשימה של סטלן. מיתרון הרשים מאוד בקרב הזה והבין את המשימה שאני אוהב לזרוק על מתאבקים בקרבות אליפות - לייצר לי את תחושת הקרב הגדול. אוקדה הרגיש פה יותר רענן ואני אוהב את זה, יאללה, לא להוריד רגל מהגז.

לסיכום, פרק כיפי ומבדר, היה חסר לי איזה סגמנט גדול שיעטוף את כל הפרק האחרון לקראת האירוע. עדיין הייפ, עדיין חגיגה של ארגון, עדיין איזה כיף, עדיין יש עלילות וסיפורים, עדיין אין סלבס.

עשו טיזינג לסטוריליין איחוד של בואנס ומקס קאסטר לפני חצי שנה בערך והעלימו את זה לגמרי.
ערבו בזה גם את ג׳רי לין ששיכנע אותם לעשות קרב Tag Team ביחד בזמן שהם שנאו אחד את השני, דיבר איתם אחרי זה שהם המשיכו להתווכח ומאז נעלמו עקבותיו.
את בילי גאן גם העלימו.
את הסטוריליין איחוד בין קסטר לבאנס משום מה הקפיאו בסוף נובמבר 2025 או באמצע דצמבר 2025.
היה להם קרב בארגון בשם Wrestle Pro לפני שבוע בערך.
בואנס ניצח את קאסטר.
אחרי הקרב בואנס קרא לרוסטר ואמר שהוא לא חושב שהם יהיו ביחד באותה זירה שוב אי פעם אבל הוא הציע לו הפסקת אש ולעשות את סימן מספריים של האקליימד,
קסטר עשה אותו ביחד עם בואנס ולאחר מכן בואנס יצא מהזירה.
יש לו את הסטוריליין שהוא מנסה להאשים את הוק ולהצטרף ל-The Opps.
בואנס הגן על שיבאטה בבטאל רויאל על האליפות הלאומית ב-Revolution.
הוק אמר לבואנס שזה ההיפך מ-Killer.
בואנס הפסיד בקרב על האליפות של מוקסלי בקוליז׳ן הקודם.
בפרק הזה הוא הפסיד בהזדמנות לעניות בקאזינו גאוטלנט בקרב על אליפות ה-TNT ב-Dynasty.

אני כן ושב שיש לו אישיות ושהוא יודע לחתול פרומואים.
פשוט צריכים להשקיע בסטוריליינים איתו.
האם הוא מאוחר עטר?
לא כרגע?
האם הוא יכול להיות דמות מעניינת בארגון ואחות מידקארד טוב אם משקיעים בו?
אני אישית חושב שכן.
דמות מעניינת אני חושב שהוא יכול.
פשוט צריכים להיות עקביים איתו ועם הסטוריליינים שלו.
שאם הם יורים את האקדח במערכה הראשונה שיסיימו אותו במערכה השלישית.
אם התחלת משהו אז תסיים אותו עד הסוף או שבסוף יוסיף לסיפור חדש שיושפע ממנו.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 12:04 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר