Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1984): « הקודם 1 ... 1750 1751 1752 1753 1754 ... 1984 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirאשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,148
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,131
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#17,511
04-04-2026, 10:29 PM
בהמשך לדיון שלנו על הכרטיסים מאסטר והשאר :

[Image: Screenshot-1.png]

כרטיסים במקומות האלה לאירוע של NXT הלילה עלו לפני שעתיים 480 דולר. היציעים האלה היו מלאים.
המחירים ירדו ל-190 דולר ועכשיו ל-130 דולר. עד תחילת האירוע הכל ימכר.

אם מתאפשר... תמיד שווה לחכות לרגע האחרון.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • gilam, Triple T
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#17,512
04-04-2026, 11:01 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-04-2026, 11:01 PM על ידי gilam.)
(04-04-2026, 10:29 PM)lidoradir כתב:  בהמשך לדיון שלנו על הכרטיסים מאסטר והשאר :

[Image: Screenshot-1.png]

כרטיסים במקומות האלה לאירוע של NXT הלילה עלו לפני שעתיים 480 דולר. היציעים האלה היו מלאים.
המחירים ירדו ל-190 דולר ועכשיו ל-130 דולר. עד תחילת האירוע הכל ימכר.

אם מתאפשר... תמיד שווה לחכות לרגע האחרון.

אז עם הקדיש על ישראל שקראנו על הWWE היום עדיין יש מצב לסולד האוט ברסלמניה?
לידור אבל אין מצב שהיא תהיה רווחית יותר משנה שעברה ותשבור את השיא נכון?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,148
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,131
#17,513
04-04-2026, 11:14 PM
(04-04-2026, 11:01 PM)gilam כתב:  אז עם הקדיש על ישראל שקראנו על הWWE היום עדיין יש מצב לסולד האוט ברסלמניה?
לידור אבל אין מצב שהיא תהיה רווחית יותר משנה שעברה ותשבור את השיא נכון?

עדיין יש מצב שיהיה סלאאוט, הם יהיו חייבים להוריד מחירים. WWE תמיד מסיימים חזק מכירות שלהם, נראה איך יהיה השבוע האחרון.
מבחינתי פחות מ-50 אלף צופים ללילה יהיה כישלון.

בקשר לרווחית כבר עכשיו היא בטופ 3 בכל הזמנים לפי מה שקראתי, הם מכרו מעל 80 אלף כרטיסים במחירים יקרים רצח.
יש מצב שכבר עכשיו היא בטופ אבל אין לנו איך לדעת את זה. הנתונים האלה בדרך כלל מגיעים בתקופה שאחרי האירוע.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,473
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#17,514
04-04-2026, 11:53 PM
(04-04-2026, 07:45 PM)Hard2Reach כתב:  מוחמד סינוואר כסמי זיין

הווווווווווווו תומרקסי שלום לך אדוני
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Hard2Reach
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,400
אשכולות: 4
Likes Given: 540
הצטרף בתאריך: Feb 2025
#17,515
04-05-2026, 12:20 AM
אז מה קורה חבר׳ה זה אני שוב
-אני פה בדילמה כבר של איזה שנתיים שלוש לגבי אהבה שלי לרסלינג, כמו שאמרתי לפני, התחלתי לראות ולהכיר את WWE באיזור 2006-2007 שעוד התחפשתי לריי מיסטיריו וגון סינה ,מאז 2009-2018/19 הייתי צופה קבוע של התוכנית נכון הייתי מפספס פרק פה פרק שם,אבל כן הייתי שם ואהבתי את זה מאוד לטוב ולרע,עם השנים התחלתי לראות פחות ופחות א׳ כי רוב המתאבקים שגדלתי עליהם התחילו להעלם ולפרוש ב׳ יש פתאום בארגון הזה מלא מתאבקים מוכשרים שתכלס אני כמעט ולא עוקב אחריהם וגם אין לי עניין בזה
אני זוכר פעם מרוב שהייתי ישן אוכל וחי את WWE ידעתי כל פיפס קטן אבל היום אני כבר בן 26 עוד חודש, ואני רואה פשוט החשק נעלם לי לאט לאט אני עוקב אחרי המוצר הזה רק דרך אינסטגרם. עם יד על הלב פתחתי את המשתמש הזה נטו כי סינה הכריז על עצמו בטור פרישה עד דצמבר שהיה וכמו שאתם רואים פתחתי את את המשתמש הזה בדיוק אחרי אלמניישן ציימבר אחרי ההיל טרן. ונכנסתי לפה קראתי את כל התגובות של כולם התחברתי לכמה ולכמה שלא כולכם פה אחלה של אנשים באמת אבל וראיתי שאני פשוט לא ב״רמה״ כביכול כי רובכם פה עוקבים אחרי המוצר מבינים פה ושם, ויש לכם עניין ואני מאמין שיש פה אנשים שלאחרונה הביאו ילדים וזה ועדיין מביאים לעצמם זמן לזה שאפו לכם!
עכשיו הבעיה העיקרית שלי זה שאני ממש רוצה להפסיק לראות היאבקות מרוב חוסר חשק,זמן למרות שיש לי פה ושם וגם פשוט רוב החברים שלי לא רואים הם כביכול רואים את זה כמו פרסומת פעם בכמה שנים ועדיין אומרים לי תתבגר למה אתה רואה חחחח-אני בלב שלם מודה להיאבקות על זה שנתנו לי הרגשה מיוחדת כילד ומתבגר לימדו אותי המון,מאוד אהבתי לראות אפילו nxt 2014-2019 קבוע עוד מימי כספ,הכרתי שם מלא מתאבקים מוכשרים(תמיד הרגשתי שהקהל של nxt יותר טוב מהראשי) ואני מאמין עם השנים הWWE שהכרתי יעלם כיאלו לא היה קיים באמת,מה הייתם עושים במקומי? אשמח לדעתכם אני יותר מאשמח לשמוע לטוב ולרע וסליחה שזה ארוך ומתיש אם יש לכם כוח לקרוא את זה
הגב
The following 1 user Likes iCena's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,340
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#17,516
04-05-2026, 12:44 AM
(04-05-2026, 12:20 AM)iCena כתב:  אז מה קורה חבר׳ה זה אני שוב
-אני פה בדילמה כבר של איזה שנתיים שלוש לגבי אהבה שלי לרסלינג, כמו שאמרתי לפני, התחלתי לראות ולהכיר את WWE באיזור 2006-2007 שעוד התחפשתי לריי מיסטיריו וגון סינה ,מאז 2009-2018/19 הייתי צופה קבוע של התוכנית נכון הייתי מפספס פרק פה פרק שם,אבל כן הייתי שם ואהבתי את זה מאוד לטוב ולרע,עם השנים התחלתי לראות פחות ופחות א׳ כי רוב המתאבקים שגדלתי עליהם התחילו להעלם ולפרוש ב׳ יש פתאום בארגון הזה מלא מתאבקים מוכשרים שתכלס אני כמעט ולא עוקב אחריהם וגם אין לי עניין בזה
אני זוכר פעם מרוב שהייתי ישן אוכל וחי את WWE ידעתי כל פיפס קטן אבל היום אני כבר בן 26 עוד חודש, ואני רואה פשוט החשק נעלם לי לאט לאט אני עוקב אחרי המוצר הזה רק דרך אינסטגרם. עם יד על הלב פתחתי את המשתמש הזה נטו כי סינה הכריז על עצמו בטור פרישה עד דצמבר שהיה וכמו שאתם רואים פתחתי את את המשתמש הזה בדיוק אחרי אלמניישן ציימבר אחרי ההיל טרן. ונכנסתי לפה קראתי את כל התגובות של כולם התחברתי לכמה ולכמה שלא כולכם פה אחלה של אנשים באמת אבל וראיתי שאני פשוט לא ב״רמה״ כביכול כי רובכם פה עוקבים אחרי המוצר מבינים פה ושם, ויש לכם עניין ואני מאמין שיש פה אנשים שלאחרונה הביאו ילדים וזה ועדיין מביאים לעצמם זמן לזה שאפו לכם!
עכשיו הבעיה העיקרית שלי זה שאני ממש רוצה להפסיק לראות היאבקות מרוב חוסר חשק,זמן למרות שיש לי פה ושם וגם פשוט רוב החברים שלי לא רואים הם כביכול רואים את זה כמו פרסומת פעם בכמה שנים ועדיין אומרים לי תתבגר למה אתה רואה חחחח-אני בלב שלם מודה להיאבקות על זה שנתנו לי הרגשה מיוחדת כילד ומתבגר לימדו אותי המון,מאוד אהבתי לראות אפילו nxt 2014-2019 קבוע עוד מימי כספ,הכרתי שם מלא מתאבקים מוכשרים(תמיד הרגשתי שהקהל של nxt יותר טוב מהראשי) ואני מאמין עם השנים הWWE שהכרתי יעלם כיאלו לא היה קיים באמת,מה הייתם עושים במקומי? אשמח לדעתכם אני יותר מאשמח לשמוע לטוב ולרע וסליחה שזה ארוך ומתיש אם יש לכם כוח לקרוא את זה

האם אתה רואה את זה כספורט בידורי? כלומר מקווה שזה יהיה וירגיש כמה שיותר אמיתי כמו הUFC וכ"ו?
או שאתה רואה את זה כסדרת דרמה שיש בה רסלינג? אם ספורט בידורי זה בסדר וזה גם מסביר למה כמו החברים
שלך ושלי אנשים מרגישים שמתבגרים מלצפות ברסלינג. אם זה סדרת דרמה עם רסלינג אז צופים בשביל העלילה.
ואז תמיד אפשר להוריד את המינון לרק ראו או רק סמאק או רק PLE או סאמר סלאם ואז מהראמבל למניה ואת השאר לקרוא בתוצאות.
אפשר גם לקחת הפסקה ולחזור. אני לא ראיתי מאז שרולינס פדה את המזוודה נראה לי (לא זוכר במדוייק)
ועד החזרה של קודי שראיתי גם אז רק את הקרב שלו בשידור חוזר וגם אז חזרתי לאט עד שגיליתי שאני נהנה שוב.
הגב
The following 2 users Like gilam's post:
  • iCena, NoamRR
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
#17,517
04-05-2026, 01:01 AM
האמת היא שאני ראיתי את זה כמו סדרה לא החשבתי את בחיים לufc או מעבר
נסיתי להפסיק לראות את המוצר לכמה שנים ואז חזרתי שוב או נגיד ציפיתי בראו רק לתקופה ואז לple ושוב הפסקתי..אני כמעט ורואה את כמו תקציר של איזה 10 דק,אני יכול שפשוט שנת 2025 צפיתי רק באירועי ppv וכמעט לא נגעתי בתוכנית שבועית,מאז לפני summerslam לא ראיתי תוכנית מלאה אפילו באקלש לא ראיתי חוץ מסינה/סטיילס כי הייתי בעבודה ובדיוק עבר לי בנטפליקס,אז בסך הכל לא ראיתי WWE תקופה כזאת חוץ מעדכון מפה ואינסטגרם
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
אני אידיוט
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
#17,518
04-05-2026, 05:32 AM

תודה על השיתוף Heart
היו תקופות שהתביישתי שאני רואה האבקות בדיוק מאותן סיבות ששיתפת, במיוחד שזה הגיע בתקופות הקשות של הWWE שהרגשתי שאני לא מתחבר למוצר.
ואז החלטתי לא לסבול -
1. אם WWE לא מעניין אותי כרגע, אז אני בודק מה עוד יש.
2. אם אני מוצא שאני עדיין אוהב את זה, אני משדר את זה כלפי חוץ. בסופו של דבר כל אחד "חנון" של משהו מסוים בחיים.
אני יכול להבין שהתקופה שגדלת עליה נעלמה ואיתה גם לאט לאט שרידיה האחרונים.
אני הבנתי לאורך השנים שאצלי זה לא תקופה או מתאבק, זה התחום, זה ההאבקות/רסלינג עצמה.
יש תקופות טובות ותקופות רעות, אני משתדל למצוא עניין בתקופות הרעות גם אם זה אומר לראות דברים נוסטלגיים או אפילו סרטוני פרשנות וניתוחים ךתקופה הנוכחית, אולי אני מפספס משהו.
התייחסת לנושא הילדים אז חשוב לי לציין שדווקא עם הילדים אני רואה יותר האבקות, פתאום אני צופה בתוכנית המשנה של AEW (הארגון המוביל אצלי כרגע), מתעדכן בWWE בכל 3 הרוסטרים (מינימלי באינסטגרם עד ללצפות בפרקים דרך נטפליקס ולהגיב עליהם כאן). זה לא נגמר בזה, אני גם רואה קרבות גדולים של AAA, NJPW וROH. כנראה שאיזה ארגון קנדי שעולה הרבה לכותרות יכנס גם לרשימת הצפייה הזאת של הקרבות הגדולים.
שורה תחתונה, אצלי אישית זה חלק מהחיים שאני לא יכול להפריד. היו תקופות שחשבתי שזהו ובסוף זה תמיד נשאר. וגם אם הייתי בטוח שזהו סופית נעול חתום, פורומים כמו כאן עזרו לי להמשיך, גם אם מיקוד הדיונים לא היו על רסלינג. בסוף זה תמיד דגדג לחזור.
אז יאללה תשאר פה כוסאמק מה לא ברור?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • iCena, StavHen
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
#17,519
04-05-2026, 07:15 AM
(04-05-2026, 05:32 AM)NaRRative כתב:  תודה על השיתוף Heart
היו תקופות שהתביישתי שאני רואה האבקות בדיוק מאותן סיבות ששיתפת, במיוחד שזה הגיע בתקופות הקשות של הWWE שהרגשתי שאני לא מתחבר למוצר.
ואז החלטתי לא לסבול -
1. אם WWE לא מעניין אותי כרגע, אז אני בודק מה עוד יש.
2. אם אני מוצא שאני עדיין אוהב את זה, אני משדר את זה כלפי חוץ. בסופו של דבר כל אחד "חנון" של משהו מסוים בחיים.
אני יכול להבין שהתקופה שגדלת עליה נעלמה ואיתה גם לאט לאט שרידיה האחרונים.
אני הבנתי לאורך השנים שאצלי זה לא תקופה או מתאבק, זה התחום, זה ההאבקות/רסלינג עצמה.
יש תקופות טובות ותקופות רעות, אני משתדל למצוא עניין בתקופות הרעות גם אם זה אומר לראות דברים נוסטלגיים או אפילו סרטוני פרשנות וניתוחים ךתקופה הנוכחית, אולי אני מפספס משהו.
התייחסת לנושא הילדים אז חשוב לי לציין שדווקא עם הילדים אני רואה יותר האבקות, פתאום אני צופה בתוכנית המשנה של AEW (הארגון המוביל אצלי כרגע), מתעדכן בWWE בכל 3 הרוסטרים (מינימלי באינסטגרם עד ללצפות בפרקים דרך נטפליקס ולהגיב עליהם כאן). זה לא נגמר בזה, אני גם רואה קרבות גדולים של AAA, NJPW וROH. כנראה שאיזה ארגון קנדי שעולה הרבה לכותרות יכנס גם לרשימת הצפייה הזאת של הקרבות הגדולים.
שורה תחתונה, אצלי אישית זה חלק מהחיים שאני לא יכול להפריד. היו תקופות שחשבתי שזהו ובסוף זה תמיד נשאר. וגם אם הייתי בטוח שזהו סופית נעול חתום, פורומים כמו כאן עזרו לי להמשיך, גם אם מיקוד הדיונים לא היו על רסלינג. בסוף זה תמיד דגדג לחזור.
אז יאללה תשאר פה כוסאמק מה לא ברור?

קודם כל תודה על התגובה בחזרה Heart
עכשיו הבעיה העיקרית שלי זה כמו שאמרתי המוצר שאני מכיר נעלם לי כל הזמן,וקשה לי לעקוב אחרי המוצר בטח אחר שוינס עזב והגיעו הדיקטטורים מtko ביחד עם הרוק,שנית שמתי לב מאז שנה שעברה שאני בפער נמוך מכולם פה…נגיד ניב מדבר על מלא דברים שאני בקושי מבין,כולל לידור,breaker אתה גם,אני רואה את המגילות שהם כותבים,תכלס לקרוא זה קל אבל אני מתקשה בלהבין את זה מדברים על מלא מושגים הם מדברים מעבר למוצר.
אמרתי גם עוד שAEW היה בחיתולים שלו שאני אכיר את המוצר שלהם אז הייתי רואה את ppv שלהם קבוע ואז אחרי שנה שנתיים הפסקתי(אי אפשר להתחרות מול wwe) אני מאמין שבשנת 2027 רוב המתאבקים שאני עוד מכיר יחסית יעלמו ואז אני בכלל מודיע פה על פרישה
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,485
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#17,520
04-05-2026, 07:59 AM
אח יקר, קודם כל תודה על הכנות.
מה שאתה מתאר זה שלב טבעי לגמרי שרובנו עוברים כשמתבגרים והשגרה משתלטת.

לגבי הזמן והעומס זה הכי מובן בעולם.
היום, בין משמרות בוקר בעבודה לחיים בבית, סדרי העדיפויות משתנים ואי אפשר לחיות ולנשום את המוצר 24/7 כמו שעשינו כילדים ב2006.
אבל בסוף מוצאים את הזמן בקטנה.
לראות היילייטס או להעביר חצי שעה על קטעים באינסטגרם בהפסקת בוקר בעבודה זה לגמרי מספיק כדי להישאר בעניינים ולא צריך להרגיש רע על זה.

לגבי החברים שאומרים לך "תתבגר" שים עליהם פס ענק.
ברור שזה תמיד כיף שיש עוד אדם קרוב לשתף איתו את התחביב הזה פנים מול פנים, וזה הגיוני שזה קצת חסר, אבל בדיוק בשביל זה יש לך את הפורום ואת הקהילה שלנו פה. אנחנו המקום לפרוק, לחפור ולשתף את הדעות של כולם ביחד.

ופה אני חייב לעצור אותך: תוציא לעצמך מהראש את השטות הזו של "לא ברמה".
פשוט אין פה דבר כזה! אתה לא חייב לכתוב מגילות או לדעת מושגים מפוצצים מאחורי הקלעים כדי להיות חלק.
היה לנו פעם בפורום בחור אגדי שקראו לו "אברהם כלבים", שהיה פשוט מגיב "תוכנית טובה" על כל דיון גם אם זאת הייתה ממקום קומי או אמיתי זה לא רלוונטי אנחנו לא שופטים פה אף אחד. תגיד בדיוק מה שעובר לך בראש, גם אם זו רק מילה אחת, וזה יהיה שווה ומבורך בדיוק כמו כל תגובה אחרת.

ההצעה שלי אליך? אל תילחם בזה.
קח צעד אחורה ותן לעצמך זמן קצת להתגעגע.
אפשר גם באמת ללכת על מה שנועם המליץ ולהציץ קצת על ארגונים אחרים דרך האינסטגרם והרשתות החברתיות, זה בטוח לא יזיק ויכול לרענן לך את העין. התחביב הזה לא בורח לשום מקום.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 2 users Like StavHen's post:
  • DarkArts, iCena
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1984): « הקודם 1 ... 1750 1751 1752 1753 1754 ... 1984 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-24-2026, 12:44 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר