Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1815 1816 1817 1818 1819 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,077
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#18,161
03-30-2026, 10:15 PM
(03-30-2026, 10:11 PM)Triple T כתב:  מתי יצא הסרט משחק המתנקשים עם באטיסטה ומקינטייר? יש אותו עכשיו בהוט.

לפני שנתיים. סרט כיפי.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#18,162
03-31-2026, 08:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-31-2026, 08:16 PM על ידי master of doom.)
צה"ל ממשיך לפרק לחיזבאללה ואיראן את התחת. המציאות בצפון קשה מאוד, חיזבאללה מבחינתו במלחמה כוללת ומנצל את זה שרוב המשאבים של צה"ל, הן המודיעיניים והן הפיזיים (מטוסים וכטב"מים) מנוצלים עבור הזירה החשובה יותר באיראן, ולכן אנחנו רואים מטחים כבדים לאזור חיפה והקריות לפחות פעם ביום, ואזור קו העימות חוטף ירי ללא הפסקה. זאת המציאות שאנחנו נשנה, אם יהיה לנו מספיק זמן ונקבל מספיק תחמושת + שמישהו יצליח לחבר שק אשכים לממשלה הקוקסינלית בלבנון, שאפילו שגריר איראני עלוב לא מצליחה לגרש בגלל הכוח של החיזבאללה.

אני לא מומחה ללבנון אבל לדעתי צריך להכניס לעצמנו לראש שהמציאות לא תשתנה באופן מהותי עד שהשליטה השיעית בלבנון תדעך. כל עוד העם עצמו מעוניין במלחמה עם ישראל, ומחזיק בדעות רדיקליות ולא רציונליות, להגיד "נדחק אותם אחורה" זו סיסמה יפה (אבל כן חיוני לעשות את זה, כדי לתת לתושבי קו העימות יותר זמן להתמגן מפני רקטות. זה קריטי) אבל לא יגרום לחיזבאללה להפסיק לירות. הפיאסקו עם השגריר האיראני זו בדיחה מגוחכת, המדינה העלובה הזאת לא מסוגלת לגרש שגריר של מדינה אחרת ששולטת בלבנון כבר שנים, בזמן שאותה מדינה מופצצת מכל כיוון בחודש האחרון. הכל בגלל הכוח של החיזבאללה, והפחד של הלבנונים מעוד מלחמת אזרחים.

יש בערך מיליון עקורים בלבנון, אולי יותר, מרביתם שיעים. הם עכשיו מבקשים מקלט מ-"אחיהם" הלבנונים בעלי הדתות האחרות. ועדיין הממשלה המעפנה בלבנון לא מסוגלת לכפות על חיזבאללה שום דבר, חיזבאללה שגורר את לבנון למלחמות שמשמידות אותה סתם כי לא מתאים לו שישראל במלחמה עם עזה/איראן, בניגוד מוחלט לאינטרס הלבנוני הכולל שהוא התרחקות ממלחמות בגלל הכלכלה הקורסת.

בקיצור, המצב בלבנון די חרבנה, ואני מקווה שנשטח שם את כל הכפרים עד לליטאני ואפילו אחריו, כדי שלליצנים הטרוריסטים האלה שמחביאים נשק בכל בית לא יהיה לאן לחזור. לצערי זאת משימה לא פשוטה שכנראה תגרור הרבה אבידות ותיקח לנו המון זמן, יש הרבה מאוד כפרים להשמיד שם. בכל מקרה, כל עוד דוחקים אותם אחורה זה טוב, הירי שלהם יתבצע מרחוק יותר וזמן ההתמגנות יתארך, אני לא חי בסרט שנצליח להגיע ל-0 שיגורים, אבל המטרה צריכה להיות שהממשלה האימפוטנטית בלבנון תגיע למצב שהיא מסוגלת לקבל החלטות פרקטיות וליישם אותן פיזית נגד חיזבאללה. ברגע שזה יקרה אני אגיד בפה מלא שמצבנו השתפר, כי ללבנונים שהם לא שיעים נמאס כבר ממלחמות מפגרות שהטמבלים ההזויים האלה גוררים אותם אליהן (גם אם הם לא אוהבי ישראל זה טוב לנו).

לגבי איראן, היא מקבלת זין מכל הכיוונים כרגע, וההצהרות השבורות של המנהיגים שלה שקבורים במחילות שלהם לא מרגשות אותי. צה"ל ממשיך להחריב את כל התעשייה הצבאית שם, ואני מקווה שבמקרה והם לא ייכנעו (מה שסביר שלא יקרה) נשמיד להם גם את התשתיות הכלכליות. אני לא שונא את העם האיראני וברור לי שהם בין הפטיש לסדן, אבל אם אני צריך לבחור בינם לבין העם שלי אני בוחר בעם שלי. בלי הנפט, תחנות הכוח והגז אין לאיראן שום יכולת להשיג כסף ולא לייצר תעשייה צבאית מפותחת. ייקח להם באמת הרבה זמן לשקם הכל, ואני חושב שלטווח הארוך גם נראה הפגנות כי אנשים שאין להם חשמל ואין להם אוכל הם אנשים שיוצאים להפגין נגד המשטר המסריח הזה שהרס להם את החיים בגלל החרא שלו. שתבינו כמה המשטר הזה פח, איראן מדינה שהאזרחים שלה צריכים לחיות בארמונות מרוב שהיא מפוצצת במשאבי טבע, ובמקום זה יש שם אינפלציה עצומה, מטבע שצריך יותר ממיליון חתיכות ממנו כדי להשוות לדולר אחד, וכרגע היא מופצצת על ידי המעצמה החזקה בעולם ועל ידי המעצמה הצבאית הכי חזקה במזרח התיכון, וסובלת מסנקציות כבדות מרוב העולם. צריך להיות ממש פח אשפה כדי לגרום לזה לקרות, אבל הרי לכם אסלאם רדיקלי מחורבן.

אסיים בטינוף על מדינות אירופה. המדינות פח האלה סובלות משמאלנות יתר שבאירופה היא כבר מחלת נפש מרוב הצורך למצוץ לאסלאם, הן רואות מדינה של פסיכים שמנסה להשתלט על תעשיית האנרגיה בעולם ותוקפת מדינות שלא תקפו אותן ואף אסרו על ארה"ב להשתמש בבסיסים שלהן, ואפילו תקפה בסיסים אירופאים בעצמה, והן פשוט לא עושות כלום. נהפוכו, עכשיו ספרד ואיטליה לא נותנות לארה"ב להשתמש בבסיסים שלהן לצורך התקיפה, וצרפת אפילו אסרה על מטוס אמריקאי לטוס מעל השטח שלה כדי להביא נשק לישראל. כל זה על מנת למצוץ למוסלמים באותן מדינות. מביך. אני כבר מתחיל לקוות שפוטין יתקוף את אותן מדינות, למרות שזה נגד האינטרס הישראלי, רק על ההתנהלות הרופסת בסגנון הסכמי מינכן שלהן. הן פשוט יחכו עד שיגיע מישהו חזק יותר כלכלית וצבאית מהן, ורק אז הן יתעוררו, בדיוק כמו היטלר בזמנו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,077
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
#18,163
03-31-2026, 11:47 PM
איטליה שוב משלשלים והם מחוץ למונדיאל פעם שלישית רצוף. כיף לראות את זה.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,444
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#18,164
04-01-2026, 12:48 AM
(03-31-2026, 08:11 PM)master of doom כתב:  צה"ל ממשיך לפרק לחיזבאללה ואיראן את התחת. המציאות בצפון קשה מאוד, חיזבאללה מבחינתו במלחמה כוללת ומנצל את זה שרוב המשאבים של צה"ל, הן המודיעיניים והן הפיזיים (מטוסים וכטב"מים) מנוצלים עבור הזירה החשובה יותר באיראן, ולכן אנחנו רואים מטחים כבדים לאזור חיפה והקריות לפחות פעם ביום, ואזור קו העימות חוטף ירי ללא הפסקה. זאת המציאות שאנחנו נשנה, אם יהיה לנו מספיק זמן ונקבל מספיק תחמושת + שמישהו יצליח לחבר שק אשכים לממשלה הקוקסינלית בלבנון, שאפילו שגריר איראני עלוב לא מצליחה לגרש בגלל הכוח של החיזבאללה.

אני לא מומחה ללבנון אבל לדעתי צריך להכניס לעצמנו לראש שהמציאות לא תשתנה באופן מהותי עד שהשליטה השיעית בלבנון תדעך. כל עוד העם עצמו מעוניין במלחמה עם ישראל, ומחזיק בדעות רדיקליות ולא רציונליות, להגיד "נדחק אותם אחורה" זו סיסמה יפה (אבל כן חיוני לעשות את זה, כדי לתת לתושבי קו העימות יותר זמן להתמגן מפני רקטות. זה קריטי) אבל לא יגרום לחיזבאללה להפסיק לירות. הפיאסקו עם השגריר האיראני זו בדיחה מגוחכת, המדינה העלובה הזאת לא מסוגלת לגרש שגריר של מדינה אחרת ששולטת בלבנון כבר שנים, בזמן שאותה מדינה מופצצת מכל כיוון בחודש האחרון. הכל בגלל הכוח של החיזבאללה, והפחד של הלבנונים מעוד מלחמת אזרחים.

יש בערך מיליון עקורים בלבנון, אולי יותר, מרביתם שיעים. הם עכשיו מבקשים מקלט מ-"אחיהם" הלבנונים בעלי הדתות האחרות. ועדיין הממשלה המעפנה בלבנון לא מסוגלת לכפות על חיזבאללה שום דבר, חיזבאללה שגורר את לבנון למלחמות שמשמידות אותה סתם כי לא מתאים לו שישראל במלחמה עם עזה/איראן, בניגוד מוחלט לאינטרס הלבנוני הכולל שהוא התרחקות ממלחמות בגלל הכלכלה הקורסת.

בקיצור, המצב בלבנון די חרבנה, ואני מקווה שנשטח שם את כל הכפרים עד לליטאני ואפילו אחריו, כדי שלליצנים הטרוריסטים האלה שמחביאים נשק בכל בית לא יהיה לאן לחזור. לצערי זאת משימה לא פשוטה שכנראה תגרור הרבה אבידות ותיקח לנו המון זמן, יש הרבה מאוד כפרים להשמיד שם. בכל מקרה, כל עוד דוחקים אותם אחורה זה טוב, הירי שלהם יתבצע מרחוק יותר וזמן ההתמגנות יתארך, אני לא חי בסרט שנצליח להגיע ל-0 שיגורים, אבל המטרה צריכה להיות שהממשלה האימפוטנטית בלבנון תגיע למצב שהיא מסוגלת לקבל החלטות פרקטיות וליישם אותן פיזית נגד חיזבאללה. ברגע שזה יקרה אני אגיד בפה מלא שמצבנו השתפר, כי ללבנונים שהם לא שיעים נמאס כבר ממלחמות מפגרות שהטמבלים ההזויים האלה גוררים אותם אליהן (גם אם הם לא אוהבי ישראל זה טוב לנו).

לגבי איראן, היא מקבלת זין מכל הכיוונים כרגע, וההצהרות השבורות של המנהיגים שלה שקבורים במחילות שלהם לא מרגשות אותי. צה"ל ממשיך להחריב את כל התעשייה הצבאית שם, ואני מקווה שבמקרה והם לא ייכנעו (מה שסביר שלא יקרה) נשמיד להם גם את התשתיות הכלכליות. אני לא שונא את העם האיראני וברור לי שהם בין הפטיש לסדן, אבל אם אני צריך לבחור בינם לבין העם שלי אני בוחר בעם שלי. בלי הנפט, תחנות הכוח והגז אין לאיראן שום יכולת להשיג כסף ולא לייצר תעשייה צבאית מפותחת. ייקח להם באמת הרבה זמן לשקם הכל, ואני חושב שלטווח הארוך גם נראה הפגנות כי אנשים שאין להם חשמל ואין להם אוכל הם אנשים שיוצאים להפגין נגד המשטר המסריח הזה שהרס להם את החיים בגלל החרא שלו. שתבינו כמה המשטר הזה פח, איראן מדינה שהאזרחים שלה צריכים לחיות בארמונות מרוב שהיא מפוצצת במשאבי טבע, ובמקום זה יש שם אינפלציה עצומה, מטבע שצריך יותר ממיליון חתיכות ממנו כדי להשוות לדולר אחד, וכרגע היא מופצצת על ידי המעצמה החזקה בעולם ועל ידי המעצמה הצבאית הכי חזקה במזרח התיכון, וסובלת מסנקציות כבדות מרוב העולם. צריך להיות ממש פח אשפה כדי לגרום לזה לקרות, אבל הרי לכם אסלאם רדיקלי מחורבן.

אסיים בטינוף על מדינות אירופה. המדינות פח האלה סובלות משמאלנות יתר שבאירופה היא כבר מחלת נפש מרוב הצורך למצוץ לאסלאם, הן רואות מדינה של פסיכים שמנסה להשתלט על תעשיית האנרגיה בעולם ותוקפת מדינות שלא תקפו אותן ואף אסרו על ארה"ב להשתמש בבסיסים שלהן, ואפילו תקפה בסיסים אירופאים בעצמה, והן פשוט לא עושות כלום. נהפוכו, עכשיו ספרד ואיטליה לא נותנות לארה"ב להשתמש בבסיסים שלהן לצורך התקיפה, וצרפת אפילו אסרה על מטוס אמריקאי לטוס מעל השטח שלה כדי להביא נשק לישראל. כל זה על מנת למצוץ למוסלמים באותן מדינות. מביך. אני כבר מתחיל לקוות שפוטין יתקוף את אותן מדינות, למרות שזה נגד האינטרס הישראלי, רק על ההתנהלות הרופסת בסגנון הסכמי מינכן שלהן. הן פשוט יחכו עד שיגיע מישהו חזק יותר כלכלית וצבאית מהן, ורק אז הן יתעוררו, בדיוק כמו היטלר בזמנו.

תמשיך לכתוב על המלחמה אתה גורם לי לצחוק מהתיאורים שלך והקללות שאתה משלב.
נקווה שמתישהו הערבים יצאו לרחוב גם בלבנון וגם באיראן ויעשו כבר את המהפכה ויהיה לנו שקט בתקווה גם עם הסכם שלום.

(03-31-2026, 11:47 PM)lidoradir כתב:  איטליה שוב משלשלים והם מחוץ למונדיאל פעם שלישית רצוף. כיף לראות את זה.

אחחחחח על העיניים שלהם.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,444
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#18,165
04-01-2026, 12:55 AM
תודה לאל שסוף סוף יש עונש מוות למחבלים.
כל החברי כנסת שהצביעו נגד, מאחל להם רק רע בחיים. אני ראיתי את ה"הסבר" שלהם וזה פשוט ביזיון שכאלה אנשים רוצים להיות ראשי ממשלה(כן אני מדבר על לפיד וגנץ) הלוואי שהם יפגעו עכשיו בבחירות על זה שהם ניסו למנוע את החוק הזה.

מקווה שבג"צ החיים בסרט האלה לא יעשו בעיות ויפסלו את החוק. כבר האגודה לזכויות האזרח או בשמם האמיתי האגודה לזכויות המחבל עתרו נגד.
חייב את החוק הזה, מחבל שרצח יהודי על רקע טרור חייב לצאת להורג במקום לשבת בכלא מבסוט ושהמשפחה שלו תקבל כסף. מי שקם ועושה עלינו פיגועים צריך להיות מחוסל בשטח כבר אבל אם הוא נתפס אז מגיע לו למות תלוי כמו החרא שהוא.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#18,166
04-01-2026, 09:30 AM
(04-01-2026, 12:55 AM)Jon_M0xley כתב:  תודה לאל שסוף סוף יש עונש מוות למחבלים.
כל החברי כנסת שהצביעו נגד, מאחל להם רק רע בחיים. אני ראיתי את ה"הסבר" שלהם וזה פשוט ביזיון שכאלה אנשים רוצים להיות ראשי ממשלה(כן אני מדבר על לפיד וגנץ) הלוואי שהם יפגעו עכשיו בבחירות על זה שהם ניסו למנוע את החוק הזה.

מקווה שבג"צ החיים בסרט האלה לא יעשו בעיות ויפסלו את החוק. כבר האגודה לזכויות האזרח או בשמם האמיתי האגודה לזכויות המחבל עתרו נגד.
חייב את החוק הזה, מחבל שרצח יהודי על רקע טרור חייב לצאת להורג במקום לשבת בכלא מבסוט ושהמשפחה שלו תקבל כסף. מי שקם ועושה עלינו פיגועים צריך להיות מחוסל בשטח כבר אבל אם הוא נתפס אז מגיע לו למות תלוי כמו החרא שהוא.

אחי החוק הזה הוא הטרלה. זה סתם. זה אוויר ריק.
זה חוק שנכתב בידיעה מוחלטת שיפסלו אותו, כדי שאחרי זה יוכלו לצאת בתופים ובמחולות ולצעוק תראו בג״ץ אשם.
לא ייצא ממנו שום דבר למעט בן גביר שקיבל עוד כמה כותרות, ואז יקבל עוד כמה אחרי הפסילה. 100% קמפיין, אפס תוכן. ועל הדרך כמובן פוגע בנו כי העולם לא נכנס לניואנסים האלה ורק מדווח שבישראל יש חוק עונש מוות לפלסטינאים. נטו נזק טיפשי בלי שום תועלת אמיתית.

שלא יהיה ספק, אני בעד להרוג כל מחבל עוד בשדה הקרב, לא משנה מה הסיטואציה, ואם אפשר אז גם במיטה שלו בבית לפני שהוא מקבל הזדמנות לבצע פיגוע, הם בכלל לא צריכים להגיע לכלא.

(לא מאמין לאן המלחמה הזו הביאה אותי שאני כותב פוליטיקה)
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#18,167
04-01-2026, 10:51 AM
אני מריח הפסקת אש באוויר.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
#18,168
04-01-2026, 10:56 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-01-2026, 11:03 AM על ידי NoamRR.)
(04-01-2026, 10:51 AM)master of doom כתב:  אני מריח הפסקת אש באוויר.

כן? לדעתך זה יקרה?
עבודה יפה, חג שמח
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#18,169
04-01-2026, 12:41 PM
(04-01-2026, 10:51 AM)master of doom כתב:  אני מריח הפסקת אש באוויר.

אני נורא אבל נורא מקווה שלא.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 870
אשכולות: 1
Likes Given: 117
הצטרף בתאריך: Jan 2025
#18,170
04-01-2026, 01:23 PM
(03-31-2026, 11:47 PM)lidoradir כתב:  איטליה שוב משלשלים והם מחוץ למונדיאל פעם שלישית רצוף. כיף לראות את זה.

תענוג
עוד מונדיאל בלי החוטבי עצים עם הקהל האנטישמי
[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]
הגב
The following 1 user Likes Ofek1913's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1815 1816 1817 1818 1819 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 12:39 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר