Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

דיון | מי באמת יעצור את MJF?

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
דיון | מי באמת יעצור את MJF?
Go2Sleep מנותק
Rookie
*
תגובות: 46
אשכולות: 12
Likes Given: 16
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-26-2026, 06:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-26-2026, 06:39 PM על ידי Go2Sleep.)
[Image: l-intro-1688920037.jpg]

הרבה אנשים מדברים על הנושא מי יהיה המתאבק שיעצור את מג'ף, אחרי מה שקרה עם "האנגמן" אדם פייג', מגף לא סתם אלוף... הוא שולט במשחק הוא אלוף העולם של הארגון. אז השאלה היא לא מי טוב מספיק אלא מי באמת בנוי לקחת ממנו את האליפות. 

אופציה ראשונה - קני אומגה.

[Image: KENNY-OMEGA.jpg]

אם זה לא אומגה, אז מי כן? הבן אדם חזר וניצח את סוורב נראה חד והוא כמעט ב-100 אחוז כושר, והקהל עומד מאחוריו אבל.. וזה אבל גדול כמה פעמים כבר ראינו את אומגה חוזר לשיא מנצח את האליפות ושוב פעם נפצע, ועושה הייל טרן, פייס טרן ולא ברור מה מצפה לנו הפעם הזאת שבמידה וינצח זה יהיה סימן שאלה גדול מאוד. 
השאלה האמיתית האם AEW באמת ילכו על זה או שיתנו לו להפסיד כדי לבנות סטורליין אחר עם אומגה?

אופציה שנייה - וויל אוספרי.

[Image: intro-1720722384.jpg]

אם AEW חושבים קדימה זה הבן אדם שצריך לזכות בתואר, כוכב ענק וברמה מטורפת למרות שהוא חזר מפציעה בגרון ויש לו הייפ בשמיים, הקהל מאחוריו הוא פייס כבר הרבה מאוד זמן, לא נראה שבכלל יעשה הייל טרן וגם כריזמטי מאוד כוכב ענק שהיה בNJPW. אני אומר אם לא עכשיו אז אני מאמין שאחרי הפיוד עם מוקסלי ושהוא ינצח את האליפות הקונטינטאל ויפסיד אותה בעתיד. 

אופציה שלישית ואולי הכי מסוכנת סוורב סטריקלנד.

[Image: OIP.AVp2VJA30fyc9NJrZrInTQHaEK?rs=1&...p;amp;rm=3]

מבחינת סוורב הוא לא הכי חזק, גם לא נראה שהוא כבר הכי אהוב והתהפך על הקהל אבל הכי מסוכן אם AEW רוצים לקדם את ההיל טרן שלו למרות שיכלו לתת לו את הEVP וגם את הטוען לכתר זה היה יוצר יותר עניין... אבל יהיה פה וויב שונה אפל אבל ההפסד הוריד לו מאוד לדעתי. עדיין מרגיש כמו מישהו שיכול לגנוב את הרגע, השאלה אבל מתי.

אופציה רביעית - דארבי אלין.

[Image: Darby-Allin-AEW-Oct-23.jpg]

דארבי הוא אנדרדוג, הוא כבר סיפור בפני עצמו בזירה, בפרומואים שהוא עושה קצרים וקולעים הוא לא אמור לנצח אבל זה בדיוק למה זה עובד, אם הם ילכו איתו עד הסוף זה יכול להיות סגירת מעגל מטורפת עבורו או שהוא שוב יישאר כמעט אלוף העולם, או כמעט טוען לכתר לאליפות ויתנו לו פיוד אחר.

אופציה חמישית - אנדרדה אל אידולו.

[Image: l-intro-1702413739.jpg]

אם אני אגיד משהו שאולי לא כולם יסיימו איתו אם נותנים לו את הפוש הנכון הוא יכול להיות אלוף, יש לו נוכחות הוא גם בתוך סטורליינים גדולים והחזירו אותו בצורה הרבה יותר טובה מהתקופה של הדביוט שלו, גם בתקופה הקצרה שהוא חזר ונעלם וחזר שוב פעם אחרי התקרית שהייתה לו עם החוזה עם WWE. 
השאלה אם הם מאמינים בו, או שהוא עוד פעם יהיה קרוב לזכות ויעשו ברקס. 

אופציה שישית - ברודי קינג.

[Image: intro-1719845051.jpg]

לא הרבה מדברים עליו, אבל זה בדיוק הקטע, אם AEW רוצים ללכת על משהו שונה לגמרי מפלצת דומיננטית חסר רחמים בלי משחקים ושטיקים זה יכול להיות דווקא מתאים מאוד לברודי קינג כאלוף העולם לא סביר, אבל אם זה קורה זה שובר את כל חוקי המשחק לדעתי.

דעתי האישית אומגה זו האופציה הכי הגיונית, אוספריי הכי נכון לעתיד, סוורב הכי מסוכן אם מסתכלים על זה כי הוא גם יכול לעשות טרור כאלוף העולם

מי לדעתכם לוקח ממג'ף את האליפות?
ואם יש מישהו שאתם חושבים שיכול לזכות ולא רשמתי אשמח לשמוע.

[Image: dg8s0d8-eb695816-a993-45fb-8685-987d4ba9af1a.png]

אוהבים את AEW? רוצים לקחת חלק מהקהילת הווצאפ של קהילת AEW ישראל? 
בשביל להצטרף לחצו כאן

הגב
The following 2 users Like Go2Sleep's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-26-2026, 07:43 PM
רעיון מעולה לאשכול אח.
אני חושב שגם קייל פלטשר חזק במירוץ אחרי שני הפרקים האחרונים, שבוע שעבר התעמת עם MJF והשבוע הצהיר חד משמעית שהוא מכוון לאליפות העולם.
כרגע נראה שהכל מתקדם לכיוון שKB ייחל לו וזה אומגה - אוספריי על אליפות העולם באול-אין כשאומגה יכנס כאלוף וזה אומר שהוא גם יהיה זה שיפשיט את MJF, אפילו הקרב שנקבע בין אוספריי ומוקסלי לדיינאסטי כרגע לא האליפות בכלל וזה מרגיש כמו מוצא קל לאפשר לאוספריי לנצח מבלי להתעסק בהגנות על האליפות הקונטיננטלית אחר כך על מנת לאפשר לו להתרכז באליפות העולם.
לי כן יצא לחשוב היום אחרי דיינמיט מה האפשרויות שעומדות על השולחן לDON בהנחה שנקבל בדיינאסטי גם קרב של דארבי - אנדראדה ואז יש בעצם 4 אפשרויות:
MJF מנצח את קני ואנדראדה מנצח את דארבי -> MJF - אנדראדה על אליפות העולם בDON.
MJF מנצח את קני ודארבי מנצח את אנדראדה -> MJF - דארבי על אליפות העולם בDON.
קני מנצח את MJF ואנדראדה מנצח את דארבי -> קני - אנדראדה על אליפות העולם בDON.
קני מנצח את MJF ודארבי מנצח את אנדראדה -> קני - דארבי על אליפות העולם בDON.
ודווקא כשחושבים על DON זה נשמע יותר הגיוני שMJF יגן בהצלחה מול קני בדיינאסטי כי מאצ'אפים שלו מול דארבי/אנדראדה נשמעים הרבה יותר הגיוניים וטבעיים מאשר קני - דארבי/אנדראדה, תמיד יכול להיות שקני ינצח ובכלל יגן מול איזה סוורב/פלטשר/ברודי בDON אבל קשה לי לראות את המנצח בין דארבי ואנדראדה לא מקבל בכלל קרב אליפות אחרי כל ההצהרות שלהם.
אז לסיכום, אם הייתי עורך טבלת עוגה, ואני עורך טבלת עוגה, היא נראית כך:
[Image: 1.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Go2Sleep, NoamRR
חפש
הגב
Go2Sleep מנותק
Rookie
*
03-27-2026, 10:41 AM
(03-26-2026, 07:43 PM)orgibor כתב:  רעיון מעולה לאשכול אח.
אני חושב שגם קייל פלטשר חזק במירוץ אחרי שני הפרקים האחרונים, שבוע שעבר התעמת עם MJF והשבוע הצהיר חד משמעית שהוא מכוון לאליפות העולם.
כרגע נראה שהכל מתקדם לכיוון שKB ייחל לו וזה אומגה - אוספריי על אליפות העולם באול-אין כשאומגה יכנס כאלוף וזה אומר שהוא גם יהיה זה שיפשיט את MJF, אפילו הקרב שנקבע בין אוספריי ומוקסלי לדיינאסטי כרגע לא האליפות בכלל וזה מרגיש כמו מוצא קל לאפשר לאוספריי לנצח מבלי להתעסק בהגנות על האליפות הקונטיננטלית אחר כך על מנת לאפשר לו להתרכז באליפות העולם.
לי כן יצא לחשוב היום אחרי דיינמיט מה האפשרויות שעומדות על השולחן לDON בהנחה שנקבל בדיינאסטי גם קרב של דארבי - אנדראדה ואז יש בעצם 4 אפשרויות:
MJF מנצח את קני ואנדראדה מנצח את דארבי -> MJF - אנדראדה על אליפות העולם בDON.
MJF מנצח את קני ודארבי מנצח את אנדראדה -> MJF - דארבי על אליפות העולם בDON.
קני מנצח את MJF ואנדראדה מנצח את דארבי -> קני - אנדראדה על אליפות העולם בDON.
קני מנצח את MJF ודארבי מנצח את אנדראדה -> קני - דארבי על אליפות העולם בDON.
ודווקא כשחושבים על DON זה נשמע יותר הגיוני שMJF יגן בהצלחה מול קני בדיינאסטי כי מאצ'אפים שלו מול דארבי/אנדראדה נשמעים הרבה יותר הגיוניים וטבעיים מאשר קני - דארבי/אנדראדה, תמיד יכול להיות שקני ינצח ובכלל יגן מול איזה סוורב/פלטשר/ברודי בDON אבל קשה לי לראות את המנצח בין דארבי ואנדראדה לא מקבל בכלל קרב אליפות אחרי כל ההצהרות שלהם.
אז לסיכום, אם הייתי עורך טבלת עוגה, ואני עורך טבלת עוגה, היא נראית כך:
[Image: 1.jpg]

תודה על התגובה אח, ממש השקעת על התגובה שאפו אחי

מסכים איתך לגבי קייל פלצ'ר הוא פתאום נכנס חזק מאוד לתמונה של אליפות העולם, במיוחד אחרי הפרומו האחרון שלו. זה לא מרגיש סתם דיברוים באוויר וזה מרגיש כמו בנייה אמיתית כמו שעשו עם ברודי קינג. נותנים הזדמנות למתאבקים אחרים להילחם מול מג'ף ופותח דלתות חדשות כל פעם זה היה אותם אנשים בסצנה של אליפות העולם.

אני דווקא חלוק איתך בנקודה אחת שציינת לדעתי אם קני אומגה מפסיד בדיינאסטי זה מוריד ממנו יותר מידי אחרי כל הבנייה שלו. כאילו בנו אותו כגרסה "כמעט 100%" ואז הוא מפסיד ישר למג'ף? זה מרגיש כמו בזבוז של זמן מסך, וסטורליין וקידום של מתאבק שהוא גם במקרה EVP של הארגון.

מצד שני, מה שאמרת על DON דווקא כן יושב נכון מג'ף נגד דארבי אלין או אנדראדה אל אידולו זה הרבה יותר נכון סטורליליינית

אבל עולה לי כמה שאלות שמעניינות אותי
אם אומגה מנצח מה עושים איתו עד אול אין? כי זה מרגיש כאילו כל הדרך הזו מובילה לקני אומגה נגד וויל אוספרי.
או שאומגה מנצח שומר כמה חודשים ומפסיד לאוספריי.
או אופציה נוספת אומגה מפסיד ואז בכלל לא מגיע לאול אין כאלוף העולם.

אני אישית עדיין חושב שאומגה לוקח אבל רק אם הם באמת הולכים על רגע גדול שיכול לעשות באז לAEW ולא לעשות ראן עלוב ומשעמם כמו פעם.

מה שכן אבל חייב לפרגן לך על הטבלת עוגה זה רעיון חזק מאוד

בשביל להצטרף לחצו כאן

הגב
The following 2 users Like Go2Sleep's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
03-27-2026, 11:57 AM
מרגיש לי שיש לנו הרבה אשכולות פתוחים שמדברים בהם על אותו דבר אבל Go2Sleep פתח דיון אז נכתוב פה
נתחיל מהסוף, וויל אוספריי יוצא אלוף מאול אין - רואים את זה בזה שמכירת הכרטיסים לאירוע התחילה רק אחרי שאושר לו לחזור להתאבק והוא עשה את החזרה שלו למסך, בזה שהפוסטר לאירוע שונה והוא היחיד שמופיע על הפוסטר בגדול, וכמובן בסרטונים ובפרומואים שלו.
מכאן יש רק 2 תשובות הגיוניות (מבחינתי לפחות) קני אומגה ואוספריי וזה גם הדיון המרכזי בקשר לאול אין בטוויטר.
קני אומגה - צריך לקבל עוד ריצה אחרונה בתור אלוף העולם והפעם בתור בייביפייס. אני לא בטוח שהוא יוצא מדינסטי בתור אלוף אבל אחרי DON הוא כמעט בוודאות יחזיק בתואר. קני של 2026 אומנם רחוק מאוד מקני של 2016 שכבש את העולם אבל עדיין קרב שלו נגד אוספריי במאין איבנט של אול אין זה כנראה הקרב הכי גדול שהם יכולים לתת לנו וזה סיום מושלם לטרילוגיה שלהם. עוד משהו בקטנה, כל אול אין קיבלנו מתאבקים שונים במאין איבנט עד עכשיו וזה צריך להמשיך גם השנה, בנוסף אוספריי אף פעם לא הפסיד באול אין וגם זה צריך להישמר.
וויל אוספריי - האופציה השנייה היא שאוספריי ייקח את האליפות מ-MJF באול אין, MJF בריצה טובה, הוא אחרי קרב ענק עם האנגמן והוא מרגיש בשיא.
MJF - אוספריי באול אין זה קרב שכבר ראינו גם באירוע הזה וגם באצטדיון הזה ואני לא חושב שצריך להריץ את זה שוב ואני לא חושב ש-MJF צריך לקבל עוד מאין איבנט ואני מעדיף לראות פנים חדשות.
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • Go2Sleep, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
03-27-2026, 12:01 PM
(03-26-2026, 07:43 PM)orgibor כתב:  ודווקא כשחושבים על DON זה נשמע יותר הגיוני שMJF יגן בהצלחה מול קני בדיינאסטי כי מאצ'אפים שלו מול דארבי/אנדראדה נשמעים הרבה יותר הגיוניים וטבעיים מאשר קני - דארבי/אנדראדה

דארבי לא צריך להיות קרוב לאליפות העולם, הוא היה שם ב-2024 אבל מאז עבר המון זמן והוא רק ירד מאז.
אנדראדה - אומגה זה קרב שיש בו הרבה הגיון ויכול לספק קרב נהדר - אנדראדה ניצח את קני בדינמייט וכמובן החיבור שלו לקאליס וההיסטוריה ביניהם.
אני דווקא חושב שב-DON נקבל קרב משולש או אפילו מרובע
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
03-27-2026, 12:15 PM
(03-27-2026, 12:01 PM)KB24 כתב:  דארבי לא צריך להיות קרוב לאליפות העולם, הוא היה שם ב-2024 אבל מאז עבר המון זמן והוא רק ירד מאז.
אנדראדה - אומגה זה קרב שיש בו הרבה הגיון ויכול לספק קרב נהדר - אנדראדה ניצח את קני בדינמייט וכמובן החיבור שלו לקאליס וההיסטוריה ביניהם.
אני דווקא חושב שב-DON נקבל קרב משולש או אפילו מרובע

אני דווקא אוהב את הגרסה הטווינרית הזאת של אנדראדה ולא רוצה שיהיה בובה של קאליס רק כי יסדר לו טייטל-שוט, כן יכול לקנות את זה אם זה יסתיים בעוד סדק במערכת היחסים ביניהם.
פשוט מרגיש שקצת מיציתי את הרעיון של דון קאליס רודף את אומגה ויהי מה, הוא דחף את עצמו כשלא באמת היה צריך שנה שעברה מול אוקדה וכבר חווינו את זה עם אוספריי, טקאשיטה ובמפגש הראשון עם אנדראדה, זה תמיד מצחיק ואני נהנה מהדרך אבל לא יודע אם אני רוצה שהמיין אבנט של DON יהיה מצחיק.
אנדראדה בונה בחודש האחרון יופי של פיוד עם מג'ף וזה מאצ'אפ טרי שיכול לשבור קצת את כל הקרבות החוזרים שאנחנו מקבלים לאחרונה.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
03-27-2026, 02:40 PM
דיון מעולה.
איזה תמונת אליפות משוגעת, אולי המשוגעת ביותר מתחילת הארגון. כל שם פה יכול לעשות דברים מעניינים עם התואר.
חובה להוסיף לפה את פלטצ'ר, לא חובה בכלל את ביילי שיגיע רק כדי למלא את תפקיד הפילר.
לי מסתדר בראש שדארבי יקח ממג׳פ, פלטצ'ר יקח לדארבי (דארבי עם ריצה קצרה) ואז אוספרי יקח מפלטצ'ר.
זה לא מסתדר לי עם לוח האירועים ולכן התרחיש שאלעד הציג פה לא פעם נשמע לי מאוד הגיוני ומחושב. קני צריך לקבל קרב מרכזי באול אין והשנה נשמעת כמו הזדמנות טובה ואחרונה.
אני פשוט מאוהב ברעיון של פלטצ'ר אלוף עולם לפני אוספרי ואם איכשהו הם מצליחים להגיש לי קרב מרכזי שלהם באול אין הקרוב על אליפות העולם אני אהיה מאושר ממש.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
03-27-2026, 05:54 PM
(03-27-2026, 02:40 PM)NaRRative כתב:  דיון מעולה.
איזה תמונת אליפות משוגעת, אולי המשוגעת ביותר מתחילת הארגון. כל שם פה יכול לעשות דברים מעניינים עם התואר.
חובה להוסיף לפה את פלטצ'ר, לא חובה בכלל את ביילי שיגיע רק כדי למלא את תפקיד הפילר.
לי מסתדר בראש שדארבי יקח ממג׳פ, פלטצ'ר יקח לדארבי (דארבי עם ריצה קצרה) ואז אוספרי יקח מפלטצ'ר.
זה לא מסתדר לי עם לוח האירועים ולכן התרחיש שאלעד הציג פה לא פעם נשמע לי מאוד הגיוני ומחושב. קני צריך לקבל קרב מרכזי באול אין והשנה נשמעת כמו הזדמנות טובה ואחרונה.
אני פשוט מאוהב ברעיון של פלטצ'ר אלוף עולם לפני אוספרי ואם איכשהו הם מצליחים להגיש לי קרב מרכזי שלהם באול אין הקרוב על אליפות העולם אני אהיה מאושר ממש.

וואלה אני חושב הפוך, אני ממש רוצה שפלטשר יהיה זה שיקח מאוספריי, יהיה הרבה יותר משמעותי עבורו מלנצח איזה דארבי.
אנחנו כן יכולים להסכים שקרב מרכזי של פלטשר - אוספריי על אליפות העולם יכול להביא שלום עולמי.
עוד נקודה לשים לב אליה, במידה ואומגה הוא האלוף הבא אחרי מג'ף זה יהפוך להיות ריין חמישי רצוף על אליפות העולם של מתאבק שכבר החזיק בה בעבר, זה חייב יהיה להיות הקיו להתחיל להזרים דם חדש לסצנת המיין אבנט. לחגורת אליפות העולם של AEW יש אולי את הליינאייג' הכי מרשים בהיסטוריה של חגורות היאבקות אי פעם אבל אין ברירה, כדי לבנות את העתיד צריך להפשיל שרוולים וללכלך אותה מעט.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Go2Sleep מנותק
Rookie
*
03-28-2026, 11:09 AM
(03-27-2026, 11:57 AM)KB24 כתב:  מרגיש לי שיש לנו הרבה אשכולות פתוחים שמדברים בהם על אותו דבר אבל Go2Sleep פתח דיון אז נכתוב פה
נתחיל מהסוף, וויל אוספריי יוצא אלוף מאול אין - רואים את זה בזה שמכירת הכרטיסים לאירוע התחילה רק אחרי שאושר לו לחזור להתאבק והוא עשה את החזרה שלו למסך, בזה שהפוסטר לאירוע שונה והוא היחיד שמופיע על הפוסטר בגדול, וכמובן בסרטונים ובפרומואים שלו.
מכאן יש רק 2 תשובות הגיוניות (מבחינתי לפחות) קני אומגה ואוספריי וזה גם הדיון המרכזי בקשר לאול אין בטוויטר.
קני אומגה - צריך לקבל עוד ריצה אחרונה בתור אלוף העולם והפעם בתור בייביפייס. אני לא בטוח שהוא יוצא מדינסטי בתור אלוף אבל אחרי DON הוא כמעט בוודאות יחזיק בתואר. קני של 2026 אומנם רחוק מאוד מקני של 2016 שכבש את העולם אבל עדיין קרב שלו נגד אוספריי במאין איבנט של אול אין זה כנראה הקרב הכי גדול שהם יכולים לתת לנו וזה סיום מושלם לטרילוגיה שלהם. עוד משהו בקטנה, כל אול אין קיבלנו מתאבקים שונים במאין איבנט עד עכשיו וזה צריך להמשיך גם השנה, בנוסף אוספריי אף פעם לא הפסיד באול אין וגם זה צריך להישמר.
וויל אוספריי - האופציה השנייה היא שאוספריי ייקח את האליפות מ-MJF באול אין, MJF בריצה טובה, הוא אחרי קרב ענק עם האנגמן והוא מרגיש בשיא.
MJF - אוספריי באול אין זה קרב שכבר ראינו גם באירוע הזה וגם באצטדיון הזה ואני לא חושב שצריך להריץ את זה שוב ואני לא חושב ש-MJF צריך לקבל עוד מאין איבנט ואני מעדיף לראות פנים חדשות.

אני מסכים איתך לגבי וויל אוספרי זה מרגיש כמעט בלתי נמנע שהוא יוצא מאול אין אלוף, כל הבנייה שעושים סביבו די זועקת את זה.. אבל אני דווקא חלוק איתך על הדרך לשם. לדעתי אם הולכים על אוספריי כאלוף באול אין זה לא חייב לווא דווקא לעבור דרך קני אומגה. 

כן, אומגה-אוספריי זה קרב ענק וסגירת מעגל מושלמת אבל דווקא בגלל זה אני לא בטוח שצריך לבזבז את זה דווקא עכשיו על האליפות. כי אז מה נשאר להם לעשות אחרי זה? מצד שני, מה שאמרת מג'ף גם נכון. מג'ף הוא בשיא וזה כן מרגיש שכבר ראינו אותו יותר בתמונת המיין איבנט שם. אבל פה אני כן חושב שאם כבר נותנים לאוספריי לקחת אז לקחת ממישהו כמו מג'ף דווקא נותן לזה יותר משמעות מאשר לקחת מאומגה כי זה מרגיש כמו העברת החנית של אליפות העולם, כמו העברת הלפיד למיינאיבנטר הבא שיחזיק את סצנת אליפות העולם בארגון.

יש שני כיוונים שיכולים להיות פה 
אומגה לוקח לפני > ואז מפסיד לאוספריי וזה יכול להיות קרב ענק אבל עם פחות מומנטום.
מג'ף נשאר אלוף > ואז אוספריי לוקח ממנו באול אין וזה יהיה רגע הרבה יותר גדול עם הרבה יותר מומנטום ורגע היסטורי לארגון.
אני אישית דווקא נוטה יותר לאופצייה השנייה שאוספריי לוקח ממג'ף ומסיים את הריין של הטרור שלו. 
השאלה פה איך טוני קאהן עושה בוקינג לאלוף עולם שהוא פייס טהור.. פה השאלה הגדולה שלי.

מה שכן אני איתך ב100 אחוז אין מצב שאוספריי יוצא מאול אין בלי האליפות עולם.

בשביל להצטרף לחצו כאן

הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
03-28-2026, 11:41 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-28-2026, 11:59 AM על ידי NoamRR.)
טוב שמתי לב שכל פעם נתנו ל2 מתאבקים אחרים לסגור את אול אין בקרב על אליפות העולם -
23 - מג׳פ נגד קול
24 - דניאלסון נגד סוורב
25 - האנגמן נגד מוקסלי

אם ממשיכים בקו הזה, אומגה נגד אוספרי נשמע הגיוני.
במיוחד שאת אוספרי בונים לספוט הזה ואומגה תכף בשלב שהוא לא יתן לנו אול אינים.

עריכה - אם נרצה לשמור על התבנית הזאת גם לשנה הבאה, שהדיווחים אומרים שהם בונים על אול אין גדול יותר, אולי השנה נקבל אומגה-אנדרדה כדי ששנה הבאה נקבל אוספרי-פלטצ'ר (שבנתיים יבנו עוד יותר).
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 12:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר