Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision - Slam Dunk Sunday+Saturday 21-22/03/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision - Slam Dunk Sunday+Saturday 21-22/03/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-22-2026, 03:58 PM
[Image: 815952-0ad2574850e64f92b0af70e418aafb6e-mv2.jpg]

סלאם דאנק סאטרדיי:

קרב 1 – קרב על אליפות TNT – קייל פלטשר(א') נגד רובי איגלס
מנצח: פלטשר
עם בריינבאסטר.
[Image: 1.jpg]

ג'ון מוקסלי ופאק בבאקסטייג'.
מוקסלי אומר שאוספריי לא ישבור לו את הצוואר והם יכולים לדבר על הסיבה בגללה הם אילצו אותו לקחת פסק זמן אבל הוא כנראה לא יבין את זה. אוספריי מוכשר מאד והוא מקווה שהוא יצליח להימנע מלהסתבך בצרות.
פאק תוהה מה הסיפור של אוספריי איתו כי הוא אפילו לא היה בסביבה כשקרה מה שקרה לאוספריי. הוא אומר שהאמת היא שהם אף פעם לא לחצו על הדוושה עד הסוף כשנפגשו ואם אוספריי רוצה ללכת בדרך הזאת שוב כל מה שהוא צריך היה לעשות זה לבקש.

קרב 2 – LFI(רוש, דראליסטיקו והביסט מורטוס) נגד אלפא זו, דום קובריק ולוקאס ריילי
מנצחים: LFI
בסקוואש.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם ת'קלה.
ת'קלה מתייחסת לתקיפה על טוני סטורם ואומרת שהיא קרתה בגללה. טוני רצתה את אליפות העולם חזרה אבל אחרי שהיא ראתה מה שקרה לקריס סטטלנדר היא הבינה שהיא אמנם טיימלס אבל לא טוקסיק והיא החליטה לביים את כל הסיפור ולרוץ הביתה כי הבינה שהיא לא יכולה להתמודד עם ת'קלה. זאת לא האליפות של טוני, זאת לא האליפות של אף אחת מלבד ת'קלה, האליפות נראית כמוה, נשמעת כמוה וטעימה כמוה, היא כל מה שהיא. העצה שלה ללוקר-רום היא שאולי לכולן כדאי לזייף את המוות שלהן בגלל שהמציאות תהיה הרבה יותר גרועה.

קרב 3 – הציפורים המתקוטטות(ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור) נגד אחיות החטא(ג'וליה הארט וסקיי בלו)
מנצחות: הציפורים
עם "2 ציפורים במכה אחת".

לקסי נייר בבאקסטייג' עם ברודי קינג.
ברודי אומר שהזכות קני אומגה הוא עומד כאן היום וברגע שקני יסיים לטאטא את הרצפה הוא יפגוש אותו שוב כי זה לא נגמר ביניהם. בינתיים, המצוד אחר אליפות ממשיך.

קרב 4 – הדת' ריידרס(דניאל גרסיה וקלאודיו קסטאניולי) נגד קומאנדר ומסקארה דוראדה
מנצחים: הדת' ריידרס
עם ניוטרלייזר של קלאודיו על קומאנדר.

סלאם דאנק סאנדיי:

קרב 1 – אורנג' קאסידי ורודריק סטרונג נגד הלית'ל טוויסט(ג'יי לית'ל ולי ג'ונסון)
מנצחים: OC וסטרונג
עם אנד-אוף-הארטאייק על ג'ונסון.
אחרי הקרב סטרונג לוקח מיק' ואומר שהוא חייב לו הסבר.
הוא אומר שהסיבה היחידה שהוא הסתובב עם הקונגלומוריישן הייתה קייל אוריילי וברגע שקייל נעלם הוא לא הבין מה הוא ממשיך לעשות איתם והרגיש שהוא חייב לעשות שינוי ולקחת הפסקה ובזמן הזה הוא הבין שהשינוי הנדרש צריך להתבצע בתוכו ולכן הוא רוצה להכריז שהוא באופן רשמי חבר בקונגלומריישן.
דייויד פינלי וקלארק קונורס מופיעים על המסך הגדול ומאתגרים אותם לקרב בשבוע הבא.

בייבס אוף וורת' בבאקסטייג'.
הן אומרות שהן רוצות להיות הראשונות לברך את מייגן ביין ולנה קרוס על הזכייה באליפות הזוגות והן מאתגרות אותן לקרב חוזר.

קרב 2 – דיוויין דומיניון(מייגן ביין ולנה קרוס) נגד ויפרס ואלכס גרסיה
מנצחות: דיוויין דומיניון
בסקוואש.

קרב 3 – תומאסו צ'אמפה נגד ליו ראש
מנצח: צ'אמפה
עם ברכייה.

קרב 4 – קרב על אליפות השלשות – מיסטיקו וג'טספיד(מייק ביילי וקווין נייט)(א') נגד משפחת קאליס(ג'וש אלכסנדר, קונוסקה טקאשיטה ואל קלון)
מנצחים: מיסטיקו וג'טספיד
בהכנעה עם לה-מיסטיקה של מיסטיקו על אל קלון.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
03-22-2026, 10:40 PM
עם כמה שזה נחמד שזה אחד הפרקים שהיו לי הקלים ביותר לכתיבה לצערי זה גם אומר שלא היה כאן הרבה מעבר לקרבות שבעצמם לא היו יוצאי דופן באיכותם.
מקווה שמדובר רק בבעיות סנכרון במעבר בין פוסט-רבולושן לפרה-דיינאסטי וקצת חוסר מזל עם ההיעדרות של טוני סטורם בדיינמיט ופציעה פה של ג'וש אלכסנדר במיין אבנט.
הקארד לדיינמיט הקרוב כבר נראה הרבה יותר מזמין עם סוורב - אומגה 2, ת'קלה - מינה על אליפות העולם והחזרה של MJF. גם קרבות על הדרך של דארבי - רוש והקונגלומוריישן - הכלבים שעדיין חסר להם קצת תיבול.
לגבי האחרון אני גם קצת חצוי לגבי מה שאני רוצה שיקרה כי מצד אחד הסכמתי עם כל התגובות בתוצאות של רבולושן שטענו שהכלבים היו צריכים את הניצחון הזה יותר ומצד שני אם ישיגו את הניצחון הזה כאן זה אומר שזה לא נגמר ביניהם ויהיה גם מפגש נוסף בקונסטולציה מסוימת ואני לא ממש חם על המשך הפיוד הזה, כן אשמח לאיזה סטרונג - פינלי בהמשך אבל רק אם זה היעד ולא רק צעד בדרך.
אני חושב שאפשר לנצל את העובדה שעל אליפות הזוגות רבים 3 זוגות ותיקים לטווח הנראה לעין על מנת להגדיל את ההייפ סביב אליפות השלשות שמקבלת קצת יותר פוקוס לאחרונה ויכולה לקבל חיזוק משמעותי למחלקה עם ההחתמות של הכלבים והרסקאלז שהם כבר שלשות מובנות בתוספת LFI שתמיד רציתי שיהיו בתמונת האליפות הזאת ובאופן נדיר שלושתם כשירים כרגע. אפילו ההארט סינדיקייט יכולים לנצל את הסיטואציה כרגע עם ההיסטוריה שיש להם עם ג'טספיד, בובי לאשלי הכריז לאחרונה שגם הוא חזר לכשירות ו-MVP אמר שהם מגייסים אז יש פה אחלה הזדמנות. הכי חשוב שיעמוד סטוריליין מאחורי הקרבות על האליפות הזאת ולא רק עוד הגנות ללא הפסקה בקוליז'נס.
באליפות הזוגות הנשים לעומת זאת כרגע איבדתי עניין כמעט לגמרי ויש לי 0 רצון לראות את הקרב החוזר שעל המדף, הציפורים יצטרכו לעבוד קשה יותר כדי להשיב לי את העניין כשדווקא האייקוניקס עשויות להיות יופי של פלסטר כבידור לטווח קצר.
מעט הסגמנטים שכן שודרו כן היו טובים, ת'קלה עם עוד פרומו מצוין בינתיים מצדיקה בכל ערב את ההחלטה ללחוץ איתה על ההדק ורודריק סטרונג סיפק את ההסבר שכתבתי שחייב לנו ואני קונה את התירוץ שהוא נתן, סוף טוב הכל טוב.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
03-23-2026, 10:38 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-24-2026, 06:14 AM על ידי NoamRR.)
ק21 -

עוד מלפני הפרק זכרתי קארד מאכזב לקוליז'ן, אז הרצתי עד הכניסה של צ׳אמפה, לפחות יש לי אותה. ואז ליו ראש נכנס עם לוק כאילו הוא ברח מהסט של מכושפת, אז קיבלנו 2 כניסות מגניבות. אני אוהב את הדמות החדשה של ליו למרות שאני לא מבין אותה, זה נראה מעניין, זה תואם למובסט שלו ובכללי אני בדעה של אם אתה גמד ברסלינג, אז לפחות שתהיה משוגע ולא צפוי. הקרב שלהם היה טוב, קרב משוגעים שממשיך לחזק את הדעה שלי שאחת האליפויות ברוסטר צריכה להפוך לאליפות ה"מסוכנים". אני אוהב את זה שצ׳אמפה לא היל במאה אחוז ושהארגון ממשיך לשווק ולתמוך בדמויות אפורות (באמצע הספקטרום, לא משעממות).

אישית אני חושב שהקבוצה של משפחת קאליס רושמת לעצמה שמות גדולים יותר מהקבוצה של האלופים. היה חסר לי סגמנט של אלכסנדר מדבר למצלמה בעודו תופס מישהו בהכנעה וסגמנט נוסף (או באותו סגמנט) של טקאשטה מתייחס ללחיצת היד עם מוקסלי. מה שכן, הטלנובלה של משפחת קאליס תמיד איטית עם מרווחים של שבועות בין התייחסות להתייחסות, דבר שיכול לקרות רק ברסלינג. ההתחמקות של אלכסנדר עם הברכיים למהלך ברכיים של ביילי היה גאוני. אהבתי שטקאשטה לקח את זה משם לעבודה על הרגליים של ביילי. בכללי אני אוהב את הרגעים בהם משפחת קאליס משפיעה על טקאשטה לרעה. וזה היה הרגע היחיד האהוב עליי בקרב. הקרב הזה איכזב אותי, זרקו לפה מתאבקים מוכשרים והם כמעט ולא עשו פה משהו מיוחד. אלכסנדר וטקאשטה בכלל לא הורגשו בקרב, נייט וביילי נלחמו לפי הסגנון של מיסטיקו שרק פגע בהם וקלון נכנע תוך שניות. האמת, היה כואב לי על כל אחד שהיה סופג את ההפסד כאן וזה מה שהופך את הקרב הזה מבחינת השמות בו לקרב אליפות מעניין. חבל שהקרב עצמו לא השתווה למעמד שלו על הנייר.

לסיכום ערב ראשון, צ׳אמפה-ליו טוב, שלשות רע, חוסר מובהק בסגמנטים.

טוב צחוקים, הלינקים התבלבלו לי ומסתבר שזה היה הערב השני ורק אחריו אני צופה בערב הראשון. גם ככה האשכולות של קוליז'ן הן בעיקר שלי ושל גיבור ודעותיי הן דעות לייב אז אני משאיר את הטעויות האלה ותנו סימן אם שמתם לב בכלל.

ק22 -

אז פלטצ'ר נגד רובי שווק כמורה נגד תלמיד. לא הייתי צריך לראות את כל ההיסטוריה הטלוויזיונית שלהם (אם הייתה) בשביל לדעת זאת, השדרנים אמרו לי את זה בכמה שניות (יאמר לזכותם שגם בגרפיקת הקארד זה היה כתוב). פלטצ'ר נתן הרבה כבוד למורה שלו, מכר לו כמו שהוא יודע לעשות על הצד הטוב ביותר והכניס אמינות לקרב (שפחות הגיע מהצד של רובי). יאמר לזכותו של רובי שהוא הציג עבודה טובה יותר מטקאשטה על הרגליים של היריב.

מוקסלי ופאק מזכירים לאוספרי בפרומו משלהם כמה מסוכנים הם יכולים להיות לצוואר שלו. אוספרי הולך לשחרר (תרתי משמע) את המהלך האסור שלו?

אני לא יכול להגיד ש-לפ"י נגד ג׳וברים היה שלשות טוב יותר משל הערב השני כי זה היה סקאווש מול קרב תחרותי. אבל כן נהנתי מהסקאווש יותר, הוא לפחות הציג את המתמודדים הרלוונטיים בצורה טובה יותר.

ברודי עם הפרומו הטוב ביותר ב2 הלילות, לא שהיה לו תחרות יותר מדי. בפרומו קצר מאוד הוא אמר שהוא חייב לקני (מאמין שנראה את זה בהמשך), שהוא וסוורב טרם סיימו ושהוא ממשיך במירוץ אחר אליפות העולם. מעולה, 3 כיוונים תוך פחות מדקה.

דוראדה וקלאודיו בקרב המרכזי, איך אפשר להריץ? גרסיה צבר ביטחון (לא רק מבחינת עלילה) בחברותא עם רוכבי המוות ואני מבסוט על כך, הוא משתפר. כבר יצאתי שבע מהמהלך המשותף שמתאבק אחד מחזיק ליריב את היד והשותף שלו קופץ עליו מהחבל השלישי. קלאודיו כרגיל מצוין, פינק באפרקטים, היה היל נבזי, הריקוד חימום כדורגל הזה עם גרסיה. הוא גם יודע להעניק ליריבים שלו את רגעי הזריחה שלהם והוא עושה רושם של בחור נחמד נטול אגו. מבחינת הסיפור של הקרב באופן די מפתיע קומנדר הוא זה שהוביל את דוראדה למרות שדוראדה הוא היותר כישרוני מביניהם. קומנדר ביצבץ על החבלים אבל לפחות הפעם הבמאי שיתף פעולה ובחר זווית צילום אחרת. קרב חמוד.

לסיכום ערב שני, פלטצ'ר וקלאודיו עושים את המינימום שלהם וזה מספיק לקרב חמוד, ברודי עם פרומו קצר שמוביל אותו ל3 דרכים שונים שיכולים גם להצטלב לדרך אחת.

לסיכום כללי, היו פרקים של קוליז'ן טובים יותר.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
Yosihait מחובר
Low-Card
תגובות: 641
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
03-26-2026, 04:07 PM
אני חייב לשאול- לא רק לי הלינקים התבלבלו, כן?

אני לגמרי זוכר שבראשון ראיתי פרק, ולמחרת גיליתי שזה היה סאנדיי ולא סאטרדיי (כלומר, ראיתי לפני ששודר בכלל?! איך זה הגיוני?!).

מישהו יודע מה זה היה?
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
03-26-2026, 04:31 PM
(03-23-2026, 10:38 PM)NaRRative כתב:  טוב צחוקים, הלינקים התבלבלו לי ומסתבר שזה היה הערב השני ורק אחריו אני צופה בערב הראשון. גם ככה האשכולות של קוליז'ן הן בעיקר שלי ושל גיבור ודעותיי הן דעות לייב אז אני משאיר את הטעויות האלה ותנו סימן אם שמתם לב בכלל.

(03-26-2026, 04:07 PM)Yosihait כתב:  אני חייב לשאול- לא רק לי הלינקים התבלבלו, כן?

אני לגמרי זוכר שבראשון ראיתי פרק, ולמחרת גיליתי שזה היה סאנדיי ולא סאטרדיי (כלומר, ראיתי לפני ששודר בכלל?! איך זה הגיוני?!).

מישהו יודע מה זה היה?
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מחובר
Low-Card
03-26-2026, 07:04 PM

כן, אבל יש הבדל בין "לחצתי על לינק לא נכון" לבין "ראיתי את התוכנית שבכלל הייתה אמורה להיות משודרת עוד כמה שעות".

זה כאילו העלו לרשת את הלינק הלא נכון בכלל.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
03-26-2026, 07:21 PM
(03-26-2026, 07:04 PM)Yosihait כתב:  כן, אבל יש הבדל בין "לחצתי על לינק לא נכון" לבין "ראיתי את התוכנית שבכלל הייתה אמורה להיות משודרת עוד כמה שעות".

זה כאילו העלו לרשת את הלינק הלא נכון בכלל.

אני חושב שראינו דרך אותו המקום.
בדקתי כמה פעמים וזה היה הפוך שם.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מחובר
Low-Card
03-26-2026, 11:28 PM
(03-26-2026, 07:21 PM)NaRRative כתב:  אני חושב שראינו דרך אותו המקום.
בדקתי כמה פעמים וזה היה הפוך שם.

כן, אבל ביום ראשון הם העלו את סאנדיי.

וזה הזוי כי זה עלה כמה שעות לפני שזה שודר, איך לעזאזל?
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
03-27-2026, 03:19 AM
(03-26-2026, 11:28 PM)Yosihait כתב:  כן, אבל ביום ראשון הם העלו את סאנדיי.

וזה הזוי כי זה עלה כמה שעות לפני שזה שודר, איך לעזאזל?

בתכלס זה מוקלט אחרי דינמיט, אז מישהו שם עישן עם הראסקלז כנראה.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מחובר
Low-Card
03-27-2026, 06:01 PM
(03-27-2026, 03:19 AM)NaRRative כתב:  בתכלס זה מוקלט אחרי דינמיט, אז מישהו שם עישן עם הראסקלז כנראה.

אז שידרו לא נכון או העלו משהו לסטרימינג...?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 01:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר