03-22-2026, 08:54 PM
|
|
|
03-22-2026, 09:12 PM
(03-22-2026, 06:01 PM)iCena כתב: מוטי שאלה אחרונה,כמו שאמרתי בתור אחד שחדש בזה אתה אומר לקנות את קרימסון דלוקס במשתמש ההודי בסך של 180 במקום לקנות בראשי שזה גניבה לסטנדרט 279 שקל שמע אני אישית קונה באמריקאי באופן קבוע, זה המשתמש הראשי שלי גם אם יש לך משתמש הודי שאתה משתמש בו כדי לקנות משחקים אז תשתמש בו, עדיף מישראלי אגב תסתכל על הביקורת של שלומי (המרתף) ביוטיוב סיכם ממש יפה בסרטון שורט של 2 דקות
03-22-2026, 11:18 PM
אלקרז בדרך להפסיד בסיבוב השני במיאמי לסבסטיאן קורדה המאוס, אחרי ההדחה בחצי הגמר באינדיאן וולס. אם סינר לוקח את מיאמי גם, המקום הראשון של אלקרז בסכנה לעונת החימר.
03-22-2026, 11:35 PM
03-23-2026, 12:04 AM
משהו אחד שראוי להגיד לזכותו של ארבלואה:
בתקופה בלי אמבפה, בלי בלינגהאם ובלי רודריגו הפצועים, הוא אילתר מערך לא ברור עם פיטארץ׳ הצעיר בקישור ופדה וואלורדה כמעין שחקן התקפה חופשי, וזה הביא לו שני ניצחונות על סיטי בצ׳מפיונס פלוס שלושה ניצחונות ליגה, כולל ניצחון ראשון על אתלטיקו אחרי 3 שנים. עם פיגור 4 נקודות מבארסה והגרלה סופר קשה בצ׳מפיונס, סיכוי לא רע בכלל שריאל לא תזכה באף תואר, אבל העונה שלה בקלות הייתה יכולה להיגמר כבר השבוע, ובינתיים ארבלואה מצליח לשמור על הגחלת בחיים. ![]()
03-23-2026, 12:15 AM
אגב 2
גול מדהים של מולינה, אני משתעשע במחשבה האם קורטואה היה לוקח את זה ![]()
03-23-2026, 12:29 AM
(03-22-2026, 11:35 PM)תנולהיותאורח כתב: אני מרגיש שאתה מתעלם ממשחק אחר שמתרחש כרגע אין לי כוח לצפות במשחקים של ריאל. הם בזון, יריבות מתפרקות מולם, הם מראים אופי למרות ששחקני מפתח לא משחקים, סיים אולד שיט. זה משעמם, זה מאוס, זה מסריח, ואני אוהד בארסה אז אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על החרא הזה. כן ראיתי את השערים והאדום, השער של מולינה פשוט פנטסטי, האדום לואלוורדה לא מוצדק. הוא נכנס באגרסיביות, ובעיקר בחוסר אחריות שלא מתאים לקפטן, אבל העבירה הזאת לפי דעתי לא מספיק אגרסיבית בשביל אדום. הניצחון הזה של ריאל משאיר את בארסה על חבל דק. נכון שהפער הוא 4, אבל לבארסה יש מטרופוליטאנו במחזור הבא שזה איצטדיון שגם בארסה וגם ריאל כבר הובסו בו העונה, וגם קלאסיקו, שבו הכל יכול לקרות. זה ילך לפוטו פיניש, בזה אין לי ספק, אלא אם אחת מהקבוצות תיפול מהרגליים (ועם איך שבארסה נראתה היום אני די חושש). ומיד לאחר החזרה מהפגרה והמשחק בחוץ מול אתלטיקו, מחכים לנו צמד משחקים מולם. לריאל יש צמד משחקים מול באיירן. הרבה דברים יכולים להשתנות, הרבה משחקים ענקיים לפנינו, אני מקווה שבארסה איכשהו תשרוד באלופות ועם פער 4, אבל אני לא כל כך אופטימי האמת.
03-23-2026, 04:43 PM
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)