03-18-2026, 10:07 PM
(03-18-2026, 08:12 PM)RoeeHardy כתב: ישראל: תוקפת מתקני גז ונפט של איראן
איראן בתגובה: תוקפת מתקני גז ונפט של סעודיה, קטאר והאמירויות
אני:
אחחחחחח קטאר קטאר, מימנו טרור ועכשיו מקבלים את מה שמגיע להם. טפי.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
03-18-2026, 10:07 PM
(03-18-2026, 08:12 PM)RoeeHardy כתב: ישראל: תוקפת מתקני גז ונפט של איראן אחחחחחח קטאר קטאר, מימנו טרור ועכשיו מקבלים את מה שמגיע להם. טפי. ![]()
03-18-2026, 10:08 PM
(03-18-2026, 10:06 PM)Jon_M0xley כתב: מזל טוב כפרה, שיהיה לך רק טוב והלוואי ביצר תיקח אליפות תודה אמן קודם שיחזור הכדורגל חחח
03-19-2026, 12:00 AM
(03-18-2026, 08:12 PM)RoeeHardy כתב: ישראל: תוקפת מתקני גז ונפט של איראן מדינות המפרץ בתגובה יגישו גינוי רך ומחבק עבור איראן. איזה מדינות חסרות עמוד שדרה, הן והאירופאיות המעפנות.
03-19-2026, 12:24 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-19-2026, 12:27 AM על ידי master of doom.)
בארסה-אתלטיקו
ריאל-באיירן פאריס-ליברפול ארסנל-ספורטינג יש לנו רבעי גמר לליגת האלופות. חייב להגיד, למרות מבול הזוי של שערים (סה"כ 67 שערים ב-16 משחקים בשמינית הגמר, ממוצע של למעלה מ-4 שערים למשחק. במפגשים של בארסה, פאריס, באיירן ואתלטיקו נכבשו 10 שערים ומעלה בשני המשחקים) הייתה שמינית די מאכזבת. לא היה קרב אחד מעניין לרפואה, מלבד ספורטינג-בודו שהלך לפוטו פיניש. השאר נגמרו במקרה הגרוע באזור הדקה ה-60 של המשחק השני, כשהיה ברור לאן נושבת הרוח. מסתבר שיש דבר כזה שנקרא "גניבת ביתיות", ומכיוון שאתלטיקו הדיחה את טוטנהאם היא "גנבה" את המקום שלה בדירוג בליגה ומכיוון שטוטנהאם סיימה מעל בארסה בשלב הליגה, אתלטיקו תהנה מאירוח הגומלין. אני כמובן רותח מזעם, אבל אז נזכר שישראל קורעת את איראן, שאיראן קורעת את קטאר ושבארסה קרעה את ניוקאסל, ונרגע. ולמה אני רותח מזעם? לא כי אתלטיקו הדיחה את בארסה בגביע, לא בגלל זה. בגלל טראומה קלה. כמובן שבארסה ספגה תבוסות משפילות שגורמות לצמד ההדחות מול אתלטי ב-2014 ו-2016 להחוויר, אבל עדיין, מפגש נוקאאוט מול אתלטיקו כשאתלטיקו מארחת את הגומלין זה קשה מאוד, ועובדה - בארסה עשתה את זה פעמיים והודחה פעמיים. אתלטיקו העונה קבוצה מאוד לא יציבה. היא יכולה לפרק את בארסה 4-0 ואת ריאל 5-2, אבל גם להפסיד ליריבות נחותות בהרבה ממנה. אם נראה את אתלטיקו בשיאה, אין ספק שיהיה פה קרב צמוד. אם אתלטיקו תבחר להיות אתלטיקו של הליגה שחוטפת 3-0 מראיו וייקאנו, בארסה תעלה בקלילות. אני לא בונה על זה. ריאל-באיירן זה ה-קרב של אירופה. אין לי מספר מדויק, אבל הן קבוצות ששיחקו הכי הרבה משחקי נוקאאוט אחת מול השנייה (יותר מריאל-סיטי, כן), אחת עם 15 זכיות והשנייה עם 6, שני מועדונים מפוארים, אין צורך להרחיב. הבעיה שלי פה היא הקוף המנטלי שבאיירן סוחבת על הגב מול ריאל, שאני חושב שיפיל אותה שוב. אין ספק שמשחק בברנבאו בנוקאאוט באלופות זה כנראה המשימה הקשה ביותר בעולם הכדורגל, וגם אם עברת אותה, לא הייתי בונה על טיול ביתי מול ריאל אחר כך. באיירן סופרת כבר 4 הדחות רצופות מול ריאל, קללה שהתחילה עם פפ הליצן ב-2014 שהובס 4-0 באליאנץ ארנה, המשיכה עם הדחה במשחק שערורייתי ב-2017 (לא מתכוון להיכנס לקונסטלציה של הטעויות, השער של לבנדובסקי, הצמד של רונאלדו והאדום של וידאל היו שגויים, שני הצדדים קופחו וריאל נהנתה יותר מהטעויות, נקסט), ב-2018 זה היה צמוד אבל אולרייך דאג לתת לריאל את השער ספייר שהיא הייתה צריכה, וב-2024 חוסלו הפך לרונאלדו הברזילאי עם צמד בדקות ה-89 וה-91 (אולי חוסלו בעצם הפך לרודריגו? לא יודע כבר) שהדיח את באיירן אחרי שהיא הייתה בעמדת הובלה בברנבאו. הפעם באיירן תארח את הגומלין הודות למיקום שלה בשלב הליגה. היא גם תגיע בכושר טוב אחרי שהשמידה את אטלאנטה, והיא כמובן שועטת לעבר אליפות קלילה נוספת בליגה, בעוד ריאל נמצאת במאבק אליפות צמוד ותיאלץ להשקיע על המגרש גם בליגה. ריאל תגיע עם אמבפה שחוזר מפציעה, ולא ברור אם קורטואה יהיה כשיר אחרי ששמעתי שהוא קרע את שריר מקרבי הירך באזור המפשעה (אם הדיווח אמין, במקרה של קרע "רגיל" אני מאמין שהוא יהיה בין 3 שבועות לחודש בחוץ, יכול להיות שיותר אם הקרע חמור יותר). פאריס וליברפול נפגשו בשמינית בעונה שעברה, וזה נגמר בדו קרב פנדלים באנפילד שבו פאריס ניצחה בדרך לזכייה באלופות. מעבר לזה, לא זכורים לי משחקי נוקאאוט בין השתיים (אני כן זוכר משחקים בבתים ב-2018-19, שבהם שתי הקבוצות ניצחו את משחקי הבית שלהן. ליברפול ניצחה 3-2 באנפילד ופאריס ניצחה 2-1 בפארק דה פראנס). בכל מקרה, פאריס נראית יותר טוב מליברפול החלשה של העונה, ואני חושב שהיא פייבוריטית די ברורה למרות שהגומלין ייערך באנפילד. ארסנל-ספורטינג זה מפגש שבו ארסנל תעלה, אין לי מה להוסיף לגבי זה. יהיה מצחיק רצח אם ספורטינג תעפיל לחצי ותפגוש את בארסה/אתלטיקו, אבל אני לא חושב שתהיה פה סנסציה. יהיו פה שני 1-0 מגעילים של ארסנל בנוהל, לפני שהיא תיגש לאמלל את היריבה שתשחק נגדה בחצי. וזהו, סיימתי.
03-19-2026, 08:47 PM
היסטוריה.
ספיידרמן: יום חדש הופך לטריילר הנצפה ביותר בכל הזמנים עם 718.6 מיליון צפיות תוך 24 שעות. דדפול & וולברין במקום השני עם 365 מיליון צפיות. וטריילרים בכללי בלי קשר לסרטים : המשחק GTA VI עשה 475 מיליון צפיות ב-24 שעות. הולי שיט. זה נתון חולני. ![]()
03-19-2026, 09:36 PM
(03-19-2026, 08:47 PM)lidoradir כתב: היסטוריה. כמו שאומרים המספרים לא משקרים, אבל אתה לא אחד מהם. גם יוצא סרט של גאי ריצ׳י שנראה טוב
03-20-2026, 12:23 AM
(03-19-2026, 08:47 PM)lidoradir כתב: היסטוריה. הווווו בייבייי ראיתי את הטריילר 8 פעמים, הייפ. סוף סוף אני חוזר לקולנוע. ![]()
03-20-2026, 09:05 AM
אתמול כנראה היום הכי מוצלח של איראן במלחמה נגדנו. פגיעה ראשונה שלהם במשהו שהוא לא אזרחים, גם אם באופן חלקי (אומרים שאלה היו שברי יירוט, למרות שהיה נראה שזה טיל מתפצל עם כמות הפיצוצים, לא יודע). למזלנו מדובר בהישג די עלוב אחרי 20 יום, ואני מקווה שמערכות ההגנה ימשיכו לתפקד ולמנוע אירועים מהסוג שראינו אתמול כי זה באמת יכל להסתיים באסון.
מה שמפליא אותי באיראנים כל פעם מחדש (למרות שזה ידוע) זה יכולת הגזלייטינג והשקרים שלהם. אם תקראו את ההודעות שמוציא שר החוץ שלהם ימח שמו וזכרו עראקצ'י, אתם תהיו בטוחים שאיראן היא המדינה המסכנה בעולם שהותקפה על לא עוול בכפה, וכל פעילותה עולה בקנה אחד עם החוק הבינלאומי. זה מכעיס אותי כי קודם כל זה אומר שהוא לא חוסל עדיין, ובנוסף - אני חושב שזה עובד להם באופן מסוים, יותר מדי ליברלים קוקסינלים לא קולטים שמדובר בגרמניה הנאצית של המזרח התיכון מאחורי מסך ההטעיה הזה. בכל אופן, למרות הנזקים והנפגעים (בירי המתפצל נוצר נזק די נרחב, כל פצצה יכולה להחריב דירה למרות שהיא לא מייצרת נזק כמו הטילים הכבדים), אני מאוד מקווה שהפעם הולכים עד הסוף. חייבים לגרום להם נזק מקסימלי, לפרק את כל תעשיות הצבא שלהם, לגרום נזק כל כך גדול שאיראן תעמוד בפני דילמה, האם להשתמש בכסף שלה בשביל נשק או בשביל אוכל. כמובן שהיא תבחר בנשק כי מדובר באנשים פח שמנהלים אותה (ואני מקווה שכל אחד ואחד מהם, וחידי, קאליבאף ומוג'תבא חובב הבתולים הזכרים, וכמובן כל ההנהגה של משמרות המהפכה ואפילו כל אחד מהיצורים שמנהלים את הפרלמנט, יחוסלו), ואז העם האיראני יורעב למוות וייאלץ להפגין שוב, כי מה ההבדל בין למות ברעב לבין למות מכדור בראש. אגב, אתמול הנשיא האימפוטנט פזשכיאן הודה שאין לו קשר עם מוג'תבא חמינאי ושאין לו יכולת להשתתף בקבלת ההחלטות. וזה האיש הבכיר ביותר שנבחר על ידי העם באיראן (הפרלמנט לא באמת נבחר על ידי העם... קיים סינון על ידי מועצת "שומרי החוקה" AKA לובשי החיתולים והם קובעים מי ראוי להיות אופציה לפרלמנט ומי לא. גם עם הנשיא זה ככה, למרות שהיו אנשים שקצת רחוקים מהאידיאולוגיה של חמינאי ומשמרות המהפכה כמו פזשכיאן לדוגמה שקיבלו אפשרות להתמודד). אתם מבינים את הבדיחה? הנשיא הנבחר והוא לא פונקציה בקבלת ההחלטות. ואנשים אומרים לי שביבי שקרן... באיראן כל השחיתות והשקרים הם על סטרואידים. אני רוצה גם להביע שוב זלזול קשה במדינות אירופה הקוקסינליות. חוסמים את מיצרי הורמוז והן בשקט... מקרון הקוקסינל הציע שגוף של האו"ם יסייע להשאיר את המעבר פתוח. כמו שגוף של האו"ם מנע מחיזבאללה להתחמש, או מנע מהמצרים להיכנס לסיני לפני שישראל פירקה להם ת'תחת בששת הימים. אני חושב שאנחנו מתקדמים לעידן שבו אירופה תהפוך להיות פקטור בקושי רלוונטי. טראמפ כבר לא סופר אותן, והאמת ככל שזה מתמשך אני לא רואה סיבה שהוא ימשיך בנאט"ו, שהוא גם ככה מממן כמעט לבד. פחי אשפה.
03-20-2026, 12:31 PM
(03-05-2026, 03:14 PM)lidoradir כתב: מרץ בקולנוע בישראל : (בקולנוע הפתוח באיזור שלכם, מלחמה וכו') איראן נקנקו לנו את חודש מרץ, כמעט כל בתי הקולנוע סגורים. הוט סינמה פתוחים אבל סרטים חדשים לא מופצים בכלל. פרויקט הייל מרי היה צריך לצאת היום ולפי הביקורות זה סרט מדהים. חודש אפריל גם בסכנה לפי המצב הנוכחי ונראה שאנחנו לא נקבל את סופר מריו גלקסי הסרט בזמן.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|