Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.3.2026

עמודים (24): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 24 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.3.2026
Sexy devil מנותק
Main-Event
תגובות: 5,840
אשכולות: 4
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-19-2026, 06:43 PM
למה זה מרגיש לי ששארלוט ואלכסה יפוצצו את הקרב
בשביל זה נתנו לנייה ולאש את התואר בושה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב
The following 1 user Likes Sexy devil's post:
  • Lioz32
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,389
אשכולות: 1,833
Likes Given: 5,003
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-19-2026, 07:31 PM
(03-19-2026, 05:54 PM)Jon_M0xley כתב:  אם זה תלוי בי אני מפטר:
לואה
מטאו
הגבוה
ניקי קרוס
רואן
זיין
אפולו

ג'לי רול
התאומות בלה
נטי
מקסין
קאירי סיין

מה שמודגש מסכים.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
03-19-2026, 07:35 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-19-2026, 07:36 PM על ידי Roger.)
(03-19-2026, 06:37 PM)NaRRative כתב:  AEW.

חחח לא. זה שכרגע יותר סביל שם מWWE זה בכלל לא סיבה לקרוא לזה ״טוב״. אני רוצה שהם יצליחו להילחם. אני מתפלל לזה מאז שהם קיימים ומאז שהתחלתי לעקוב, אבל טוני קהאן הוא טיפש חסר תקנה והוא רוצה להיות ילד מארק נצחי שנועל את עצמו בחדר ורואה באנגרים ברצף עם הפסקות שינה קצרות באמצע. הוא לעולם לא ישתנה.
חבל מאוד.. אבל זה המצב.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,312
אשכולות: 8
Likes Given: 10,983
03-19-2026, 07:41 PM
(03-19-2026, 07:35 PM)Roger כתב:  חחח לא. זה שכרגע יותר סביל שם מWWE זה בכלל לא סיבה לקרוא לזה ״טוב״. אני רוצה שהם יצליחו להילחם. אני מתפלל לזה מאז שהם קיימים ומאז שהתחלתי לעקוב, אבל טוני קהאן הוא טיפש חסר תקנה והוא רוצה להיות ילד מארק נצחי שנועל את עצמו בחדר ורואה באנגרים ברצף עם הפסקות שינה קצרות באמצע. הוא לעולם לא ישתנה.
חבל מאוד.. אבל זה המצב.

אז אתה מנותק, אתה לא צופה בפרקים. אתה נהנה להגזים פה וזה לא כי תקפת את ה"בייבי" שלי.
מספיק להסתכל על הקארד של מהפכה ועל הפרומו המקדים לכל קרב והנה לך עלילה לכל קרב שמרכיב קארד חזק.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,258
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
03-19-2026, 07:48 PM
(03-19-2026, 06:08 PM)Roger כתב:  בקיצור, מי שהמקבל את הכי הרבה זמן מסך כל שבוע.

וואט א טיים טו בי אלייב. ג׳סט אינגויי רסלינג. קופיום איז א הל אוף א דראג.

אבל אתה יודע שאני מחרבן על הפיוד בין 2 הסטייבלים האלה.
כל כך הרבה מתאבקים משעממים בפיוד אחד ועדיין ממשיכים את הסבל הזה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Roger
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,389
אשכולות: 1,833
Likes Given: 5,003
03-19-2026, 08:02 PM
(03-19-2026, 02:53 PM)Sexy devil כתב:  הבלות צריכות לנצח כאן

ברסלמניה.

(03-19-2026, 06:43 PM)Sexy devil כתב:  למה זה מרגיש לי ששארלוט ואלכסה יפוצצו את הקרב
בשביל זה נתנו לנייה ולאש את התואר בושה

מן הסתם ששארלוט ואלכסה ירצו לפוצץ את הקרב. הבלות דפקו אותן שבוע שעבר ובגללן הן לא אלופות.
ניה ולאש מעולות.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Lioz32
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,058
אשכולות: 213
Likes Given: 1,373
03-19-2026, 08:06 PM
סיטואציה שבה פסילה היא התרחיש ההגיוני היא לא סיטואציה טובה
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
03-19-2026, 08:17 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-19-2026, 08:38 PM על ידי Roger.)
(03-19-2026, 07:41 PM)NaRRative כתב:  אז אתה מנותק, אתה לא צופה בפרקים. אתה נהנה להגזים פה וזה לא כי תקפת את ה"בייבי" שלי.
מספיק להסתכל על הקארד של מהפכה ועל הפרומו המקדים לכל קרב והנה לך עלילה לכל קרב שמרכיב קארד חזק.

אחי, הטיעון של ״אתה לא רואה את הפרקים במלואם ולכן דעתך לא רלוונטית״ לא עובד, אתה יודע את זה. אני ממש לא צריך לראות את כל הקרבות מלצר האלה של ה20-30 דקות של מייק ביילי משתחרר מ400 פינישרים שאנדרטייקר לא השתחרר מאחד מהם בקרב. אני ממש לא צריך לסבול את כל החרא אינדי ההארדקורי אולטרא-ויונלט שיט שמוקסלי והטיפשים האחרים (ועכשיו כל הפאקינג רוסטר) אובססיבי אליו. היו שם ניסיונות לרצח עם הפקה שנראית יותר גרוע ולא מקצועי וקואופרטיבי ברמה שמתפוצץ לי המוח איך לאף אחד עדיין לא אכפת מזה כל עוד הוא מקבל את הפליפים הדביליים במהלך התוכנית.

מה שאמרת שים לב שזה המינימום שבמינימום. מה זה ״עלילה לכל קרב שמרכיב קארד חזק״? אני יכול להגיד את זה על כל PPV של AEW או על WWE אפילו בכל הזמן האחרון. השאלה היא מה אתה מגדיר ״קארד חזק״. קרבות עם דירוג כוכבים גבוה או דברים שאכפת מהם ושהקרב עצמו (ה״רסלינג״ עצמו) הוא דבר או משני או במקסימום שקול בחשיבותו להשקעה הרגשית שלך במוצר ובמתאבקים. אם זה הראשון - AEW זה המקום. הבעיה היא, כמו שאנחנו רואים היום בWWE, שמוצר שמתבסס על החרא הזה הוא חסר נשמה ועצלני ולא קריאטיבי ומשעמם להחריד ורפטטיבי ובשלב מסוים (סופר מוקדם אצלי) הופך לבריין-רוט. זה פשוט משעמם, נראה רע מאוד ומאוד קרינג׳י.

מה שעניין אותי ברבולושן זה יותר המטא. אני מסוקרן מלראות מה הם מתכננים לשנה הזאת כי הכביכול ״מלחמה״ בין TKO לטוני הפכה מניסיון חיסול של TKO בשנה שעברה לזה שTKO כרגע מתוסבכים מאודדד בתוך עצמם וטוני מרוויח זמן + כמו שאמרתי שזה זמן סופר קריטי בשביל החברה כי הם חייבים את החידוש חוזה עם וורנר, אחרת TKO יהיו מונופול מוחלט והעסק ימות מיד.
מה שממש ביאס ודיכא אותי זה שאפילו MJF הגאון שכולם פה יודעים כמה שאני מארק שלו, ואני מארק שלו בגלל המוח שלו והיצירתיות שלו והיכולת משחק והסטוריטלינג שאף אחד היום בעסק לא יכול להתקרב אליה - תקע לעצמו שישליקים בראש.
הם לקחו את היהלום הכי גדול בעסק ואת הרעה החולה הכי גרועה שקיימת בעסק (פטישים חולניים של פריקים לא מוכשרים כמו ניק ג׳ייג׳) ופאקינג תקעו את שניהם ביחד - ליטרלי!

בקיצור, אני לא מנמיך את הסטנדרטים שלי כדי לזייף הנאה מהמוצר. אני חושב שזה גרוע ושזה נותן לגיטימציה לחברות הגדולות להיות מגה עצלניות ולהתמיד ברפטטיביות של שנים על גבי שנים שאף פעם לא מוכיחה את עצמה כעובדת ומרגשת.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,312
אשכולות: 8
Likes Given: 10,983
03-19-2026, 08:45 PM
(03-19-2026, 08:17 PM)Roger כתב:  אחי, הטיעון של ״אתה לא רואה את הפרקים במלואם ולכן דעתך לא רלוונטית״ לא עובד, אתה יודע את זה. אני ממש לא צריך לראות את כל הקרבות מלצר האלה של ה20-30 דקות של מייק ביילי משתחרר מ400 פינישרים שאנדרטייקר לא השתחרר מאחד מהם בקרב. אני ממש לא צריך לסבול את כל החרא אינדי ההארדקורי אולטרא-ויונלט שיט שמוקסלי והטיפשים האחרים (ועכשיו כל הפאקינג רוסטר) אובססיבי אליו. היו שם ניסיונות לרצח עם הפקה שנראית יותר גרוע ולא מקצועי וקואופרטיבי ברמה שמתפוצץ לי המוח איך לאף אחד עדיין לא אכפת מזה כל עוד הוא מקבל את הפליפים הדביליים במהלך התוכנית.

מה שאמרת שים לב שזה המינימום שבמינימום. מה זה ״עלילה לכל קרב שמרכיב קארד חזק״? אני יכול להגיד את זה על כל PPV של AEW או על WWE אפילו בכל הזמן האחרון. השאלה היא מה אתה מגדיר ״קארד חזק״. קרבות עם דירוג כוכבים גבוה או דברים שאכפת מהם ושהקרב עצמו (ה״רסלינג״ עצמו) הוא דבר או משני או במקסימום שקול בחשיבותו להשקעה הרגשית שלך במוצר ובמתאבקים. אם זה הראשון - AEW זה המקום. הבעיה היא, כמו שאנחנו רואים היום בWWE, שמוצר שמתבסס על החרא הזה הוא חסר נשמה ועצלני ולא קריאטיבי ומשעמם להחריד ורפטטיבי ובשלב מסוים (סופר מוקדם אצלי) הופך לבריין-רוט. זה פשוט משעמם, נראה רע מאוד ומאוד קרינג׳י.

מה שעניין אותי ברבולושן זה יותר המטא. אני מסוקרן מלראות מה הם מתכננים לשנה הזאת כי הכביכול ״מלחמה״ בין TKO לטוני הפכה מניסיון חיסול של TKO בשנה שעברה לזה שTKO כרגע מתוסבכים מאודדד בתוך עצמם וטוני מרוויח זמן + כמו שאמרתי שזה זמן סופר קריטי בשביל החברה כי הם חייבים את החידוש חוזה עם וורנר, אחרת TKO יהיו מונופול מוחלט והעסק ימות מיד.
מה שממש ביאס ודיכא אותי זה שאפילו MJF הגאון שכולם פה יודעים כמה שאני מארק שלו, ואני מארק שלו בגלל המוח שלו והיצירתיות שלו והיכולת משחק והסטוריטלינג שאף אחד היום בעסק לא יכול להתקרב אליה - תקע לעצמו שישליקים בראש.
הם לקחו את היהלום הכי גדול בעסק ואת הרעה החולה הכי גרועה שקיימת בעסק (פטישים חולניים של פריקים לא מוכשרים כמו ניק ג׳ייג׳) ופאקינג תקעו את שניהם ביחד - ליטרלי!

בקיצור, אני לא מנמיך את הסטנדרטים שלי כדי לזייף הנאה מהמוצר. אני חושב שזה גרוע ושזה נותן לגיטימציה לחברות הגדולות להיות מגה עצלניות ולהתמיד ברפטטיביות של שנים על גבי שנים שאף פעם לא מוכיחה את עצמה כעובדת ומרגשת.

לא אמרתי שהדעה שלך לא נחשבת כי אתה לא רואה, אמרתי שאתה מנותק מהמציאות וניכר שאתה לא צופה.
קרבות טובים זה לא מספיק לי, בAEW יש עלילות, הקארד של מהפכה הורכב מעלילות מעניינות.
מעניין אותי מה יקרה עם האנגמן עכשיו, מעניין אותי מה יקרה עם אוספרי, מעניין אותי מה יקרה עם רוכבי המוות והדינמיקה ביניהם.
משפחת קאליס מעניינת אותי, הבאקס מעניינים אותי.
יש לנו את השמות הגדולים שכל אחד מהם מביא איתו המון עניין - אנדרדה, אומגה, סוורב, ברודי.
אם אין עלילה, זה לא שווה כלום, אני יכול לשים קרבות מהעבר של PWG.
יש עלילה ומי שלא שם לב לזה כנראה מתעלם או לא מבין עלילה שהיא לא האכלה בכפית.
היה חשוב לי להוציא את זה, אני חושב שאפסיק להיכנס לדיונים האלה כי אני די חוזר על עצמי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
03-19-2026, 09:49 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-19-2026, 09:54 PM על ידי Roger.)
(03-19-2026, 08:45 PM)NaRRative כתב:  לא אמרתי שהדעה שלך לא נחשבת כי אתה לא רואה, אמרתי שאתה מנותק מהמציאות וניכר שאתה לא צופה.
קרבות טובים זה לא מספיק לי, בAEW יש עלילות, הקארד של מהפכה הורכב מעלילות מעניינות.
מעניין אותי מה יקרה עם האנגמן עכשיו, מעניין אותי מה יקרה עם אוספרי, מעניין אותי מה יקרה עם רוכבי המוות והדינמיקה ביניהם.
משפחת קאליס מעניינת אותי, הבאקס מעניינים אותי.
יש לנו את השמות הגדולים שכל אחד מהם מביא איתו המון עניין - אנדרדה, אומגה, סוורב, ברודי.
אם אין עלילה, זה לא שווה כלום, אני יכול לשים קרבות מהעבר של PWG.
יש עלילה ומי שלא שם לב לזה כנראה מתעלם או לא מבין עלילה שהיא לא האכלה בכפית.
היה חשוב לי להוציא את זה, אני חושב שאפסיק להיכנס לדיונים האלה כי אני די חוזר על עצמי.

אתה בלי לשים לב עדיין תקוע בקלישאה אינטרנטית סופר מוטעית. הקטע הזה של "בAEW יש סטורי כל כך עמוק עם דמויות רבות רבדים ועם עומק פסיכולוגי״ תסלח לי זה אחד הדברים המפגרים ביותר שהאינטרנט פשוט החליט בלי שום סיבה הגיונית ובלי לשים לב שהמשחק וההגשה והטקסט והתוכן של הדברים הוא מאוד מפגר וקרינג׳י כשבאמת מקשיבים לו. מי שרואה את הדבר הזה ומנסה לתת איזו פרשנות יעני עמוקה שמגיעה מהדמיון שלו לחלוטין ואז לכל אחד יש את הפרשנות שלו זה הופך לבלתי קוהרנטי ולא עושה שום המשכיות או היגיון או מייצר איזשהו עניין.
איזה עלילה בדיוק חומקת ממני? אדם פייג׳ והצרחות החופרות החוזרות שלו כי הוא כל כך בלתי מוכשר בתור שחקן שהוא לא יכול לייצר הבעות אחרות ולספר סיפור בצורה אחרת (לא למצוא לי סגמנט מבודד ולא מעניין אני מדבר על עכשיו) שידבר על כמה הוא לא שלם בלי התואר שלו וכמה הוא אדם רע ואבא רע ואז הוא יוסיף שורה שכל צ׳אט-בוט העולם היה אומר שהיא קרינג׳ית מידי כמו שהרגעים שאתה אלוף זה שאתה בחדר שקט לבד עם עצמך (WTF יא קריפ..) או שהוא מסתכל החוצה מהחלון והבן שלו רואה שמשהו מציק לו והוא לא שלם - וואו! מאסטרפיס מחשבתי שבמרכזו דמות עגולה רבת-רבדים שלא הייתה כמוה בטלוויזיה מאז וולטר וייט. זה נכתב ע״י אנשים לא בוגרים חסרי כישרון כתיבה ומשחק עם כמה שורות פופ מוכנות שמשמשות למילוט משתיקה מביכה של הקהל ורוטינה שעובדת למעריצים שגם ככה יהיו שם לא משנה מה. זה משעמם, קלישאתי, היה עם עוד מיליון מתאבקים בעבר, מתנסי ברמתו, צפוי מאוד, מרוקן אולמות ושוחט רייטינג, Pace ועניין.
אתם אף פעם לא מתייחסים לתוכן. אף פעם לא לפיל, ואף פעם לא לביצוע. הפרשנויות ההזויות האלה לא קשורות לכלום וסתם חיבור של אינדיבידואלים שמנסים לחבר את כל הדברים הרנדומליים שהם רואים כדי לקבל איזושהי תמונה הגיונית שהם לא מקבלים כי הם יודעים שהפרומוטר סומך על זה שהם יעשו את זה לבד וישכנעו את עצמם שזה טוב בכוח כי משהו צריך להצדיק את פיטום הבאנגרים המטופש והדבילי שמסרב למות.
אין בעיה שתגיד לי ״בסדר לא אכפת לי, אני אוהב״. זה כל מה שאמרת לי כאן. ״אותי מעניין״. יופי, באמת שיופי. תהנה לך. אם אתה בוחר אקטיבית להנמיך את הסטנדרטים שלך ולתת אור חיובי על הכל ולהבליג על כל הדברים שבעיניי הם פשע נגד האנושות, באמת שיהיה לך בכיף, בלי ציניות. פשוט אם מה שיש לך לענות על הדברים התכלסיים והענייניים שאני אומר עם ״זה לא נכון כי זה מעניין אותי, ואני אוהב את זה, והוא טוב וזה טוב״, אז באמת שאין מה.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (24): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 24 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 07:56 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר