Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.3.2026

עמודים (24): 1 2 3 4 5 ... 24 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.3.2026
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,173
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-19-2026, 01:33 PM
[Image: 20260319-SD-Match-RKO-16x9-Tonight.jpg]

ג'לי רול שמגיע לאולם אך אנשי הצוות של WWE רצים החוצה. אנו רואים תאונת דרכים בחוץ. דרו מקנטייר מושך את ג'ייקוב פאטו משמשת הרכב ומתחיל להכות אותו באגרופים ולהטיח אותו על מכסה המנוע של מכוניתו. אנשי הצוות תופסים את דרו ומפרידים ביניהם. בחזרה לזירה, דרו מקנטייר יוצא החוצה. הוא אומר שהמקום היחיד שבו הוא צריך להתאבק הוא בקרב המרכזי של רסלמניה והזכות הזו נלקחה ממנו. דרו נכנס לזירה ואומר שהוא שם כדי להילחם. ניק אלדיס יוצא עם אבטחה ושואל את דרו מה עובר עליו. הוא אומר שכל הזדמנות ניתנה לדרו ועדיין הוא מתנהג כמו מטורף. הוא אומר שדרו מדבר על כך שהוא בדרך לרסלמניה אבל הדרך היחידה שהוא נמצא בה היא בדרך לאבטלה. דרו אומר שהוא ניסה להתפטר אבל הם היו מתים שזה יקרה. הוא אומר שיש לו רעיון טוב יותר. הוא אומר שבנו של ניק, דונובן, צריך להתבייש באביו, החייל של ההנהלה. ג'ייקוב פאטו יוצא ודרו משליך אותו לעבר הברקייד. דרו תופס את פאטו, אך פאטו מעיף אותו למדרגות. פאטו מעיף את דרו מעל שולחן השדרנים. הוא מניח את דרו על שולחן השדרנים אך אבטחה מפרידים ביניהם. פאטו הולך דרך הקהל ורץ חזרה לכיוון השולחן. פאטו קופץ על הברקייד ומשם בספלאש על דרו ושולחן השדרנים נשבר.
[Image: 012-SD-03202026-CN-29022.jpg]

קרב על אליפות הזוגות של ה-WWE
ר' טרות' ודמיאן פריסט ניצחו את MFT וזכו באליפות הזוגות של ה-WWE, לקראת סוף הקרב הוייאט סיקס מגיעים ונכנסים לבורל עם MFT. הדוד האודי מגיע מהצד השני וחונק את סולו במנדבל קלואו. מטאו מעיף את האודי, נותן לסולו את העששית בחזרה. טרות' הצמיד את מטאו לניצחון אחרי AA. 
[Image: 032-SD-03202026-CM-58015.jpg]

קת'י קלי מראיינת את הבלות מאחורי הקלעים שמדברות על כך שהן הולכות לזכות באליפות הזוגות לנשים. שארלוט פלייר ואלכסה בליס מופיעות תוך כדי שהן אוכלות גלידה, שארלוט אומרת להן שהן אגואיסטיות ושלהן מגיע התור הבא.

עוברים לקנדיס לריי עם ג'וני גרגאנו ששוכב על ארגז ציוד מאחורי הקלעים. דנהאוזן מופיע והיא מבקשת ממנו עזרה, הוא שואל אותה אם יש לה 20 דולר, היא נותנת לו והוא נעלם. MCMG עוברים לקראת הקרב שלהם.

קת'י קלי מראיינת את סמי זיין מאחורי הקלעים. סמי אומר שהוא אמור להיות מרוכז לגמרי בקרב שלו הלילה מול אליסטר בלאק אבל לא מפסיק לחשוב על קודי רודס, הוא מוסיף שקודי מסתכל למעלה אל רנדי אורטון אבל בשבוע שעבר התוכנית הסתיימה כשאורטון עם האליפות. טריק ויליאמס נכנס ואומר שהוא רואה שזיין פגוע אבל כשחיים נותנים לך לימונים אתה מביא את הלמון פפר סטפרס שלך ושותק כשהמבוגרים מדברים, זיין מאתגר אותו לקרב וויליאמס אומר שהוא יבדוק, ומוסיף שאולי הוא יצפה בקרב של זיין וייתן לו כמה טיפים.

MCMG ניצחו את פראקסיום, לקראת סוף הקרב קנדיס לריי מופיעה, היא נותנת לפרייזר אגרוף כאשר השופט לא רואה, סייבן מצמיד אותו לניצחון ברולאפ.
[Image: 044-SD-03202026-CM-67074.png]

רנדי אורטון יוצא לזירה, רנדי מניח כיסא בזירה ומתיישב עליו. רנדי אומר שבמשך שנים כשהמוזיקה שלו הייתה מתנגנת כולם היו שרים איתו וזה נתן לו תחושה מדהימה האהבה שהם נותנים לו והוא מנסה להחזיר אותה : נותן היי פייבים, חותם על דמויות ואליפויות, מאחל מזל טוב לילדים ביום ההולדת שלהם אבל כל האהבה הזו והחיוך שהיא מביאה לו הם בעצם התחושה הכי ריקה שהוא הרגיש בחיים. הוא אומר שהוא עושה את זה כבר הרבה זמן, יותר מרוב האנשים, אבל שום דבר לא נמשך לנצח, והוא לא רוצה שהמורשת שלו תהיה החיוכים שהוא יצר אלא כמה אליפויות עולם הוא שם על המותניים שלו. הוא מזכיר שלא מזמן ניצח באלימיניישן צ'יימבר והיה אמור להילחם בדרו מקנטייר על התואר וידע שהוא יכול להיות מי שצריך כדי לנצח אותו אבל כשקודי רודס ניצח הוא לא היה בטוח שהוא יכול להיות מי שצריך כדי לנצח את קודי. הוא אומר שהוא אוהב את קודי כמו אח אבל בשבוע שעבר קודי הוריד ממנו את הנטל כשאמר לו שהוא צריך אותו בגרסה הכי טובה שלו... להיות הווייפר, להקשיב לקולות. הבעיה בלהקשיב לקולות היא שהוא לא תמיד בשליטה, לפעמים דברים קורים והוא נפגע כמו כל אחד, אבל הוא צריך את אינסטינקט הרוצח הזה כדי להוסיף אליפות מספר 15 למורשת שלו. רנדי מסתכל על השלט של רסלמניה ואומר שהוא יעשה את זה עם שלוש האותיות המסוכנות ביותר בבידור : RKO. הוא אומר שהוא שומע קולות בראש שלו, הם מייעצים לו, מבינים אותו, מדברים אליו ואומרים לו שהוא ינצח את קודי רודס, שהם אומרים לו שהוא ינצח את קודי רודס על אליפות ה-WWE, ושהוא יעשה את זה בקרב המרכזי של רסלמניה.
[Image: 048-SD-03202026-CM-67194.jpg]

אחרי החזרה מהפרסומות רנדי אורטון נתקל במאט קרדונה מאחורי הקלעים. רנדי אומר שאין לו בעיה עם קרדונה, אבל אם יש לו משהו להגיד כדאי שיגיד את זה עכשיו. קרדונה שואל אותו מה לעזאזל היה בשבוע שעבר, הוא אומר שהוא מכיר את רנדי ואת קודי רודס כבר עשרות שנים והם כמו אחים והוא מבין שרנדי רוצה להיות שוב אלוף ה-WWE כמו כולם. רנדי עונה אם הוא רציני, שמכל האנשים דווקא קרדונה מעז לדבר אליו ככה, ושואל אם אין לו בובות לשחק איתן, קורא לו סטוג' עלוב ומארק של האינדיז ואומר שהוא מבזבז עליו זמן. רנדי הולך ואז מפיל את קרדונה עם אגרוף משום מקום ואומר לו להישאר מחוץ לעניינים שלו כי הוא לא יבין.

אליסטר בלאק ניצח את סמי זיין, בתחילת הקרב טריק ויליאמס יצא החוצה בשביל לראות את הקרב. לקראת סוף הקרב זיין מוריד לטריק את הרגל משולחן השדרנים, טריק מחזיר לו ושופך עליו מים, השופט מתחיל ספירת חוץ, זיין רוצה לחזור לזירה אך מסתובב לטריק ותוקף אותו. זיין נכנס לזירה בשנייה האחרונה, בלאק נותן לו בלאק מאס ומצמיד לניצחון.
[Image: 066-SD-03202026-CN-20538.png]

מאט קרדונה אומר לניק אלדיס שהוא רוצה קרב מול רנדי אורטון הערב, אלדיס עונה שהוא יודע למה רנדי מסוגל אחרי מה שקרה בשבוע שעבר ועם כל מה שקורה הערב זה לא הולך לקרות, מתנצל בפניו אבל הקרב לא יאושר, קרדונה מתעצבן והולך. אלוף ארה"ב כרמלו הייז מצטרף ושואל על האתגר הפתוח, אלדיס אומר שזה סגור כי מישהו נתן סיבה מאוד משכנעת למה מגיע לו להיות הבא בתור וזה לא המיז. מלו מסתובב ורואה את איליה דרגונוב שאומר שהוא חשב על מה שמלו אמר לו בשבוע שעבר והוא צדק... הוא תמיד נלחם בעצמו, אבל הוא לא יכול להיות מי שהוא רוצה להיות אם הוא לא ינצל את ההזדמנויות שמולו. מלו אומר שהגיע הזמן שהערב אחד מהם יחגוג עם שמפניה והשני יסבול מכאב ודרגונוב עונה שהכאב יבדר בין אם זה שלו או של מלו.

אלופת ה-WWE לנשים ג'ייד קרגיל יוצאת החוצה, ג'ייד אומרת שהיא לא כאן כדי לבזבז זמן, היא יודעת שריה מאחור ומזמינה אותה החוצה
ריה ריפלי יוצאת החוצה, ריה שואלת אם הן מדברות או עושות משהו ומבהירה שהיא לא רוצה לדבר יותר. ג’ייד אומרת לה שריה צריכה את האליפות אבל היא לא צריכה לא את האליפות ולא את הזירה, שריה נלחמת קשה כדי להיות מישהי בזמן שהיא תמיד הייתה ונשארה הכלבה הזאת והיא כאן כדי להרוויח כסף ולא לעשות חברים. ריה עונה שהיא כן צריכה את זה וחיה בשביל זה מאז גיל 16 ולא תיתן לאף אחת לדרוך עליה, ג’ייד מבטלת את זה כסיפור קורע לב ואומרת שלא אכפת לה מה היא הקריבה ושהיא לא חייבת כלום לעסק או לנשים בלוקר רום. ריה אומרת שהיא לא תיתן לה לזלזל בה או בעסק ושברור שג’ייד לא מבינה כלום ומוסיפה שעכשיו כשהאליפות על המותניים שלה  התואר צריך אותה והיא תיקח אותו ולכן נתנה לה קרב גדול ברסלמניה. ברוכה הבאה לליגה של הגדולות. היא שואלת אם הן ממשיכות לדבר או עושות משהו ומציעה לג’ייד להתחיל. ג’ייד מסרבת ואומרת שזה יקרה בזמן שלה ויוצאת מהזירה. מיצ’ין ובי פאב יוצאות החוצה, נראה שהן הולכות לתקוף את ג'ייד... הן מסתובבות ואז עומדת ליד ג'ייד. הן נכנסות לזירה, ריה מנסה לתקוף אותן אך הן מתגברות עליה. מיצ'ין ובי פאב מחזיקות את ריה, ג'ייד נותנת לה ג'יידד.
[Image: 080-SD-03202026-CN-20809.jpg]

מיז וקית' וילסון מאחורי הקלעים. מיז מוסח ואומר שהיה לו שבוע מוזר... החופשה המשפחתית שלו נדחתה בגלל מזג האוויר בהוואי, הוא נתקע במושב האמצעי במטוס ויש לו כוויית שמש בגב שהורגת אותו. פתאום דנהאוזן מופיע מאחוריהם. מיז מתווכח ודנהאוזן אומר להם להישאר מקוללים, מיז טוען שהוא לא מקולל, ואז רואים סולם נופל מאחוריהם ודנהאוזן נעלם, קית' הולך. מיז מסתובב וסולם שני נופל עליו.

סולו סיקואה מתעצבן על ה-MFT’s אחרי שהפסידו את אליפות הזוגות של ה-WWE ואומר שהם יכולים לשכוח מהזדמנות ברסלמניה. מטאו אומר שזה באשמת ההוייאטס אבל סולו לא קונה את זה ומפיל את האחריות עליהם במיוחד על מטאו וטאמה טונגה. טאמה אומר לסולו להחזיר את העששית לוייאטס כי הוא לא מתנהג כמו עצמו ומתחיל להישמע כמו רומן ריינס, סולו מתכונן לענות אך מוסח כאשר ג'ייקוב פאטו ודרו מקנטייר ממשיכים את הברול שלהם מאחורי הקלעים.

קרב על אליפות ארה"ב
כרמלו הייז ניצח את איליה דרגונוב ושמר על אליפות ארה"ב, מלו הצמיד את הייז לניצחון ברולאפ.
[Image: 091-SD-03202026-CM-50264-A.jpg]

ג’לי רול מפרגן לדמיאן פריסט ור' טרות' על הזכייה באליפות הזוגות של ה-WWE ואז מסתובב ורואה את רנדי אורטון. רנדי מתנצל על מה שקרה בשבוע שעבר אבל ג’לי אומר לו לא לדאוג לו... הוא דואג לרנדי. הוא אומר שהוא מכיר את התחושה להיות האיש הרע ולהישפט על הגרסה הכי גרועה של עצמך, אבל הוא לא כאן כדי לשפוט אלא להזכיר לרנדי כמה הוא חשוב ל-WWE. פעם אנשים פחדו ממנו במסדרונות, אבל הוא השתנה והפך לאדם טוב יותר, והוא לא מבין למה רנדי נלחם לחזור להיות מישהו שהוא כבר ניצח. ג’לי אומר שהוא מכיר רנדי אחר, אדם מלא אהבה, בן אדם מדהים, בעל ואבא, לא רק מתאבק. הוא מזכיר שזה הרנדי שעמד לצידו בסאמרסלאם ואומר שהוא לא מזהה את מי שתקף את קודי רודס בשבוע שעבר, בין אם זה הקולות בראש שלו או מישהו שמשפיע עליו. הוא מוסיף שכסף ואליפויות באים והולכים אבל משפחה וחברים נשארים לנצח ושחיים הם לא רק מה שאתה עושה אלא עם מי אתה עושה את זה. רנדי מודה שהוא לא בטוח מה לעשות ושהוא הגזים מול מאט קרדונה, ג’לי אומר לו לעשות את הדבר הנכון ולתקן את זה, ולבסוף אומר לו שהוא אוהב אותו, רנדי מחזיר אהבה והשניים מתחבקים.

קית' וילסון בזירה, קית' אומר שג’לי רול עבר את הגבול בשבוע שעבר ואיפה שהוא בא ממנו כשיש בעיה פותרים אותה כמו גברים, הוא קורא לג’לי לצאת והוא נכנס לזירה אבל קית' יוצא ממנה. ג’לי רול אומר שאם זה מה שהוא רוצה זה מה שהוא יקבל ומבקש שופט, קית' עונה שהאגו שלו מקדים את השכל ושפותרים את זה כמו ג’נטלמנים. לא עם אגרופים אלא עם מילים. קית' חוזר לזירה וג’לי שואל אם הוא הביא אותו לקרב ראפ וקית' אומר שהוא לא ראפר אלא טוב מהם וממנו ושבמקום זה הם יעשו קטע שירה. הוא מתחיל להקריא מספר, יורד על ג’לי ואומר שאין לו קלאס, רק קעקועים על הפנים ועבר פלילי, ממשיך להעליב אותו וקורא לו אפס ואפילו זורק הערה על כך שלפחות יש הוכחה שאוזמפיק עובד. ג’לי אומר שזה היה לא רע, שאין לו ספר אבל יש לו משהו בשבילו, מתחיל לאלתר ועוקץ גם את אמא של קית', קית' תוקף אותו מאחור עם מיקרופון, עולה לטופ רופ ופוגע בו עם ספינינג אלבו.
[Image: 101-SD-03202026-CN-21491.jpg]

קיאנה ג’יימס הולכת ומאבדת סבלנות כלפי ג’וליה שממשיכה להזכיר לה את הפסדה מהשבוע שעבר. ג’וליה מצידה טוענת שקיאנה לא ביצעה את העבודה וכתוצאה מכך טיפאני סטראטון מרשה לעצמה לזלזל בה ולכן בשבוע הבא היא מתכוונת להעמיד אותה במקום. קיאנה חוזרת ומתנצלת אך ללא הועיל. צ’לסי גרין ואלבה פייר מופיעות, ג’וליה מבהירה שאינה זקוקה לעזרה מצ’לסי ומיד לאחר מכן ניה ג’אקס דוחפת את כיסא הגלגלים של צ’לסי הצידה בדרכן של לזירה.

ג'לי רול הולך מאחורי הקלעים ומדבר עם ניק אלדיס, הוא רוצה קרב נגד קית' וילסון בשבוע הבא. אלדיס מסכים.

קרב על אליפות זוגות הנשים
ניה ג'קס ולאש לג'נד ניצחו את הבלות בפסילה ושמרו על אליפות זוגות הנשים, במהלך הקרב שארלוט פלייר ואלכסה בליס יצאו החוצה לצפות בהן. לקראת סוף הקרב ניקי כמעט ומכניעה את לאש. מחוץ לזירה ניה מנסה להכות את ברי בעזרת האליפות אך שארלוט תוקפת אותה וגורמת לפסילה. אחרי הקרב מתפתח ברול בין כולן. ניה ולאש מחסלות את כולן.
[Image: 114-SD-03202026-CN-21966.jpg]

מאחורי הקלעים רנדי אורטון מדבר בפלאפון עם מישהו ואומר : אני שמח שעניתי, אתה צודק, אני הולך לזירה עכשיו ואני הולך לתקן את זה.

מוכרז לשבוע הבא :
- קודי רודס יופיע.
- קרב על אליפות ארה"ב לנשים : טיפאני סטראטון נגד ג'וליה.
- ג'לי רול נגד קית' וילסון.
- הבלות נגד שארלוט פלייר ואלכסה בליס.

רנדי אורטון יוצא לזירה,רנדי מגיע עם כיסא ומצהיר שיש לו התנצלות לתת בעיקר למאט קרדונה. הוא מזמין אותו לזירה, מתנצל בפניו על היכרות של 20 שנה ומבקש את סליחתו ואף מציין שהתנצלות בפני קודי תגיע בשבוע הבא. השניים לוחצים ידיים ומתחבקים ואז רנדי נותן לו בעיטה לביצים ו-RKO. הוא מעיף אותו החוצה על שולחן השדרים ומנסה להשתמש במדרגות אך צוות ה-WWE מתערב. רנדי מחזיר את קרדונה לזירה ממשיך להכות אותו ומניח לו את היד בין הכיסא, מגיעים להפריד אותם... רנדי מצליח להשתחרר ואז קופץ על הכיסא ושובר לקרדונה את היד. מחוץ לאולם, ג’ייקוב פאטו ודרו מקנטייר נראים נלחמים על שפת מבנה. ניק אלדיס ואנשי צוות רצים למקום והשניים נופלים יחד מעבר למעקה. אלדיס מזעיק צוות רפואי והתוכנית יורדת מהאוויר.
[Image: 138-SD-03202026-CA-41102.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 835
אשכולות: 1
Likes Given: 115
הצטרף בתאריך: Jan 2025
03-19-2026, 01:55 PM
הייפ
[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]
הגב
The following 1 user Likes Ofek1913's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,173
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
03-19-2026, 02:05 PM
אם זה תלוי בי :

הוייאטס דופקים את MFT, פריסט וטרות' זוכים.
הפיוד של MFT והוייאטס לא יגמר גם ככה עד רסלמניה, זורק אותם שם באיזה קרב טורנדו/סטיפולציה וסלאמת.

ואז מחלקת הזוגות של סמאקדאון תיהיה שוב בכיוון טוב.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Lioz32
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
Main-Event
תגובות: 5,732
אשכולות: 4
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-19-2026, 02:53 PM
הבלות צריכות לנצח כאן
רנדי עכשיו היל אבל זה לא רנדי של 2009
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב
The following 1 user Likes Sexy devil's post:
  • Lioz32
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,245
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
03-19-2026, 05:54 PM
(03-19-2026, 02:05 PM)lidoradir כתב:  אם זה תלוי בי :

הוייאטס דופקים את MFT, פריסט וטרות' זוכים.
הפיוד של MFT והוייאטס לא יגמר גם ככה עד רסלמניה, זורק אותם שם באיזה קרב טורנדו/סטיפולציה וסלאמת.

ואז מחלקת הזוגות של סמאקדאון תיהיה שוב בכיוון טוב.

אם זה תלוי בי אני מפטר:
לואה
מטאו
הגבוה
ניקי קרוס
רואן
זיין
אפולו
ג'לי רול
התאומות בלה
נטי
מקסין
קאירי סיין
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,636
אשכולות: 19
Likes Given: 1,251
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-19-2026, 06:03 PM
(03-19-2026, 05:54 PM)Jon_M0xley כתב:  אם זה תלוי בי אני מפטר:
לואה
מטאו
הגבוה
ניקי קרוס
רואן
זיין
אפולו
ג'לי רול
התאומות בלה
נטי
מקסין
קאירי סיין

התאומות בלה?? פתחת חזית מול סקסי דביל ימשוגע
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
03-19-2026, 06:08 PM
(03-19-2026, 05:54 PM)Jon_M0xley כתב:  אם זה תלוי בי אני מפטר:
לואה
מטאו
הגבוה
ניקי קרוס
רואן
זיין
אפולו
ג'לי רול
התאומות בלה
נטי
מקסין
קאירי סיין

בקיצור, מי שהמקבל את הכי הרבה זמן מסך כל שבוע.

וואט א טיים טו בי אלייב. ג׳סט אינגויי רסלינג. קופיום איז א הל אוף א דראג.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,263
אשכולות: 7
Likes Given: 10,887
03-19-2026, 06:13 PM
(03-19-2026, 06:08 PM)Roger כתב:  בקיצור, מי שהמקבל את הכי הרבה זמן מסך כל שבוע.

וואט א טיים טו בי אלייב. ג׳סט אינגויי רסלינג. קופיום איז א הל אוף א דראג.

רוג׳ר אני רוצה גם תגובות חיוביות.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
03-19-2026, 06:34 PM
(03-19-2026, 06:13 PM)NaRRative כתב:  רוג׳ר אני רוצה גם תגובות חיוביות.

אין על מה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,263
אשכולות: 7
Likes Given: 10,887
03-19-2026, 06:37 PM
(03-19-2026, 06:34 PM)Roger כתב:  אין על מה.

AEW.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (24): 1 2 3 4 5 ... 24 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-29-2026, 02:11 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר