03-11-2026, 11:11 PM
KB, שרטט לי את הדרך שלך לאומגה - אוספריי על האליפות באול-אין, אני רוצה את זה אבל לא מוצא דרך נורמלית להגיע לשם.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
|
|
03-11-2026, 11:11 PM
KB, שרטט לי את הדרך שלך לאומגה - אוספריי על האליפות באול-אין, אני רוצה את זה אבל לא מוצא דרך נורמלית להגיע לשם.
![]()
03-12-2026, 12:36 PM
(03-11-2026, 11:11 PM)orgibor כתב: KB, שרטט לי את הדרך שלך לאומגה - אוספריי על האליפות באול-אין, אני רוצה את זה אבל לא מוצא דרך נורמלית להגיע לשם. אתגרת אותי בראש שלי לא נכנסתי לזה לעומק פשוט הנחתי שאומגה יהיה אלוף בשלב הזה ואוספריי יזכה בטורניר לזכר אוון הארט אבל יאללה בוא ננסה מתחילים במהפכה סוורב מנצח את ברודי הבאקס מנצחים את FTR ולגבי קרב האליפות אני מחלק את זה ל-2: 1. מג'ף מנצח כנראה בגלל הפרעה מצד סוורב שלא שוכח שפייג' זכה באליפות ממוקסלי בזכותו. אוספריי שהיה הגורם המקשר בין השניים באול אין בשנה שעברה יוצא לעשות את ההצלה. 2. פייג' מנצח וזוכה לריין קצר נוסף דיינסטי אומגה מנצח את סוורב מה שמוביל ל-DON שגם מתחלק ל-2 1. קני מנצח את מג'ף 2. קני מנצח את הקרב המשולש בינו ובין סוורב ופייג' בכל הזמן הזה יש יריבות/מתיחות בין האליט ואסופריי לבין הסטייבל החדש של סוורב (ואולי FTR) מה שיוביל לקרב בלאד אנד גאטס ביוני ביולי הטורניר לזכר הארט אם פייג' עדיין יכול לאתגר על האליפות אז הוא פוגש את סוורב ומפסיד לו, בכל מקרה הגמר הוא אוספריי - סוורב והפעם אוספריי מנצח. קיבלנו את הריצה המשותפת של האליט עם האליפויות שהם רוצים לעשות לפני שאחד מהם פורש קיבלנו את המשך הסיפור בין פייג' וסוורב לא בגלל מחסור קריאטיב אלא מהרצון לתת להם קרב בבמה הכי גדולה שהארגון יכול לתת להם, ושוב אנחנו מקבלים את האנגמן שכולם אוהבים בתור הרודף אחרי מטרה מסויימת עד שהוא זוכה סוף סוף לנצח את סוורב סאול אין. מקבלים סטייבל חדש דומיננטי שידחוף מתאבקים חדשים לתמונת המאין איבנט ואנחנו מקבלים את אוספריי הפנים של האירוע בלונדון מנצח את הטורניר וזוכה לנצח את קני הפנים של הארגון שמעביר לו את המקל בבית של אוספריי. רק אציין שכתבתי תגובה הרבה יותר מפורטת מזה ואז האחיינית שלי בת השנתיים מחקה לי הכל
03-12-2026, 09:07 PM
(03-12-2026, 12:36 PM)KB24 כתב: . מעולה דומה למה שגם אני התחלתי לכתוב אתמול ומחקתי. השאלות הפתוחות היחידות שהיו לי הן באמת איך יסתיים המיין אבנט ברבולושן כי גם אני יוצא מנקודת הנחה שאוספריי חוזר בו, את מי אוספריי ינצח בגמר האואן הארט כי הרגיש לי שהוא יהיה פייבוריט ברור מול כל אחד שתשים מולו אבל אני חושב שפתרת את זה יפה ואם זה נכון להוביל ל-4 או 5 כהונות של אלוף עולם רצופות שמסתיימות תוך 4 חודשים או פחות וכנראה שגם פה המפגש מצדיק את זה. ![]()
03-13-2026, 01:45 PM
בקוליז'ן הקרוב אנחנו מקבלים את אנדרדה נגד דוראדה שלא איכזב בשום קרב שלו בארגון הזה. מה שגם גורם לי לתהות למה הוא לא מצתוות לביילי ונייט במקום מיסטיקו.
בנוסף סוף סוף אצפה בקרב של נייט כי הוא ילחם נגד קלון שגם הוא לא איכזב בשום קרב שלו בארגון הזה. יהיה לנו גם קרב של דיוויס נגד קומנדר שחבר של כל הלוצ׳אדורים, מה שכנראה יביא את מיסטיקו למסך כדי ליצור הייפ נוסף בהיבט הזה. יהיה לנו גם את הדרישה נגד בב"ג במה שכנראה יוביל לבראול המוני שיחשוף לנו את רוב משתתפי קרב הקזינו. וכמובן קרבות נשים ונשמע מאישה אבל אני לא צופה אז פה נגמר החלק שלי. הייפ למהפכה. ![]()
03-15-2026, 12:54 AM
אוקיי, אני לא יודע איך הגענו למצב שאנחנו לא מדברים על זה.
אבל זאת תקופת הטורנירים בNJPW וסטארדום. סטארדום עם טורניר סינדרלה, NJPW עם הניו ג'פאן קאפ. מחר טורניר סינדרלה נגמר. חצאי גמר וגמר באותו יום. חצאי גמר - הנאן נגד איה סאקורה רינה נגד מיו אמאסאקי יש מצב שבו אחיות נפגשות בגמר. בגזרת הגברים, אנחנו ברבע הגמר. קרבות - יויה אואמורה נגד שינגו טקאגי רן אריטה נגד בולטין אולג הירוקי גוטו נגד קאלום ניומאן שוטה אומינו נגד זאק סייבר ג'וניור
03-15-2026, 01:28 AM
(03-15-2026, 12:54 AM)DarkArts כתב: אוקיי, אני לא יודע איך הגענו למצב שאנחנו לא מדברים על זה. אחרי הסינדרלה לא עקבתי השנה אבל בNJC אני צופה, ZSJ - אוייאה היה ענק היום. ![]()
03-15-2026, 01:36 AM
(03-15-2026, 01:28 AM)orgibor כתב: אחרי הסינדרלה לא עקבתי השנה אבל בNJC אני צופה, ZSJ - אוייאה היה ענק היום. אני נטו בדקתי בבטוויטר לגבי סטארדום אבל אחרי הNJC אני עקבתי למה הם עדיין מנסים לגרום לשוטה אומינו להיות משהו?
03-16-2026, 01:45 PM
03-17-2026, 07:22 PM
נשאר לי להשלים רק את הקרב המרכזי, שמח שניצלתי מספוילרים עד עכשיו.
שלא תחשבו ששכחתי את האירוע המטורף הזה. ![]()
03-18-2026, 01:03 PM
בראין אלוורז טוען שריקושט בצרות צרורות עם AEW ברמה שלא בטוח שיש לו מקום עבודה לחזור אליו.
מישהו יודע עד כמה זה נכון ואם כן מה העניין שם? |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|