Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 129 הבא »

תוצאות | AAA Rey de Reyes 2026

עמודים (9): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 9 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AAA Rey de Reyes 2026
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,058
אשכולות: 213
Likes Given: 1,374
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-15-2026, 01:43 PM
(03-15-2026, 01:20 PM)gilam כתב:  .

לא מפריעות לי העקיצות אלא הדיסאינפורמציה שאתה מרבה לפרסם בתור עובדות מוגמרות כשהפעם אלה היה השורות על השיער, שם המשפחה וחוסר התערבות שגרמו לי לקפוץ ראש לדיון.
בסך הכל יש לך הרבה נקודות טובות וכיף לראות אותך נותן הזדמנויות ושומר על ראש פתוח, הלוואי ודומיניק יצמח להיות גדול כמו שהוא בדמיון שלך.
לא חושב שריד או טריק קיבלו בוקינג טוב יותר בראשי מדומיניק עד כה, חוץ מזה שדום קיבל קיצור דרך ועשה רסלמניות בזמן שהם עוד עשו טייקאוברים וגם הגיחה הקצרה שלו לNXT הייתה במקביל לריצה שלו בראשי והסתיימה בתואר ראשון בWWE.
לוגאן פול כן קיבל יחס מועדף בגלל היותו סלב והוא לעומת דום כן הציג שיפור מטאורי בזירה, ברון ברייקר בסופו של יום הוא פרויקט הדגל של NXT 2.0 וכמו שיש רצון להציג את AAA כהצלחה אז גם את NXT 2.0, ועדיין הייתי רוצה לראות איך היית מגיב אם דומיניק היה מקבל את הבוקינג שברייקר קיבל בראמבל.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • gilam, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,398
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,008
03-15-2026, 01:46 PM
(03-15-2026, 05:27 AM)lidoradir כתב:  קבלו תיקון - נראה שיש לו חתיכת חתך.

[Image: HDbjJOmXsAE2I1L?format=jpg&name=small]

[Image: HDbjJOoXsAAtln5?format=jpg&name=small]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,069
אשכולות: 12
Likes Given: 1,103
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-15-2026, 01:50 PM
(03-15-2026, 12:53 PM)NaRRative כתב:  קודם כל תודה על הדיון, מי יתן והדיון הבא יהיה גם בפורום השני Heart
אחדד את הדעה שלי על דומיניק - התכוונתי ליכולות זירה.
מבחינת דמות, הוא משתפר כל פעם, משקיע בפרטים הקטנים ותענוג לעיניים.
מבחינת זירה, יש לו עוד במה להשתפר, הוא עדיין לא חלק.

אתה צודק לגבי פלטצ'ר והחוסר זהירות בעבר, יכול להיות שזה גם מנע ממנו להתקדם עוד יותר. אני צפיתי בכל קרב שלו (אולי חות מאחד עם בריסקו) מאחרי אול אין והבן אדם זהיר יותר, למד משהו הילד.
ועדיין, פירקתי לך כמה פעמים את מצב הקריירה של פלטצ'ר ולמה הוא כן דמות ראשית בעיניי, אז לא אחזור על זה.

אני מאוד רוצה לזרום על הסיפור שכתבת פה אבל זה לא הורגש לי בזירה לצערי, לא הרגשתי מלחמה אישית ואני כן מודע לסיפור ולמעמדות שלהם, לשם כך התכנסתי.

אני מודע למה שחושבים על דומיניק מאחורי הקלעים, אני מודע לכוח שלו להכניס רלוונטיות לדברים סתמיים. הוא טוב מאוד והוא בדרך ללהיות מצויין. אני מצפה להמון ממי שאני אוהב ואת דומיניק אני אוהב.

דרך אגב אני אוהב את ההשוואה בין דומיניק לפלטצ'ר, נכס לארגונים שלהם.

לגבי קייל, אתה משכנע את המשוכנע. אני סברתי בזמן אמת שהוא צריך היה להיכנס לפיוד עם טאקשדה בזמן שהוא היה המתאבק
הכי חם בAEW ואולי נתן את ההופעות בזירה הכי טובות בביזנס באותה תקופה והחגורה שלו אולי השלישית בחשיבותה הייתה עם ההייפ
הגבוהה ביותר. היה צריך לעשות שם פיוד בהמשך להכניס את אוקאדה להפוך את הפיוד למשולש ואיחוד חגורות.
שם הדון היה מוכר אותו כדי לצרף את אוקאדה לארגון שלו כאלוף שיש לו את החגורה השניה בחשיבותה וסוף סוף הוא שם ידיים על מיין
איבנטר מוכח ולא צריך לבנות אחד. ומשם קח את קייל לפיודים שיובילו אותו לחגורה הראשית.
חגורת הTNT זה חגורה שטוני משתמש בה כדי להשתיק אנשים לתקופה מסויימת כי היא כן חגורה ראשית אבל של ROH ולכן אין לה חשיבות
למורות שיש לה אולי את ההיסטוריה כנראה (אני מנחש) הכי מפוארת בAEW.

לגבי יכולות הזירה של דום. היינו רואים התקדמות כנראה אם היה מקבל את הטרן שכולם חיכו לא ממניה שנה שעברה ואז היה עושה קרבות
שהוא מנצח נקי או מרמה בהומור כמו אדי מדי פעם. דום מגלם דמות כרגע שמדבר יותר מהגובה שלו מסתבך בצרות אבל יודע שהוא חכם יותר
מהיריב שלו הוא בטוח בזה על גבול הגאוותנות לפעמים. אבל במקום זה הוא תקוע באותה דמות ולכן רק מלטש אותה ולא יכול לבנות לה עומק
כי היא לא מתקדמת כמעט.

שלא תבין לא נכון. אני מסכים ורוצה לראות את דום משתפר בהכל במשחק במיק בזירה בהכל מהכל.
כי אני חושב שהוא יכול אבל כדי שזה יקרה הוא צריך לעבוד מול הטובים ביותר ולא מול הלאו קארד של ראו.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,069
אשכולות: 12
Likes Given: 1,103
03-15-2026, 02:09 PM
(03-15-2026, 01:43 PM)orgibor כתב:  לא מפריעות לי העקיצות אלא הדיסאינפורמציה שאתה מרבה לפרסם בתור עובדות מוגמרות כשהפעם אלה היה השורות על השיער, שם המשפחה וחוסר התערבות שגרמו לי לקפוץ ראש לדיון.
בסך הכל יש לך הרבה נקודות טובות וכיף לראות אותך נותן הזדמנויות ושומר על ראש פתוח, הלוואי ודומיניק יצמח להיות גדול כמו שהוא בדמיון שלך.
לא חושב שריד או טריק קיבלו בוקינג טוב יותר בראשי מדומיניק עד כה, חוץ מזה שדום קיבל קיצור דרך ועשה רסלמניות בזמן שהם עוד עשו טייקאוברים וגם הגיחה הקצרה שלו לNXT הייתה במקביל לריצה שלו בראשי והסתיימה בתואר ראשון בWWE.
לוגאן פול כן קיבל יחס מועדף בגלל היותו סלב והוא לעומת דום כן הציג שיפור מטאורי בזירה, ברון ברייקר בסופו של יום הוא פרויקט הדגל של NXT 2.0 וכמו שיש רצון להציג את AAA כהצלחה אז גם את NXT 2.0, ועדיין הייתי רוצה לראות איך היית מגיב אם דומיניק היה מקבל את הבוקינג שברייקר קיבל בראמבל.

נתחיל מהקיצור דרך לדום שעשה לו רק נזק שום דבר טוב לא יצא לו מזה.
אם לא האופי שלו הוא מסתגר בבית שלו ומנתק כל קשר עם רסלינג. רומן ריינס היה בשילד
במצב טוב יותר מול הקהל מאשר דום תחת הצל החונק של אבא שלו.

*טריק בNXT היה בלתי נסבל יודע למה? הגימיק של הדמות שלו היה החגורה הראשית שייכת לי. גם כפייס הפסדתי זה לא משנה
אני דורש קרב חוזר כי כולם יודעים שזאת החגורה שלי. היה לו פיודים רק על החגורה הראשית ואז נתנו לו הפסקה כדי להיות אלוף
ראשי של TNA לנצח את כל המיין איבנטרים שלהם ושהוא הפסיד אז אמרו אתם רואים הוא כמה חודשים לא על החגורה הראשית
בואו נחזיר אותו לפיוד על החגורה הראשית.
עכשיו הוא חודש או חודשיים בסמאק שבהם הוא בקרבות סביב אליפות העולם שוב חגורה ראשית. הוא בצ'אמבר וקיבל ניצחון על פאטו
שעד לא מזמן דיברו עליו כחלק ממשולש למין איבנט של הלילה הראשון.

לגבי ריד היא בפיודים מול כל המיין איבנטרים של ראו ואה כן הצמיד את רומן רומן ריינס וכמובן היה מתוכנן לצ'אמבר כמחליף של
ברייקר. עוד לפני לוגן פול.

לגבי ברייקר בראמבל. פה אתה לא הוגן הבחור היה פצוע גם דיברו על הופעה של כניסה ראשונה זכייה שיא הדחות איש הברזל
וההופעה הכי דומיננטית בראמבל (שאולי שנה הבאה הוא עוד יקבל אותה).
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,312
אשכולות: 8
Likes Given: 10,986
03-15-2026, 02:12 PM
(03-15-2026, 01:50 PM)gilam כתב:  לגבי קייל, אתה משכנע את המשוכנע. אני סברתי בזמן אמת שהוא צריך היה להיכנס לפיוד עם טאקשדה בזמן שהוא היה המתאבק
הכי חם בAEW ואולי נתן את ההופעות בזירה הכי טובות בביזנס באותה תקופה והחגורה שלו אולי השלישית בחשיבותה הייתה עם ההייפ
הגבוהה ביותר. היה צריך לעשות שם פיוד בהמשך להכניס את אוקאדה להפוך את הפיוד למשולש ואיחוד חגורות.
שם הדון היה מוכר אותו כדי לצרף את אוקאדה לארגון שלו כאלוף שיש לו את החגורה השניה בחשיבותה וסוף סוף הוא שם ידיים על מיין
איבנטר מוכח ולא צריך לבנות אחד. ומשם קח את קייל לפיודים שיובילו אותו לחגורה הראשית.
חגורת הTNT זה חגורה שטוני משתמש בה כדי להשתיק אנשים לתקופה מסויימת כי היא כן חגורה ראשית אבל של ROH ולכן אין לה חשיבות
למורות שיש לה אולי את ההיסטוריה כנראה (אני מנחש) הכי מפוארת בAEW.

לגבי יכולות הזירה של דום. היינו רואים התקדמות כנראה אם היה מקבל את הטרן שכולם חיכו לא ממניה שנה שעברה ואז היה עושה קרבות
שהוא מנצח נקי או מרמה בהומור כמו אדי מדי פעם. דום מגלם דמות כרגע שמדבר יותר מהגובה שלו מסתבך בצרות אבל יודע שהוא חכם יותר
מהיריב שלו הוא בטוח בזה על גבול הגאוותנות לפעמים. אבל במקום זה הוא תקוע באותה דמות ולכן רק מלטש אותה ולא יכול לבנות לה עומק
כי היא לא מתקדמת כמעט.

שלא תבין לא נכון. אני מסכים ורוצה לראות את דום משתפר בהכל במשחק במיק בזירה בהכל מהכל.
כי אני חושב שהוא יכול אבל כדי שזה יקרה הוא צריך לעבוד מול הטובים ביותר ולא מול הלאו קארד של ראו.

אחבר פה כמה נקודות -
פלטצ'ר לקח את אליפות הTNT והפך אותה למשהו, הייתה לו מטרה לשבור את שיא ההגנות ולהפוך לאלוף הTNT הטוב ביותר בהיסטוריה. תוך כדי הריין הזה הוא נלחם נגד לואו/מיד קארדרים והשתפר בזירה בקרבות מולם. ברגע שאתה נגד מתאבקים שקטנים מהמעמד שלך, אתה נהפך למוביל בקרב, זה שקובע את הטון ואתה צריך לסחוב את העניין ואת היריב על גבך. פלטצ'ר עשה את זה נהדר ועל הדרך שמר על יריביו מפציעות. אז פלטצ'ר הגיע מוכן מול המתאבקים הטובים ביותר, לא חיכה להילחם נגדם כדי להפוך לאחד כזה.

ועוד כמה נקודות קטנות כדי שכולנו נצא חכמים ונתאהב בAEW -
האליפות עם ההיסטוריה הכי מפוארת - זו שמוקסלי מחזיק בה כרגע. מ2023 האלופים הם - אדי קינגסטון, אוקדה (ריין ארוך) ועכשיו מוקסלי. יש עליה טורניר שלם (C2, האהוב עליי) לקראת כל סוף שנה. השנה הטורניר הזה הביא לנו ניצחונות של טקאשטה על מוקסלי ופלטצ'ר על אוקדה, בסוף 2 המפסידים האלה יצרו לנו את גמר הטורניר.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,312
אשכולות: 8
Likes Given: 10,986
03-15-2026, 02:22 PM
(03-15-2026, 01:31 PM)lidoradir כתב:  אני מושקע בפיוד הפייסים של גילאם ונועם  Heart

מקווה שגילאם לא יבעט לי בביצים ויתהפך עליי, אנחנו בונים על הרחבת המשפחה בהמשך.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • DarkArts, lidoradir
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,058
אשכולות: 213
Likes Given: 1,374
03-15-2026, 02:53 PM
(03-15-2026, 02:09 PM)gilam כתב:  נתחיל מהקיצור דרך לדום שעשה לו רק נזק שום דבר טוב לא יצא לו מזה.
אם לא האופי שלו הוא מסתגר בבית שלו ומנתק כל קשר עם רסלינג. רומן ריינס היה בשילד
במצב טוב יותר מול הקהל מאשר דום תחת הצל החונק של אבא שלו.

*טריק בNXT היה בלתי נסבל יודע למה? הגימיק של הדמות שלו היה החגורה הראשית שייכת לי. גם כפייס הפסדתי זה לא משנה
אני דורש קרב חוזר כי כולם יודעים שזאת החגורה שלי. היה לו פיודים רק על החגורה הראשית ואז נתנו לו הפסקה כדי להיות אלוף
ראשי של TNA לנצח את כל המיין איבנטרים שלהם ושהוא הפסיד אז אמרו אתם רואים הוא כמה חודשים לא על החגורה הראשית
בואו נחזיר אותו לפיוד על החגורה הראשית.
עכשיו הוא חודש או חודשיים בסמאק שבהם הוא בקרבות סביב אליפות העולם שוב חגורה ראשית. הוא בצ'אמבר וקיבל ניצחון על פאטו
שעד לא מזמן דיברו עליו כחלק ממשולש למין איבנט של הלילה הראשון.

לגבי ריד היא בפיודים מול כל המיין איבנטרים של ראו ואה כן הצמיד את רומן רומן ריינס וכמובן היה מתוכנן לצ'אמבר כמחליף של
ברייקר. עוד לפני לוגן פול.

לגבי ברייקר בראמבל. פה אתה לא הוגן הבחור היה פצוע גם דיברו על הופעה של כניסה ראשונה זכייה שיא הדחות איש הברזל
וההופעה הכי דומיננטית בראמבל (שאולי שנה הבאה הוא עוד יקבל אותה).

הנה עוד 2 דברים לא נכונים שאתה כותב אחי:
1) טריק היה אלוף צפון אמריקה, הוא זה שניצח את דומיניק שהחזיק את החגורה אחרי שקטע את הריין הארוך והמוצלח של ווס לי אז לא מבין איזה נזק עשתה לדום הקפיצה לNXT ועוד יותר לא מבין את ההשוואה לשילד.
2) הפציעה של ברייקר הגיעה בראו של אחרי הראמבל ולא לפניו.

אם כבר טריק וריד הם אלה שהיו צריכים לגבור על בוקינג קשה כדי להגיע למקום שהם נמצאים בו כעת.
טריק נשאר כיתה לשנה נוספת בNXT בזמן שכל מי שעבד איתו קיבל את הזימון לרוסטר הראשי, השנה הזאת הייתה חשובה מאד בעיצוב המתאבק שהוא היום והוכיח איך אפשר לנצל הגלייה למוצר שולי כמו TNA לזכותך באותה צורה שדומיניק צריך לעשות עם AAA.
ריד פוטר בכלל אתה זוכר את זה? הוא חזר לWWE רק אחרי שבנה את עצמו מחדש בNJPW ו-TNA וגם עכשיו הוא משמש רק כינור שלישי או רביעי בחזון, קראת לדומיניק מזרן? ריד הוא זה שמוצמד בכל פעם שהחזון צריכים להפסיד אבל רוצים לשמור על ברייקר ופול.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,261
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
03-15-2026, 04:49 PM
(03-15-2026, 01:46 PM)lidoradir כתב:  [Image: HDbjJOmXsAE2I1L?format=jpg&name=small]

[Image: HDbjJOoXsAAtln5?format=jpg&name=small]

מה זה כל קרב הוא נפצע שם, אולי הקללה עדיין בתוקף
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,398
אשכולות: 1,834
Likes Given: 5,008
03-15-2026, 04:57 PM
(03-15-2026, 04:42 AM)gilam כתב:  הביאו לAAA את המספרים לא משקרים Wink

[Image: HDdESIWWQAA9VX1?format=jpg&name=large]

המספרים אף פעם לא משקרים  Heart
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
Main-Event
תגובות: 5,846
אשכולות: 4
Likes Given: 28
03-15-2026, 05:03 PM
אפשר לינק לצפייה בבקשה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (9): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 9 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 07:59 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר