03-09-2026, 08:08 PM
אפשר לשלם או באשראי או בפייפאל לפי בדיקה נוספת.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
|
|
03-09-2026, 08:19 PM
מחיר באמת אטרקטיבי ביחס לתמורה.
אסטרטגיה קצת שנויה במחלוקת להשיק את השירות רק מחוץ לאמריקה למרות שאפשר להבין את ההגיון מאחוריה וגם כשזה פתוח רק עבורנו זה לא בדיוק הולך יד ביד עם שיתוף הפעולה עם HBO. מניח שלקחו כבר את כל הדילמות בחשבון וכנראה שזה עדיין צעד משתלם לכל הצדדים אז צעד לגמרי מבורך. ![]()
03-09-2026, 08:28 PM
אני מקווה שגילאם מאשר את המהלך הזה לאור (גיבור) הדיונים האחרונים שלנו בנושא.
![]()
03-09-2026, 08:34 PM
(03-09-2026, 08:19 PM)orgibor כתב: אסטרטגיה קצת שנויה במחלוקת להשיק את השירות רק מחוץ לאמריקה זה כן אפשרי באמריקה. רק יקר יותר בהרבה ודיליי של חודש בנוגע לתוכניות שבועיות.
03-09-2026, 08:40 PM
(03-09-2026, 08:34 PM)DarkArts כתב: זה כן אפשרי באמריקה. אז אפליה חלקית אבל כן נחמד להיות בצד שמופלה לטובה לשם שינוי ![]()
03-09-2026, 08:51 PM
(03-09-2026, 08:40 PM)orgibor כתב: אז אפליה חלקית אבל כן נחמד להיות בצד שמופלה לטובה לשם שינוי לאמריקאים יש את HBO לנו יש את זה.
03-09-2026, 08:53 PM
(03-09-2026, 08:51 PM)DarkArts כתב: לאמריקאים יש את HBO HBO לא נותן PPVS שזאת המעמסה הכספית העיקרית. ![]() (03-09-2026, 08:28 PM)NaRRative כתב: אני מקווה שגילאם מאשר את המהלך הזה לאור (גיבור) הדיונים האחרונים שלנו בנושא. צחוק בצד כל דבר שיקדם את 2 הארגונים ויכריח אותם להשתפר אני בעד. אני מנסה לחזור לצפות אבל מוצא את עצמי נרדם כל פעם גם שאני לא צופה בלייב. וזה מבעס אותי. *MJF הכי טוב בארגון בפער מרגיש כמו מתאבק שמתאים לסגנון הסיפורי של WWE ונמצא בAEW אבל לא בגלל זה אלא בגלל הדמות שלו אני אוהב מתאבקים עם דמות מעניינת. *הפכו לי את אנגמן לבייבי פייס טהור? למה? הדמות של האדם השבור שלא סומך על אף אחד ישבה עליו מצוין. חבל גם הרסו לו את הדמות וגם איבד את החגורה מאוד מאוד מהר לפי מה שהבנתי. *נראה שיש הרבה דם חדש ומוכשר שם שהוא לא WWE אלא כאלו שWWE רצו והפסידו לAEW ואני אוהב את זה כי זה מאפשר עכשיו לייצר את הדור החדש של כוכבים שנוצרו בAEW וזה מאוד חשוב שהקהל יבין שגם AEW מייצרים כוכבים חדשים כל הזמן ובאופן קבוע. *כדי שזה יקרה הגיע הזמן להכריז על ROH כעל ליגת הפיתוח של AEW יש לה אחלה היסטוריה וזה יתן לה משמעות עמוקה וגדולה יותר לארגון וסיבה גדולה לצפות בתוכן ולו כדי לראות את דור העתיד של AEW.
03-10-2026, 11:36 AM
(03-10-2026, 09:51 AM)gilam כתב: צחוק בצד כל דבר שיקדם את 2 הארגונים ויכריח אותם להשתפר אני בעד. הצחוק פה היה בצד לחלוטין. AEW מייצרת כוכבים ללא ספק - טקאשטה, פלטצ'ר, ברודי, בנדידו, אנדרדה (יותר מקבל במה אבל עדיין). על האש כרגע - נייט וביילי. האנגמן הוא הגיבור של הארגון, הקטע בו הוא היה היל זה היה עלילת צד, הוא נועד להיות הגיבור והוא יסיים את הקריירה כגיבור. כמו שמג׳פ הוא הנבל הגדול של הארגון והוא זכה להיות פייס לתקופה רק כדי להעמיק את דמותו. מבחינת מג׳פ-האנגמן והבאקס-פט"ר שזוכים לסיבובים נוספים - זה די נבנה להיות המפגשים המסיימים. אנחנו לקראת מהפכה שעם קארד עמוס ובכללי זה אירוע שאם אני לא טועה נבחר כל שנה להיות אירוע השנה (או לפחות מבחינתי). ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|