03-08-2026, 07:45 PM
רסל קווינדום היום, התחיל לפני כמעט שעתיים.
כרגע יש קרב על אליפות הTBS (הוכרז באירוע לפני יומיים)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
|
|
03-08-2026, 07:45 PM
רסל קווינדום היום, התחיל לפני כמעט שעתיים.
03-09-2026, 06:36 PM
https://myaew.com/
AEW משיקים את הנטוורק שלהם סאמיט, ניו ג'רזי, 9 במרץ, 2026 - Kiswe, המובילה העולמית בטכנולוגיית ושירותי סטרימינג, ו-All Elite Wrestling (AEW), אחד המותגים הדינמיים ביותר בהיאבקות המקצועית, הכריזו היום על ההשקה הגלובלית של MyAEW, פלטפורמה דיגיטלית חדשה עבור All Elite Wrestling. הפלטפורמה, המופעלת על ידי Kiswe, מעניקה לאוהדים גישה סוחפת לאירועים חיים ולפי דרישה מחוץ לארצות הברית וקנדה, ערוץ FAST ייעודי עם צפייה נתמכת על ידי פרסומות הזמין לאוהדים ברחבי העולם ותכונות מרגשות נוספות שיגיעו בעתיד הקרוב. פלטפורמת MyAEW.com נועדה להביא לקהל המעריצים העולמי של AEW חוויה דיגיטלית סוחפת, לחבר את המעריצים עם האקשן הטוב ביותר בזירה, רגעים מאחורי הקלעים ותוכן דיגיטלי בלעדי, ולהניח את היסודות להפוך למרכז מרכזי עבור כל אוהדי ההיאבקות המקצועית. השקת AEW Revolution, הכוללת כוכבים כמו MJF, "Hangman" אדם פייג', ג'ון מוקסלי, ווילו נייטינגייל, FTR ו-The Young Bucks, מסמנת את תחילתה של אבולוציה ארוכת טווח עבור MyAEW, עם התקדמות ופיתוחים מתמשכים במהלך השנה הקרובה. "אנו נרגשים לשתף פעולה עם Kiswe להשקת פלטפורמת MyAEW החדשה", אמר מנכ"ל, כללי וראש מחלקת הקריאייטיב של AEW, טוני חאן. "Kiswe קבעה את הסטנדרט לתוכן דיגיטלי בכל צורות הספורט והבידור, ואנו גאים בכך ש-AEW לצד מנהיגים אחרים בתחום זה, בעודנו ממשיכים לפתח את הפלטפורמה ולשרת בצורה הטובה ביותר את האוהדים ברחבי העולם." השותפות עם AEW מדגישה את יכולתה של Kiswe לבנות ולתמוך בפלטפורמות סטרימינג הכוללות מגוון תוכן חי ותוכן לפי דרישה, עם תמחור גמיש וספציפיים לאזור. "ל-AEW יש חזון מדהים לעתיד חוויית האוהדים שלהם, ו-Kiswe גאה להיות שותפת הטכנולוגיה שמניעה אותה", אמר גלן בות', מנכ"ל Kiswe. "MyAEW נבנה כדי להפוך למרכז של קהילת AEW, ולחבר ישירות את אחד מקהילות המעריצים הנלהבות ביותר בספורט ובידור לתוכן שהם אוהבים על ידי מתן גישה חסרת תקדים לזירה ומעבר לה."
03-09-2026, 06:45 PM
(03-09-2026, 06:36 PM)KB24 כתב: https://myaew.com/ נשמע מגניב. ובתכלס מה מקבלים ובכמה? ![]()
03-09-2026, 06:47 PM
03-09-2026, 07:40 PM
(03-09-2026, 07:37 PM)NaRRative כתב: מישהו מתכנן לעשות? אני שוקל את השנתי. כנראה את החודשי בשבילי, אבל זה משהו לחשוב עליו.
03-09-2026, 07:41 PM
כל עוד יהיה אפשר לראות את התוכניות השבועיות והאירועים ישר גם אחרי הלייב, אני בעד.
בנטוורק של הWWE בזמנו היה דיליי של חודש לתוכניות השבועיות. ובכללי, זה נשמע מאוד נוח לצפייה בכל מקום, באם באם יוכל להשלים בכל רגע פנוי עם הילדים. ![]()
03-09-2026, 08:04 PM
(03-09-2026, 07:52 PM)NaRRative כתב: כל עוד יהיה אפשר לראות את התוכניות השבועיות והאירועים ישר גם אחרי הלייב, אני בעד. וואלה, אני רואה לפי הלוח שהם שמים ישירות אחרי. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|