10-21-2021, 04:00 PM
(10-21-2021, 03:48 PM)master of doom כתב: תשמע, אני מבין מה שאתה אומר באיזשהו מקום ומתחבר, פשוט חושב שהתפוצה של זה לא מספיק רחבה בשביל לשלול את הסגנון ב-AEW. יש פעמים שהרסלינג נראה קצת כמו תיאטרון, כשמתאבקים מנסים ספוט מסוימים וצריכים למקם את עצמם נכון כדי לבצע אותו נכון ובלי לפגוע ביריב. זה כן מעצבן כשזה נעשה יותר מדי בגלוי כי אז קל לטעון שהיריב מפגר ויכל להמנע מהתרגיל בקלות, אבל כל עוד זה לא יותר מדי בולט אני בסדר עם זה. אני לא חושב שזה מה שצריך לפגוע לך בחווית הצפייה אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף, זה סבבה.
אני חושב שאם היית שואל אנשים פה על ההבדל הגדול בין AEW ל-WWE זה היה פחות מתבטא בזירה ויותר בסטוריליין שמועבר, גם לפעמים דרך הזירה. ל-WWE יש חומר טוב שמספק בדר"כ את הסחורה, פשוט אין עקביות עלילתית וזה מה שגורם לי ולאחרים לחרבן על זה. הדוגמה הכי טובה זה מחלקת הנשים, שהיא באמת ברמה גבוהה עם מספיק מתאבקות שיש להן הכל, אבל הסטוריליין שם עם חתיכת פיגוע באמצע. באופן כללי אצלי לפחות התפיסה שם היא ששום דבר הוא לא לטווח ארוך, ובגלל זה אני מעריך אותם פחות, כי פשוט יש להם כסף להביא איזה כוכב שירצו ולכן לא צריך להשקיע בעלילה. ב-AEW לרוב מה שקורה מרגיש שכן יש עקביות אז אני נהנה מהם יותר.
לגבי מלצר אני לא עוקב אחרי הבנאדם אז אין לי הרבה מה לומר, אבל אין לי בעיה עם פרסום של הדירוג שלו כי אפשר להעביר עליו ביקורת לטוב ולרע וזה יכול לעורר דיון טוב. ואין לך מה להתעצבן פה כל כך על מי שלדעתך מבסס את הדעה שלו על מלצר כי זאת בעיה שלו.
לגמרי מבין מה אתה אומר. לי באופן אישי קשה עם הדבר הזה. לא היה מאושר ממני כששמעתי שיש עוד מיליארדר שמתחיל חברה חדשה, ואז מהר מאוד הבנתי מי יהיה מעורב שם והכל התפוצץ. הרי AEW מהתחלה הצהירו שהם מתכוונים להתמקד בכת הקבועה שלהם וזה בעיה גדולה מאוד כי אם אתה אוהב את זה אז אתה פנאט של זה ואם אתה לא אז אתה חושב שזה הדבר הכי מטומטם בעולם - אין איתם אמצע. זה משהו אחד וזהו, מפה מגיע התסכול שלי.
מלצר, בגלל שהוא דיי מונופול במדיה של ההיאבקות והשם הכי גדול אולי, גורם להרבה מעריצי היאבקות פנאטים לחשוב בדיוק כמוהו. אני לא אוהב שאומרים "אם לא מוצא חן בעיניך אל תקשיב" כי זה בולשיט וכולם יודעים שזה בולשיט. בעולם הרסלינג, יש גוף תקשורת סופר פופולרי שנוטה אך ורק לכיוון מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מסוים ואנשים מקשיבים לזה ולדירוגי קרבות האלה כן יש משקל אצל אנשים ואצל גופים אחרים. כמה פעמים שמעתי "הקרב הזה קיבל 5 כוכבים אצל מלצר" בכל מיני סרטונים, פודקאסטים, פורומים או איפה שלא יהיה. קיצר, אדם לא מוכשר שהורס משהו שאני אוהב לא בא לי טוב.
מי שרוצה להקשיב לו שיקשיב, רק שיקח בחשבון שאם הוא נותן לקרב מסוים 19 כוכבים ואחרים חושבים שזה מגוכך וגרוע, זה אומר שהאדם היחיד דייב מלצר אהב מאוד את הקרב ואחרים שאוהבים רסלינג שמוגש בצורה אחרת לא אהבו. מי יחליט שהקרב טוב? אותו אדם ואותו אדם בלבד וההחלטה אם זה טוב או לא תהיה רק בשבילו.

![[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]](https://i.ibb.co/jGZXpQD/1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif)
![[Image: 1202735-3-15.jpg]](https://i.ibb.co/SJ51V4R/1202735-3-15.jpg)