03-01-2026, 04:45 PM
איזה קרב משולש אדיר.
|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 42
|
|
03-02-2026, 01:57 PM
רצו ברייקר נגד רולינס- ברייקר נפצע (נקווה שיחזור בזמן)
עברו לריד נגד רולינס- ריד נפצע. מקווה שאם ברייקר לא חוזר בזמן אז רולינס ילך על לסנר במידה והוא לא מקבל את אובה פמי/ דרגונוב. ![]()
03-02-2026, 01:59 PM
הייפ לא יאמן שעוד שנייה מניה, אני יודע שיש עכשיו תחושת בלבול אבל אני בטוח שזה ילך לכיוון הנכון עד אז, ואם לא ...אז לא חחח.
![]()
03-02-2026, 06:01 PM
כבר ראינו רולינס- לוגאן בWM39, גם אם זה יקרה פעם נוספת זה לא קרב רע אבל הוגן שרולינס יקבל הזדמנות נוספת על האליפות שאיבד בפציעה פעמיים והמשולש של שנה שעברה שהוא קרב גדול מהשנמוך שנקבע יתקיים פעם נוספת, הקהל יקח את הצד של רולינס וזה יכול עוד פעם להתקשר ליריבות שלו עם היימן, וינס-אוסטין של היום.
This is the story of a fighter who's got nothing to lose Battle tested next opponent he choose Will be left broken and bruised Just me and my crew We battle tested Coming for everything and you know we’ll wreck it
03-02-2026, 06:17 PM
(03-02-2026, 06:01 PM)בליסטרה כתב: כבר ראינו רולינס- לוגאן בWM39, גם אם זה יקרה פעם נוספת זה לא קרב רע אבל הוגן שרולינס יקבל הזדמנות נוספת על האליפות שאיבד בפציעה פעמיים והמשולש של שנה שעברה שהוא קרב גדול מהשנמוך שנקבע יתקיים פעם נוספת, הקהל יקח את הצד של רולינס וזה יכול עוד פעם להתקשר ליריבות שלו עם היימן, וינס-אוסטין של היום. נקבל שוב ריינס- רולינס- פאנק רק שהפעםמזה על אליפות? אני די בעד אבל רק אם רולינס מנצח. ![]()
03-02-2026, 08:35 PM
(03-01-2026, 02:29 PM)lidoradir כתב: רמת ההייפ שלי לרסלמניה עלתה מאוד אחרי האירוע אתמול. מחזק כל מילה של לידור. יש פוטנציאל אדיר למניה, ועכשיו החודש וחצי הקרוב יהיה מאוד קריטי כי בשביל שבאמת נקבל איכות טובה במניה והייפ רציני, יצטרכו לספק לנו פה בנייה באמת איכותית לפחות של רוב הקרבות הגדולים של האירוע. רנדי נגד קודי - מיין איוונט ריינס נגד פאנק - מיין איוונט ברייקר נגד רולינס - קרב ללא חוקיםֿ מקינטייר נגד פאטו - HIAC לסנר נגד אובה אני מאוד מאוד הייתי שמח לקבל את 5 הקרבות האלה, לדעתי אלה 5 באנגרים מטורפים שכבר הם בלבד יספיקו בשביל שנקבל מניה ענקית, במיוחד שני המיין איוונטים שלשניהם יהיה פוטנציאל לall time classic
03-03-2026, 01:15 AM
אני אוסיף ואומר שככל שהזמן עובר אני רק משוכנע עוד יותר שקודי זוכה בשישי בחגורה בחזרה ושנקבל קודי נגד רנדי
הם מבינים שמקינטייר במיין איוונט זה לא BIG MONEY. האנטר תמיד אומר שרסלמניה זה לרגעים הכי גדולים ולקרבות הכי גדולים (כמו שאני מאמין) ובסופו של יום הוא ירצה במינימום של המינימום לדאוג ששני המיין איוונטים שלו לפחות על הנייר יהיו דראו מספיק גדול בשביל אירוע כמו רסלמניה, ותאהבו את הדרך או לא, אבל קודי נגד רנדי זה איפה שנמצא הBIG MONEY ביחד עם המיין איוונט השני של פאנק וריינס. אני אהייה מופתע אם הכיוון יהיה אחר, ואני גם מאוד אשמח שנקבל את הקרב הזה כי זה הולך להיות אדיר. דרו ופאטו יכולים להביא לנו גם באנגר באחד על אחד עם סטיפולציה מעניינת כמו HIAC…
03-03-2026, 12:10 PM
(03-03-2026, 01:15 AM)Cenation כתב: אני אוסיף ואומר שככל שהזמן עובר אני רק משוכנע עוד יותר שקודי זוכה בשישי בחגורה בחזרה ושנקבל קודי נגד רנדי אני ממש מקווה שזה לא יקרה. מקנטייר אדיר ולא מגיע לו יחס כזה, הוא רק לאחרונה זכה בחגורה ולגרום לו להפסיד ככה חודש לפני רסלמניה לא מרגיש במקום. מה גם שקודי ממש מיצה את עצמו כאלוף, ובכללי הייתי שמח שירד לתקופה מתמונת האליפות(הוא גם סגר את רסלמניה 3 שנים ברצף). |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|