Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 652 653 654 655 656 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#6,531
02-13-2026, 01:53 AM
(02-12-2026, 03:41 PM)Yosihait כתב:  המון מתאבקים הם שחקנים איומים ונוראיים.

בעיקר דיוות. ליב וטיפי למשל פשוט לא יודעות לדבר, זה הזוי. איכשהו הן עובדות לי, אני מת עליהן, אבל משהו בהגשה של הטקסט לא עובד לי ברמות הקרינג'. למשל ריאה ריפלי מדברת נורמלי והיפניות אמורות לדבר קצת מצחיק.

טיפי עדיין לומדת אני מסכים איתך הקול שלה גבוהה ולא הכי נעים. ליב. אחי היא משחקת משחק, היא רוצה שתרגיש את הקרינג הזה.
היא רוצה שלא תסבול אותה. לך תראה ראיון שלה הבחורה לא דומה בכלום לדמות שאנחנו רואים על המסך. ליב באמת השתפרה והיום
היא הטופ שיש לנשים להציע ביחד עם ריה איו ואחרות.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 645
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
#6,532
02-13-2026, 12:08 PM
(02-13-2026, 01:53 AM)gilam כתב:  טיפי עדיין לומדת אני מסכים איתך הקול שלה גבוהה ולא הכי נעים. ליב. אחי היא משחקת משחק, היא רוצה שתרגיש את הקרינג הזה.
היא רוצה שלא תסבול אותה. לך תראה ראיון שלה הבחורה לא דומה בכלום לדמות שאנחנו רואים על המסך. ליב באמת השתפרה והיום
היא הטופ שיש לנשים להציע ביחד עם ריה איו ואחרות.

יכול להיות. בכל זאת זה נשמע לי מוזר, בלי קשר אני מאוד אוהב אותן.
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,281
אשכולות: 49
Likes Given: 688
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,533
02-13-2026, 12:25 PM
(02-12-2026, 09:06 PM)Roger כתב:  איך אני צופה? עם העכבר. לא חלקים, לא מעביר עם החיצים, לא רואה היילייטים ואלוהים ישמור פרקים בשלמותם. גולל כמה שניות בטוויטר, רואה קליפים של 10 שניות ומטה + דיווחים וכאלה ואם יש משהו שאני רואה ששווה לראות אני בודק אותו - עם העכבר. אם יש אירוע בשעת ישראל טובה כמו רויאל ראמבל אז אני אראה, גם כי זה רויאל ראמבל וההרגל וגם להטריג את לידור והשאר באשכול לייב זה דיי כיף.
פעם היו כאלה שלא הייתי מעז להחמיץ פרומואים שלהם ואת הפיתוח דמות שלהם, ופעם זה לא כזה רחוק. אפילו ב2021-2022, הייתי רוצה לשמוע את פאנק (בAEW כמובן), ריינס, קודי, אפילו רולינס שאני מעריך במידה מסוימת אבל לא אוהב במיוחד. היום זה פשוט כלום. אף אחד לא עושה כלום, אף אחד לא אומר כלום. אני יודע מה הם הולכים להגיד ועל מה השיחות הולכות להיות הרבה לפני שהם מתחילים בכלל לדבר. הטון כל כך רך בכל סגמנט ובכל פרומו והרעיון האחד והיחיד שהם דוגלים בו של ״מי הרסלר היותר טוב״ זה הדבר המשעמם והגיקי-מטומטם ביותר שקיים.
אני בשוק מוחלט עד עכשיו שאין קונצנזוס על כל הדברים שרואים ממש מול העיניים. אין שום חיים למוצר, משום בחינה, במיוחד עכשיו. בכל קורפרייטי, הכל באצ׳י, שחקנים גרועים, מתאבקים גרועים (מי שחושב שהם טובים לא מבין שיט ברסלינג), הכל אנדרוולמינג. מתאבקים נשמעים בדיוק אותו דבר, ולאף אחד לא אכפת. כל ביקורת מסתכמת ב״קרב טוב״ או ״סבבה למה שזה היה צריך להיות״ משהו קופיומים מאוד מפגר שכזה שבעצם אומר ״אנחנו נסתפק במינימום של המינימום של המינימום ונאהב את זה״.
ליטרלי כל פרק או אירוע יש באצ׳ מגה היסטורי, אנשים שוכחים טקסט, אין תגובה מהקהל לחצי מהרוסטר, אף אחד לא אובר כי הקהל אוהב לעשות צ׳אנטים ולשיר כמו מארקים בלתי נסבלים - וזה לא מפתח אף אחד (כן ג׳יי אוסו.. לא לצאת טמבלים טוב?), עונת רסלמניה ומה יש לך? ליטרלי כלום ושום דבר. פאנק נגד ריינס סתם כי האלגוריתם הרובוטי והחסר יצירתיות ואנושיות וכיפיות של האיש הטיפש על השיערות על הפנים והואקום במוח - ז׳ון פול, יכתיב לו שזה יהיה מיין איבנט כי הם ״השמות הכי גדולים״. ליטרלי תינוק בן 5 חודשים היה עושה גם בוקינג כזה. הם כמובן ידברו על העבר הסופר רחוק (כי בשביל מיין איבנט צריך לפחות 4 עשורים בחיים) ויגידו את כל הקלישאות שכל צ׳אט-בוט בעולם יביא כאופציה הראשונה. איפה הכיף? איפה הדימיון? איפה העתיד?

אני חושב שכן, וכבר לא אכפת לי להגיד את זה, מי שחושב שזה טוב לחלוטין מחזיק בדעה מפגרת מאוד ביחס לנושא הזה (רסלינג). לא יכול להיות שמישהו שראה מה רסלינג היה מבחינת כל דבר: אנרגיה, וייב כללי, מוזיקה (אלוהים המוזיקה..), סטנדרטים לטלוויזיה, למשחק נורמלי, לאנשים שיודעים למכור את מה שהם עושים ועדיין שואבים אותך למרות שאתה יודע שהכל מבוים. היום, לצורך המזבח העצמי האוננותי המקולל והמחורבן שלו, ז׳ון פול יעשה הכל כדי לדחוף שהוא בעצם הכוכב הכי גדול בחברה (ליטרלי במרכז הפוסטר לרסלמניה הזאת ופול היימן מסתכל עליו במבט של ״אוי איזה ישות נשגבת אתה״ שהוא היה מסתכל על ברוק ורומן) וידחף לך לפרצוף את הסדרה נוסח צפון קוריאה שהוא קורא לה ״לא אמיתי״ (כמו הכישרון שלו בבוקינג).

קיצר, כן..

קודם כל אם אתה צופה בדרך שאתה צופה אז לדעתי אין לך זכות להגיד דעה כזאת, בשביל לגבש דעה אמיתית על מוצר כלשהו, זה מחייב צפייה מלאה של כל החוויה ומעקב הדוק, ולא ״על הדרך״

מעבר לזה אתה גם באופן כללי טועה ובענק, כי אין הגדרה מסוימת להנאה מרסלינג, זה לא כמו שחקן כדורסל או שחקן כדורגל שלפי הביצועיח הטכניים שלו על המגרש אפשר לקבוע אם הוא טוב או לא. רסלינג ובכללי WWE זה עולם מאוד גמיש, רחב ומיוחד. מה שיפה זה שכל אחד מתחבר לדברים ספציפיים מהחבילה השלמה הזאת והוא בוחר ממה הוא אוהב ליהנות

מה שאותך לא מרגש, יכול להיות של90% מהמעריצים כן ירגש. הכל מאוד דינמי, פשוט נשמע ומרגיש שאתה בוחר להסתכל על זה בגישה מאוד מסוימת שחוסמת לך את האפשרות להיפתח לריגוש הזה שאחרים פה נהנים ממנו, זאת כמובן זכותך המלאה, אבל זה לא אומר בשום צורה שהמוצר גרוע רק כי אתה לא מתחבר לדברים מסוימים. בסוף עובדתית שיאים ממשיכים להישבר וכרטיסים ממשיכים להימכר, וכל תקופה עוד קלאסיקה גדול נכנס לארכיון, ועוד big moment גדול קורה
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 6 users Like Cenation's post:
  • ANYS, Bam Bam Bigelow, gilam, Jon_M0xley, lidoradir, m0tti
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#6,534
02-13-2026, 01:34 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-13-2026, 01:44 PM על ידי DDJ.)
(02-13-2026, 12:25 PM)Cenation כתב:  קודם כל אם אתה צופה בדרך שאתה צופה אז לדעתי אין לך זכות להגיד דעה כזאת, בשביל לגבש דעה אמיתית על מוצר כלשהו, זה מחייב צפייה מלאה של כל החוויה ומעקב הדוק, ולא ״על הדרך״

מעבר לזה אתה גם באופן כללי טועה ובענק, כי אין הגדרה מסוימת להנאה מרסלינג, זה לא כמו שחקן כדורסל או שחקן כדורגל שלפי הביצועיח הטכניים שלו על המגרש אפשר לקבוע אם הוא טוב או לא. רסלינג ובכללי WWE זה עולם מאוד גמיש, רחב ומיוחד. מה שיפה זה שכל אחד מתחבר לדברים ספציפיים מהחבילה השלמה הזאת והוא בוחר ממה הוא אוהב ליהנות

מה שאותך לא מרגש, יכול להיות של90% מהמעריצים כן ירגש. הכל מאוד דינמי, פשוט נשמע ומרגיש שאתה בוחר להסתכל על זה בגישה מאוד מסוימת שחוסמת לך את האפשרות להיפתח לריגוש הזה שאחרים פה נהנים ממנו, זאת כמובן זכותך המלאה, אבל זה לא אומר בשום צורה שהמוצר גרוע רק כי אתה לא מתחבר לדברים מסוימים. בסוף עובדתית שיאים ממשיכים להישבר וכרטיסים ממשיכים להימכר, וכל תקופה עוד קלאסיקה גדול נכנס לארכיון, ועוד big moment גדול קורה

אני לא מסכים איתך בעניין של ״אם אתה מריץ, אין לך זכות לתת דעה״

יש סיבה למה מדלגים על נטליה-מקסין
יש סיבה למה מדלגים על מחלקת הזוגות (משני הרוסטרים)
ולמה מדלגים על האמריקאנואים, על ג׳יי אוסו ועל קטעים של הויז׳ן בזמן האחרון

כי זה פשוט לא טוב. לא איכותי, לא מפתיע, לא מקדם

צופה שצופה בהאבקות כמה שנים טובות, שלא לומר מעל עשור,
בהחלט יכול לתת דעה על x y z גם אחרי 2 דקות שהוא ״בטעות״ צפה בזה
אני בהחלט יכול להגיד על באלור-פאנק v2 שזה פיוד צפוי, רדוד, עם חורים בעלילה וטיימינג בעייתי,
כשאני מחליט להעביר ואפילו לא לטרוח לצפות בקרב
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 2 users Like DDJ's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,063
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,117
#6,535
02-13-2026, 01:41 PM
(02-13-2026, 12:25 PM)Cenation כתב:  קודם כל אם אתה צופה בדרך שאתה צופה אז לדעתי אין לך זכות להגיד דעה כזאת, בשביל לגבש דעה אמיתית על מוצר כלשהו, זה מחייב צפייה מלאה של כל החוויה ומעקב הדוק, ולא ״על הדרך״

[Image: boss.gif]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • gilam, Jon_M0xley
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
#6,536
02-13-2026, 06:44 PM

אני לא בטוח כמה הוא אמיתי וכמה הוא טרול בשלב הזה, לכן לא הייתי לוקח אותו ברצינות כזאת.

הוא נשאר איתנו לליב יותר מפעם אחת אז הוא לא אומר את האמת שהוא מריץ לרמה של לראות דקות בודדות בפרק.

כל פעם שניהלתי איתו וויכוח ענייני לגבי המצב בעבר "המדהים" לטענתו למצב הגרוע היום ואני משאיר אותו בלי תשובה
הוא מסיים את הוויכוח בלהסכים שלא להסכים.

הוא טוען שהוא אוהב מתאבקים שגורמים לרסלינג להרגיש אמיתי אבל שונא את גונתר ואוהב את ריי מיסטריו שלמרבי האירוניה
אחראי מאוד על מבול המעופפים שיש היום בתעשייה והוא שונא כל כך.

הדבר היחיד שנראה שהוא שואב ממנו הנאה בפורום זה לראות מישהו אחר מלבדו מזלזל במוצר.
זה והועבדה שהוא כל כך פעיל בפורום של משהוא שהוא כל כך "שונא" גורם לי להרגיש שהוא סתם משתעשע איתנו.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • Cenation
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
#6,537
02-13-2026, 06:45 PM
קייל פלטצ'ר הוא הטוטאל פאקג׳ הגדול ביותר בעולם הרסלינג כרגע.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
#6,538
02-13-2026, 06:48 PM
(02-13-2026, 06:45 PM)NaRRative כתב:  קייל פלטצ'ר הוא הטוטאל פאקג׳ הגדול ביותר בעולם הרסלינג כרגע.

תדבר איתי שהוא יסגור רסלמניה.
הוא כישרון אדיר ומספר שתיים ברשימת הקניות שלי (אחרי MJF) אבל יש לו עוד דרך ארוכה לעשות.
בכל מקרה הגדול ביותר בעולם הרסלינג היום זה דום ואפילו פלטצ'ר עצמו יגיד לך את זה.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
#6,539
02-13-2026, 07:35 PM
(02-13-2026, 06:48 PM)gilam כתב:  תדבר איתי שהוא יסגור רסלמניה.
הוא כישרון אדיר ומספר שתיים ברשימת הקניות שלי (אחרי MJF) אבל יש לו עוד דרך ארוכה לעשות.
בכל מקרה הגדול ביותר בעולם הרסלינג היום זה דום ואפילו פלטצ'ר עצמו יגיד לך את זה.

פלטצ'ר VS דומיניק -
מבחינת יכולות זירה פלטצ'ר לוקח בעיניי.
מבחינת מיקרופון אפשר להתווכח על זה.
מבחינת עלילות ועניין פלטצ'ר לוקח את זה גם.
מבחינת אמינות ונראות גם פלטצ'ר, דומיניק נראה כמו היפסטר.
שוב מזכיר שזה הדעות שלי, לכן מי סוגר רסלמניה פחות רלוונטי עבורי, אני מהמר שפלטצ'ר יסגור את אול אין ב2027, אולי מול אוספרי.
מבחינת דרך ארוכה לעשות, גם דומיניק, אבל כיף לזהות את זה עכשיו ולהצטרף למסע.
ועדיין, פלטצ'ר מעניין אותי בכל מה שהוא עושה, הוא יכול לסחוב כל מתאבק לקרב טוב, הוא מבדר מאוד בסגמנטים, מהפנט ויודע להציג מנעד רגשות שיתאימו לכל עלילה.
הוא כבר הצליח כפייס, הוא מצליח כרגע כהיל והוא בעתיד יצליח גם כפרצוף של החברה.
דומיניק מנגד מצליח כהיל, הוא אהוב כי הוא היל, אנחנו צריכים לראות ריצת פייס שלו כדי להחליט אם הוא מצליח גם בזה.

מג׳פ מעולה, הבעיה היא שהוא יכול ליפול לרגעים קומיים שמגכיחים את מעמדו ואז השם מיז עולה לראש.

לסיכום, העתיד נראה ורוד יותר מהגיר של פלטצ'ר.
פלטצ'ר, דומיניק, מג׳פ, אובה, ג׳בון, הייז, ברייקר - רק שישתמשו בהם נכון. ושפלטצ'ר ישאר בAEW.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,281
אשכולות: 49
Likes Given: 688
#6,540
02-13-2026, 07:52 PM
(02-13-2026, 01:34 PM)DDJ כתב:  אני לא מסכים איתך בעניין של ״אם אתה מריץ, אין לך זכות לתת דעה״

יש סיבה למה מדלגים על נטליה-מקסין
יש סיבה למה מדלגים על מחלקת הזוגות (משני הרוסטרים)
ולמה מדלגים על האמריקאנואים, על ג׳יי אוסו ועל קטעים של הויז׳ן בזמן האחרון

כי זה פשוט לא טוב. לא איכותי, לא מפתיע, לא מקדם

צופה שצופה בהאבקות כמה שנים טובות, שלא לומר מעל עשור,
בהחלט יכול לתת דעה על x y z גם אחרי 2 דקות שהוא ״בטעות״ צפה בזה
אני בהחלט יכול להגיד על באלור-פאנק v2 שזה פיוד צפוי, רדוד, עם חורים בעלילה וטיימינג בעייתי,
כשאני מחליט להעביר ואפילו לא לטרוח לצפות בקרב

שלא תטעה, גם אני לרוב מדלג על רוב הדברים שציינת, אבל יש הבדל בין לדלג קצת על עלילות לא מרכזיות שאתה לא מתחבר אליהן, לבין כמעט ולא לראות פרקים מלאים ובקושי לעבור את החוויה שהמוצר מנסה להעביר אותך. בנוסף יש הבדל עצום בין להתעדכן ברשתות החברתיות ולראות מדי פעם אירועים, לבין לראות כל אירוע ולהשתדל לראות כמעט כל פרק במלואו או במינימום את התקציר שלו

זה כמו להביע דעה על שחקן כדורסל על סמך צפייה בסרטוני הייליטס בלבד, או על סמך צפייה ברוב המשחקים שהוא משחק. הבדל של שמיים וארץ כמובן
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 652 653 654 655 656 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 07:34 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר