Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 37 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW

עמודים (118): « הקודם 1 ... 49 50 51 52 53 ... 118 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,494
אשכולות: 71
Likes Given: 2,460
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-11-2026, 05:40 PM
סיכום קצת יותר מסודר של כל הסיטואציה של אול אין השנה אחרי שמכירת הכרטיסים עדיין לא נפתחה (בשנים קודמות נפתחה כבר בנובמבר/דצמבר) והאירוע לא מפורסם באתר הרשמי של אצטדיון וומבלי דבר שגרם להרבה שאלות מצד המעריצים.

דיווח דייב מלצר: All In 2026 בלונדון ​התאריך הרשמי: מלצר אישר כי האירוע יתקיים ביום ראשון, ה-30 באוגוסט 2026. AEW חוזרת למסורת של סוף השבוע של ה-Bank Holiday בלונדון (בניגוד ל-2025 שהתקיים ביולי בטקסס). ​הסאגה של ויל אוספריי: זהו הנושא החם ביותר שמלצר מכסה כרגע. אוספריי עבר ניתוח בצוואר (פריצת דיסק) והמטרה של AEW היא להחזיר אותו למסך בזמן ל"אול אין". מלצר מציין שזה "לו"ז צפוף מאוד" (Fast recovery), אבל ב-AEW בונים עליו כעוגן המרכזי של האירוע בבית. ​מצב המכירות והציפיות: מלצר מדגיש ש-2026 היא שנה קריטית למותג. אחרי ש-2025 נערך באצטדיון סגור (Globe Life Field), החזרה לוומבלי ב-2026 היא המבחן הגדול של טוני קהאן לראות אם המותג עדיין מסוגל למשוך מעל 50,000-60,000 צופים בלונדון. ​אסטרטגיה לטווח ארוך: מלצר דיווח לאחרונה שהמטרה של AEW היא להגיע ל"שיא" (Peak) של החברה לקראת הקיץ של 2027 (סיום חוזה הטלוויזיה), ולכן All In 2026 מתוכנן להיות אירוע "המראה" עם קארד עמוס בכוכבים כדי להעלות את הערך של החברה. ​שמועות על הקארד: מלצר מעריך שנראה דחיפה משמעותית לכוכבים צעירים כמו קונוסקה טאקשיטה וקייל פלטשר כחלק מה-Main Event Scene עד אז, לצד השמות הגדולים (אומגה, MJF, סוורב).
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • NoamRR, orgibor, Tblack
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 834
אשכולות: 0
Likes Given: 158
הצטרף בתאריך: May 2021
02-12-2026, 12:34 AM
(02-11-2026, 12:05 PM)orgibor כתב:  גם הבוצ'ר והבלייד מחכים לעשות את החזרה שלהם והם אחלה אופציה

הם עדיין ב-AEW?
הם לא שוחררו?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
02-12-2026, 12:04 PM
(02-11-2026, 05:40 PM)KB24 כתב:  סיכום קצת יותר מסודר של כל הסיטואציה של אול אין השנה אחרי שמכירת הכרטיסים עדיין לא נפתחה (בשנים קודמות נפתחה כבר בנובמבר/דצמבר) והאירוע לא מפורסם באתר הרשמי של אצטדיון וומבלי דבר שגרם להרבה שאלות מצד המעריצים.

דיווח דייב מלצר: All In 2026 בלונדון ​התאריך הרשמי: מלצר אישר כי האירוע יתקיים ביום ראשון, ה-30 באוגוסט 2026. AEW חוזרת למסורת של סוף השבוע של ה-Bank Holiday בלונדון (בניגוד ל-2025 שהתקיים ביולי בטקסס). ​הסאגה של ויל אוספריי: זהו הנושא החם ביותר שמלצר מכסה כרגע. אוספריי עבר ניתוח בצוואר (פריצת דיסק) והמטרה של AEW היא להחזיר אותו למסך בזמן ל"אול אין". מלצר מציין שזה "לו"ז צפוף מאוד" (Fast recovery), אבל ב-AEW בונים עליו כעוגן המרכזי של האירוע בבית. ​מצב המכירות והציפיות: מלצר מדגיש ש-2026 היא שנה קריטית למותג. אחרי ש-2025 נערך באצטדיון סגור (Globe Life Field), החזרה לוומבלי ב-2026 היא המבחן הגדול של טוני קהאן לראות אם המותג עדיין מסוגל למשוך מעל 50,000-60,000 צופים בלונדון. ​אסטרטגיה לטווח ארוך: מלצר דיווח לאחרונה שהמטרה של AEW היא להגיע ל"שיא" (Peak) של החברה לקראת הקיץ של 2027 (סיום חוזה הטלוויזיה), ולכן All In 2026 מתוכנן להיות אירוע "המראה" עם קארד עמוס בכוכבים כדי להעלות את הערך של החברה. ​שמועות על הקארד: מלצר מעריך שנראה דחיפה משמעותית לכוכבים צעירים כמו קונוסקה טאקשיטה וקייל פלטשר כחלק מה-Main Event Scene עד אז, לצד השמות הגדולים (אומגה, MJF, סוורב).

אז מסתבר שכל מה שהיה צריך זה שאני אכתוב על זה פה כי AEW מכריזים הלילה על התאריכים למכירת הכרטיסים
המכירה המוקדמת תתחיל ב-16.3 בשעה 12:00 שעון ישראל
המכירה הכללית תתחיל ב-20.3 בשעה 12:00 שעון ישראל
קישור להרשמה מוקדמת: https://www.ticketmaster.co.uk/AEWUK2026

משהו מתכוון לנסוע?

לינקיית AEW:
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,031
אשכולות: 211
Likes Given: 1,356
02-12-2026, 07:58 PM
(02-12-2026, 12:04 PM)KB24 כתב:  אז מסתבר שכל מה שהיה צריך זה שאני אכתוב על זה פה כי AEW מכריזים הלילה על התאריכים למכירת הכרטיסים
המכירה המוקדמת תתחיל ב-16.3 בשעה 12:00 שעון ישראל
המכירה הכללית תתחיל ב-20.3 בשעה 12:00 שעון ישראל
קישור להרשמה מוקדמת: https://www.ticketmaster.co.uk/AEWUK2026

משהו מתכוון לנסוע?

נרשמתי למכירה מוקדמת אבל כרגע לא מתכנן לטוס, לפני שנתיים אמרתי אותו דבר ובסוף מצאתי את עצמי בקנייה אימפולסיבית באותה שנייה שנפתחה המכירה אבל הפעם אני גם למוד ניסיון ויודע שהיאבקות באצטדיון פתוח זאת לא החוויה הכי נוחה מהיציע, מקווה שאזכור את זה גם ב16.3.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
02-12-2026, 08:48 PM
(02-12-2026, 07:58 PM)orgibor כתב:  נרשמתי למכירה מוקדמת אבל כרגע לא מתכנן לטוס, לפני שנתיים אמרתי אותו דבר ובסוף מצאתי את עצמי בקנייה אימפולסיבית באותה שנייה שנפתחה המכירה אבל הפעם אני גם למוד ניסיון ויודע שהיאבקות באצטדיון פתוח זאת לא החוויה הכי נוחה מהיציע, מקווה שאזכור את זה גם ב16.3.

לא זכרתי שהיית באול אין 2
באיזה איזור היית? רואים ממש לא טוב?

לינקיית AEW:
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
02-12-2026, 09:11 PM
(02-12-2026, 08:48 PM)KB24 כתב:  לא זכרתי שהיית באול אין 2
באיזה איזור היית? רואים ממש לא טוב?

צודק זה אול אין 1 לפני 3 שנים התבלבלתי חח
חשבתי שהשגתי מקומות טובים, באיזור היציעים התחתונים אני זוכר סקשן 200 ומשהו אם זה עוזר, רואים סבבה אבל עדיין יחסית רחוק, יכולתי להשוות את זה לקופר בוקס ארנה שהייתי יום לפני באירוע של רבפרו וקניתי לשם את הכרטיס הזול ביותר האפשרי וראיתי מדהים.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • KB24
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
02-12-2026, 09:25 PM
(02-12-2026, 09:11 PM)orgibor כתב:  צודק זה אול אין 1 לפני 3 שנים התבלבלתי חח
חשבתי שהשגתי מקומות טובים, באיזור היציעים התחתונים אני זוכר סקשן 200 ומשהו אם זה עוזר, רואים סבבה אבל עדיין יחסית רחוק, יכולתי להשוות את זה לקופר בוקס ארנה שהייתי יום לפני באירוע של רבפרו וקניתי לשם את הכרטיס הזול ביותר האפשרי וראיתי מדהים.

אני רוצה לטוס גם השנה אבל יש לי אותו חשש כמו שלך ליפול על מושבים רחוקים שלא רואים בהם טוב, בטח אחרי החוויה שלי מאול אין 2024
או ללכת על האופציה היקרה (הרבה) יותר וללכת על מושבי רצפה.
היתרון באמת של אולמות קטנים כמו הקופר בוקס זה שרואים בהם טוב מכל מקום.

לינקיית AEW:
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
02-13-2026, 10:42 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-13-2026, 11:13 PM על ידי orgibor.)
קצת תהיות לקראת אוסטרליה:
1) ברודי יוצא כאלוף העולם? אני בטוח שהתוכנית המקורית הייתה שברודי יפסיד כאן וישמש רק פיוד פילר למג'ף עד רבולושן אבל יכול מאד להיות שהתגובות שמקבל לאחרונה, כמו למשל התמיכה העצומה שנשמעה מהקהל בקליפורניה כשקני רק הזכיר את השם שלו ומבלי להופיע בכל הפרק ובעיקר הרעש התקשורתי שנראה שהמדיה של AEW אימצה באהבה כשברודי הביע את עמדתו הברורה בנוגע לICE שינו את התוכניות האלה. כמו שאמרתי בתגובה על הפרק של דיינמיט, אם הזכייה של ת'קלה משמשת כאיזו אבן בוחן אז יכול מאד להיות שזה יהיה הלך הרוח גם בסידני ואולי אחרי שאליפות עולם החליפה ידיים בפרק טלוויזיה בפעם השלישית בלבד מאז היווסדה של AEW נראה את זה קורה בפעם הרביעית כבר באותו השבוע. אני חושב שגם המנצח בקרב של פייג' עם אנדראדה יכול לתת רמז עבה למנצח בין MJF לברודי, ניצחון של פייג' כנראה יבטיח גישה שמרנית של הגנה של MJF ואילו ניצחון של אנדראדה דווקא יכול להשתלב טוב יותר עם זכייה של ברודי.
2) התוכניות של פלטשר וטקאשיטה לרובולושן. את האמת עד הזכייה החוזרת של קייל הייתי בתחושה שאנחנו בדרך למשולש של פלטשר - טקאשיטה - אוקדה ברבולושן, אני לא בטוח עד כמה הזכייה השבוע משפיעה על קו המחשבה הזה כי גם אם הסטטוס קוו של פלטשר כאלוף TNT, אוקדה כאלוף הבינלאומי וטקאשיטה יתום ישמר עד מרץ הקרב הזה עדיין יכול להתקיים במתכונת הזאת ובכל מקרה לא כל האליפויות עומדות על הכף בכל PPV ותחנת העצירה הזאת באוסטרליה עדיין יכולה לשנות סדרי עולם, טקאשיטה יכול לעזוב את היבשת עם חגורה משלו או חס וחלילה פלטשר עלול לאבד את זאת שלו. עד לא מזמן הייתי נעול על זה שאוקדה - טקאשיטה 2 הוא הקרב שאני הכי רוצה לקבל ברבולושן אבל מאז עברו מים בנהר ופלטשר הצליח למצב את עצמו כחלק אינטגרלי לגמרי מהיריבות הזאת ופתאום לקרב משולש ביניהם יש מצלול נעים יותר באוזן שלי.
3) מחלקת זוגות הנשים. אני חושב שהצימוד של ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור חייב להבטיח את מה שצריך היה לקרות גם אם לא היו מחברים ביניהן - זכייה של מגהבאד באליפות הזוגות. מייגן ביין ופנלופה פורד הן טאג שעבד עוד לפני שבכלל חשבו להשיק את אליפות הזוגות לנשים ויכול להיות שרק הפציעה של פורד היא מה שמנעה מהן גם להיות האלופות הראשונות אבל כל עכבה לטובה והנה יש כאן הזדמנות אמיתית לתיקון. ראינו מספיק מהראן של בייבס אוף וורת', אין עליהן באמת איום רציני מלבד מגהבאד וצריך לאפשר לווילו להתמקד באליפות TBS כדי לא לאבד את כל המומנטום שהחגורה הזאת צברה מהריין של מרסדס וסגירת המעגל שווילו השיגה בהשבתה, מה גם שהלו"ז של קריס די התפנה עכשיו לקראת רבולושן.
4) הופעות מפתיעות שאפשר אולי לצפות להן. באדי מת'יוז עדיין נראה רחוק מלהיות כשיר אבל איזו הופעת אורח במדינת הבית כדי לתמוך בשותף לשעבר ברודי קינג כן נשמעת אפשרית מאד. רובי איגלס הוא לא שם מדליק במיוחד אבל ידוע שהוא נמצא שם וגם לקח חלק בבוקינג מקומי בקרב בו השתתף גם מארק דייויס. באותו אירוע נצפה של הארגון שנקרא PWA נצפה גם טוני קאהן מהיציע כשלצידו יושבת אחת ההחתמות החדשות שטרם ערכה דביוט רשמי מאז הפכה לאול-אליט, לנה קרוס. שם פוטנציאלי אחרון לסעיף הוא של האייקוניקס/האינספיריישן שגם הן מגיעות מאוסטרליה ולאחרונה שוחררו מTNA וגם התרוצצו שמועות שAEW מביעים בהן עניין לחיזוק מחלקת הזוגות. יש כמובן גם את השמות הקבועים של מחלקת הגריאטריה של AEW שתמיד יכולים להגיח בכל שלב.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
02-14-2026, 02:04 PM
(02-13-2026, 10:42 PM)orgibor כתב:  קצת תהיות לקראת אוסטרליה:
1) ברודי יוצא כאלוף העולם? אני בטוח שהתוכנית המקורית הייתה שברודי יפסיד כאן וישמש רק פיוד פילר למג'ף עד רבולושן אבל יכול מאד להיות שהתגובות שמקבל לאחרונה, כמו למשל התמיכה העצומה שנשמעה מהקהל בקליפורניה כשקני רק הזכיר את השם שלו ומבלי להופיע בכל הפרק ובעיקר הרעש התקשורתי שנראה שהמדיה של AEW אימצה באהבה כשברודי הביע את עמדתו הברורה בנוגע לICE שינו את התוכניות האלה. כמו שאמרתי בתגובה על הפרק של דיינמיט, אם הזכייה של ת'קלה משמשת כאיזו אבן בוחן אז יכול מאד להיות שזה יהיה הלך הרוח גם בסידני ואולי אחרי שאליפות עולם החליפה ידיים בפרק טלוויזיה בפעם השלישית בלבד מאז היווסדה של AEW נראה את זה קורה בפעם הרביעית כבר באותו השבוע. אני חושב שגם המנצח בקרב של פייג' עם אנדראדה יכול לתת רמז עבה למנצח בין MJF לברודי, ניצחון של פייג' כנראה יבטיח גישה שמרנית של הגנה של MJF ואילו ניצחון של אנדראדה דווקא יכול להשתלב טוב יותר עם זכייה של ברודי.
2) התוכניות של פלטשר וטקאשיטה לרובולושן. את האמת עד הזכייה החוזרת של קייל הייתי בתחושה שאנחנו בדרך למשולש של פלטשר - טקאשיטה - אוקדה ברבולושן, אני לא בטוח עד כמה הזכייה השבוע משפיעה על קו המחשבה הזה כי גם אם הסטטוס קוו של פלטשר כאלוף TNT, אוקדה כאלוף הבינלאומי וטקאשיטה יתום ישמר עד מרץ הקרב הזה עדיין יכול להתקיים במתכונת הזאת ובכל מקרה לא כל האליפויות עומדות על הכף בכל PPV ותחנת העצירה הזאת באוסטרליה עדיין יכולה לשנות סדרי עולם, טקאשיטה יכול לעזוב את היבשת עם חגורה משלו או חס וחלילה פלטשר עלול לאבד את זאת שלו. עד לא מזמן הייתי נעול על זה שאוקדה - טקאשיטה 2 הוא הקרב שאני הכי רוצה לקבל ברבולושן אבל מאז עברו מים בנהר ופלטשר הצליח למצב את עצמו כחלק אינטגרלי לגמרי מהיריבות הזאת ופתאום לקרב משולש ביניהם יש מצלול נעים יותר באוזן שלי.
3) מחלקת זוגות הנשים. אני חושב שהצימוד של ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור חייב להבטיח את מה שצריך היה לקרות גם אם לא היו מחברים ביניהן - זכייה של מגהבאד באליפות הזוגות. מייגן ביין ופנלופה פורד הן טאג שעבד עוד לפני שבכלל חשבו להשיק את אליפות הזוגות לנשים ויכול להיות שרק הפציעה של פורד היא מה שמנעה מהן גם להיות האלופות הראשונות אבל כל עכבה לטובה והנה יש כאן הזדמנות אמיתית לתיקון. ראינו מספיק מהראן של בייבס אוף וורת', אין עליהן באמת איום רציני מלבד מגהבאד וצריך לאפשר לווילו להתמקד באליפות TBS כדי לא לאבד את כל המומנטום שהחגורה הזאת צברה מהריין של מרסדס וסגירת המעגל שווילו השיגה בהשבתה, מה גם שהלו"ז של קריס די התפנה עכשיו לקראת רבולושן.
4) הופעות מפתיעות שאפשר אולי לצפות להן. באדי מת'יוז עדיין נראה רחוק מלהיות כשיר אבל איזו הופעת אורח במדינת הבית כדי לתמוך בשותף לשעבר ברודי קינג כן נשמעת אפשרית מאד. רובי איגלס הוא לא שם מדליק במיוחד אבל ידוע שהוא נמצא שם וגם לקח חלק בבוקינג מקומי בקרב בו השתתף גם מארק דייויס. באותו אירוע נצפה של הארגון שנקרא PWA נצפה גם טוני קאהן מהיציע כשלצידו יושבת אחת ההחתמות החדשות שטרם ערכה דביוט רשמי מאז הפכה לאול-אליט, לנה קרוס. שם פוטנציאלי אחרון לסעיף הוא של האייקוניקס/האינספיריישן שגם הן מגיעות מאוסטרליה ולאחרונה שוחררו מTNA וגם התרוצצו שמועות שAEW מביעים בהן עניין לחיזוק מחלקת הזוגות. יש כמובן גם את השמות הקבועים של מחלקת הגריאטריה של AEW שתמיד יכולים להגיח בכל שלב.

1. קשה לי לראות את ברודי בקרב המרכזי ברבלושן, הם בונים על משהו גדול באירוע ופותחים את מכירת הכרטיסים לאול אין יום אחרי, פחות מאמין שברודי קינג ישתלב בזה.
2. חשבתי שהם ישמרו את אוקדה - טאקשטה לאול אין, אחרי שקראתי מה שכתבת אני כבר לא כל כך בטוח שהם יחכו עם זה עד אז.
3. מסכים עם מה שכתבת, מגהבאד צריכות לזכות באליפות ווילו צריכה להתמקד באליפות TBS.
4. היו כמה דיווחים לאחרונה על האייקוניקס שהם חתמו בארגון אם זה נכון זה המקום הנכון לעשות את הדיביוט שלהן. את באדי מתיוז' תמיד כיף לראות ומקווה שהוא כשיר כבר, את השאר אפשר לשמור לרבולשן.

לינקיית AEW:
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 108
אשכולות: 0
Likes Given: 190
הצטרף בתאריך: Jul 2023
02-14-2026, 05:05 PM
באיזה שעה האירוע היום לפי שעון ישראל?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (118): « הקודם 1 ... 49 50 51 52 53 ... 118 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 04:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר