Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 651 652 653 654 655 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,100
אשכולות: 45
Likes Given: 655
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,521
02-11-2026, 05:16 PM
הריין של פאנק עד כה הוא אחד הריינים הכי טובים בעשור האחרון של אחת מבין שתי החגורות המובילות (שם את הריין הארוך של ריינס בצד)
ויש לו עוד זמן להמשיך להפוך אותו לעוד ועוד יותר טוב
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#6,522
02-12-2026, 01:42 PM
אסור לבאלור לחזור לגימיק של הדימון.
הוא יכול להשתמש באיפור גוף אבל שלא יתייחסו לזה כאילו הוא סופר סאייה.
אז זה ממש פגע בבאלור, אם הוא יצא לקרב כדימון היה צפוי שהוא ינצח(חוץ מריינס) ואם היה יוצא "רגיל" היינו יודעים שכנראה יפסיד.
באמת איפה שהפתיעו היה נגד אדג' במניה ונגד סמואה ג'ו בnxt.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 609
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
#6,523
02-12-2026, 03:40 PM
(02-12-2026, 01:42 PM)Jon_M0xley כתב:  אסור לבאלור לחזור לגימיק של הדימון.
הוא יכול להשתמש באיפור גוף אבל שלא יתייחסו לזה כאילו הוא סופר סאייה.
אז זה ממש פגע בבאלור, אם הוא יצא לקרב כדימון היה צפוי שהוא ינצח(חוץ מריינס) ואם היה יוצא "רגיל" היינו יודעים שכנראה יפסיד.
באמת איפה שהפתיעו היה נגד אדג' במניה ונגד סמואה ג'ו בnxt.

מעולם זה לא היה אמור להיות משהו "מיסטי". זה תמיד היה אמור להיות פסיכולוגי. במקרים מיוחדים הוא צריך לצאת שד, אבל זה יותר גיקי מאשר מה שהם ניסו לעשות מול בריי ווייאט, למשל.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
#6,524
02-12-2026, 03:41 PM
המון מתאבקים הם שחקנים איומים ונוראיים.

בעיקר דיוות. ליב וטיפי למשל פשוט לא יודעות לדבר, זה הזוי. איכשהו הן עובדות לי, אני מת עליהן, אבל משהו בהגשה של הטקסט לא עובד לי ברמות הקרינג'. למשל ריאה ריפלי מדברת נורמלי והיפניות אמורות לדבר קצת מצחיק.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#6,525
02-12-2026, 07:39 PM
הנומך של הסטנדרטים והחוסר הבנה של ״מעריצים״ מה זה רסלינג ומה מבדר ומה לא נמצא ברמות שפל היסטוריות של פיגור טכני יבש ומפגר.

אני לג׳יט חושב שמי שמסתכל על הרסלינג היום וחושב שזה טוב אז דעתו היא מפגרת לחלוטין ויש לו סטנדרטים מתחת לאפס. זה כאילו מביאים להם קערה של ערימת חרא והם בולסים את זה כאילו זו גלידת שוקולד. גלידת שוקולד (ערימת חרא) היא היקרה ביותר שהייתה בכל הזמנים, ובכל זאת...
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,323
אשכולות: 8
Likes Given: 11,028
#6,526
02-12-2026, 08:00 PM
(02-12-2026, 07:39 PM)Roger כתב:  הנומך של הסטנדרטים והחוסר הבנה של ״מעריצים״ מה זה רסלינג ומה מבדר ומה לא נמצא ברמות שפל היסטוריות של פיגור טכני יבש ומפגר.

אני לג׳יט חושב שמי שמסתכל על הרסלינג היום וחושב שזה טוב אז דעתו היא מפגרת לחלוטין ויש לו סטנדרטים מתחת לאפס. זה כאילו מביאים להם קערה של ערימת חרא והם בולסים את זה כאילו זו גלידת שוקולד. גלידת שוקולד (ערימת חרא) היא היקרה ביותר שהייתה בכל הזמנים, ובכל זאת...

איך אתה צופה במוצר? פרקים בשלמותם? תקצירים? חלק רואה חלק מדלג?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
#6,527
02-12-2026, 08:28 PM
(02-12-2026, 07:39 PM)Roger כתב:  הנומך של הסטנדרטים והחוסר הבנה של ״מעריצים״ מה זה רסלינג ומה מבדר ומה לא נמצא ברמות שפל היסטוריות של פיגור טכני יבש ומפגר.

והארץ לעולם עומדת.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#6,528
02-12-2026, 09:06 PM
(02-12-2026, 08:00 PM)NaRRative כתב:  איך אתה צופה במוצר? פרקים בשלמותם? תקצירים? חלק רואה חלק מדלג?

איך אני צופה? עם העכבר. לא חלקים, לא מעביר עם החיצים, לא רואה היילייטים ואלוהים ישמור פרקים בשלמותם. גולל כמה שניות בטוויטר, רואה קליפים של 10 שניות ומטה + דיווחים וכאלה ואם יש משהו שאני רואה ששווה לראות אני בודק אותו - עם העכבר. אם יש אירוע בשעת ישראל טובה כמו רויאל ראמבל אז אני אראה, גם כי זה רויאל ראמבל וההרגל וגם להטריג את לידור והשאר באשכול לייב זה דיי כיף.
פעם היו כאלה שלא הייתי מעז להחמיץ פרומואים שלהם ואת הפיתוח דמות שלהם, ופעם זה לא כזה רחוק. אפילו ב2021-2022, הייתי רוצה לשמוע את פאנק (בAEW כמובן), ריינס, קודי, אפילו רולינס שאני מעריך במידה מסוימת אבל לא אוהב במיוחד. היום זה פשוט כלום. אף אחד לא עושה כלום, אף אחד לא אומר כלום. אני יודע מה הם הולכים להגיד ועל מה השיחות הולכות להיות הרבה לפני שהם מתחילים בכלל לדבר. הטון כל כך רך בכל סגמנט ובכל פרומו והרעיון האחד והיחיד שהם דוגלים בו של ״מי הרסלר היותר טוב״ זה הדבר המשעמם והגיקי-מטומטם ביותר שקיים.
אני בשוק מוחלט עד עכשיו שאין קונצנזוס על כל הדברים שרואים ממש מול העיניים. אין שום חיים למוצר, משום בחינה, במיוחד עכשיו. בכל קורפרייטי, הכל באצ׳י, שחקנים גרועים, מתאבקים גרועים (מי שחושב שהם טובים לא מבין שיט ברסלינג), הכל אנדרוולמינג. מתאבקים נשמעים בדיוק אותו דבר, ולאף אחד לא אכפת. כל ביקורת מסתכמת ב״קרב טוב״ או ״סבבה למה שזה היה צריך להיות״ משהו קופיומים מאוד מפגר שכזה שבעצם אומר ״אנחנו נסתפק במינימום של המינימום של המינימום ונאהב את זה״.
ליטרלי כל פרק או אירוע יש באצ׳ מגה היסטורי, אנשים שוכחים טקסט, אין תגובה מהקהל לחצי מהרוסטר, אף אחד לא אובר כי הקהל אוהב לעשות צ׳אנטים ולשיר כמו מארקים בלתי נסבלים - וזה לא מפתח אף אחד (כן ג׳יי אוסו.. לא לצאת טמבלים טוב?), עונת רסלמניה ומה יש לך? ליטרלי כלום ושום דבר. פאנק נגד ריינס סתם כי האלגוריתם הרובוטי והחסר יצירתיות ואנושיות וכיפיות של האיש הטיפש על השיערות על הפנים והואקום במוח - ז׳ון פול, יכתיב לו שזה יהיה מיין איבנט כי הם ״השמות הכי גדולים״. ליטרלי תינוק בן 5 חודשים היה עושה גם בוקינג כזה. הם כמובן ידברו על העבר הסופר רחוק (כי בשביל מיין איבנט צריך לפחות 4 עשורים בחיים) ויגידו את כל הקלישאות שכל צ׳אט-בוט בעולם יביא כאופציה הראשונה. איפה הכיף? איפה הדימיון? איפה העתיד?

אני חושב שכן, וכבר לא אכפת לי להגיד את זה, מי שחושב שזה טוב לחלוטין מחזיק בדעה מפגרת מאוד ביחס לנושא הזה (רסלינג). לא יכול להיות שמישהו שראה מה רסלינג היה מבחינת כל דבר: אנרגיה, וייב כללי, מוזיקה (אלוהים המוזיקה..), סטנדרטים לטלוויזיה, למשחק נורמלי, לאנשים שיודעים למכור את מה שהם עושים ועדיין שואבים אותך למרות שאתה יודע שהכל מבוים. היום, לצורך המזבח העצמי האוננותי המקולל והמחורבן שלו, ז׳ון פול יעשה הכל כדי לדחוף שהוא בעצם הכוכב הכי גדול בחברה (ליטרלי במרכז הפוסטר לרסלמניה הזאת ופול היימן מסתכל עליו במבט של ״אוי איזה ישות נשגבת אתה״ שהוא היה מסתכל על ברוק ורומן) וידחף לך לפרצוף את הסדרה נוסח צפון קוריאה שהוא קורא לה ״לא אמיתי״ (כמו הכישרון שלו בבוקינג).

קיצר, כן..
הרסתם.
הכל.
הגב
The following 3 users Like Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow, DDJ, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,323
אשכולות: 8
Likes Given: 11,028
#6,529
02-12-2026, 09:38 PM
(02-12-2026, 09:06 PM)Roger כתב:  איך אני צופה? עם העכבר. לא חלקים, לא מעביר עם החיצים, לא רואה היילייטים ואלוהים ישמור פרקים בשלמותם. גולל כמה שניות בטוויטר, רואה קליפים של 10 שניות ומטה + דיווחים וכאלה ואם יש משהו שאני רואה ששווה לראות אני בודק אותו - עם העכבר. אם יש אירוע בשעת ישראל טובה כמו רויאל ראמבל אז אני אראה, גם כי זה רויאל ראמבל וההרגל וגם להטריג את לידור והשאר באשכול לייב זה דיי כיף.
פעם היו כאלה שלא הייתי מעז להחמיץ פרומואים שלהם ואת הפיתוח דמות שלהם, ופעם זה לא כזה רחוק. אפילו ב2021-2022, הייתי רוצה לשמוע את פאנק (בAEW כמובן), ריינס, קודי, אפילו רולינס שאני מעריך במידה מסוימת אבל לא אוהב במיוחד. היום זה פשוט כלום. אף אחד לא עושה כלום, אף אחד לא אומר כלום. אני יודע מה הם הולכים להגיד ועל מה השיחות הולכות להיות הרבה לפני שהם מתחילים בכלל לדבר. הטון כל כך רך בכל סגמנט ובכל פרומו והרעיון האחד והיחיד שהם דוגלים בו של ״מי הרסלר היותר טוב״ זה הדבר המשעמם והגיקי-מטומטם ביותר שקיים.
אני בשוק מוחלט עד עכשיו שאין קונצנזוס על כל הדברים שרואים ממש מול העיניים. אין שום חיים למוצר, משום בחינה, במיוחד עכשיו. בכל קורפרייטי, הכל באצ׳י, שחקנים גרועים, מתאבקים גרועים (מי שחושב שהם טובים לא מבין שיט ברסלינג), הכל אנדרוולמינג. מתאבקים נשמעים בדיוק אותו דבר, ולאף אחד לא אכפת. כל ביקורת מסתכמת ב״קרב טוב״ או ״סבבה למה שזה היה צריך להיות״ משהו קופיומים מאוד מפגר שכזה שבעצם אומר ״אנחנו נסתפק במינימום של המינימום של המינימום ונאהב את זה״.
ליטרלי כל פרק או אירוע יש באצ׳ מגה היסטורי, אנשים שוכחים טקסט, אין תגובה מהקהל לחצי מהרוסטר, אף אחד לא אובר כי הקהל אוהב לעשות צ׳אנטים ולשיר כמו מארקים בלתי נסבלים - וזה לא מפתח אף אחד (כן ג׳יי אוסו.. לא לצאת טמבלים טוב?), עונת רסלמניה ומה יש לך? ליטרלי כלום ושום דבר. פאנק נגד ריינס סתם כי האלגוריתם הרובוטי והחסר יצירתיות ואנושיות וכיפיות של האיש הטיפש על השיערות על הפנים והואקום במוח - ז׳ון פול, יכתיב לו שזה יהיה מיין איבנט כי הם ״השמות הכי גדולים״. ליטרלי תינוק בן 5 חודשים היה עושה גם בוקינג כזה. הם כמובן ידברו על העבר הסופר רחוק (כי בשביל מיין איבנט צריך לפחות 4 עשורים בחיים) ויגידו את כל הקלישאות שכל צ׳אט-בוט בעולם יביא כאופציה הראשונה. איפה הכיף? איפה הדימיון? איפה העתיד?

אני חושב שכן, וכבר לא אכפת לי להגיד את זה, מי שחושב שזה טוב לחלוטין מחזיק בדעה מפגרת מאוד ביחס לנושא הזה (רסלינג). לא יכול להיות שמישהו שראה מה רסלינג היה מבחינת כל דבר: אנרגיה, וייב כללי, מוזיקה (אלוהים המוזיקה..), סטנדרטים לטלוויזיה, למשחק נורמלי, לאנשים שיודעים למכור את מה שהם עושים ועדיין שואבים אותך למרות שאתה יודע שהכל מבוים. היום, לצורך המזבח העצמי האוננותי המקולל והמחורבן שלו, ז׳ון פול יעשה הכל כדי לדחוף שהוא בעצם הכוכב הכי גדול בחברה (ליטרלי במרכז הפוסטר לרסלמניה הזאת ופול היימן מסתכל עליו במבט של ״אוי איזה ישות נשגבת אתה״ שהוא היה מסתכל על ברוק ורומן) וידחף לך לפרצוף את הסדרה נוסח צפון קוריאה שהוא קורא לה ״לא אמיתי״ (כמו הכישרון שלו בבוקינג).

קיצר, כן..

חתיכת פירוט, תודה לך.
יש אצלי כמה מתאבקים בAEW שמרגישים לי מאוד אותנטיים, עם קווי עלילה טובים (אין מושלם) ושאני מרגיש שהם השילוב המושלם של פרומואים טובים, אמינות ומתאבקים מעולים.
אוספריי ופלטצ'ר, ממליץ לעקוב.
מבחינת דל"פ יש לי גם את ריקושט ומג׳פ.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#6,530
02-12-2026, 09:56 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-12-2026, 10:04 PM על ידי Roger.)
(02-12-2026, 09:38 PM)NaRRative כתב:  חתיכת פירוט, תודה לך.
יש אצלי כמה מתאבקים בAEW שמרגישים לי מאוד אותנטיים, עם קווי עלילה טובים (אין מושלם) ושאני מרגיש שהם השילוב המושלם של פרומואים טובים, אמינות ומתאבקים מעולים.
אוספריי ופלטצ'ר, ממליץ לעקוב.
מבחינת דל"פ יש לי גם את ריקושט ומג׳פ.

אוספריי פלצ׳ר וMJF (ריקושט סתם מארק קטן אך מוכשר לדעתי) הם מתאבקים שרק עפתי עליהם כאן בפורום. MJF כמה רמות מעל אוספריי ופלצ׳ר. אוספריי ופלצ׳ר, ולשניהם הכישרון נוטף מהאוזניים, תקועים לצערי המאוד רב במנטליות מארקית דייב-מלצרית של לשבור את כל העצמות בגוף ולעשות מובס שדורשות 40 שניות סט-אפ בשביל מהלך מסכן קריירה וגם מסכן חיים שהרבה פעמים לא נראה הכי טוב ונשכח לחלוטין בשעה אחרי (כי עוד כמוהם עושים עוד כאלה), נטו בשביל כוכבים. וברור שזה בשביל כוכבים, כי שם הראש שלהם נמצא.
שלושת אלה במחינתי הטופ של הטופ, אבל ההנהלה והמנטליות פשוט לא שם, וקל מאוד לראות את זה לצערי.

עם כל זה, טוני חייב לשים את פלצ׳ר נגד אוספריי, על האליפות (פלצ׳ר אלוף), בוומבלי בקרב איירון מן 60 דקות. תמיד התוכנית הייתה צריכה להיות (ואני מאוד מקווה שהיא עדיין) ״איך ואיפה עושים לוויל אוספריי את הרגע ההירואי שבו הוא מגיע לפסגה וזוכה באליפות?״. אם זה לא השנה בוומבלי בבית שלו אז זה תמיד יהיה מאוחר מידי והוא פשוט יקבר. גם אם יזכה אחר כך הוא לא יהיה מספיק אובר (ובריא) בשביל לסחוב את החברה ולמצות את הפוטנציאל שלו. שיתן לפלצ׳ר את האליפות וירוץ איתו ויתן לו לנצח שמות גדולים (בדגש על כוכבי עבר של WWE. אדג׳, לאשלי, בנג׳מין, כריסטיאן, FTR וגם את ג׳ו, סוורב/אומגה) ואז כשאוספריי יזכה באואן יתחיל הפיוד האישי והאינטימי סטייל מקנטייר-פאנק ואפילו יותר טוב בגלל כל ההיסטוריה שלהם.
יהיה מעניין לראות את אוספריי זוכה באליפות דווקא ממי שהיה Lackey שלו ובלעדי אוספריי הוא היה היום מחכה לגיל 40 עד שהיה עולה לראשי מNXT.
הרסתם.
הכל.
הגב
The following 3 users Like Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 651 652 653 654 655 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 12:43 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר