02-09-2026, 03:45 PM
אולי בגלל זה היה האנגל הדחה גם בראמבל. התאים להם בול
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
02-09-2026, 03:45 PM
אולי בגלל זה היה האנגל הדחה גם בראמבל. התאים להם בול
02-09-2026, 04:45 PM
![]() נמשיך עם ההייפ של בד באני, אחרי ההופעה המעולה שלו בסופרבול אתמול. אני חייב קרב שלו נגד לוגאן פול/דומיניק מיסטריו. לא יודע מי אני רוצה קודם, הזרעים כבר נשתלו ל-2 הקרבות האלה והם יהיו זהב. ![]()
02-09-2026, 05:03 PM
(02-09-2026, 04:45 PM)lidoradir כתב: שאלו את לוגאן פול לפני הסופרבול אתמול אם הוא מחכה להופעה, והוא אמר לא (אבל באופן מוגזם, אז אני מניח קיפייב) אז נקווה שזה התוכנית.
02-09-2026, 06:00 PM
מבאס בטירוף העניין עם ברייקר, נאחס גדול שהפציעה קרתה בראו האחרון. לפי הדיווחים התכנון הוא קרב שלו מול רולינס במניה, אני מקווה שחודש הבא כבר יהיה כשיר ויתחילו לבנות את הקרב למניה נגד רולינס
אגב ראיתי דיווח שבאד באני צפוי לחזור לWWE בקרוב, כנראה יתן איזה קרב במניה
02-09-2026, 06:12 PM
(02-09-2026, 05:03 PM)DarkArts כתב: שאלו את לוגאן פול לפני הסופרבול אתמול אם הוא מחכה להופעה, והוא אמר לא (אבל באופן מוגזם, אז אני מניח קיפייב) אכן קיפייב. בד באני כל הזמן אומר שהוא הסלבריטי הכי טוב ב-WWE, לוגאן במשך שנים אומר שזה לא נכון. עכשיו לוגאן הפך לפול טיימר, זה יהיה פיוד ענק וכל כך הרבה עיניים יראו את הקרב הזה. גם דום-בד באני יהיה זהב. ![]()
02-09-2026, 06:16 PM
והנה דיווח מהאינסיידר :
במהלך הלילה הופיעו דיווחים ברשת שברון ברייקר עבר ניתוח בקע. הבוקר אישרנו באופן עצמאי שהדיווחים הללו נכונים. נמסר לנו שברייקר נפצע במהלך ראו האחרון כאשר הפך את שולחן השדרנים. עוד נמסר שעד יום רביעי 4.2 נקבע שהוא יידרש לעבור ניתוח בקע. ברייקר ירד רשמית מהלוז ולא יופיע בזמן שהוא מתאושש. נכון לעכשיו אין לוח זמנים לחזרה שלו. שון רוס סאפ : ברון ברייקר מושבת לעת עתה לאחר שסבל מבקע חמור. הוא עבר ניתוח וצפוי להיעדר למשך מספר שבועות. אין עדכון מאושר לגבי הסטטוס שלו לרסלמניה אך מקורות ב-WWE אופטימיים שהוא יוכל לחזור בזמן. ההערכה היא שהפציעה התרחשה במהלך ראו ב-2 בפברואר כאשר ברייקר הפך את שולחן השדרנים ונפגע. -------- מרוב שהוא חולה נפש והעיף דברים הוא נפצע אחרי שפאקינג הפך את שולחן השדרנים. הזיה. ![]()
02-09-2026, 06:18 PM
ולגבי צ'לסי גרין :
כפי שצוין במהלך סוף השבוע צ'לסי גרין נפצעה במהלך סמאקדאון והוצאה מהקלטות הטלוויזיה של AAA שנערכו בשבת האחרונה. צ'לסי פרסמה תמונות של קרסול חבול בצורה קשה ושל כך שהיא נאלצת ללכת עם מגף הליכה. לאחר בדיקות ושיחות שנערכו הבוקר ההערכה בתוך WWE היא שגרין סבלה מנקע חמור אך לא שברה את כף הרגל או הקרסול. נכון לעכשיו אין מידע כמה זמן היא תהיה מחוץ לפעילות. ![]()
02-09-2026, 07:06 PM
(02-09-2026, 06:12 PM)lidoradir כתב: גם דום-בד באני יהיה זהב. אני צריך אירוע נוסף בפורטו ריקו בשביל קרב כזה.
02-09-2026, 07:20 PM
(02-09-2026, 07:06 PM)DarkArts כתב: אני צריך אירוע נוסף בפורטו ריקו בשביל קרב כזה. בקלאש ב-9 במאי לפי הדיווחים יהיה שם. נחכה להכרזה רשמית
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|