02-03-2026, 03:10 PM
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 2.2.2026
|
|
02-03-2026, 04:16 PM
אני תקופה ארוכה טוען פה שברייקר מול פאנק לא יקרה בגלל שכבר קיבלנו את זה בראו - צחקו עליי
אני תקופה ארוכה טוען שפאנק הוא זהב שמייצר רגעים גדולים והריצה שלו מטורפת - צחקו עליי אני תקופה ארוכה טוען שחייב במניה לקבל את פאנק נגד רומן כי זה dream match - צחקו עליי איכשהו תמיד בסוף כולם אוהבים את זה ונהנים מזה אז אני אשמח שבאמת תסבירו לי איך אנשים פה מעדיפים כל מיני מוזרים במסיכות או כל מיני אל איי נייט ואנשים כאלה בספוטים מהסוג הזה. מילא היה להם את הפוטנציאל להפוך למשהו קבוע ברמה הזאת אז עוד הייתי זורם, אבל כל האנשים פה שכל הזמן מנסים לדחוף מיד קארדים כמו נייט, גייבל וכו - הסיפור הזה יגמר בדיוק כמו שהוא נגמר עם ג׳יי. ראיתי פה אנשים זורקים שמות הזויים כאופציות לזכות בראמבל, ובפנטזי קארד שמים את פאנק בקרבות מוזרים של זוגות או מול מתאבקים חלשים מקווה שעכשיו אנשים מבינים שזה מה שאנשים רוצים לראות במניה! זה! לא ג׳יי ולא דברים מוזרים וכל מיני ניסויים! עם ברייקר, דום ואובה למשל אין לי בעיה כי להם באמת יש פוטנציאל להתפתח להיות ברמה הזאת שאני מדבר עליה בעתיד, אבל כל שאר המידקארדים שלא קשורים צריכים להישאר בפינה!
02-03-2026, 04:19 PM
(02-03-2026, 04:08 PM)Sexy devil כתב: ניקי בלה פייסית עכשיו? לאף אחד לא אכפת מניקי בלה אחי, גם לא לכותבים. הסיבות היחידות שמתעניינים בה זה נראטיב שבור שלא ברור לי איך אוכלים אותו, ג'ון סינה והחזה שלה. ואחותה במצב יותר גרוע ממנה. כמות הקרינג' שעוברת לי בגוף כשאני רואה אותן לא יודעת גבול. שיפרשו כבר וייתנו לאיזה לולה וייס לעלות לרוסטר הראשי על חשבונן או משהו.
02-03-2026, 04:33 PM
חייב להגיד כמה דברים..
קודם כל לידור, החיוביות שלך מפתיעה והפעם יותר מבדרך כלל. לצערי לא ניחנתי ביכולת הזו ואני רק רוצה להביע דעה על המכלול של ראמבל+ראו. עברה שנה מאז תחילת ההתרסקות עם הראמבל הקודם אבל לפחות כאירוע הוא היה מוצלח. הראמבל הזה היה פשוט.. ריק. פרווה.. כמעט שולי. לפחות התוצאה מבורכת, ריינס עם זכיה שניה וחזרה לתמונת המיין איבנט אבל כל הקרב פשוט לא היה מרשים והשיא היה ההדחה של לסנר רגע לפני שריינס נכנס תוך כדי שיר ארוך ומעייף בצורה מרגיזה של ג׳יי. זה כבר נראה כמו בוץ׳ מכוון. היה צריך לתת לנו לפחות קצת ראש בראש בינו לבין אובה. ההפתעה עם ברייקר לא הייתה כזו נוראית אבל הוא היה חסר בקרב, כמו שדרו הדיח את קודי זה יכל לחכות. נצחון של ריינס שגורם לי לפחות לשמוח שהוא חד וחלק בבמה המרכזית וזה ברמה של סוגר לילה 2. לגביי דרו, התבאסתי שלא פצע את המחבל אבל לפחות שמר די בקלות. לגביי גונתר ולגביי לי אני אתייחס בנפרד. ריינס ופאנק נתנו פרומו ענק, מקווה שהבניה למניה תמשיך עם הטון הזה ופייס אוף אישי ונגיעה בנקודות כואבות. לא ברור מה הסיפור עם באלור פה, לא ברור למה פאנק היה צריך להתייחס אליו דווקא מול רומן ולמה שוב באלור מקבל במה כדי להיות גורם מקשר. פשוט זלזול מיותר. יש לי רק בעיה אחת עם ריינס פאנק - רומן בוחר בפאנק בלי קשר לחגורה ובצדק אבל זה ממשיך את הקו שלחגורה הזו אין באמת משקל בעיניו ואחרי 2 מניות ברצף שהוא מוצמד ובשנה שהוא הפסיד לריד, אין מצב שהוא לא לוקח את הקרב הזה. חייבים להחזיר את הביג גולד במניה, זו הדרך היחידה להפוך את זה להייפ ברמה הכי גבוהה. כמובן שאין מצב שזה יקרה.. נשים - ליב זו בחירה פנטסטית, אני לא מבין למה איו וריה כל כך התרחקו מהרעיון של אליפות ראשית ובלי ששמנו לב ריה כבר שנה לא אלופה שזה הזוי בעיניי אז אם לא אחת מהן לפחות טוב שזו ליב וקרב שלה מול וואקר יהיה באנגר. יחד עם זאת...לא ברור למה אנחנו מקבלים כל כך מעט זמן חגורות, וואקר עכשיו לא תגן עד מניה? הזיה. אין ספק שהיא עילוי ותענוג צרוף אבל קידמו אותה כל כך מהר שהיה נכון לתת לה להיות אלופה מגינה אלא אם כן הפציעה שלה אמיתית. לגביי ליב - היא צריכה לזכות ולהיות בטופ שוב ולדעתי הטרן צריך לבוא ממנה ולסיים את הJD המעייף הזה כבר! ראקל רודריגז, סלחו לי, זה כיעור אחד גדול. חצי קרב היה קלוזליין ובכללי לא הייתה כימיה אבל היא נמאסה ברמה של ניה. בכלל, מאז שהיא חזרה היא נראתה כמו שומרת ראש של ליב ובאמת שליב לא צריכה אותה. אין לה את זה למיין איבנט והיא נראתה כל כך מסכנה כשהיא שואלת אותה "למה הדחת אותי”, ממש רציצי להוציא טישו..די נו, תעו את הזמן הזה לרוקסן ושחררו מכל מה שהיה. נמאס. לגביי גונתר - כאילו באקס טריטוריה. למה? הוא חומר של מיין איבנט, הוא 0 מ2 במניה כאלוף, למה לא לתת לו פוש אמיתי אלא לשחק בקקה שנה שלמה? סבבה הפריש את גולדברג אבל נלחם עם מקאפי. רינג גנרל, קריר קילר אבל נכנס לאוסו. כל כך חוסר עקביות. הניצחון על סינה בהכנעה היה עוד נקודת שפל, הקרב נגד סטיילס היה סוף סוף נקודת אור ששווה את היכולת שלו. אבל זו הפעם היחידה שהוא באמת "הפריש" מישהו וחבל שלא במניה ולא בקרב מסיים אבל זה כנראה מה שסטיילס רצה. צריך להפסיק עם השיט הזה - או שייקח את הצ׳יימבר וינצח את דרו או שילך נגד לסנר עם בניה נכונה ויחזור למיין איבנט נגד ריינס בהמשך. יש מספיק מצ׳אפים וצריך לתת עוד ריצה כאלוף ולא לחלטר איתו כל מיני שטויות. ולסיכום עניין החגורות - 2025 פשוט ביזתה את הקונספט. ארה"ב לנשים בלי PLE אחד! נשים WWE - איפה את ג׳ייד? היחידה שרציתי מולה זו בלאייר והתבאסתי שלא חזרה, אז מה יאלתרו עכשיו? אולי תועיל להופיע לפני מניה? IC גברים רק חזרה אחרי חודשיים של היעדרות - למה יש חגורת מידקארד אם לא לדחוף אותה כמעט כל שבוע? לגביי ארה"ב גברים וIC נשים לפחות רואים עבודה יפה. לגביי דרו וwwe גברים - מקווה שיקבל ריין ארוך, הזכיה שלו הייתה כזו מעפנה אז לפחות שיהיה מוביל. לסיכום - עונת מניה יצאה לדרך ובניגוד לשנה שעברה יש לפחות כיוונים ברור. אם יעשו בניה טובה גם ייצא אירוע טוב. אולי אפילו שנה שתראה כמו שצריך עם סטוריליינים שימשיכו הלאה. יחד עם זאת, לא אופטימי מדי..
02-03-2026, 05:12 PM
(02-03-2026, 04:42 PM)Cenation כתב: יכול להיות שנקבל גונתר נגד ריי מיסטריו במניה והוא יפריש אותו שם? ![]() הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים צריך להפריש את ריי. ![]()
02-03-2026, 05:25 PM
עוד מעט אתן דעות אני רק אניח פה שגונתר ענק ענק, היל פאקינג מטורף.
כל פעם שהוא מופיע עולה לי חיוך לפנים פשוט. ![]()
02-03-2026, 07:19 PM
(02-03-2026, 04:19 PM)master of doom כתב: לאף אחד לא אכפת מניקי בלה אחי, גם לא לכותבים. הסיבות היחידות שמתעניינים בה זה נראטיב שבור שלא ברור לי איך אוכלים אותו, ג'ון סינה והחזה שלה. ואחותה במצב יותר גרוע ממנה. עצם זה שברי חזרה מראה שהן יזכו באליפות הזוגות לנשים צריך להפריד את איו ורייה לסינגל
02-03-2026, 07:23 PM
אני מופתע כמה מעט הבינו שהם בונים לגונת'ר-ריי. זה גם הגיוני בדמות של גונת'ר.
לא נראה לי שנקבל לסנר-גונת'ר. האמריקנוס, טוב, תיקחו את זה יותר קיצוני. ריינס-פאנק היה נהדר. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: c3a9b1cc55e9417586571e8e1bb7d715.gif]](https://i.ibb.co/LX6Jg488/c3a9b1cc55e9417586571e8e1bb7d715.gif)

![[Image: wwe-dominik-mysterio.gif]](https://media.tenor.com/FGIv6yyR2QIAAAAM/wwe-dominik-mysterio.gif)
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)