Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 646 647 648 649 650 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,471
02-03-2026, 11:05 AM
(02-03-2026, 09:56 AM)SaHBK כתב:  אני לא אומר את זה כהייטר או בכיין כי אני לא, אני מאוד נהנה מהמוצר לגמרי ואני בדעה שאם יש משהו שאתה לא אוהב אתה יכול תמיד לדלג או לא לצפות, אם אני בוחר כל שבוע לצפות סימן שאני נהנה.
אבל, תנסו רגע להתנתק מהטרנד הזה של לשנוא את טריפל אייץ. אני באמת לא מבין למה הוא עושה את זה למה הוא ממשיך בכוח תמיד לדחוף את עצמו להיות קדימה? הוא רואה ברור שזה לא עושה טוב לא לו ולא למוצר, כל מסיבת עיתונאים שהוא יוצא אנשים צועקים בוז כל פעם שהוא מופיע בפאקינג פוסטר או טיזר זה נותן תגובות שליליות, זה עושה יותר נזק מאשר קידום. ובתכלס אין באמת באמת סיבה אמיתית שהוא מופיע על פוסטר למניה, הבנו שאתה הוינס החדש אבל דע את מקומך כי חוץ מנזק זה לא עושה טוב.

האנטר חולה שליטה מה חדש?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,472
02-03-2026, 11:31 AM
אני רוצה ריצת טאג של ברוק לסנר ו-R טרות'.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 3 users Like master of doom's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Liorton
חפש
הגב
StavHen מחובר
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,473
02-03-2026, 11:39 AM
(02-03-2026, 11:31 AM)master of doom כתב:  אני רוצה ריצת טאג של ברוק לסנר ו-R טרות'.

The Truth Incarnate
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
#6,474
02-03-2026, 11:45 AM
(02-02-2026, 11:00 PM)SwitchBlade כתב:  ג'ריקו לא טיפש.
הוא לא יבזבז פופ חזרה יקר (שווה מיליוני צפיות ברשתות החברתיות) על חזרה צפויה בראמבל מול קהל שקט.

מתאים לו לחזור בראו/סמאק בפרופיל גבוה עם קהל חם (כמו הקהל של שיקאגו או קהל חוץ) כדי למקסם ולמנף את הסטטוס שלו.
הוא מאוד חכם, הוא יבחר מתי לחזור, הוא לדעתי יחזור בתכנית שבועית בהפתעה. 

נגד מי אתה חושב שהוא יחזור?
אין לי מושג על מי הוא יתביית.
אורטון?
סמי זיין?
רולינס(אם הוא יספיק לחזור מהפציעה)?
לוגאן פול?
הוא לא יחזור נגד מישהו שהוא פחות מאפרקארד או לא רלוונטי.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
#6,475
02-03-2026, 11:49 AM
חשבתי שאולי הם יעשו את פאנק היל נגד ריינס לקראת רסלמניה אבל זה הטוויסט…..
The Final Boss דה רוק מצטרף אליו והם נותנים את הריצה שסינה ודה רוק היו צריכים לתת בתור הילים בשנה שעברה ואפילו טובה יותר.

אופציה נוספת היא שיעלו את ריקי סטארקס(ריקי סיינטס) מ-NXT לרוסטר הראשי ושהוא יהיה הנבחר של The Final Boss דה רוק.
תמיד השוו את ריקי סטארקס לדה רוק.
הוא לא צריך מישהו שידבר בשבילו והוא ראוי בשבילו אבל לשים אותו בספוט כזה לא ייתן ספקות שהוא מאיינאבנטר.
זה לא ריינס ב-2015.
לדעתי הוא מוכן לזה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,354
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#6,476
02-03-2026, 01:08 PM
לא רוצה לראות את דה רוק יותר בwwe מיציתי את זה, זה רק הורס תוכניות שנבנות לתקופות.

מה גם שדה רוק לא יכול להתאבק יותר עכשיו כשהוא לא משתמש במיץ המיוחד שלו אחרי הסרט האחרון שעשה
הגב

•
חפש
הגב
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 218
Likes Given: 54
#6,477
02-03-2026, 03:10 PM
דעה מאוד מאוד לא פופולרית!

תגידו
רק אני ממש מתבאס מהמיין איבנט של רסלמניה?

סבבה, מבין שרסלמניה זה לא מופע לאוהדי היאבקות, אלא מופע שהמטרה שלו היא למשוך קהל מהמיינסטרים, הד תקשורתי, סלבס וכו' ולכן במיינאיבנט יהיו 2 השמות הכי מוכרים, או 2 מהשמות הכי מוכרים, לקהל הרחב ועדיין...

נתחיל בפרומו "המעולה" ביניהם.
"אני בוחר בך כי אני שונא אותך"- לא על זה התבסס הפיוד של רולינס ומקינטייר? רק שהם שונאים אותו באמת. סטוריטלינג עצלני ולעוס. 80 אחוז מהענף שונא את פאנק. זה יהיה כמעט בלתי אפשרי לריינס לגרום לנו להרגיש שהוא שונא את פאנק יותר ממקינטייר או רולינס, אז מה עשינו פה? ממה אנחנו מתלהבים? ש2 מיינאיבנטרים יודעים לתת פרומו?...

יש סיפור שנבנה בין פאנק-רולינס-ברייקר בשנה האחרונה. נבנה בצורה טבעית. הפציעה של רולינס יצרה את כל התנאים לקרב משולש מושלם.

ואם רוצים לתת לרולינס וברייקר קרב אחד על אחד, אז למה לא לתת לפאנק את גונתר? הוא הפריש את אחד מהבודדים בענף שלא שונאים אותו. היה להם קרב שבו גונתר הצליח לסחוב את פאנק לקרב טוב והפסיד. הפכתם את גונת'ר להיל הכי שנוא? תלכו עם זה עד הסוף ותנו לו לנצח את פאנק במיינאיבנט ביום שבת ולצאת להיל ראן אמיתי ודמיננטי.

גונתר הפך להיל אמיתי. כזה שבאמת שונאים אותו. מיוחד. שונה מהנוף הנוכחי. לא חלק מסטייבל. אם ברייקר או דום (או מקינטייר כמו שראינו) יזכו באליפות הם יקבלו צ'אנט של u deserve it. גונתר יקבל בוז מהדהד.
והרי זה התפקיד של סופסרטאר פייס מזדקן- להרים את ההיל! ב2026, היל שהקהל באמת שונא זה נכס ששווה לפתח.
הבנייה המטורפת שעשו לגונתר בחודשים האחרונים לא נגמרת במינימום בקרב על תואר ברסלמניה? לא ברור בכלל.

סיפורים שנבנו במהלך השנה פשוט נזרקים מהמדרגות שמגיעים לרסלמניה. במקום, אנחנו מקבלים את ריינס שזוכה בראמבל, בלי להופיע חודשים לפני בטלוויזיה, בלי פרומו, בלי כלום ואז אומר לפאנק שהוא שונא אותו אז הוא בוחר בו.

דרו מקינטייר הוא ביי פאר המתאבק הכי טוב והכי מבדר מאז רסלמניה 40. ריינס היה הכי טוב בין רסלמניה 37-40. יש ביניהם סיפור לא גמור. שניהם, מבחינה פיזית, בשיא. במקום, שוב נקבל את רודס ומקינטייר? אז יוסיפו לקרב את פאטו/אורטון או שניהם, עדיין הם לא יהיו הסיפור כאן.

ומילה לגבי cm punk
לא היו לי הרבה ציפיות מהחזרה של פאנק. ידעתי שאחד המתאבקים האהוב עליי כבר לא קיים, אלא הגרסה הזקנה והעייפה שלו. בניגוד לרבים כאן, אני לא טיפוס נוסטלגי. לא הייתי רוצה ראות את מייקל ג'ורדן משחק כדורסל בגיל 50 וגם לא הייתי רוצה לראות את פאנק במיין איבנט של רסלמניה בגיל 50. אני כן אציין, שהעובדה שמול יריבים ממש טובים הוא נראה לא גרוע מפתיעה לטובה ומשמחת.

ועדיין, הוא בגיל של סינה ושהם התאבקו בסעודיה הרגיש לי שפאנק מבוגר ממנו בעשור. רומן ריינס כבר עם שיער לבן בזקן, ועדיין פאנק נראה כמו אבא שלו, אז איך אני אמור לקנות את זה שקרב ביניהם ייראה שיוויוני? שהשניים האלו בכלל באותה ליגה?
רואה wwe משנת 1995 (!!) וחוץ מריק פלייר, מעולם לא ראיתי מתאבק שפעיל על בסיס שבועי שנראה כ"כ זקן. ההבדל הוא שפלייר לא התקרב לתואר או היה בתמונת התואר בזמן הזה. ועכשיו פאנק גם מטפח כרס.

הוא עדיין יודע להחזיק מיקרופון, אבל הקסם והמקוריות כבר לא שם. "איזה כיף זה להיות חי ביום שני בחור כלשהו" Give me a break. זה לא פאנק האמיתי שאני מכיר, זה קודי רודס. הוא יצא עם ידו על התחתונה במיקרופון בפיודים מול מקינטייר, רולינס, סינה ואפילו ברייקר.

עם כל הנוסטלגיה ורגעי האושר שאגדה כמו פאנק סיפק, אם רוצים לשמור על רמת אמינות מסויימת מינימלית למוצר, יש שלב מסויים שהוא כבר לא מחדש, לא ספקטוקלרי בזירה, לא מהפנט אותך על המיקרופון, חוזר על עצמו. בשלב הזה, הוא לא יכול להיות מעורב בתמונת האליפות, בטח ברסלמניה, אלא אם זה סטוריליין של פרישה. כנ"ל אורטון. רואים שהשניים האלו על טייס אוטומטי, חיים על העבר (כל הפיודים הרציניים של פאנק מבוססים על דברים שקרו מלפני יותר מעשור, רנדי חי על הנוסטלגיה. הוא וליטרלי וינטאג' אורטון כבר עשור).

בהתחלה הייתי נגד הטרנד של להגיד שטריפול הייץ' גרוע אבל כמה אפשר?
בפעם השנייה אזכיר שאני צופה בwwe מ1995, ומעולם כמות הכישרון ברוסטר לא הייתה קרובה למה שיש בשנים האחרונות ועדיין אנחנו רואים ירידה מרסלמניה 40. והירידה השנה גדולה יותר מהירידה בשנה שעברה.

רוצים קרב בלתי נשכח? תבנו סיפור, תביאו סופרסטארים ונקבל רומן-קודי מרסלמניה 40. מיין איבנט שלא נשכח.
רוצים דוגמא לאיך שהבוקינג מתנהל פחות או יותר בשנה האחרונה? תביאו סופרסטארים, אל תבנו סיפרו ונקבל war games עמוס בכוכבים, בקרב שאף אחד לא יזכור.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
#6,478
02-03-2026, 03:20 PM
זה מרגיש שTKO קיבלו החלטה דרמטית והנחיתו אותה על אנטר והצוות המקצועי.
נגמר עידן רסלמניה בונה כוכבים רסלמניה זה מפגש כוכבים.
אם בעבר רסלמניה הייתה בונה לנו את המיין איבנט הבא היום זה מורגש רסלמניה תפגיש
את הכוכבים הגדולים שיש לרוסטר להציע. בנייה תהיה רק בשאר הזמן כאשר גם בPLE החשובים
כמעט ולא משחקים משחקים.

זה כל כך בולט כי אנחנו רואים את ההשפעה על הבנייה של ברייקר שהוצא לחלוטין מחוץ לתמונת האליפות
כאשר היה ברור לכולם בראו שאחרי רסלמניה שהוא לוקח את הראמבל או מינימום את הצ'אמבר.

רסלמניה הופכת למקום שממקסם את כל מה שיש לWWE להציעה באותה שנה במתקן מפואר בעיר משגשגת כלכלית
שמאפשרת למקסם מחירים עם קארד שיהיה מספיק דראו כדי שרכישת כרטיס תהיה חובה.

האם לדעתכם מניה צריכה לחזור להיות חגיגת רסלינג שבונה את כוכבי המחר?
או שTKO צודקים ואם לא הוכחת את עצמך כשואב קהל עד מניה אין לך מה לעשות בה כי היא הדבר הכי מפואר
שיש לרסלינג להציע וחייבת להציג את הכוכבים הכי גדולים באותו רגע נתון.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,479
02-03-2026, 03:44 PM
(02-03-2026, 03:20 PM)gilam כתב:  זה מרגיש שTKO קיבלו החלטה דרמטית והנחיתו אותה על אנטר והצוות המקצועי.
נגמר עידן רסלמניה בונה כוכבים רסלמניה זה מפגש כוכבים.
אם בעבר רסלמניה הייתה בונה לנו את המיין איבנט הבא היום זה מורגש רסלמניה תפגיש
את הכוכבים הגדולים שיש לרוסטר להציע. בנייה תהיה רק בשאר הזמן כאשר גם בPLE החשובים
כמעט ולא משחקים משחקים.

זה כל כך בולט כי אנחנו רואים את ההשפעה על הבנייה של ברייקר שהוצא לחלוטין מחוץ לתמונת האליפות
כאשר היה ברור לכולם בראו שאחרי רסלמניה שהוא לוקח את הראמבל או מינימום את הצ'אמבר.

רסלמניה הופכת למקום שממקסם את כל מה שיש לWWE להציעה באותה שנה במתקן מפואר בעיר משגשגת כלכלית
שמאפשרת למקסם מחירים עם קארד שיהיה מספיק דראו כדי שרכישת כרטיס תהיה חובה.

האם לדעתכם מניה צריכה לחזור להיות חגיגת רסלינג שבונה את כוכבי המחר?
או שTKO צודקים ואם לא הוכחת את עצמך כשואב קהל עד מניה אין לך מה לעשות בה כי היא הדבר הכי מפואר
שיש לרסלינג להציע וחייבת להציג את הכוכבים הכי גדולים באותו רגע נתון.

לא הבנתי מתי היא הייתה "חגיגת רסלינג שבונה את כוכבי המחר"? כשהקרב של ריינס נגד קודי בנה לעוד קרב של ריינס נגד קודי או כשהקרב של סינה נגד הרוק בנה לעוד קרב של סינה נגד הרוק?
תמיד רסלמניה הייתה מפגש כוכבים וככה גם צריך להיות באירוע הגדול של השנה.
גם תמיד יהיו לך קרבות בפרופיל קצת יותר נמוך שכן יתנו במה לכוכבים שהיא זרה להם, גם בעידן TKO כמו ג'יי וגונת'ר בשנה שעברה ומסתמן שגם ג'ייקוב פאטו השנה.
ברייקר יהיה אלוף עולם, יש לו סטוריליין מצוין שמתחולל ממש ברגע זה וסת' רולינס אחד שממתין לו בקצה בין אם זה יגיע ברסלמניה או לאחריה.
אם כבר אני לא זוכר מתי בשנים האחרונות כל כך הרבה כוכבים צעירים קיבלו הזדמנות בתקופה כל כך סמוכה לרסלמניה כמו שקורה עם ברייקר, פאטו, אובה פמי, טריק, הייז, דום ודרגונוב ממש ברגע זה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • lidoradir, SaHBK
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,480
02-03-2026, 03:57 PM
הראמבל צריך לבנות את כוכבי המחר, רסלמניה צריכה לבסס אותם ככאלה. ולמרות זאת, אני לא מרגיש חוסר השנה.

קודם כל, הסיבה שריינס-פאנק צפוי לעבוד למרות הקווים המאוד חופפים לפיודים של פאנק עם רולינס ומקינטייר, זה שגם לריינס יש את ה-"נישה שלו" עם פאנק. כתבתי באשכול של המניה, ריינס מייצג את הסיבה שבגללה פאנק עזב את הביזנס, פאנק זלזל בו (או לפחות גרם לזלזול בו בעקיפין) באותו ריאיון עם קולט קבאנה, והיום ריינס, כמו שהוא ציין באותו פרומו משולש לפני שנה, מייצג את החלום הגדול של פאנק שהוא מעולם לא השיג, אם לא ריינס. ריינס הוא מר מיינאבנט, הוא פשוט משיג מיינאבנטים כי ככה, ופאנק? פאנק מעולם לא הגיע למיינאבנט של רסלמניה בלי ריינס. facts. בקיצור, יש בשר לעבוד איתו, ועם שני טאלנטים כאלה זה יכול לעבוד מעולה.
**פאנק הוא עגלה, בזה אין ספק. הקרב שלו עם ריינס לא יהיה מאסטרפיס, אבל מאמין שריינס יסחב אותו לקרב לא רע.

מעבר לזה, אם לא נקבל שם חדש בקרב אליפות במיינאבנט, האם זה אומר שבהכרח כל השמות הצעירים נתקעים במקום? לא חושב. ברייקר יכול לקבל קרב עם רולינס, אובה פאמי יכול ללכת נגד לסנר (אני רציני, אני באמת חושב שאין טעם לבזבז אותו על קרבות ג'וב חסרי משמעות או אפילו אליפות IC או משהו, הבנאדם טנק ושמרו עליו מול קודי, וממה שצפיתי ב-NXT נראה שהוא פוטנציאל חזק להיות אלוף עולם עתידי. והזכרתי שהוא רק בן 27?), ואל תופתעו אם הם ינצחו. האליפות יכולה להיות בהישג יד מבחינתם בסאמרסלאם בעיניי, אם ימשיכו את העלייה שלהם למעלה. אני אוסיף גם שזה רצוי, לאור זה שרוב המיינאבנטרים מיצו את הריצות שלהם עם האליפות, לפחות בגימיק הנוכחי (קודי בראשם, גם ריינס, רולינס, ופאנק קרוב לשם).

לגבי הטיעון עם גונת'ר - אני מניח שזה כבר דעה אישית, ואולי ברמת הקייפייב הוא ראוי למיינאבנט אחרי ההישגים המרשימים האחרונים שלו, אבל אני לא חושב שהוא צריך להיות באזור האליפות כרגע.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 646 647 648 649 650 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 09:28 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר