02-02-2026, 12:58 PM
זה כזה כריס גריקו דווקא לא לחזור בראמבל.
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
02-02-2026, 01:43 PM
(02-02-2026, 12:58 PM)SaHBK כתב: זה כזה כריס גריקו דווקא לא לחזור בראמבל. למה שהוא יבזבז את החזרה הגדולה שלו אצל הערבושים? גם כולם ציפו לו(חוץ מימני) אז עכשיו תמיד תהיה התחושה האם התוכנית הקרובה זה יקרה. ![]()
02-02-2026, 10:47 PM
טריק וויליאמס אדיר , יש לו כריזמה מטורפת ואני לא זוכר מתי ראינו מתאבק שעלה מnxt בצורה כזאת, הבן אדם אובר בכל פעם שהוא מופיע רק.
אומנם בזירה הוא די בינוני סטייל דה רוק, יש לו כריזמה ויכולות מיקרופון כל כך טובות שמפצות על הכל. ![]()
02-02-2026, 10:59 PM
(02-02-2026, 10:47 PM)SaHBK כתב: טריק וויליאמס אדיר , יש לו כריזמה מטורפת ואני לא זוכר מתי ראינו מתאבק שעלה מnxt בצורה כזאת, הבן אדם אובר בכל פעם שהוא מופיע רק. מסכים, לדעתי גם עם תקרה גבוהה יותר מהייז ודרגונוב, מתלבט לגבי ברייקר. ![]()
02-02-2026, 11:00 PM
(02-02-2026, 12:58 PM)SaHBK כתב: זה כזה כריס גריקו דווקא לא לחזור בראמבל. ג'ריקו לא טיפש. הוא לא יבזבז פופ חזרה יקר (שווה מיליוני צפיות ברשתות החברתיות) על חזרה צפויה בראמבל מול קהל שקט. מתאים לו לחזור בראו/סמאק בפרופיל גבוה עם קהל חם (כמו הקהל של שיקאגו או קהל חוץ) כדי למקסם ולמנף את הסטטוס שלו. הוא מאוד חכם, הוא יבחר מתי לחזור, הוא לדעתי יחזור בתכנית שבועית בהפתעה.
The following 6 users Like SwitchBlade's post:
• Asaf, gilam, lidoradir, NoamRR, SaHBK, תנולהיותאורח
02-02-2026, 11:05 PM
(02-02-2026, 10:59 PM)orgibor כתב: מסכים, לדעתי גם עם תקרה גבוהה יותר מהייז ודרגונוב, מתלבט לגבי ברייקר. ללא ספק, לגבי ברייקר זה באמת בעייתי קשה באמת לומר כי ימים יגידו ויש לו עוד דרך ארוכה לעבור ולהוכיח, אבל ברייקר זה באמת טוטאל פאקג'. כל השנה האחרונה שראו נמצאת בתכלס די סביבו בנתה אותו מאוד ונתנה לו ספוטלייט מטורף, והוא הוכיח כמעט כל פרק מחדש למה הוא הבחור, כל הפרומואים שלו לפני הקרב עם פאנק פשוט היו זהב, הבן אדם סטיינר פריק זה לא אמור להפתיע. ![]()
02-03-2026, 01:21 AM
(02-02-2026, 11:09 PM)lidoradir כתב: אני נותן יותר לייקים לאחרונה לגיא, זה סימן חיובי. הוא בצד שלנו. דווקא שמתי לב שגיא תמיד שומר על אותה הדעה. הכל שאלה שאם הוא במצב רוח של להטריל או לכתוב לגופו של דיון ואז מעטים יכולים להמשיך את הדיון ולחלוק עליו. הבן אדם מצליח לכתוב את מה שהרוב חושבים בצורה שהם לא היו חושבים לכתוב עד שהוא בא ושם לנו את זה מול העיניים.
02-03-2026, 09:56 AM
אני לא אומר את זה כהייטר או בכיין כי אני לא, אני מאוד נהנה מהמוצר לגמרי ואני בדעה שאם יש משהו שאתה לא אוהב אתה יכול תמיד לדלג או לא לצפות, אם אני בוחר כל שבוע לצפות סימן שאני נהנה.
אבל, תנסו רגע להתנתק מהטרנד הזה של לשנוא את טריפל אייץ. אני באמת לא מבין למה הוא עושה את זה למה הוא ממשיך בכוח תמיד לדחוף את עצמו להיות קדימה? הוא רואה ברור שזה לא עושה טוב לא לו ולא למוצר, כל מסיבת עיתונאים שהוא יוצא אנשים צועקים בוז כל פעם שהוא מופיע בפאקינג פוסטר או טיזר זה נותן תגובות שליליות, זה עושה יותר נזק מאשר קידום. ובתכלס אין באמת באמת סיבה אמיתית שהוא מופיע על פוסטר למניה, הבנו שאתה הוינס החדש אבל דע את מקומך כי חוץ מנזק זה לא עושה טוב. ![]()
02-03-2026, 10:36 AM
אני חושב שטריפל אייץ׳ בדרך להיות הוינס מקמהן של שנות ה90, הוא יפתח דמות של הבוס וכו' רק שהפעם זה לא יעבוד כי זה לחזור על דבר שהיה.
מרגיש לי שפשוט הגענו לשלב שצריך רענון אמיתי בצוות הכותבים, אולי עוד פעם הפרדה מלאה בין ראו לסמאק, קצת החלפת אליפויות בתוכניות (מבאס שמפחדים לגעת באליפויות ראשיות בתוכניות) |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|