02-02-2026, 07:52 AM
(02-02-2026, 07:48 AM)RoeeHardy כתב: קיבלת מספיק לייקים כדי לשלם שכר דירה החודש
זה מעולה כי כל ינואר הייתי מובטל
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
02-02-2026, 07:52 AM
(02-02-2026, 07:48 AM)RoeeHardy כתב: קיבלת מספיק לייקים כדי לשלם שכר דירה החודש זה מעולה כי כל ינואר הייתי מובטל
02-02-2026, 09:20 AM
שאלת רב:
לי יש חלום שגונתר יפריש עוד מישהו אחרי סטיילס, יבסס את עצמו כאיש הבלעדי להפריש כוכבים (דומה ללג'נד קילר בזמנו) ואז יזכה בטייטל ראשי, רנדי יבוא מולו לקרב ברסלמניה של תואר 15 נגד פרישה של רנדי. בצורה הזאת הקרב יהיה הרבה יותר מותח ומלחיץ עם ההיסטוריה של גונתר. האם זה חלום מוגזם או שריאלי בשנה, שנה וחצי הקרובות?
02-02-2026, 09:51 AM
(02-02-2026, 09:20 AM)Tzahi כתב: שאלת רב: רנדי מצד אחד היה שמח לשבור את השיא של סינה וגם מגיע לו. מצד שני כמו שאנחנו מכירים אותו הוא לא רוצה שום קשר לכל הריצות והעיסוקים שמצריך החזקת חגורה ראשית היום. אני רואה את רנדי ממשיך מינימום 3 שנים ואולי גם חוצה את רף ה5 בלו"ז הנוכחי שיש לו.
02-02-2026, 09:59 AM
(02-02-2026, 09:51 AM)gilam כתב: רנדי מצד אחד היה שמח לשבור את השיא של סינה וגם מגיע לו. אבל לא חייב לשבור את השיא, רק להגיע ל-15 כדי לקחת תואר אחרון בדרך לפרישה בעוד כמה שנים. מצד שני זה יכול להיות גם קרב הפרישה במידה והוא יחליט להקדים את זמנו. מבחינת כושר אני מסכים איתך לדעתי יש לו כמה שנים טובות לפני זה.
02-02-2026, 10:30 AM
(02-02-2026, 09:20 AM)Tzahi כתב: שאלת רב: אם רנדי אורטון רוצה לפרוש בשנה וחצי הקרובות זה יכול להיות פיוד מדהים. אפשר לשים את החגורה על גונת׳ר. בסאמרסלאם זה יכול להיות אחד מהמיין איבנטים ובקרב אורטון זוכה ב15. בקרב החוזר בple אחרי הוא מנצח שוב. גונתר לא מסוגל לשחרר, נהיה אובססיבי, גורם לאורטון להפסיד את האליפות לצד ג ופוצע אותו (בכל זאת רנדי צריך מנוחה). באזור סרבייבר סרייס גונתר זוכה מחדש בתואר וברסלמניה נקבל קרב של תואר מול קריירה במיין איבנט אחרי שאורטון חוזר באזור הראמבל. אם אורטון יחזור להשקיע ויתמסר לסטורי ליין, זה יכול להיות פיוד שייזכר לשנים וסיום אגדי (זכייה בסאמרסלאם ופרישה במיין איבנט של רסלמניה) לקריירה אגדית. עם זאת, קשה לי לראות דבר כזה קורה. לאורטון מאוד נוח עכשיו. למה לו לוותר על 5-7 מיליון דולר בשנה? לא רואה אותו פורש בקרוב מרצונו.
02-02-2026, 10:33 AM
בימים האחרונים כשאני מתעסק בעבודה עם דברים שלא מצריכות ממני אינטרקציה אישית (דו"חות אקסל וכו')
אני מוצא את עצמי שם לעצמי פלייליסט משוגע של מעל 140 שירים של WWE , זה ממש נותן לך מוד של עבודה. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
02-02-2026, 10:35 AM
(02-02-2026, 09:20 AM)Tzahi כתב: האם זה חלום מוגזם או שריאלי בשנה, שנה וחצי הקרובות?ריאלי - מאוד , במיוחד שזה קרב הLegend Killer האולטימטיבי. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
02-02-2026, 10:53 AM
המתאבקות של WWE התייחסו להשוואות לפאוור ריינג'רס בגלל התלבושות שלהן.
לכו לאינסטגרם של ג'ורדן גרייס. הנאה מובטחת
(02-02-2026, 10:33 AM)StavHen כתב: בימים האחרונים כשאני מתעסק בעבודה עם דברים שלא מצריכות ממני אינטרקציה אישית (דו"חות אקסל וכו') אני שם פודקאסטים של האבקות ברקע, חגיגה לא נורמלי. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|