Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 644 645 646 647 648 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#6,451
01-30-2026, 08:28 AM
(01-29-2026, 09:03 PM)Jon_M0xley כתב:  ההייפ סביב ג'יי אוסו בתור מתאבק יחיד התחיל בדמות שהוא פיתח בבלאדליין ובמיוחד עם האינטראקציה ביחד עם ריינס.
ההבעות פנים, ההשפלות, זה שהאשימו אותו כל פעם שלא הלך כמו שריינס רצה וכמובן זה שהוא תמיד צודד באח שלו הגדול.
הכל התנקז לרגע הזה בסמאק שג'יי מודיע שג'ימי מחוץ לבלאדליין... וגם הוא ואז בום סופרקיק לריינס שצחק בצד.

ואז ג'יי הצמיד את ריינס בקרב זוגות וקיבל שוט, ששם אנשים רצו למכור כלייה כדי שג'יי יהיה זה שמפיל את ריינס. אך כמובן היה את הטרן המיותר של ג'ימי ופיוד המסריח שלהם עם הקרב הכי גרוע אי פעם במניה. משם ג'יי נהיה אובר עם הyeet, זרק את הדמות שבנה 5 שנים והפך לקמע yeet מן.

באם באם מנסה להסתדר עם כליה אחת מאז. באם באם היה אז בצד של ג׳יי.
אבל ג׳יי בבלאדליין היה דמות מעניינת בתחילת הדרך, ודמות מעניינת בסוף הדרך (וד״ש לסמי זיין). באמצע - פלאטו. בתור מתאבק יחידים? הוא היה מתאבק זוגות והחזיק באליפות הזוגות.

אבל יודע מה? זה לא העניין פה, תקשיב רגע לבאם באם, באם באם הוא סחבק.
מרגע הזכייה שלו (שעם זה אין לי בעיות, החלטה טובה) הסיפור היה כל כך לא טוב, ששנה אחרי עדיין ישנה המחשבה - שלא כל מי שאובר צריך לרוץ קדימה.
חבל.
כי בגדול, זה צריך להיות בדיוק הפוך.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,452
01-30-2026, 08:58 AM
(01-30-2026, 08:28 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  באם באם מנסה להסתדר עם כליה אחת מאז. באם באם היה אז בצד של ג׳יי.
אבל ג׳יי בבלאדליין היה דמות מעניינת בתחילת הדרך, ודמות מעניינת בסוף הדרך (וד״ש לסמי זיין). באמצע - פלאטו. בתור מתאבק יחידים? הוא היה מתאבק זוגות והחזיק באליפות הזוגות.

אבל יודע מה? זה לא העניין פה, תקשיב רגע לבאם באם, באם באם הוא סחבק.
מרגע הזכייה שלו (שעם זה אין לי בעיות, החלטה טובה) הסיפור היה כל כך לא טוב, ששנה אחרי עדיין ישנה המחשבה - שלא כל מי שאובר צריך לרוץ קדימה.
חבל.
כי בגדול, זה צריך להיות בדיוק הפוך.

רק אומר - ג'יי היה אובר גם לפני הבלאדליין כמתאבק סינגלס.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#6,453
01-30-2026, 10:25 AM
(01-30-2026, 08:58 AM)The Visionary כתב:  רק אומר - ג'יי היה אובר גם לפני הבלאדליין כמתאבק סינגלס.

ברשותך, אני לוקח את הדיון למקום אחר.

אני אתן פה דל״פ לשישי (מעניין אותי עם זה דל״פ).
האלמנשיין צ׳מבר זה אירוע שתוקע את הראמבל.

הרי מיין אבנטרים כמו קודי או ריינס לא באמת זקוקים לזכייה בראמבל כדי להיות במיין אבנט של רסלמניה. הם פשוט צריכים סיפור סביר, והם שם, ואנחנו קונים את זה.
יש שתי בעיות עם אלמנשיין צ׳אמבר:
1. זה מרגיש כמו קרב הזדמנות שנייה. 6 החברה הכי מפוספסים בראמבל מקבלים הזדמנות נוספת לקרב מרובע משתמשים כדי לזכות בספוט (שעלול להיות יוקרתי יותר מזכייה בראמבל, ע״ע שנה שעברה).
2. זה בהכרח מחייב בנייה מאוחרת יותר לאליפות השנייה.

וזה בלי הבעייה הנוספת - שזה קרב קשוח מאוד, ואם האלוף היה שם, זה היה הרבה יותר משמעותי.

רוצה לומר -
הצ׳מבר מונע מהראמבל להיות פתוח לחלוטין + מונע סיפור ארוך טווח לרסלמניה.

(מרים להנחתה נגדית - עד כמה הטיעון הזה חזק אחרי שנה שג׳יי אוסו וביילי המשעממת זכו בראמבל?)
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#6,454
01-30-2026, 11:45 AM
(01-30-2026, 10:25 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  ברשותך, אני לוקח את הדיון למקום אחר.

הרי מיין אבנטרים כמו קודי או ריינס לא באמת זקוקים לזכייה בראמבל כדי להיות במיין אבנט של רסלמניה. הם פשוט צריכים סיפור סביר, והם שם, ואנחנו קונים את זה.
1. זה מרגיש כמו קרב הזדמנות שנייה. 6 החברה הכי מפוספסים בראמבל מקבלים הזדמנות נוספת לקרב מרובע משתמשים כדי לזכות בספוט (שעלול להיות יוקרתי יותר מזכייה בראמבל, ע״ע שנה שעברה).

וזה בלי הבעייה הנוספת - שזה קרב קשוח מאוד, ואם האלוף היה שם, זה היה הרבה יותר משמעותי.

רוצה לומר -

(מרים להנחתה נגדית - עד כמה הטיעון הזה חזק אחרי שנה שג׳יי אוסו וביילי המשעממת זכו בראמבל?)

אני מסכים איתך על כל שהוא "תוקע את הראמבל"
אבל בסוף בד"כ זה קרב שאין בו תירוצים. ראמבל יכול להיות מורכב מלסנר + 29 ג'וברים
אבל לצ'יימבר יכנסו רק השמות הגדולים.

ואתה באמת בונה על סיפור לרסלמניה אחרי שנה שעברה? הפיוד של סינה-רודס נבנה על זה שסינה זין שאין לו כוח לספר יותר סיפור + ההיעלמות של דה רוק שהיה אמור לעשות את הסיפור בשבילו.
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
#6,455
01-30-2026, 12:33 PM
(01-30-2026, 10:25 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  ברשותך, אני לוקח את הדיון למקום אחר.

רוצה לומר -

אני לגמרי מעדיף שהצ'יימבר יהיה על האליפות
ככה זה גם מוציא את האלוף חזק לפני המניה (ולא, לא נורא שהאליפות תחליף ידיים קצת לפני המניה)
וככה גם אפשר לספר סיפור קצת יותר מקורי, במקום "ניצחתי בקרב x, אני זכאי לקרב אליפות במניה ועכשיו נזייף בחודש וחצי יריבות שלא באמת מבוססת על משהו"

תחשוב רק מהשילוב של רנדי, מקנטייר ורודס בצ'יימבר כמה אפשרויות מעולות יש לך לפיודים אמיתיים עד למניה, הרבה יותר טובים מרודס מנצח בצ'יימבר ועכשיו הוא זכאי שוב לקרב אליפות ובחזרה לתחילת התור.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 4 users Like Liorton's post:
  • Bam Bam Bigelow, Omer, Tblack, The Visionary
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,456
01-30-2026, 12:41 PM
אני בכלל מעדיף שהצ'יימבר יהיה קרב אחד מתוך אירוע ולא אירוע מיוחד בשביל עצמו.. אבל זה כבר נושא גדול יותר.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,457
01-30-2026, 03:06 PM
(01-30-2026, 12:41 PM)StavHen כתב:  אני בכלל מעדיף שהצ'יימבר יהיה קרב אחד מתוך אירוע ולא אירוע מיוחד בשביל עצמו.. אבל זה כבר נושא גדול יותר.

אני חד משמעית מעדיף את הצ'יימבר כאירוע. כמו הראמבל, זה מחסום לפני רסלמניה. ההבדל זה שהראמבל זה "ארץ האפשרויות", המנצח יכול להגיע מתוך 30 אם יתמזל מזלו, בצ'יימבר זה מוגבל ל-6 ובדר"כ ה-6 הרלוונטיים ביותר. אתה רוצה מיינאבנט? אתה רוצה טייטל שוט? ובכן, אתה אכן ראוי, אבל יכול להיות רק אחד. ולכן נשלח אותך לכלוב האכזרי הזה עם עוד 5 שמגיע להם כמוך, ואם תנצח - תזכה בכבוד הנכסף של קרב אליפות במיינאבנט של רסלמניה.

**כל צ'יימבר שלא קשור לאליפות עולם או לקרב אליפות עולם מיותר בעיניי. בטח לא צ'יימבר על אליפות ארה"ב כמו שהיה ב-2023. אני אוכל לקבל צ'יימבר על אליפות הזוגות רק אם יהיו מספיק זוגות איכותיים שבאמת נאבקים על האליפות, אבל זה מקרה קיצון.

אגב, דווקא הצ'יימבר (בניגוד ל-HIAC) זה קרב שקשה למצוא סיטואציה טבעית עבורו. תחשוב, אתה צריך 6 אנשים עם איזשהו קשר (הכי קל לייצר את זה עם רצון לקחת אליפות) ולשים אותם בקרב. הדרך הכי פשוטה להצדיק צ'יימבר זה להחליט שזה מחסום שאתה חייב לעבור לפני המניה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • בחוק
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#6,458
01-30-2026, 03:47 PM
הבטחתי דעה על LA נייט אז הנה זה בא.

קודם כל חובה להגיד - אני מעולם לא הייתי ממעריציו, אז הדעה שלי מראש שלילית יותר לגביו, אבל אני חושב שזה לא משנה את הדברים כל כך.

באם באם טען ש-LA נייט מחזיק את הקהל מאחוריו, אני אגדיל ואומר: זה נכון, אבל זה ממש לא אומר שהוא צריך את הדחיפה למיין אבנט.
הקהל של ה-WWE, במיוחד ב-10-15 שנים האחרונות, הפך להיות קהל של "דווקא". קהל שאוהב לקדם את מספרים 2-15, אבל ברגע שהם מגיעים להיות מספר 1, הוא נוטש אותם יותר מהר ממה שאני נטשתי את גימיק ה-TOP 5 נקודות לכל פרק.

הקהל לא רוצה לראות את LA נייט מספר 1 בחברה, הוא גם לא רוצה לראות אותו אלוף עולם/WWE, הוא רוצה לצלם אותו לסטורי עם החגורה ולהתקדם הלאה למתאבק הבא עם חצי כוכב פופולריות (קיט ווילסון, מאט קרדונה, ג'ייקוב פאטו, סולו סיקואה, You name it). זה בדיוק מה שהיה עם ג'יי אוסו - עודדו אותו במשך שנים, ואז ברגע שהוא התחיל לקבל את הפוש לקראת הפיכתו באמת למיין אבנטר, התחילו להציף שאלות (בהתחלה ברשת בלבד) ואז כשהוא זכה בראמבל זה התחיל להגיע לאולם ומשם הוא איבד את הביטחון. והנה עובדה: בשנייה שג'יי אוסו לא נספר יותר כמיין אבנט, פתאום כולם חזרו לדבר על האגדה שהוא כמתאבק זוגות.

וג'יי אוסו הוא אפילו לא הדוגמה הכי טובה. יש גם את גונת'ר. כל הקהל היה מאחוריו אחרי ריין ה-IC שלו, אבל אז הוא זכה באליפות העולם ופתאום התחילו להגיד כמה הוא משעמם בזירה ולא סוחב מתאבקים על הגב שלו (כי לך תסחוב את טוזוואה ואוטיס לקרבות 5 כוכבים. או את ג'יי אוסו).
ואפשר ללכת אחורה גם למיז, דולף זיגלר, ואחרים.

ובחזרה ל-LA נייט. הוא לא מתאבק מהמובחרים בחברה. יש לו Mic Game טוב (במיוחד אם מתעלמים מזה שהוא בכוח מנסה להיות דה רוק או סטון קולד בכל פרומו מחדש), אבל אין לו מוסר עבודה. הוא לא אוהב סיום של קרב, אז הוא משנה אותו (MITB). הוא לא אוהב שמתאבק אחר מקבל פוש אז הוא יחרבן עליו ב-TV (השלט על ג'יי). ויותר מדי פעמים הוא נתפס במצלמה שהוא משנה ספוטים כדי לא לצאת רע/חלש וזה פוגע בקרבות שלו ובקרבות מרובי משתתפים (כמו ספוט הראמבל בשנה שעברה).

האם זה אומר שהוא לא יקח MITB / ראמבל / צ'יימבר ויתקדם לאליפות? לא. זה פשוט אומר שאני מבין למה לא עושים את זה איתו. עדיף להיות מספר 3-4 ושהקהל ימשיך להיות איתך לא משנה מה, מאשר להגיע להיות מספר 1 ותוך שבועיים לשמוע צרצרים כשאתה יוצא לזירה בזמן שמעודדים מיד-קארדר אחר שעכשיו הגיע תורו כי אתה כבר לא מעניין.
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • master of doom, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
#6,459
01-30-2026, 08:15 PM
(01-30-2026, 03:47 PM)The Visionary כתב:  הבטחתי דעה על LA נייט אז הנה זה בא.

קודם כל חובה להגיד - אני מעולם לא הייתי ממעריציו, אז הדעה שלי מראש שלילית יותר לגביו, אבל אני חושב שזה לא משנה את הדברים כל כך.

באם באם טען ש-LA נייט מחזיק את הקהל מאחוריו, אני אגדיל ואומר: זה נכון, אבל זה ממש לא אומר שהוא צריך את הדחיפה למיין אבנט.
הקהל של ה-WWE, במיוחד ב-10-15 שנים האחרונות, הפך להיות קהל של "דווקא". קהל שאוהב לקדם את מספרים 2-15, אבל ברגע שהם מגיעים להיות מספר 1, הוא נוטש אותם יותר מהר ממה שאני נטשתי את גימיק ה-TOP 5 נקודות לכל פרק.

הקהל לא רוצה לראות את LA נייט מספר 1 בחברה, הוא גם לא רוצה לראות אותו אלוף עולם/WWE, הוא רוצה לצלם אותו לסטורי עם החגורה ולהתקדם הלאה למתאבק הבא עם חצי כוכב פופולריות (קיט ווילסון, מאט קרדונה, ג'ייקוב פאטו, סולו סיקואה, You name it). זה בדיוק מה שהיה עם ג'יי אוסו - עודדו אותו במשך שנים, ואז ברגע שהוא התחיל לקבל את הפוש לקראת הפיכתו באמת למיין אבנטר, התחילו להציף שאלות (בהתחלה ברשת בלבד) ואז כשהוא זכה בראמבל זה התחיל להגיע לאולם ומשם הוא איבד את הביטחון. והנה עובדה: בשנייה שג'יי אוסו לא נספר יותר כמיין אבנט, פתאום כולם חזרו לדבר על האגדה שהוא כמתאבק זוגות.

וג'יי אוסו הוא אפילו לא הדוגמה הכי טובה. יש גם את גונת'ר. כל הקהל היה מאחוריו אחרי ריין ה-IC שלו, אבל אז הוא זכה באליפות העולם ופתאום התחילו להגיד כמה הוא משעמם בזירה ולא סוחב מתאבקים על הגב שלו (כי לך תסחוב את טוזוואה ואוטיס לקרבות 5 כוכבים. או את ג'יי אוסו).
ואפשר ללכת אחורה גם למיז, דולף זיגלר, ואחרים.

ובחזרה ל-LA נייט. הוא לא מתאבק מהמובחרים בחברה. יש לו Mic Game טוב (במיוחד אם מתעלמים מזה שהוא בכוח מנסה להיות דה רוק או סטון קולד בכל פרומו מחדש), אבל אין לו מוסר עבודה. הוא לא אוהב סיום של קרב, אז הוא משנה אותו (MITB). הוא לא אוהב שמתאבק אחר מקבל פוש אז הוא יחרבן עליו ב-TV (השלט על ג'יי). ויותר מדי פעמים הוא נתפס במצלמה שהוא משנה ספוטים כדי לא לצאת רע/חלש וזה פוגע בקרבות שלו ובקרבות מרובי משתתפים (כמו ספוט הראמבל בשנה שעברה).

האם זה אומר שהוא לא יקח MITB / ראמבל / צ'יימבר ויתקדם לאליפות? לא. זה פשוט אומר שאני מבין למה לא עושים את זה איתו. עדיף להיות מספר 3-4 ושהקהל ימשיך להיות איתך לא משנה מה, מאשר להגיע להיות מספר 1 ותוך שבועיים לשמוע צרצרים כשאתה יוצא לזירה בזמן שמעודדים מיד-קארדר אחר שעכשיו הגיע תורו כי אתה כבר לא מעניין.

הדל"פ חזר אלינו ובגדול.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#6,460
01-30-2026, 09:23 PM
אני רוצה להמר על גונת'ר כמנצח של הראמבל אבל אין לי אומץ חחחחח
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 644 645 646 647 648 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 05:39 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר