Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 642 643 644 645 646 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,431
01-25-2026, 06:50 PM
(01-25-2026, 12:42 PM)The Visionary כתב:  שבוע חדש דל'פ חדשה - והפעם דל"פ אחרון כי הפינה האהובה מסתיימת:

ריין אליפות של ראמי הפוליטיקאי יכול דווקא להיות מעולה לטווח הרחוק.
לא כי הוא מתאבק טוב או דמות טובה, נטו כי האקלים הפוליטי בארה"ב כרגע עם סנטימנט מאוד חזק
וזה לחלוטין הולך להשפיע על ה-WWE.

מחכה לעונה הבאה

פאק סמי, אמן יפצע/ימות לפני הראמבל
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,152
אשכולות: 9
Likes Given: 478
#6,432
01-25-2026, 06:52 PM
(01-25-2026, 06:50 PM)Jon_M0xley כתב:  מחכה לעונה הבאה

פאק סמי, אמן יפצע/ימות לפני הראמבל

לא תהיה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#6,433
01-25-2026, 06:57 PM
(01-25-2026, 02:06 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  קודם כל - אני פותח בדיסקליימר דל״פי לחלוטין:
באם באם אוהב את סמי זיין המתאבק, ובאם באם משתדל לנתק דעות פוליטיות מאומנות (כי בגדול, אני באמת חושב שזה חשוב שאמנים ישמיעו דעות - וזאת החשיבות של אומנות, אבל זה לא קשור לפה).

אחרי הדיסקליימר -
אני בכנות לא חושב שזה נכון לתת לסמי זיין את החגורה, לא לדמות הזאת של סמי זיין, לא בשנה הזאת של ההאבקות.
זאת שנה קריטית, יש פה נסיקה של שתי דמויות חדשות (דום-דום וברייקר-קר) והברזל לא יהיה חם עוד שנה. סתם חבל על הספוט הזה למתאבק מאוד מאוד מבוגר.

אתה צודק, אני לפני המלחמה גם הייתי מסתכל עליו ככה אבל אני לא מסוגל לראות אותו בלי לקלל אותו ותוסיף לזה את הדמות המאוסה הזאת.

אם באמת נסתכל על המתאבק שהוא אז הוא ממש לא צריך לקבל שוט, הכי חם שהוא היה זה היה אחרי הבלאדליין וגם שם הוא קיבל את הצאנס נגד ריינס בקנדה בציימבר והפסיד. אין באמת סיבה לתת לו ראן אליפות כרגע(שוט זה עוד סביר כי זה מול "קהל הבית שלו 2"). רק שיפסיד ולא יזכה בראמבל.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 906
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#6,434
01-25-2026, 11:59 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-25-2026, 11:59 PM על ידי DDJ.)
הבעיה שכל הניסיונות של ג'יי אוסו, סמי זיין ודומיו
צריכים לקרות ב"זמנים המתים" של הארגון, קרי - מאי עד יולי, או אוקטובר עד דצמבר
אין מקום ברסלמניה לתת למתאבקי דרג ג' ספוטים כאלו.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 2 users Like DDJ's post:
  • NoamRR, Roger
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,919
אשכולות: 45
Likes Given: 616
#6,435
01-27-2026, 04:22 PM
פאנק בינואר ממשיך להוכיח את מה שטענתי פה - החגורה עליו זאת ההחלטה הכי טובה שיכלו לעשות
3 קרבות הגנה בחודש בפרקים של ראו זה מטורף, וכולם היו מעולים

לא היה לי ספק שלריין הזה יש פוטנציאל עצום
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
#6,436
01-29-2026, 10:22 AM
אולי זה דלפ לא יודע..
אני לא כזה אוהד גדול של LA נייט, אני לא חושב שהוא איזה משהו מיוחד כמו שעושים ממנו, הוא מתאבק זירה די משעמם והפרומואים שלו לרוב אותו הדבר גם הוא ממש אבל ממש מתאמץ בלחקות את רוק או אוסטין.
אין לי בעיה איתו בתור מתאבק מיד/אפר קארדר אבל לא כל מתאבק שטיפה אובר או טיפה צובר תאוצה צריך להיות אלוף עולם ולהיות בME של מניה, זה לא עובד ככה.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,483
אשכולות: 40
Likes Given: 800
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,437
01-29-2026, 10:37 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-29-2026, 10:38 AM על ידי StavHen.)
(01-29-2026, 10:22 AM)SaHBK כתב:  אולי זה דלפ לא יודע..
אני לא כזה אוהד גדול של LA נייט, אני לא חושב שהוא איזה משהו מיוחד כמו שעושים ממנו, הוא מתאבק זירה די משעמם והפרומואים שלו לרוב אותו הדבר גם הוא ממש אבל ממש מתאמץ בלחקות את רוק או אוסטין.
אין לי בעיה איתו בתור מתאבק מיד/אפר קארדר אבל לא כל מתאבק שטיפה אובר או טיפה צובר תאוצה צריך להיות אלוף עולם ולהיות בME של מניה, זה לא עובד ככה.

וואלה.. מסכים.

כן מבחינת הקהל הוא אחד המתאבקים הכי אוברים ברוסטר,
אבל כשמקלפים את הצעקות של הקהל, עולות שאלות קשות לגבי היכולת שלו להוביל את החברה כאלוף עולם בעידן הנוכחי.

קשה להתעלם מכך שהטונציה שלו מזכירה מאוד את רוק והקצב של הפרומואים שלו נשען כמעט לחלוטין על סגנון הדיבור של סטיב אוסטין.
זה מרגיש כאילו הוא לקח את ה-DNA של תקופת האטיטוד והזריק אותו לעצמו בלי לייצר זהות מקורית באמת.

בעידן של 2026, שבו מתאבקים מציבים רף פיזי וטכני מטורף,
הסגנון של נייט מרגיש בסיסי מאוד וחסר גיוון.
הוא מספק את המינימום הנדרש כדי להעביר את הדמות, אבל הוא לא מתאבק שייתן קרב של 5 כוכבים שייזכר לדורות.

לא כל מתאבק שמקבל תגובה טובה מהקהל חייב להיות אלוף עולם.
יש הבדל בין להיות "פרפורמר מהנה" לבין להיות הפנים של הארגון שמחזיק מחלקה שלמה על הכתפיים, במיוחד כשהדמות נשענת על מניירות שכבר שמענו ב-1998.

והדובדבן ה-BFT, שמרגיש כמו אחד הפינישרים הכי סתמיים ואידיוטים בביזנס כיום.
מדובר במהלך מסורבל שחסר את ה"אימפקט" המיידי שפינישר של אלוף עולם צריך.
הוא תלוי לחלוטין באיכות המכירהשל היריב, וברוב המקרים הוא פשוט נראה כמו סנאפמר משודרג.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
#6,438
01-29-2026, 11:17 AM
(01-29-2026, 10:37 AM)StavHen כתב:  וואלה.. מסכים.

כן מבחינת הקהל הוא אחד המתאבקים הכי אוברים ברוסטר,
אבל כשמקלפים את הצעקות של הקהל, עולות שאלות קשות לגבי היכולת שלו להוביל את החברה כאלוף עולם בעידן הנוכחי.

קשה להתעלם מכך שהטונציה שלו מזכירה מאוד את רוק והקצב של הפרומואים שלו נשען כמעט לחלוטין על סגנון הדיבור של סטיב אוסטין.
זה מרגיש כאילו הוא לקח את ה-DNA של תקופת האטיטוד והזריק אותו לעצמו בלי לייצר זהות מקורית באמת.

בעידן של 2026, שבו מתאבקים מציבים רף פיזי וטכני מטורף,
הוא מספק את המינימום הנדרש כדי להעביר את הדמות, אבל הוא לא מתאבק שייתן קרב של 5 כוכבים שייזכר לדורות.

יש הבדל בין להיות "פרפורמר מהנה" לבין להיות הפנים של הארגון שמחזיק מחלקה שלמה על הכתפיים, במיוחד כשהדמות נשענת על מניירות שכבר שמענו ב-1998.

והדובדבן ה-BFT, שמרגיש כמו אחד הפינישרים הכי סתמיים ואידיוטים בביזנס כיום.
מדובר במהלך מסורבל שחסר את ה"אימפקט" המיידי שפינישר של אלוף עולם צריך.
הוא תלוי לחלוטין באיכות המכירהשל היריב, וברוב המקרים הוא פשוט נראה כמו סנאפמר משודרג.

שוב אני ממש לא רוצה להוריד מערכו כי גם להיות אובר בעולם הזה ולתחזק את זה לאורך זמן זה ממש לא פשוט, ויש לו כריזמה שעובדת.
כמו שאמרתי הוא לא מרגיש לי אותנטי מאוד מאוד מאולץ ומתיימר להיות משהו שהוא לא לפחות זה הרושם שהוא עושה.
ולהיות מתאבק טוב שהוא אובר, מעולה זה מה שאתה צריך להיות בליגה של הגדולים כמו WWE במיוחד אם אתה רוצה להישאר שם, אני בטוח שהרגע שלו בתור אלוף יגיע ורק שם נראה אם זה היה שווה את זה. וגם אם לא לא נורא הכל טוב, אתה אובר עם הקהל? אנשים קונים את השטיקים שלך? אתה מקבל זמן מסך כמעט כל תוכנית? ברכותיי אתה הצלחת בביזנס.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#6,439
01-29-2026, 02:10 PM
שחק כתב:
״אני לא כזה אוהד גדול של LA נייט, אני לא חושב שהוא איזה משהו מיוחד כמו שעושים ממנו, הוא מתאבק זירה די משעמם והפרומואים שלו לרוב אותו הדבר גם הוא ממש אבל ממש מתאמץ בלחקות את רוק או אוסטין.
אין לי בעיה איתו בתור מתאבק מיד/אפר קארדר אבל לא כל מתאבק שטיפה אובר או טיפה צובר תאוצה צריך להיות אלוף עולם ולהיות בME של מניה, זה לא עובד ככה.״

סתיוחן המשיך:
״בעידן של 2026, שבו מתאבקים מציבים רף פיזי וטכני מטורף,

יש הבדל בין להיות "פרפורמר מהנה" לבין להיות הפנים של הארגון שמחזיק מחלקה שלמה על הכתפיים, במיוחד כשהדמות נשענת על מניירות שכבר שמענו ב-1998.״

ובאם באם מדל״פ חזרה:
״LA knight הוא לא המתאבק זירה הכי מדהים, אבל יש לו משהו שמתאבקים אחרים מתים לקבל - וזאת תמיכה מהקהל. אבל תמיכה אמיתית, לא ״תמיכה״, לא משהו מאולץ שמגיע מלמעלה, אלא פשוט אהבה קלאסית. זה לא משהו רגעי דרך אגב, אם באם באם לא טועה זה לפחות שנתיים...
אני מבין ששניכם מתכוונים פה לפיל שבחדר שצועק YEET, אבל זה לא אותו מקרה. כי נייט לא רגעי, כי נייט לא מבוסס על קצ׳פרייט, ולא דוחפים את זה בפנים. למעשה, נייט נדחף אחורה, מכל סיבה כזאת או אחרת (מותר להגיד טריפל H ולא אמיתי, או שזה נכנס לקטגוריה של בכי?).

נייט לא צריך להיות הפנים של הארגון, והוא לא צריך לפתוח רסלמניה. אלה צריכים להיות דום דום, ברייקר, ליב מורגן וניקיטה ליון (כן, כן!).
אבל אין סיבה שהוא לא יזכה באליפות באירוע שולי כמו MITB, ויפסיד את האליפות 2 אירועים אחר כך.

נ״ב: כן, כן!
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
#6,440
01-29-2026, 03:07 PM
(01-29-2026, 02:10 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  שחק כתב:
״אני לא כזה אוהד גדול של LA נייט, אני לא חושב שהוא איזה משהו מיוחד כמו שעושים ממנו, הוא מתאבק זירה די משעמם והפרומואים שלו לרוב אותו הדבר גם הוא ממש אבל ממש מתאמץ בלחקות את רוק או אוסטין.
אין לי בעיה איתו בתור מתאבק מיד/אפר קארדר אבל לא כל מתאבק שטיפה אובר או טיפה צובר תאוצה צריך להיות אלוף עולם ולהיות בME של מניה, זה לא עובד ככה.״

סתיוחן המשיך:
״בעידן של 2026, שבו מתאבקים מציבים רף פיזי וטכני מטורף,

יש הבדל בין להיות "פרפורמר מהנה" לבין להיות הפנים של הארגון שמחזיק מחלקה שלמה על הכתפיים, במיוחד כשהדמות נשענת על מניירות שכבר שמענו ב-1998.״

ובאם באם מדל״פ חזרה:
״LA knight הוא לא המתאבק זירה הכי מדהים, אבל יש לו משהו שמתאבקים אחרים מתים לקבל - וזאת תמיכה מהקהל. אבל תמיכה אמיתית, לא ״תמיכה״, לא משהו מאולץ שמגיע מלמעלה, אלא פשוט אהבה קלאסית. זה לא משהו רגעי דרך אגב, אם באם באם לא טועה זה לפחות שנתיים...
אני מבין ששניכם מתכוונים פה לפיל שבחדר שצועק YEET, אבל זה לא אותו מקרה. כי נייט לא רגעי, כי נייט לא מבוסס על קצ׳פרייט, ולא דוחפים את זה בפנים. למעשה, נייט נדחף אחורה, מכל סיבה כזאת או אחרת (מותר להגיד טריפל H ולא אמיתי, או שזה נכנס לקטגוריה של בכי?).

נייט לא צריך להיות הפנים של הארגון, והוא לא צריך לפתוח רסלמניה. אלה צריכים להיות דום דום, ברייקר, ליב מורגן וניקיטה ליון (כן, כן!).
אבל אין סיבה שהוא לא יזכה באליפות באירוע שולי כמו MITB, ויפסיד את האליפות 2 אירועים אחר כך.

נ״ב: כן, כן!

אני מניח שאני שחק?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 642 643 644 645 646 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 09:04 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר