Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 24/01/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 24/01/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-25-2026, 06:46 PM
[Image: ph-hp.jpg]

קרב 1 – אדם פייג' נגד קאטסויורי שיבאטה
מנצח: פייג'
עם באקשוט-לריאט.
[Image: 1.jpg]

משודר קטע ממוקדם יותר במהלך השבוע בו דון קאליס, מארק דייויס וג'ייק דויל נמצאים במגרש גולף יחד עם ריקושט.
ריקושט אומר שהם צריכים ליהנות מפירות העבודה שלהם והתחילו לשחק גולף בכל שבוע. הוא אומר שהוא ישמח להעניק טייטל-שוט ל-GOA אחרי שדייויס ודויל יזכו באליפות הזוגות.
קאליס אומר לו לא להקדים את המאוחר.

קרב 2 – קרב אלימינייטור לאליפות העולם – קריס סטטלנדר(א') נגד איילה דאון
מנצחת: קריס
עם סאטרדיי-נייט-פיבר.
אחרי הקרב ת'קלה מופיעה על המסך הגדול לבושה בחולצת מרצ'נדייז של קריס.
היא אומרת שזה חבל שהלילה היה הניצחון האחרון של קריס כאלופה, היא מורידה את החולצה, יורקת עליה וזורקת אותה לפח.

ג'ק פרי בבאקסטייג' עם הסכין שלו.
הוא אומר שריקושט לקח ממנו משהו הרבה יותר משמעותי מחתיכת זהב – חבר. הוא מדבר על המאבק של לוצ'זאורוס במחלה כדי לקבל הזדמנות שנייה בזירה ועל הצורה בה ריקושט לקח את זה מהם אז עכשיו פרי יקח מריקושט את האליפות ואת כל מה ששייך לו וגם זה לא יהיה מספיק.

קרב 3 – פרוטושיטה(קייל פלטשר וקונוסקה טקאשיטה) נגד בילי גאן ואוסטין גאן
דון קאליס
בשולחן השדרנים.
מנצחים: פרוטושיטה עם רייג'ינג-פייר של טקאשיטה על אוסטין.
אחרי הקרב קאזוצ'יקה אוקדה יוצא לרמפת הכניסה במחיאות כפיים בזמן שפלטשר וקאליס עוצרים את טקאשיטה מלאבד את זה בזירה.

הדמנד בבאקסטייג'.
ריקושט אומר שהוא מתנצל בפני פרי על מה שקרה לחבר שלו, הוא לא ידע שהם ירחיקו לכת עד כדי כך. כאות התנצלות הוא מציע לפרי את כל המזל שהוא יכול לקבל כי זאת הדרך היחידה בה פרי יוכל לנצח אותו וקובע את הקרב ביניהם לעיר הבית של ריקושט – לאס וגאס, ולמרות שזאת עיר הבית של ריקושט, פרי אמור להרגיש בה בבית יחד עם כל המפסידנים שמגיעים לשם לאבד את כל מה שיש להם.

GYV בבאקסטייג'.
הם כועסים על השימוש של אורטיז בחפץ בקרב ביניהם בשבוע שעבר ואומרים שאם קינגסטון ואורטיז רוצים להשתמש בנשקים אז גם הם יכולים.
אדי קינגסטון מגיב ואומר להם לעשות מהלך.

קרב 4 – מארק דייויס וג'ייק דויל נגד ג'ורדן אוליבר ואלק פרייס
דון קאליס
בשולחן השדרנים.
מנצחים: דייויס ודויל עם פיילדרייבר של דייויס לפרייס במקביל לסיידסלאם של דויל על אוליבר.
אחרי הקרב דון קאליס אומר שהיה לו חזון הרס וכאב, חזון של הפרשת FTR ולקיחת אליפות הזוגות למשפחת קאליס.
FTR וסטוקלי האת'וואי קוטעים אותו מהבאקסטייג'.
סטוקלי אומר שקאליס הוא שקרן והאמת הפוכה מכל מה שהוא אומר אז כשהוא אומר שדויל ודייויס יזכו באליפות הזוגות זה שקר מוחלט בעוד FTR הם מספרי האמת ומה שיקרה בשבוע הבא יהיה זהה למה שקרה עד כה בשנה החולפת וכשהפעמון יצלצל ג'סטין רוברטס יכריז עליהם כעדיין אלופי הזוגות.

וידאו של דארבי אלין נוסע לבקר חבר בפלורידה – הפעלולן באם מארגרה.
הם גולשים בסקייטבורד יחד תוך כדי צפייה בספוטים הקשים מהקרב של דארבי עם פאק.

קרב 5 – קרב על אליפות TBS – ווילו נייטינגייל(א') נגד ג'וליה הארט
במהלך הקרב סקיי בלו מנסה להתערב אבל הארלי קמרון מגיעה לעצור אותה.
מנצחת: ווילו עם בייב-וויט-דה-פאוורבומב.

סגמנט של הרסקאלז במאנצ' בבאקסטייג'.
הם תוהים למה הקרו כל כך כועסים ומנסים להחליט מי יהיו השניים מביניהם שיתאבקו מולם. אחרי משחק של "אבן, נייר ומספריים" נקבע שאלה יהיו זכארי וונץ ודזמונד חאבייר.

וידאו של אלכס ווינדסור מדברת עם דמות עמומה.
היא אומרת שהן לא חולקות היסטוריה אבל הן צריכות ליצור אחת משותפת, הדמות נמצאת כאן כבר 4 שנים והיא אלופת עולם לשעבר אז אלכס מציעה לה להשיב זהב הביתה.
הדמות נחשפת להיות ג'יימי הייטר שאומרת שהיא מניחה שהן צריכות להתאים תלבושות ולוחצת לה את היד.

קרב 6 – אנדראדה אל אידולו נגד מגנוס
מנצח: אנדראדה
עם המסג'.
אחרי הפרסומות משודר קטע של אנדראדה מהבאקסטייג' בו הוא אומר שהוא מכוון לזכייה באליפות העולם וסוורב סטריקלנד עומד בדרכו אז הוא מאתגר אותו לקרב בדיינמיט.

קרב 7 – קרב על אליפות העולם במשקל כבד של CMLL – קלאודיו קסטאניולי(א')(ע' ווילר יוטה) נגד רודריק סטרונג(ע' אורנג' קאסידי)
ג'ון מוקסלי
בשולחן השדרנים.
מנצח: קלאודיו עם הניוטרלייזר.
[Image: Claudio-Castagnoli-678x381.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
01-25-2026, 06:47 PM
האנגמן-שיבאטה הרצתי. לא הצלחתי להיכנס להייפ כמו ירדן לצערי.

משפחת קאליס וריקושט הביאו סגמנט מבדר מאוד.

פרי עם פרומו טוב ואמין עד שהוא אמר שהוא יקח הכל מריקושט. שמעתי את זה הרבה לאחרונה בארגון, בואו תהיו מקוריים בבקשה.

אי אפשר להתרגש מאיחוד של משפחת גאן כשהיריבים שלהם הם פאקינג פרוטושיטה, הם גונבי פוקוס. בילי יותר בכושר מהבן שלו ואני לא יודע אם זה מחמאה לבילי או עלבון לאוסטין. פול וויט אומר על הצעירים בזירה וגם על אוסטין שהם אלופי עולם עתידיים, כנראה הוא שכח שיש לו חולצה של "No more BS". אהבתי את הבדלי הגישה בין טקאשטה לפלטצ'ר בקרב. דון מנסה לתת צ׳ופ לבילי היה רגע מצחיק. טקאשטה הכניס לבילי פצצה לפנים שנשמעה כאילו ילד שיחק עם נפצים. משפחת גאן נראתה צולעת למול פרוטושיטה וזה לא עלבון למשפחת גאן, זה מחמאה לפרוטושיטה. אני אוהב את זה שלאט לאט שלושת הכוכבים הגדולים לבית משפחת קאליס חוזרים. אוקדה חזר! הטלנובלה ממשיכה.

אנשים עדיין חושבים שריקושט גרוע? פרומו מעולה ואמין יותר משל פרי.

קרב זוגות מרשים, אוליבר ופירס לא הרגישו ג׳וברים בקרב כי הם השאירו טעם של עוד לצד מובסט כיפי. דו"ד ממשיכים להיות מעולים, עושים לי חשק לצפות בקרב של פט"ר ואצלי זה אומר הרבה. נהנתי מאוד ושוב פעם, כאילו חזרתי בזמן לראות את סמאקדאון של 2006. אם נבחן עוד קצת את הטאג הצעיר החדש, פירס מרשים יותר. בכללי אהבתי שזרקו אותם לחמם את 2 הטאגים שהולכים להיפגש בשבוע הבא בקרב אליפות. אהבתי את הפרומואים של דון וסטוקלי, אני אוהב את הפיוד הזה, משפחת קאליס רודפת אחרי תארים זה זהב תרתי משמע.

פרומו אופי טוב על דארבי, דארבי חייזר וצריך להתייחס אליו כאחד כזה. לכן, כל החלטת בוקינג לא הגיונית שהוא יקבל, זה בסדר, הוא חייזר.

נותן צ'אנס לקרב של אנדרדה. קני אמר לדון להביא את מי שהוא רוצה מהמשפחה שלו, קני במסע לאליפות העולם, יכול להיות שבדרך נראה קני-אנדרדה? במיוחד לאחר החזרה הקודמת של אנדרדה. אנדרדה בגישה מגניבה, לא עושה את מה שהקהל המארקי רוצה, אבל כן מתחיל עם מישהי מהקהל. בנוסף הוא מגיע על תקן הדוקטור למדעי הלוצ'ה ליברה, יודע לסכל כל מהלך מהתרבות כאחד שביצע את זה בעבר. המהלך ריצת ברכיים בפינה של אנדרדה היה נראה כואב ובוצע נהדר, זה היה נראה כמו סיום קלאסי לקרב. לא יודע איך להגדיר את ההופעה של אנדרדה, זרק מהלכים טובים, אינטראקציה עם הקהל, הוא כאילו צועק שיגעון גדלות אבל הוא גם מצליח לגבה את זה. הפרומו לאחר הקרב מביא לנו סוורב-אנדרדה על פני קני-אנדרדה, מפתיע מאוד.

טוני יוצא החוצה להציג את אליפות CMLL הצחיק אותי מאוד, הוא כל כך רנדומלי. כן אהבתי שהציגו את המעמד הזה כביג דיל, בכל זאת אליפות עולם של ארגון אחר. שמתי לב שיוטה והתפוז החזיקו מגבות/בדים לבנים, זה קטע של CMLL? בבקשה שזה יגמר נקי. נשאר להם מלא זמן לקרב אז הם מרחו את הפתיחה עם חבטות בכל מיני סגנונות. תודה לאל שסטרונג התחיל עם מהלכי גב כדי להרים את האווירה אך זה לא באמת שינה כי קלאודיו המשיך עם העבודה האיטית על הרגליים. לצערי האיטיות נדבקה אליהם גם להמשך הקרב. רודריק עם פספוס החבל בשבירת הצמדה, מה קורה פה? קרב פחות טוב שלהם, אותי לפחות זה שיעמם. הסוף היה מגניב, החל מהברכיות האהובות עליי של סטרונג ועד לסווינג לרגל אחת.

לסיכום, פרק מהנה של קוליז'ן, הפעם הוא הרגיש שקול לדינמיט מבחינת עניין. הקרבות לא השתוות בכלל, אבל היה בידור לאורך כל הפרק וזה מספיק לי לB שואו (הבנתם?)
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • orgibor, Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
01-25-2026, 06:49 PM
פספסתי בתגובה את הראסקלז, יצאתי מסטול.
אני חושב שיכלו להכניס את הסגמנט הזה בדינמיט כדי שנקבל אותם בקרב בקוליז'ן.
אסור למשוך את זה יותר מדי, הם צריכים להתאבק כבר בשבוע הבא.
בכל מקרה, AEW מעולים בסגמנטי אופי וזה לא פסח גם על הסגמנט שלהם.
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Penta, Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
01-25-2026, 07:09 PM
(01-25-2026, 06:47 PM)NaRRative כתב:  וזה מספיק לי לB שואו (הבנתם?)

לא Huh
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
01-25-2026, 07:12 PM
(01-25-2026, 07:09 PM)Tblack כתב:  לא Huh

פול וויט/ביג שואו היה בשולחן השדרנים לאורך כל הפרק.
B(ig) Show.
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
01-25-2026, 08:14 PM
(01-25-2026, 07:12 PM)NaRRative כתב:  פול וויט/ביג שואו היה בשולחן השדרנים לאורך כל הפרק.
B(ig) Show.

אהההה.
הבנתי.
שנון ומתוחכם.
הגב
The following 2 users Like Tblack's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
01-26-2026, 01:00 PM
(01-25-2026, 06:49 PM)NaRRative כתב:  פספסתי בתגובה את הראסקלז, יצאתי מסטול.

״פספסתי בתגובה את הראסקלז, יצאתי מסטול.״
ענק. אז הם עשו את העבודה שלהם…..

בסגמנט שלהם בשבוע שעבר היה למיירון ריד כובע גרב עם קרניים של שטן.
בשבוע הזה כשהוא הפסיד לדז(ווס לי שהיה ב-NXT) ולוונץ(נאש קארטר שהיה ב-NXT) וונץ ציין שמיירון ניסה להמשיך שוב את המשחק למרות שהוא הפסיד.
אני לא חושב של-AEW יש תוכנית ארוכת טווח איתם אבל הם ירו את האקדח במערכה הראשונה.
נראה אם תהיה מערכה שלישית ואם תהיה בה יריעה.
מיירון ריד-דזמונד אקסבייר יוכל לעבוד מעולה.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Penta's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
01-26-2026, 01:01 PM
(01-25-2026, 06:49 PM)NaRRative כתב:  פספסתי בתגובה את הראסקלז, יצאתי מסטול.

מה אתה(וגם שאר הפורום) חושבים על זה ש-AEW שחררו את טריי מיגל בגלל הערות הומופוביות מ-2019 ומ-2020
שהוא התנצל עליהן?
לדעתך הוא היה צריך לקבל צ׳אנס עם החברים שלו ב-AEW?
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
01-26-2026, 02:01 PM
(01-26-2026, 01:00 PM)Penta כתב:  ״פספסתי בתגובה את הראסקלז, יצאתי מסטול.״
ענק. אז הם עשו את העבודה שלהם…..

בסגמנט שלהם בשבוע שעבר היה למיירון ריד כובע גרב עם קרניים של שטן.
בשבוע הזה כשהוא הפסיד לדז(ווס לי שהיה ב-NXT) ולוונץ(נאש קארטר שהיה ב-NXT) וונץ ציין שמיירון ניסה להמשיך שוב את המשחק למרות שהוא הפסיד.
אני לא חושב של-AEW יש תוכנית ארוכת טווח איתם אבל הם ירו את האקדח במערכה הראשונה.
נראה אם תהיה מערכה שלישית ואם תהיה בה יריעה.
מיירון ריד-דזמונד אקסבייר יוכל לעבוד מעולה.

(01-26-2026, 01:01 PM)Penta כתב:  מה אתה(וגם שאר הפורום) חושבים על זה ש-AEW שחררו את טריי מיגל בגלל הערות הומופוביות מ-2019 ומ-2020
שהוא התנצל עליהן?
לדעתך הוא היה צריך לקבל צ׳אנס עם החברים שלו ב-AEW?

יהיה מגניב אם באמת עלית על זה ושזה לא פוקס של סטלנים, או שזה הפוך על הפוך כי הם סבלנים ואין בזה באמת בשר.
לגבי טריי, פחות מכיר אותו, אני חושב שיכלו להבליג או לכל הפחות לשלוח לזירת הכבוד כמו עם סמי גווארה.
בכללי אני כן בעד שהרשת תגביל אנשים בעייתית, אבל את הנכונים שבהם - כמו סמי זיין למשל ולא את מיכל, גווארה ובריסקו ז"ל.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
01-26-2026, 03:06 PM
(01-26-2026, 02:01 PM)NaRRative כתב:  יהיה מגניב אם באמת עלית על זה ושזה לא פוקס של סטלנים, או שזה הפוך על הפוך כי הם סבלנים ואין בזה באמת בשר.
לגבי טריי, פחות מכיר אותו, אני חושב שיכלו להבליג או לכל הפחות לשלוח לזירת הכבוד כמו עם סמי גווארה.
בכללי אני כן בעד שהרשת תגביל אנשים בעייתית, אבל את הנכונים שבהם - כמו סמי זיין למשל ולא את מיכל, גווארה ובריסקו ז"ל.

גם אם לא הייתה להם כוונת מחבר עדיין יש להם בסיס מסויים לפי שני הסגמנטים הראשונים שלהם ב-AEW.
מיירון ריד רוב הזמן לא היה עם הראסקאלז.
מיירון ריד כוכב, אני ממליץ לך לשים עליו עין.
אשתו היא גם מתאבקת(Killer Kelly) ולפי שמועות היא הייתה לאחרונה מאחורי הקלעים ב-AEW.
היא הייתה ב-TNA בשנים האחרונות.

תלוי במקרה, בתדהירות של הבן אדם עם הדבר שבו הוא אשם או היה אשם,
אם הוא באמת שינה את ההתנהלות שלו.
טריי מיגל התנצל על זה.
גם לוונץ הייתה תמונה שהוא עם שפם אנטישמי של היטלר.
הוא התנצל על זה ו-MJF אמר שהייתה תקופה שהם גרו ביחד ושהוא בחיים לא שמע ממנו אמירה אנטישמית.
אני לא חושב שזה היה צריך לגמור לו את הקריירה.
כן העיפו אותו מה-NXT אחרי זה בסופ״ש של רסלמניה כשבוא וווס לי זכו שם באליפות זוגות בטייקאובר.

סמי זיין זה נושא…….
אני כן רוצה שהוא ייקח את האליפות כדי לראות את התגובות לזה.
בכללי היא טאלנט הרבה יותר טוב מג׳יי אוסו(הוא לא טאלנט כזה טוב בעיניי).
לדעתי הוא לא יהיה לם כמו דהוא היה ב-EC 2023 בקנדה נגד ריינס.
בנקודה מסויימת חשבתי וסטין(אואנס) יסיימו את הקריירות שלהם ביחד ב-AEW.
אני כן אגיד שזה סבבב להיות עם דעות שמאל.
זה כן רע מאוד להיות אנטישמי.
בכללי להיות גזען זה דבר נוראי וגרוע מאוד.
אני חושב שדתות זה דבר רע שהורס את העולם(לא שחסרת סיבות….).
אבל זה כבר נושא אחר שהוא הרבה מעבר לפרו רסלינג.
הגב
The following 1 user Likes Penta's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 11:49 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר