Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 637 638 639 640 641 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,381
01-20-2026, 03:26 PM
(01-20-2026, 12:37 AM)Cenation כתב:  דעה - לפאנק לא היה קרב אחד רע מאז שחזר ב2023, הוא העמיד כמות מטורפת של באנגרים ביציבות משוגעת
אחת הריצות הכי טובות שאני זוכר (בהתחשב בגילו), פשוט מדהים

מחזק מאוד.
הטרילוגיה נגד מקנטייר, הקרבות נגד רולינס, המשולש ברסלמניה, הקרב נגד סינה, הקרב נגד ברייקר, הקרב נגד ג'יי אוסו(!) ועכשיו הבאנגר נגד באלור.
פאנק נותן ריצה אדירה והוא בן 47, אני נהנה מכל שנייה שלו בזירה. רק שלא יפצע לנו.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Cenation
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,282
אשכולות: 49
Likes Given: 688
#6,382
01-20-2026, 03:44 PM
(01-20-2026, 01:50 PM)gilam כתב:  העמיד. בו לא נגזים אח יקר.
הפיוד נגד דרו 90-10 לטובת דרו מבחינת סחיבה. הפיוד נגד רולינס שוב 90-10 לטובת רולינס.
הקרב נגד גונתר 98-2 לטובת גונתר. גם אתמול הקרב בקושי התחיל הוא עשה את הריצה עם הברך לפינה
ואחריה ניסיון לבולדוג והוא כבר התנשם בכבדות.

פאנק גאון רסלינג ויהיה בוקר נהדר, תוספת נהדרת לרוסטר אבל שים לב לשמות שהוא נגדם ולמוטיב החוזר בקרבות שלו.
פאנק לא מחזיק קרב ולא מתמודד נגד מתאבקים שלא יכולים להחזיק קרב ולכסות על החסרונות שלו.
זה קרה פעם אחת נגד ברייקר שטיפה ירוק והחולשה של פאנק בלטה לעין. זה לא הטחת אשמה אבל הגיל ועשור שלם שלא
היה בעסק בכלל יצרו בור שווטרנים אחרים למדו לפצות על הגיל עם ניסיון שצברו ופאנק לא צבר את הניסיון הזה.

מבחינתי הטענה הזאת פחות רלוונטית. כל עוד הקרב היה טוב ונהנתי ממנו זה מה שחשוב
היו קרבות שפאנק היה המתאבק הבולט בקרב והיו קרבות שהיריב שלו היה הבולט, אבל בשורה התחתונה כל הקרבות היו טובים במינימום עד all time classic במקסימום (משולש מניה נגיד)

אי אפשר לצפות ממתאבק בן 47 שהיה בהפסקה כזאת ארוכה (ועוד עבר פציעה לא פשוט איך שחזר) לתת הופעה אישית של 10/10 כל קרב, אבל העובדה שכל קרב שהשתתף בו מהחזרה היה טוב זה מעיד על הרבה מאוד. והוא עשה את זה גם אתמול, וגם מול ג׳יי בSNME, וגם בקרב גאונלגט בזמנו מול ברייקר נייט וכו׳, וגם בציימבר נתן הופעה מצוינת…

מבחינתי הריצה שלו היא מעל כל הציפיות, ואי אפשר לסובב את זה
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
#6,383
01-20-2026, 04:49 PM
(01-20-2026, 08:38 AM)StavHen כתב:  לא יודע כמה דל"פ: קני אומגה חייב ריצה אחת ב-WWE לפני פרישה

קני אומגה ב-WWE זה לא רק חלום, זה הכרח היסטורי.
למרות שהוא מזוהה עם הצד השני,
הביזנס ב-2026 נמצא במקום שבו ה"חומה" כבר לא קיימת כמו פעם, והגיע הזמן שהCleaner יופיע על הבמה הכי גדולה שיכולה להיות.

למה זה בעייתי ?
הזהות של AEW: קני הוא לא סתם מתאבק, הוא ה-"E" בתוך The Elite.
מעבר שלו מרגיש לרבים כמו בגידה ב"תינוק" שהוא עזר להקים, וזה עלול להיראות כמהלך שנועד רק לכסף (כמו שקודי עשה אבל בואו נשים את זה בצד)

המצב הבריאותי: אי אפשר להתעלם מזה שקני עבר שנים קשות של פציעות וניתוחים מורכבים.
הלו"ז של ה-WWE, גם אם הוא חלקי, הוא תובעני מאוד, ויש חשש אמיתי שהוא לא יוכל לספק את ה-5 כוכבים שאנחנו רגילים אליהם .

החופש היצירתי: קני הוא אמן של סטורילינג מורכב.
בתוך המערכת של ה-WWE, למרות השיפור תחת טריפל H, עדיין יש חשש שהדמות שלו תעבור "סירוס" כדי להתאים לקהל המיינסטרים של נטפליקס.

למה אני בכל זאת מת לראות את זה קורה?
כי הסטורילין של קני אומגה נגד קודי רודס ב-2026 הוא פשוט "סינמה" בהתגלמותה.
המפגש בין שני המייסדים של AEW, כשאחד הוא הפנים של ה-WWE והשני מגיע כ"פולש" או כחבר ותיק, זה רגע שיכול לשבור את האינטרנט.
מעבר לזה, קרבות חלומות נגד גונת'ר או סת' רולינס הם משהו שאנחנו חייבים לקבל לפחות פעם אחת לפני שהוא פורש.

איך זה יכול לקרות בפועל?
זה לא צריך להיות חוזה לחמש שנים. אני מדבר על "The Final Ride":

כניסה מפתיעה בראמבל: מספר 30 בראמבל 2026, המוזיקה שלו מתנגנת והאולם מתפוצץ.

חוזה מופחת: לו"ז של "Special Attraction" כמו של ברוק לסנר, שמאפשר לו לשמור על הגוף ולהופיע רק בסטורילינס הגדולים בנטפליקס.

סגירת מעגל: ריצה של שנה אחת שמסתיימת בקרב פרישה היסטורי ברסלמניה מול קודי או AJ סטיילס.

יודע שזו סוג של פנטזיה אבל זה משהו שלדעתי חייב לקרות.

[Image: b4e5fc57580a375975e4be162c1eee7ee271843b.jpg]

אהבתי את הכתיבה ואני אוהב שאתה דוחף את עצמך למצוא "תגיד את האמת" מעניינים.
אבל אני לא מסכים איתך.
קני מייצג את כל מה שהוא לא WWE.
אני חושב שזה חשוב שיהיו מתאבקים גדולים שלעולם לא ידרכו בWWE. אני מאמין שקני והבאקס הם כאלה.
קודי וקני הקימו את AEW מסיבות שונות ובהמשך זה הוביל למחלוקות ביניהם.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • KB24
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#6,384
01-20-2026, 06:54 PM
(01-20-2026, 03:44 PM)Cenation כתב:  מבחינתי הטענה הזאת פחות רלוונטית. כל עוד הקרב היה טוב ונהנתי ממנו זה מה שחשוב
היו קרבות שפאנק היה המתאבק הבולט בקרב והיו קרבות שהיריב שלו היה הבולט, אבל בשורה התחתונה כל הקרבות היו טובים במינימום עד all time classic במקסימום (משולש מניה נגיד)

אי אפשר לצפות ממתאבק בן 47 שהיה בהפסקה כזאת ארוכה (ועוד עבר פציעה לא פשוט איך שחזר) לתת הופעה אישית של 10/10 כל קרב, אבל העובדה שכל קרב שהשתתף בו מהחזרה היה טוב זה מעיד על הרבה מאוד. והוא עשה את זה גם אתמול, וגם מול ג׳יי בSNME, וגם בקרב גאונלגט בזמנו מול ברייקר נייט וכו׳, וגם בציימבר נתן הופעה מצוינת…

מבחינתי הריצה שלו היא מעל כל הציפיות, ואי אפשר לסובב את זה

שוב לפאנק יש כריזמה שלמעטים אם בכלל יש. הוא עושה את הספוטים שלו נהדר.
אחרי כל זה פאנק של היום מאוד מוגבל בזירה, בניגוד לאחרים שמוגבלים אם תכסה את החסרונות שלו
הוא עדיין ידע להיראות מיליון דולר. הWWE עושים איתו עבודה מעולה אבל הקרדיט מגיע בעיקר לאחרים שהחזיקו את הקרב שלו.

לגבי הופעה 10/10 אני יתן לך שהוא נותן הכל בזירה. אבל הציון שלו נגזרת ממי שאיתו כי לבד הוא לא אמין בשלב הזה.
קח לדוגמא אתת הקרב נגד ג'יי, ג'יי כרגיל אתחיל לאט לא סחב את עצמו גם פאנק נראה זוועה עד שאיבד את זה ושפך עליו
מים שיתעורר על עצמו כי הוא לא יכול לסחוב את הקרב לבד.

זה עובדות אחי, לא מוריד מהאיכות של הקרבות והכי חשוב כמו שאמרת זה אם נהנת בסוף
אבל לתת לו קרדיט שהוא בריצה ענקית? זה לא מדויק ולא הוגן לאלו שסוחבים אותו.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#6,385
01-20-2026, 06:57 PM
(01-20-2026, 04:49 PM)NaRRative כתב:  אהבתי את הכתיבה ואני אוהב שאתה דוחף את עצמך למצוא "תגיד את האמת" מעניינים.
אבל אני לא מסכים איתך.
קני מייצג את כל מה שהוא לא WWE.
אני חושב שזה חשוב שיהיו מתאבקים גדולים שלעולם לא ידרכו בWWE. אני מאמין שקני והבאקס הם כאלה.
קודי וקני הקימו את AEW מסיבות שונות ובהמשך זה הוביל למחלוקות ביניהם.

הקבוצה הזאת הקימה את AEW מאותה סיבה הסיכוי לעשות כסף גדול מחוץ לWWE נקודה.
קני כנראה לא יופיע בWWE בגלל שהוא בשלב של אחרי אחרי השיא.
לגבי הבאקס זה שאלה האם ירצו ריצה בWWE או להמשיך לעשות יותר כסף כי בAEW הם יעשו משמעותית יותר מאשר בWWE.
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#6,386
01-20-2026, 07:01 PM
מסכים מאוד עם מה שנועם אמר אוסיף אפילו שדווקא קני אומגה לא צריך להגיע לשם, אני לא חושב שיש מעריץ רסלינג שדחוף לו ממש לראות את קני בwwe, אני בסדר עם זה שהוא כנראה לעולם לא ידרוך שם.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
#6,387
01-20-2026, 07:06 PM
(01-20-2026, 06:57 PM)gilam כתב:  הקבוצה הזאת הקימה את AEW מאותה סיבה הסיכוי לעשות כסף גדול מחוץ לWWE נקודה.
קני כנראה לא יופיע בWWE בגלל שהוא בשלב של אחרי אחרי השיא.
לגבי הבאקס זה שאלה האם ירצו ריצה בWWE או להמשיך לעשות יותר כסף כי בAEW הם יעשו משמעותית יותר מאשר בWWE.

הWWE הציעו לאליט חוזים כמה פעמים, הם לא רצו אף פעם.
הWWE הציעו לקודי חוזה, הוא הסכים.
קודי תמיד רצה לחזור לWWE.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • KB24, SwitchBlade
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,282
אשכולות: 49
Likes Given: 688
#6,388
01-20-2026, 08:02 PM
(01-20-2026, 06:54 PM)gilam כתב:  שוב לפאנק יש כריזמה שלמעטים אם בכלל יש. הוא עושה את הספוטים שלו נהדר.
אחרי כל זה פאנק של היום מאוד מוגבל בזירה, בניגוד לאחרים שמוגבלים אם תכסה את החסרונות שלו
הוא עדיין ידע להיראות מיליון דולר. הWWE עושים איתו עבודה מעולה אבל הקרדיט מגיע בעיקר לאחרים שהחזיקו את הקרב שלו.

לגבי הופעה 10/10 אני יתן לך שהוא נותן הכל בזירה. אבל הציון שלו נגזרת ממי שאיתו כי לבד הוא לא אמין בשלב הזה.
קח לדוגמא אתת הקרב נגד ג'יי, ג'יי כרגיל אתחיל לאט לא סחב את עצמו גם פאנק נראה זוועה עד שאיבד את זה ושפך עליו
מים שיתעורר על עצמו כי הוא לא יכול לסחוב את הקרב לבד.

זה עובדות אחי, לא מוריד מהאיכות של הקרבות והכי חשוב כמו שאמרת זה אם נהנת בסוף
אבל לתת לו קרדיט שהוא בריצה ענקית? זה לא מדויק ולא הוגן לאלו שסוחבים אותו.

מכבד את דעתך ותמיד כיף לשמוע אותה, אבל אני לגמרי חולק עלייך
לדעתי ממש אבל ממש לא סוחבים את פאנק בצורה שאתה מתאר אותה, והוא בריצה מטורפת עם מספר קרבות לפנתיאון עד עכשיו בשנתיים האחרונות, בלעדיו זה לא היה נראה ככה, ואני נהנה ומבסוט על כל שנייה שלו בזירה
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • lidoradir, בחוק
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#6,389
01-20-2026, 09:40 PM
(01-20-2026, 08:38 AM)StavHen כתב:  לא יודע כמה דל"פ: קני אומגה חייב ריצה אחת ב-WWE לפני פרישה

קני אומגה ב-WWE זה לא רק חלום, זה הכרח היסטורי.
למרות שהוא מזוהה עם הצד השני,
הביזנס ב-2026 נמצא במקום שבו ה"חומה" כבר לא קיימת כמו פעם, והגיע הזמן שהCleaner יופיע על הבמה הכי גדולה שיכולה להיות.

למה זה בעייתי ?
הזהות של AEW: קני הוא לא סתם מתאבק, הוא ה-"E" בתוך The Elite.
מעבר שלו מרגיש לרבים כמו בגידה ב"תינוק" שהוא עזר להקים, וזה עלול להיראות כמהלך שנועד רק לכסף (כמו שקודי עשה אבל בואו נשים את זה בצד)

המצב הבריאותי: אי אפשר להתעלם מזה שקני עבר שנים קשות של פציעות וניתוחים מורכבים.
הלו"ז של ה-WWE, גם אם הוא חלקי, הוא תובעני מאוד, ויש חשש אמיתי שהוא לא יוכל לספק את ה-5 כוכבים שאנחנו רגילים אליהם .

החופש היצירתי: קני הוא אמן של סטורילינג מורכב.
בתוך המערכת של ה-WWE, למרות השיפור תחת טריפל H, עדיין יש חשש שהדמות שלו תעבור "סירוס" כדי להתאים לקהל המיינסטרים של נטפליקס.

למה אני בכל זאת מת לראות את זה קורה?
כי הסטורילין של קני אומגה נגד קודי רודס ב-2026 הוא פשוט "סינמה" בהתגלמותה.
המפגש בין שני המייסדים של AEW, כשאחד הוא הפנים של ה-WWE והשני מגיע כ"פולש" או כחבר ותיק, זה רגע שיכול לשבור את האינטרנט.
מעבר לזה, קרבות חלומות נגד גונת'ר או סת' רולינס הם משהו שאנחנו חייבים לקבל לפחות פעם אחת לפני שהוא פורש.

איך זה יכול לקרות בפועל?
זה לא צריך להיות חוזה לחמש שנים. אני מדבר על "The Final Ride":

כניסה מפתיעה בראמבל: מספר 30 בראמבל 2026, המוזיקה שלו מתנגנת והאולם מתפוצץ.

חוזה מופחת: לו"ז של "Special Attraction" כמו של ברוק לסנר, שמאפשר לו לשמור על הגוף ולהופיע רק בסטורילינס הגדולים בנטפליקס.

סגירת מעגל: ריצה של שנה אחת שמסתיימת בקרב פרישה היסטורי ברסלמניה מול קודי או AJ סטיילס.

יודע שזו סוג של פנטזיה אבל זה משהו שלדעתי חייב לקרות.

[Image: b4e5fc57580a375975e4be162c1eee7ee271843b.jpg]

אני מאוד מעריך את דעתך - אבל אני לא מסכים.

כמה סיבות שקשורות למה שכתבת.

אומגה/קודי זו יריבות לא מעניינת לדעתי ב2026.
הסיבה העיקרית היא שב2018 קודי ניסה לאתגר את הסטטוס של אומגה ונכשל, ב2022 הוא ניסה שוב ונכשל - אבל ב2026, האם באמת יש איזשהו מתח או תחרות בין קודי לבין קני?
מבחינת סטטוס, מקום בתעשייה, כסף, מצב בריאותי - הכל. קודי עקף את קני בארבעה סיבובים. 
איזו סיבה יש לו לצלול חזרה למקום בו היה ב2022 בשביל קני? מתאבק שהוא לא באמת חבר שלו, שכל הכימיה והאינטרקציה בניהם באליט הייתה מוזרה, ומישהו שנמצא בסטטוס הרבה יותר צנוע ממנו?

מהצד של קני - גם לו אין סיבה להגיע לWWE.
קני הוא כרגע המתאבק הכי טוב שמעולם לא דרך בWWE. תמיד יהיה לו את המעמד הזה בהיסטוריה.
אם הוא פודה את המעמד שלו בשביל חוזה, בשלב הזה, מה באמת הוא מרוויח?
הוא מגיע לארגון חדש שלא באמת מכיר את כל ההיסטוריה שלו, והוא צריך להוכיח את עצמו מחדש.
קני לא הוכיח את עצמו מחדש מאז 2016. 
נוסיף על כך שקני של 2026 הוא שונה בצורה מהותית מקני של 2016 - במנטליות ובעיקר ביכולת הפיזית..

ובסופו של דבר יש לך מתאבק שאין לו מה לעשות בWWE חוץ מלהביך את עצמו ולהוכיח שWWE תמיד היו בצד הנכון כל הזמן הזה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 8 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24, Liorton, master of doom, NoamRR, RoeeHardy, StavHen
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#6,390
01-20-2026, 10:10 PM
(01-20-2026, 09:40 PM)SwitchBlade כתב:  אני מאוד מעריך את דעתך - אבל אני לא מסכים.

כמה סיבות שקשורות למה שכתבת.

אומגה/קודי זו יריבות לא מעניינת לדעתי ב2026.
הסיבה העיקרית היא שב2018 קודי ניסה לאתגר את הסטטוס של אומגה ונכשל, ב2022 הוא ניסה שוב ונכשל - אבל ב2026, האם באמת יש איזשהו מתח או תחרות בין קודי לבין קני?
מבחינת סטטוס, מקום בתעשייה, כסף, מצב בריאותי - הכל. קודי עקף את קני בארבעה סיבובים. 
איזו סיבה יש לו לצלול חזרה למקום בו היה ב2022 בשביל קני? מתאבק שהוא לא באמת חבר שלו, שכל הכימיה והאינטרקציה בניהם באליט הייתה מוזרה, ומישהו שנמצא בסטטוס הרבה יותר צנוע ממנו?

מהצד של קני - גם לו אין סיבה להגיע לWWE.
קני הוא כרגע המתאבק הכי טוב שמעולם לא דרך בWWE. תמיד יהיה לו את המעמד הזה בהיסטוריה.
אם הוא פודה את המעמד שלו בשביל חוזה, בשלב הזה, מה באמת הוא מרוויח?
הוא מגיע לארגון חדש שלא באמת מכיר את כל ההיסטוריה שלו, והוא צריך להוכיח את עצמו מחדש.
קני לא הוכיח את עצמו מחדש מאז 2016. 
נוסיף על כך שקני של 2026 הוא שונה בצורה מהותית מקני של 2016 - במנטליות ובעיקר ביכולת הפיזית..

ובסופו של דבר יש לך מתאבק שאין לו מה לעשות בWWE חוץ מלהביך את עצמו ולהוכיח שWWE תמיד היו בצד הנכון כל הזמן הזה. 

אני לגמרי רואה איך מחתימים אותו רק בשביל להאכיל אותו לקודי באיזו רסלמניה
תחת תירוץ של "קודי חייב לסיים את הסיפור".
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 637 638 639 640 641 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 09:28 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר