Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 130 הבא »

קארד החלומות שלכם לרסלמניה 42

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
קארד החלומות שלכם לרסלמניה 42
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-14-2026, 01:52 PM
(01-14-2026, 01:49 PM)StavHen כתב:  מת על האשכולות שלך ונראלי שהשקעתי טיפה אובר על המידה.. אבל ככה אני (אם מפטרים אותי שאני לא עובד ומתעסק בפורום אני בא לחפור לכם יותר)

לא מאחל לך את זה לכיס אבל מבחינת הפורום נטו אמן יפטרו אותך, חתיכת השקעה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • SaHBK, StavHen
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
01-14-2026, 01:56 PM
אחלה סתיו אני מת על התגובות המושקעות שלך אבל תיזהר יא אח.הקארד שלך גם נראה באמת מטורף וכל הסבר מפורט גרם לי לרצות לראות את זה במציאות.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 1 user Likes SaHBK's post:
  • StavHen
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,274
אשכולות: 49
Likes Given: 688
01-14-2026, 03:13 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-14-2026, 03:17 PM על ידי Cenation.)
(01-14-2026, 01:49 PM)StavHen כתב:  מת על האשכולות שלך ונראלי שהשקעתי טיפה אובר על המידה.. אבל ככה אני (אם מפטרים אותי שאני לא עובד ומתעסק בפורום אני בא לחפור לכם יותר)
אני הולך על מה שהייתי רוצה קצת פנטזיה אבל יש פה הגיון קל..

בחיים לא חשבתי שאני אקרע חולצה מתגובה בפורום… תשמע מוריד בפנייך את הכובע, באמת אחת התגובות שהכי נהנתי לקרוא פה לאחרונה, שיחקת אותה. ולמען האמת? אם אתה מחליף בין פאנק לדה אוק, הקארד הזה מאוד מאוד ריאלי. אני בטוח שמן הסתם נקבל את דה רוק רק שנה הבאה, אבל כיף לפנטז על מניה הקרובה

הדבר הכי אהבתי פה מעל הכל - כל קרב זה וואחד באנגר, עם סופרסטארים ומצ׳אפים מעניינים. ככה בונים רסלמניה חברים, קשה לי לקרוא פה תגובות של אנשים ששמים כל מיני ג׳וברים וקרבות עם מתאבקים מוזרים שבקושי רואים שאני בספק אם הייתי רואה את הקרבות האלה בפרק רגיל של ראו. זה פאקינג רסלמניה, מה לא למדנו ממניה 41 עם כל הקרבות החלשים? במניה צריך להיות רק סופרסטארים או כוכבים עולים צעירים שמגיעה להם הבמה, ורק מצ׳אפים מעניינים ונוצצים, והמיני קארד ששלחת פה הוא הדוגמה המושלמת לאיך זה צריך להיראות, וזה בלי שהשתמשת בכוכבים גדולים כמו פאנק, לסנר, מקינטייר, פאטו ועוד… מה שמעיד על איזה פוטנציאל ענק יש למניה הקרובה

היום אפרסם גם את הקארד שלי
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • NoamRR, StavHen
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
01-14-2026, 03:28 PM
קרב שלשות זוגות אחים זה הקרב שבאם באם רצה בלי לדעת.
הייפ!
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR, StavHen
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,348
אשכולות: 0
Likes Given: 236
הצטרף בתאריך: Nov 2023
01-16-2026, 01:57 PM
סמי זיין עולה לקרב, שובר את שתי הרגליים ופורש בבכי.

עכשיו ברצינות,

סת רולינס נגד ברייקר (אלוף)
רומן ריינס נגד מקנטייר (אלוף)
קודי רודס נגד רנדי אורטון על אליפות מיד קארד
איי ג׳יי סטיילס נגד דמיאן פריסט נגד דום על אליפות מידקארד שנייה
פאנק נגד לוגאן פול אחרי שפול הרס לו את הניסיונות להחזיר את האליפות מברייקר.

אלכסה בליס ושארלוט נגד ריה ואיו נגד ניה ג׳קס והשנייה על אליפות הנשים
וקאר (אלופה) נגד ליב מורגן
אליפות נשים שניה ממש לא מעניינת אין לי מושג מי לשים שם
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,274
אשכולות: 49
Likes Given: 688
01-17-2026, 03:05 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-09-2026, 02:13 AM על ידי Cenation.)
אני יכול לתת 10 אופציות שונות כאלה כי יש לי מלא קרבות שאני רוצה, אבל אם הייתי צריך לגבש משהו ראלי ומעניין, אז זה הפנטזי קארד שלי:

לילה ראשון:
  1. קודי רודס נגד רנדי אורטון - מיין איוונט
  2. דרו מקינטייר(א') נגד AJ סטיילס(זוכה ראמבל) - אליפות WWE
  3. אובה פמי נגד ג'ייקוב פאטו נגד גונתר - קרב משולש
  4. סטפני ואקר(א') נגד ריה ריפלי(זוכת ראמבל) - אליפות העולם
  5. הייז(א') נגד ריד נגד פנטה נגד זיין נגד דראגונוב נגד LA נייט - קרב סולם על אליפות ארצות הברית
  6. שארלוט פלייר נגד אלכסה בליס
  7. דומיניק(א') נגד באלור - אליפות IC
לילה שני:
  1. C.M פאנק(א') נגד רומן ריינס(זוכה צ'יימבר) - מיין איוונט
  2. ברון ברייקר נגד ברוק לסנר
  3. לוגאן פול נגד כריס ג'ריקו - קרב ללא חוקים
  4. ג'ייד(א') נגד טיפני נגד ביאנקה - משולש על אליפות הWWE
  5. האוסוס(א') נגד הארדי בוייז נגד הניו דיי - קרב סולם על אליפות הזוגות
  6. ליב מורגן נגד רוקסן פרז - קרב רחוב
  7. בקי לינץ'(א') נגד AJ LEE - אליפות IC

*בהנחה כמובן שרולינס פצוע
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 218
אשכולות: 0
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
01-17-2026, 10:23 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-17-2026, 10:46 PM על ידי Omer.)
קודם כל, תודה לסיניישן שפתח את האשכול האהוב עליי בשנה.

העקרונות לקארד שלי:
1. חייב להיות קשור למציאות כיום. הרוק, למשל, לא יכול להיות בקארד
2. 6 קרבות בלבד לערב. כל קרב מקבל את הזמן הראוי לו.
3. יש חשיבות לסדר הקרבות. אני מאוד בגישת טריפל הייץ': הקרב הפותח חייב להיות מאוד מעניין, הקרב ה2 הכי פחות אטרקטיבי בקארד.

לילה 1

1. סת רולינס-ברון ברייקר
השמועות אומרות שסת' יהיה כשיר לרסלמניה כנראה, אבל את הקרב מול ריינס כנראה צריך לדחות לרלסלמניה אחרת. בינתיים, יש לנו כאן פיוד מוכן. חושב שסת' צריך לנצח פה. ברייקר אדיר, אפשר לדחוף אותו למיינאיבנט עכשיו, אבל אין מה למהר. הוא עוד לא קרוב לשיאו ולא בא לי לראות עכשיו כמה שנים את "הביג דוג 2". זה לא נראה ככה, אבל הוא בהחלט יכול להימאס, תנו לו את התואר שהוא יגיע לשיאו. הוא משתפר מחודש לחודש, אבל עדיין לא מספיק כדי להיות ה-אלוף שאנחנו בונים עליו שיהיה ולא סתם אלוף.

2. קרב סקראמבל של 20 דקות על אליפות ארה"ב: כרמלו (א)- מתחרה מסתורי-טריק וויליאמס-המיז- אי ג'יי סטיילס- פין באלור
קיבלנו את הקרב הזה רק פעם אחת ואני לא מבין למה. זאת סטיפיולציה שמוסיפה הרבה מתח, ומעולה לתואר משני, שבד"כ יש לו יותר טוענים לגיטימיים לתואר.
השותף המסתורי והמנצח של הקרב הוא צאד גייבל. היה צריך לקבל את הרגע הזה כבר ברסלמניה 40. חושב שקהל מהסוג שיש ברסלמניה ייתן לו פופ מטורף ברגע שהמוזיקה תישמע ועד סוף הקרב.
לגבי הבחירה של המתאבקים- יש פה קצת שילוב בין עבר לעתיד. התלבטתי לגבי הספוט האחרון בין המיז לבין רבים אחרים, זה היה הספוט האחרון בקארד שלי. בסוף, הקרב הזה פשוט מתאים לאופי של המיז. הוא ישדרג אותו. הוא אדיר, הוא אנדרייטד ואני לא יודע עוד כמה שנים נשארו לו, אז דרגונוב, נייט, פריסט ואחרים יכולים לחכות עוד שנה.

3. אליפות IC נשים: בקי (א)- איי ג'יי לי
בקי לינץ' היא המתאבקת הכי גדולה בכל הזמנים. וזה לא רק היא אומרת את זה, גם אני אומר את זה. המהות של מתאבק טוב זה להפוך כל סיטואציה למעניינת/מבדרת. הwwe הציגו לעולם 2 תארים משנים אצל הנשים לפני שנה בערך, תארים שאין בהם שום עניין, ערך או קרבות בPLE אלא אם בקי מעורבת. קרב מתבקש שרוב הבנייה אליו כבר נעשתה.

4. אליפות זוגות גברים, fatal 4 way: האוסוס (א)- לוצ'ה ברות'רס- אורטון ורודס- ת'יאורי ולוגאן פול
אפשר לאחד את האליפויות, או לתת את הספוט רק לתארים של ראו, זה לא באמת משנה. גם ככה, מאז שהאליפויות הופרדו לא קרה מצב ששני התארים היו רלוונטיים בו זמנית.
אז הגיע זמן לאחד את הלוצ'ה ברות'רס. ראינו כבר עשרות דוגמאות לכך שברגע שאין לך אנגלית שוטפת אין לך עתיד במיינאיבנט. החזון צריכים לקבל כאן נציגות. לוגאן ותיאורי יכולים לעבוד יפה יחד.
לגבי אורטון ורודס. אפשר לבנות כאן סיפור. אחרי שאורטון שנים לא מתקרב לאליפות ורודס בדיוק איבד אותה, אפשר לתת להם להיכשל ביחד כמה פעמים (שרסלמניה זאת אחת מהפעמים), לבנות עוד מתח, לתת בשלב מסויים לרודס להתהפך על אורטון, ממש להוציא אותו מהמסך לתקופה ממושכת, ולסיים את הפיוד בhell in a cell בהמשך השנה. זה יכול להיות הפיוד האחרון הגדול של אורטון, הוא והwwe צריכים להשקיע בזה. לא מוצא טעם בקודי איבד את האליפות ולרנדי אין כיוון, שניהם דראו עם היסטוריה אז יאללה אחד על אחד. ככה בנו את war games והקרב נראה בהתאם...

5. אליפות העולם, נשים: ראקל (א)- ליב
הריין של סטפני ואקר רע מאוד (לדעתי לא באשמתה) והיא לא תגיע לרסלמניה עם החגורה. הסיפור בין ליב וראקל נבנה בצורה מעולה. ראקך ממשיכה להשתפר בכלליות. אין יותר מתאימה מליב לזכות בראמבל השנה. אין יותר מתאימה מראקל מלסיים בדומיננטיות את הריין העצוב הזה של ואקר.

6. אליפות העולם, גברים: סי אם פאנק (א)-גונת'ר
אני עדיין מופתע מההיט שגונת'ר זוכה לו מאז הקרב עם סינה. מבחינתי, סינה הפריש את סינה- הוא קבע את התאריך שנה מראש, אז לא חשבתי שלקרב האחרון תהיה כ"כ השפעה, גם שסינה נכנע. טעיתי בגדול. האוהדים לקחו את זה קשה. סוף סוף בwwe יש היל אמיתי. כזה ששונאים אותו. לא מקינטייר או טרייבל צ'יף, שהם כ"כ אדירים, שהם צריכים לרדת על הקהל כדי לקבל היט. מספיק שגונת'ר מופיע והשנאה נדלקת אצל האוהדים.
צריך לנצל את העובדה שיש לנו היל אמיתי.
אחרי שגרם לסינה להיכנע ואחרי שינצח את הפיוד מול סטיילס, הקרב הזה ממש מתבקש. פאנק הוא אגדה, חבר של סינה והאיש שניצח את גונת'ר בסאמרסלאם. זה הזדמנות לתת לגונת'ר את הניצחון גם כאן, להפוך אותו באמת לאלוף מפלצתי, ככה שמי שבעתיד יוריד ממנו את התואר- יהיה לזה ערך מטורף.

לילה 2

1. אליפות הIC מול קריירה: ריי-דומיניק (א)
הקרב הכי מתבקש ברסלמניה. זה יכול להיות אחד האופנרים הכי זכורים ברסלמניה. דומיניק צריך את הניצחון הזה כחלק מהבנייה שלו כמיין איבנטר עתידי.

2. פאטו- ברונסון ריד, קרב ללא חוקים
monsterfest!!! שניהם מושלמים לזה. 12-14 דקות של ברול בלי גבולות בין השניים האלו. sign me up

3. אליפות זוגות נשים: ריה ואיו (א)- שארלוט ואלכסה- ביילי וליירה- צ'לסי ואלבה
מחלקת הזוגות של הנשים בשיאה כרגע עם המון סטאר פאוור ביחס למה שהיינו רגילים. נתתי את הספוט האחרון לצ'לסי ואלבה, כי מגיע לצ'לסי. היא בעצם מתפתחת להיות הגרסה הנשית של המיז.

[b]4. ברוק לסנר- אובה פמי[/b]
לwwe יש אולי הזדמנות פז למצוא יורש לברוק לסנר. אז זה יהיה הקרב הראשון בטרילוגיה.
מה שמייחד את לסנר זה הבוקינג שלו. אם ניקח את 3 ההילים הכי דומיננטיים במאה ה21- טריפל הייץ', אורטון וריינס- כולם אמנם ניצחו את הפייסים הכי גדולים, אבל אף אחד אף פעם לא עשה את זה בצורה נקייה באירוע גדול (אולי פספסתי פעם, אבל העיקרון ברור). לסנר לעומת זאת נקנק את הכוכבים הכי גדולים בצורה נקייה גם שהם היו פייסים. מהרגע הראשון. ולכן הוא גם המיין איבנטר הכי אמין בעסק. הוא המתאבק הכי ייחודי בעסק ואי אפשר להשוות אף אחד אליו.
וכאן נכנס אובה פמי.
הפסקתי לצפות בnxt אי שם שקית' לי איבד את האליפות, אבל מאוד אהבתי את מה שראיתי בsnme ואת כל האינטרקציה עם רודס. פמי עצום, יש מצב שהוא יותר גדול פיזית מלסנר, די כריזמטי ומצויין בזירה ביחס לגודל שלו.
אז בראמבל אני נותן לו להדיח 10 מתאבקים בערך, שלסנר אחד מהם. נותן לו לנקנק את רוסב ב2 דקות בקרב העפלה לאלימיניישן צ'יימבר. בצ'יימבר אני נותן לו להדיח 3 מתאבקים. בהדחה השלישית, בזמן שפותחים את הדלת למוצמד ה3 לצאת, ברוק נכנס, קורע את פמי וגורם להדחה שלו.
ברסלמניה אני נותן לברוק את הניצחון אחרי קרב שיוויוני. בהמשך נותן לפמי לנצח את גונת'ר ובמיין איבנט של סאמרסלאם לנצח את לסנר. הקרב האחרון ביניהם יהיה קרב הפרישה של לסנר.

5. אליפות הWWE, נשים: טיפאני-ביאנקה- ג'ייד (א)
אני מזועזע מהריין של ג'ייד (ממתי אלופה פותחת בפיוד עם טירונית? או מאויימת ע"י טירונית), אבל לא מאמין שיסתיים לפני רסלמניה. ביאנקה צריכה לגאול אותנו. טיפאני בקרב כי אני לא מאמין שאפשר להוציא קרב לא מזעזע מג'ייד, אלא אם יש סטיפיולציה כלשהי.

6. אליפות הWWE, גברים: רומן- דרו (א)
האם הWWE יתייחסו לדרו כאלוף עולם אמיתי ונראה אותו מול ריינס במיין איבנט או שנקבל אלוף עולם דרג ב', סטייל הריין של גונתר או פריסט, ונראה אותו בקרב פתיחה מול פאטו/זיין/אורטון? לצערי, אני מהמר על החלק השני.
מבחינתי, זה אחד הרימאצ'ים שאני יותר מצפה להם. הטינה שדרו שומר כלפי ריינס והעובדה שאף פעם לא ניצח אותו רק מוסיפים למצ' אפ המטורף הזה. שניהם בשיאם. זה הזמן לתת להם את המיינאיבנט.
הגב
The following 3 users Like Omer's post:
  • NoamRR, orgibor, SaHBK
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
01-18-2026, 05:39 PM
(01-17-2026, 10:23 PM)Omer כתב:  קודם כל, תודה לסיניישן שפתח את האשכול האהוב עליי בשנה.

העקרונות לקארד שלי:
1. חייב להיות קשור למציאות כיום. הרוק, למשל, לא יכול להיות בקארד
2. 6 קרבות בלבד לערב. כל קרב מקבל את הזמן הראוי לו.
3. יש חשיבות לסדר הקרבות. אני מאוד בגישת טריפל הייץ': הקרב הפותח חייב להיות מאוד מעניין, הקרב ה2 הכי פחות אטרקטיבי בקארד.

לילה 1

1. סת רולינס-ברון ברייקר
השמועות אומרות שסת' יהיה כשיר לרסלמניה כנראה, אבל את הקרב מול ריינס כנראה צריך לדחות לרלסלמניה אחרת. בינתיים, יש לנו כאן פיוד מוכן. חושב שסת' צריך לנצח פה. ברייקר אדיר, אפשר לדחוף אותו למיינאיבנט עכשיו, אבל אין מה למהר. הוא עוד לא קרוב לשיאו ולא בא לי לראות עכשיו כמה שנים את "הביג דוג 2". זה לא נראה ככה, אבל הוא בהחלט יכול להימאס, תנו לו את התואר שהוא יגיע לשיאו. הוא משתפר מחודש לחודש, אבל עדיין לא מספיק כדי להיות ה-אלוף שאנחנו בונים עליו שיהיה ולא סתם אלוף.

2. קרב סקראמבל של 20 דקות על אליפות ארה"ב: כרמלו (א)- מתחרה מסתורי-טריק וויליאמס-המיז- אי ג'יי סטיילס- פין באלור
קיבלנו את הקרב הזה רק פעם אחת ואני לא מבין למה. זאת סטיפיולציה שמוסיפה הרבה מתח, ומעולה לתואר משני, שבד"כ יש לו יותר טוענים לגיטימיים לתואר.
השותף המסתורי והמנצח של הקרב הוא צאד גייבל. היה צריך לקבל את הרגע הזה כבר ברסלמניה 40. חושב שקהל מהסוג שיש ברסלמניה ייתן לו פופ מטורף ברגע שהמוזיקה תישמע ועד סוף הקרב.
לגבי הבחירה של המתאבקים- יש פה קצת שילוב בין עבר לעתיד. התלבטתי לגבי הספוט האחרון בין המיז לבין רבים אחרים, זה היה הספוט האחרון בקארד שלי. בסוף, הקרב הזה פשוט מתאים לאופי של המיז. הוא ישדרג אותו. הוא אדיר, הוא אנדרייטד ואני לא יודע עוד כמה שנים נשארו לו, אז דרגונוב, נייט, פריסט ואחרים יכולים לחכות עוד שנה.

3. אליפות IC נשים: בקי (א)- איי ג'יי לי
בקי לינץ' היא המתאבקת הכי גדולה בכל הזמנים. וזה לא רק היא אומרת את זה, גם אני אומר את זה. המהות של מתאבק טוב זה להפוך כל סיטואציה למעניינת/מבדרת. הwwe הציגו לעולם 2 תארים משנים אצל הנשים לפני שנה בערך, תארים שאין בהם שום עניין, ערך או קרבות בPLE אלא אם בקי מעורבת. קרב מתבקש שרוב הבנייה אליו כבר נעשתה.

4. אליפות זוגות גברים, fatal 4 way: האוסוס (א)- לוצ'ה ברות'רס- אורטון ורודס- ת'יאורי ולוגאן פול
אפשר לאחד את האליפויות, או לתת את הספוט רק לתארים של ראו, זה לא באמת משנה. גם ככה, מאז שהאליפויות הופרדו לא קרה מצב ששני התארים היו רלוונטיים בו זמנית.
אז הגיע זמן לאחד את הלוצ'ה ברות'רס. ראינו כבר עשרות דוגמאות לכך שברגע שאין לך אנגלית שוטפת אין לך עתיד במיינאיבנט. החזון צריכים לקבל כאן נציגות. לוגאן ותיאורי יכולים לעבוד יפה יחד.
לגבי אורטון ורודס. אפשר לבנות כאן סיפור. אחרי שאורטון שנים לא מתקרב לאליפות ורודס בדיוק איבד אותה, אפשר לתת להם להיכשל ביחד כמה פעמים (שרסלמניה זאת אחת מהפעמים), לבנות עוד מתח, לתת בשלב מסויים לרודס להתהפך על אורטון, ממש להוציא אותו מהמסך לתקופה ממושכת, ולסיים את הפיוד בhell in a cell בהמשך השנה. זה יכול להיות הפיוד האחרון הגדול של אורטון, הוא והwwe צריכים להשקיע בזה. לא מוצא טעם בקודי איבד את האליפות ולרנדי אין כיוון, שניהם דראו עם היסטוריה אז יאללה אחד על אחד. ככה בנו את war games והקרב נראה בהתאם...

5. אליפות העולם, נשים: ראקל (א)- ליב
הריין של סטפני ואקר רע מאוד (לדעתי לא באשמתה) והיא לא תגיע לרסלמניה עם החגורה. הסיפור בין ליב וראקל נבנה בצורה מעולה. ראקך ממשיכה להשתפר בכלליות. אין יותר מתאימה מליב לזכות בראמבל השנה. אין יותר מתאימה מראקל מלסיים בדומיננטיות את הריין העצוב הזה של ואקר.

6. אליפות העולם, גברים: סי אם פאנק (א)-גונת'ר
אני עדיין מופתע מההיט שגונת'ר זוכה לו מאז הקרב עם סינה. מבחינתי, סינה הפריש את סינה- הוא קבע את התאריך שנה מראש, אז לא חשבתי שלקרב האחרון תהיה כ"כ השפעה, גם שסינה נכנע. טעיתי בגדול. האוהדים לקחו את זה קשה. סוף סוף בwwe יש היל אמיתי. כזה ששונאים אותו. לא מקינטייר או טרייבל צ'יף, שהם כ"כ אדירים, שהם צריכים לרדת על הקהל כדי לקבל היט. מספיק שגונת'ר מופיע והשנאה נדלקת אצל האוהדים.
צריך לנצל את העובדה שיש לנו היל אמיתי.
אחרי שגרם לסינה להיכנע ואחרי שינצח את הפיוד מול סטיילס, הקרב הזה ממש מתבקש. פאנק הוא אגדה, חבר של סינה והאיש שניצח את גונת'ר בסאמרסלאם. זה הזדמנות לתת לגונת'ר את הניצחון גם כאן, להפוך אותו באמת לאלוף מפלצתי, ככה שמי שבעתיד יוריד ממנו את התואר- יהיה לזה ערך מטורף.

לילה 2

1. אליפות הIC מול קריירה: ריי-דומיניק (א)
הקרב הכי מתבקש ברסלמניה. זה יכול להיות אחד האופנרים הכי זכורים ברסלמניה. דומיניק צריך את הניצחון הזה כחלק מהבנייה שלו כמיין איבנטר עתידי.

2. פאטו- ברונסון ריד, קרב ללא חוקים
monsterfest!!! שניהם מושלמים לזה. 12-14 דקות של ברול בלי גבולות בין השניים האלו. sign me up

3. אליפות זוגות נשים: ריה ואיו (א)- שארלוט ואלכסה- ביילי וליירה- צ'לסי ואלבה
מחלקת הזוגות של הנשים בשיאה כרגע עם המון סטאר פאוור ביחס למה שהיינו רגילים. נתתי את הספוט האחרון לצ'לסי ואלבה, כי מגיע לצ'לסי. היא בעצם מתפתחת להיות הגרסה הנשית של המיז.

[b]4. ברוק לסנר- אובה פמי[/b]
לwwe יש אולי הזדמנות פז למצוא יורש לברוק לסנר. אז זה יהיה הקרב הראשון בטרילוגיה.
מה שמייחד את לסנר זה הבוקינג שלו. אם ניקח את 3 ההילים הכי דומיננטיים במאה ה21- טריפל הייץ', אורטון וריינס- כולם אמנם ניצחו את הפייסים הכי גדולים, אבל אף אחד אף פעם לא עשה את זה בצורה נקייה באירוע גדול (אולי פספסתי פעם, אבל העיקרון ברור). לסנר לעומת זאת נקנק את הכוכבים הכי גדולים בצורה נקייה גם שהם היו פייסים. מהרגע הראשון. ולכן הוא גם המיין איבנטר הכי אמין בעסק. הוא המתאבק הכי ייחודי בעסק ואי אפשר להשוות אף אחד אליו.
וכאן נכנס אובה פמי.
הפסקתי לצפות בnxt אי שם שקית' לי איבד את האליפות, אבל מאוד אהבתי את מה שראיתי בsnme ואת כל האינטרקציה עם רודס. פמי עצום, יש מצב שהוא יותר גדול פיזית מלסנר, די כריזמטי ומצויין בזירה ביחס לגודל שלו.
אז בראמבל אני נותן לו להדיח 10 מתאבקים בערך, שלסנר אחד מהם. נותן לו לנקנק את רוסב ב2 דקות בקרב העפלה לאלימיניישן צ'יימבר. בצ'יימבר אני נותן לו להדיח 3 מתאבקים. בהדחה השלישית, בזמן שפותחים את הדלת למוצמד ה3 לצאת, ברוק נכנס, קורע את פמי וגורם להדחה שלו.
ברסלמניה אני נותן לברוק את הניצחון אחרי קרב שיוויוני. בהמשך נותן לפמי לנצח את גונת'ר ובמיין איבנט של סאמרסלאם לנצח את לסנר. הקרב האחרון ביניהם יהיה קרב הפרישה של לסנר.

5. אליפות הWWE, נשים: טיפאני-ביאנקה- ג'ייד (א)
אני מזועזע מהריין של ג'ייד (ממתי אלופה פותחת בפיוד עם טירונית? או מאויימת ע"י טירונית), אבל לא מאמין שיסתיים לפני רסלמניה. ביאנקה צריכה לגאול אותנו. טיפאני בקרב כי אני לא מאמין שאפשר להוציא קרב לא מזעזע מג'ייד, אלא אם יש סטיפיולציה כלשהי.

6. אליפות הWWE, גברים: רומן- דרו (א)
האם הWWE יתייחסו לדרו כאלוף עולם אמיתי ונראה אותו מול ריינס במיין איבנט או שנקבל אלוף עולם דרג ב', סטייל הריין של גונתר או פריסט, ונראה אותו בקרב פתיחה מול פאטו/זיין/אורטון? לצערי, אני מהמר על החלק השני.
מבחינתי, זה אחד הרימאצ'ים שאני יותר מצפה להם. הטינה שדרו שומר כלפי ריינס והעובדה שאף פעם לא ניצח אותו רק מוסיפים למצ' אפ המטורף הזה. שניהם בשיאם. זה הזמן לתת להם את המיינאיבנט.
אהבתי מאוד, אני צריך לאזור כוחות ומחשבה כדי להגיש את הקארד שאני חושב עליו.
רציתי להיות זה שיפתיע עם שיתוף פעולה בין אורטון לקודי אך אני מפרגן על השליפה הראשונה.
קארד מגניב והסברים יפים.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
01-18-2026, 07:06 PM
(01-18-2026, 05:39 PM)NaRRative כתב:  אני צריך לאזור כוחות ומחשבה כדי להגיש את הקארד שאני חושב עליו.
האמת אני מחכה ממש לקארד שלך.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
01-19-2026, 09:43 AM
פנטזי בוקינג, כל אחד והחוקים שלו.
החוקים שלי:
1.בלי נשים.
2.להכניס רק מתאבקים שאני אוהב בדרך כזאת או אחרת.
3.כל אליפות חשובה.

אורטון לא צריך קרב מרכזי, קודי לא צריך קרב מרכזי, פאנק לא צריך לנצח קרב מרכזי, אבל כן לקדם מתאבק אחר.

ששת המתאבקים האחרונים בראמבל הם אורטון, קודי, דומיניק, ברונסון, לוגאן וברייקר. ברייקר מסתכל על אורטון, אורטון מסמן לו עם הראש לחיוב, ברייקר מדיח את ברונסון ולוגאן. החזון בשוק, פול היימן מוכר את זה מדהים כדי לתת לנו טמפלייט למימ חדש. אורטון מסתכל על הנותרים בקרב, הוא מוחא להם כפיים בגאווה. אורטון מסמן לקודי וברייקר לצאת מהזירה, דומיניק מעודד אותם לעשות את זה. ברייקר קופץ מעל החבל העליון ומדיח את עצמו. קודי מתחבט עם עצמו, זה לא מרגיש לו נכון. אורטון מתקרב לקודי ומייעץ לו כמנטור לעשות את זה גם, שזה טוב לעסק, לשושלת. קודי מתקרב ליציאה מהזירה אך מתחרט ומתנפל על דומיניק באגרופים. אורטון מפריד ביניהם, דומיניק נעמד על רגליו ומנצל את זה כדי לתת לקודי מכה בביצים. רנדי מוחא כפיים לדומיניק, דומיניק מדיח את רנדי במהירות. רנדי מופתע אך מפרגן. קודי ממשיך לתת מלחמה לדומיניק אך לבסוף דומיניק מדיח את קודי לאחר שהוא עובד עליו שהוא הודח בעצמו ומנצל את ההזדמנות.

בבנייה לרסלמניה רנדי מציג לנו את השושלת יחד עם דומיניק וברייקר. רנדי אומר שהוא כבר לא יצליח לשבור את השיא של סינה אבל הוא מכיר 2 חבר'ה צעירים שיכולים לעשות את זה. דומיניק מאתגר את פאנק לקרב המרכזי במניה. ברייקר נשלח לEC ומנצח את ריינס, רולינס, פאטו, גונת'ר וסטיילס בהופעה דומיננטית. ברייקר מקבל את מקנטייר הפייס במניה בקרב המרכזי השני. בנתיים קודי מתלבט אם לחבור לציר הרשע או להישאר נאמן לעצמו, הפרצוף של הארגון. בEC אורטון משיג קרב אליפות זוגות נגד משפחת וואיט, את רוב הקרב הוא נלחם לבדו עד שברגע האמת השותף המסתורי שלו מתגלה כקודי רודס שעשה את הבחירה שלו. קודי וארטון זוכים באליפות הזוגות של סמאקדאון.

פאנק בדרך למניה מנצח את ג׳ריקו וריי בקרבות אליפות, בעיקר נשען על הנוסטלגיה. מקנטייר אחרי הטור האירופי נהפך לפייס, מנצח בקרבות אליפות פיזיים את דרגונוב ופריסט ומשיג את כבודם.

מאחר וברייקר מאתגר את מקנטייר ולאחר הריב עם אדם פירס - ברייקר עובר לסמאקדאון. דומיניק נשאר לבדו בראו אבל איכשהו תמיד שורד כל מכשול. פירס בזמן הזה מביא לראו את דרגונוב שיעצור את החוצפה של גונתר.

ריינס מפסיד בקרב הEC ומבין שהמשפחה מעל הכל, הוא מאחד את סולו ופאטו בסמאקדאון, הוא מדרבן את האוסוס להמשיך בכל הכוח. רולינס חוזר כפייס ואומר לריינס שהגיע הזמן שהם יעשו את זה במניה, כאנשים בוגרים, אחד על אחד. ריינס אומר לרולינס שהוא השלים עם זה, הוא לא צריך את זה בכלל. רולינס אומר לו שהוא משקר לעצמו ושזה כל מה שהוא צריך, לנצח אותו אחת ולתמיד. ריינס לא מעוניין, רולינס אומר שהוא מוכן להפוך את זה לקרב המפסיד פורש, ריינס מתעניין ומאשר.

סטיילס זוכה באליפות הבין יבשתית ומחמיא למקדונה שחזר מפציעה, באלור לא אוהב את זה. נקבע טורניר על מי יפגוש את סטיילס במניה על האליפות, באלור מנצח את מקדונה בגמר אחרי שהוא חוצה את קווי הכבוד ונהפך לאלים. בבנייה עצמה יהיו רמיזות לדימון אבל סטיילס יגיד לבאלור שהוא רוצה להילחם נגד באלור האמיתי, המתאבק, לא הדמות או השטותניק. בכללי מטרת הריין של סטיילס זה להפוך את סביבת המיד קארד לטובה יותר לקראת הפרישה שלו.

לאחר כל החפירה, להלן הקארד המסודר למניה מבחינת הקרבות הגדולים -

1.דומיניק מנצח את פאנק על אליפות העולם.
2.ברייקר מנצח את מקנטייר על אליפות הWWE.
3.קודי ואורטון מנצחים את פאטו וסולו על אליפות הזוגות של סמאקדאון.
4.לוצ׳ה ברוס מנצחים את האוסוס על אליפות הזוגות של ראו.
5.סטיילס מנצח את באלור על אליפות הIC.
6.אובה מנצח את הייז על אליפות ארה"ב באתגר פתוח.
7.דרגונוב מנצח את גונתר.
8.רולינס מנצח את ריינס בקרב פרישה.

הייתי גם דוחף לקארד את הבאטל רואיל לזכר אנדרה שם אני עושה אינטראקציות מגניבות בין לוגאן וג׳בון, שלשות של גייבל והאחים קריד נגד האמריקנוס וטריק זוכה. בנוסף אפשר להכניס סגמנט של זיין בוכה שאין לו מקום בקארד כדי לתת לנו חזרה של אוונס נותן לו סטאנר וקורא לו בכיין.

אחרי מניה -
גונתר ממשיך להילחם נגד אגדות, דרגונוב נשאר בראו להזכיר לו שהוא הכלבה שלו. דרגונוב יכול לאתגר את דומיניק בהמשך.
אורטון יתגלה כנחש וינסה לאתגר כל אלוף ראשי שנמצא תחתיו, ינצל את כוחו ויקפוץ מראו לסמאק בהתאם לרצונות שלו.
קודי ילמד מאורטון וינסה לעשות זאת גם, הם יכשלו, ברייקר ודומיניק ישרדו את זה.
פאטו וסולו לא יסתדרו למרות הצוואה של ריינס שהמשפחה מעל הכל, אנחנו נקבל פיוד של ברייקר ופאטו שסולו ברקע לא עושה להם חיים קלים.
יום הדין יתפרקו וכל אחד שם יצא לריצת יחידים, באלור כפייס יכול לאתגר את דומיניק על אליפות ראשית, מקדונה בהמשך השנה משיג את אליפות הIC מסטיילס.
אובה בריצת אתגר פתוח על אליפות ארה"ב עובר את כל הרוסטר.
פאנק, דרו ורולינס לא זוכים באליפות ראשית בזמן הקרוב.
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 04:01 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר