Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 29.12.2025

עמודים (7): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 29.12.2025
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,480
אשכולות: 40
Likes Given: 799
הצטרף בתאריך: Feb 2021
12-30-2025, 07:14 AM
(12-29-2025, 05:10 AM)StavHen כתב:  מקווה שיתנו לאוסוס את האליפות ויפרידו את AJ LEE
חחחח היי, תודה !

לפחות האוסוס חזרו למחלקת הזוגות רשמי עם אליפות , ויאללה שנה אחרונה של סטיילס כסינגל יוצאת לדרך.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 661
אשכולות: 0
Likes Given: 76
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-30-2025, 07:37 AM
יכול להיות שזו היתה האליפות האחרונה של סטיילס, מרגש

אוסטין ת'אורי מדבר על הרצון שלא ישפטו אותו על הטעויות של הדמות שלו בעבר אמנם בפועל חוזר שוב עם שיר ואופי של ריג'ן ממשחק מחשב, מ2019 הוא רק מאבד מערכו, לפחות לא ניצחון, אני לא רואה איך הוא ינהיג את החזון דווקא 2 המתאבקים האחרים נמצאים במומנטום מצויין, ברייקר על המיק' זו הפתעה טובה ות'אורי די מוריד אותם למטה. אם כבר יחלוק מקום עם לוגאן פול בחלק הבידורי יותר של הסטייבל.
סך הכל פרק בינוני מינוס מינוס, גונת'ר כאילו כלום אחרי שהכניע את סינה זה שמזכירים את זה לא באמת עוזר כשבפועל הוא באותה פוזיציה כמו לפני הפרישה של סינה, חבל שקיבל את הניצחון
כן האוסוס זכו בזוגות ואני מבין שעניין הYeet מרגיש פשטני מידי אבל לא הייתי מפקיר את אחד השמות הגדולים בסינגלס מאז פירוק הבלודליין בשביל לחזק את מחלקת הזוגות, בילה שם מספיק ואנחנו מאחורי זה, קרב אחד של האוסוס פה ושם מילא, אפשר עוד להשתמש בו יש לו עוד את מי לפגוש בבמות הגדולות, נהנתי מאיי ג'יי לי אני חושב שדרגון לי איכשהו מצליח לבסס את עצמו בתור לוצ'דור מעניין, הניו דיי עם ת'אורי זה משהו שאפשר ללכת עליו יותר. יום הדין זו למשל כן דוגמה למי שכבר אי אפשר להחזיר למאיין איבנט וכן שווה להמשיך איתם בזוגות למעט דומיניק בעתיד אבל הקרבות שהיו לבאלור שנים קודמות זה פחות, וור ריידרז, אפילו פנטה חזר מחלקת הזוגות כבר לא צריכה חיזוק מבחוץ.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב
The following 1 user Likes בליסטרה's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,976
אשכולות: 14
Likes Given: 1,285
12-30-2025, 09:41 AM
אחרי הזכייה של האוסוס, תנו לי אותם נגד הלוצה ברוס בקרב סולם ברסלמניה.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,218
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
12-30-2025, 10:44 AM
לא ברור למה תיאורי לא מקבל ניצחון על גמד עלוב בן 50+ שהפסיק לעניין בשנת 2006.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
12-30-2025, 10:46 AM
[Image: 20251229_RAW_final2.jpg]

YEET. קרב מרכזי גדול של האוסוס נגד AJ סטיילס ודרגון לי.
האוסוס שוב מזכירים למה הם הגדולים מכולם, קרב פשוט מצוין, הדקות האחרונות של הקרב היו רותחות.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 604
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
12-30-2025, 10:55 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2025, 10:55 AM על ידי Yosihait.)
מה אהבתי:

הפתיחה של ברייקר-פאנק.

אליפות הנשים (פרט לניקי. טוב שהוצמדה, ראקל-ואקר).

החזרה של פנטה.

באלור בדרך לפוש?

פאמי בדרך.

מקסין-בקי (באמת, אחלה פיוד).

הזכייה של האוסוז (מבחינת קרב).

מה לא אהבתי:

גונת'ר מתעסק בשטויות.

הקאבוקי ווריורס על המיקרופון, זה די דבילי. בואו. צריך לתת להן רק "קייריייייייי" מפעם לפעם.

האמריקנוס. לא מבין מה הם עושים.

תיאורי (לא קונה אותו, הכניסה דווקא טובה).

ניו דיי (די).

ביילי צועקת על פירס (למרות שזאת הייתה מחמאה).

הזכייה של האוסוז (אז אחרי כל הפוש- ג'יי פתח עם הראמבל וסגר במקום הרגיל).
הגב
The following 1 user Likes Yosihait's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
12-30-2025, 11:50 AM
TOP 5:

5. סטפני ואקר שומרת על התואר שלה בקרב שהוא בינוני +. ראקל מפלצת ולדעתי צריכה את החגורה בהמשך, אבל הנוכחות של ניקי בלה הפריעה יותר מאשר תרמה לקרב (עוד על כך בהמשך).

4. סגמנט פתיחה מדהים. הסטוריליין של "החזון" התחיל כמו "אבולושן" כשברון ברייקר בתפקיד בטיסטה אבל תוך 8 חודשים ברייקר הפך את עצמו לטריפל H. זה שינוי משמעותי שנכפה בעיקר בגלל הפציעה של רולינס, אבל ברייקר לובש את התפקיד הזה בקלות. CM פאנק יצא יותר טוב בסגמנט הזה, יש חלקים ברורים לאורך הפרומו שרואים שברייקר רועד (בעיקר בידיים), אבל ברייקר לגמרי מוכן לקבל את החגורה לניסיון ראשון עוד לפני רסלמניה לדעתי.

3. גונת'ר ממשיך להיות מפלצת ועושים נכון כשמכניסים אותו לזירה גם בתכנית רגילה של RAW, לצערי זה רק נגד טרות', אבל בסדר.

2. פנטה חוזר - זה תמיד טוב.

1. אליפות הזוגות חוזרת לאוסוס זו אחלה דרך לסיים את 2025. תגידו מה שתגידו על ג'יי וג'ימי כמתאבקי סינגלס - אבל כשמכניסים אותם לזירה כטאג טים זה מגיע עם אורה מסויימת שפשוט אין לאף טאג טים אחר במחלקה. אגב, 180 מעלות מ-AJ סטיילס, שברור לכולם שהוא מתאבק סינגלס אגדי אבל מרגיש מוקטן מאוד כשהוא בדיוויזית הזוגות. הם שיחקו את תפקיד ההילים בקרב גם מבחינת מיקום למצלמה וגם מבחינת המהלכים. אין מה לעשות, אוסוס הילים זה האוסוס בגרסה הטובה ביותר של עצמם. אני לא יודע אם ל-WWE יש כוונות לעשות את זה בקרוב כי ג'יי עדיין אחד מהטופ סלרים של מרצ'נדייז, אבל גם הוא וגם אנחנו נרוויח מהמהלך הזה.

Bottom 5:

5. כל הסטוריליינים של הנשים שהן לא על אליפות העולם - ריה ואיו נגד הקבוקי ווריורס זה משהו שנמשך כבר חצי שנה בערך, ליירה וביילי זה עוד מלפני הרסלמניה הקודמת, דופרי ובקי גם כן נמרח כבר כמה חודשים טובים ולא באמת רואים את הסוף של זה. מחלקת הנשים מלאה בכל כך הרבה טאלנט איכותי שפשוט עצוב שלא עושים איתן דברים חדשים ואנחנו תקועים באותה השבלונה.

4. אל גרנדה אמריקנוס - גימיק שגייבל הביא לשיא ומשם זה לא באמת מתקדם. שחררו אותנו ואת המתאבקים המוכשרים שמתחת למסיכות האלו.

3. למה ריי מיסטריו ב-2025 בואכה 2026 מנצח בפסילה את ת'יאורי? לאוסטין ת'יאורי יש מומנטום עכשיו, הוא בסצנת המיין אבנט והוא סוף סוף מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו אחרי כמה שנים של כלום, מה נותן להאכיל אותו לריי מיסטריו כרגע? נכון, ריי בגיל 50 נראה טוב יותר מאשר בגיל 40, אבל אי אפשר שכל הזמן הפוקוס יהיה עליו בפיודים האלו. ת'יאורי לא יכול להביס גבר בן 50 לבד שהוא צריך את לוגאן פול? די עם החרטא הזה.

2. ניקי בלה. היא לא מתאבקת, לא הייתה ולא תהיה. היא דיווה ובזה צריכה להסתכם הקריירה שלה. טוב שהיא אכלה את ההצמדה, רע שהיא בכלל הייתה בקרב הזה.

1. הקבוקי ווריורס לא צריכות לראות מיקרופון בזירה - לעולם. זה היה קרינג' ברמות שאני פשוט הרצתי קדימה לחלק שאיו וריה נכנסות כי אי אפשר לשמוע אותן.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 847
Likes Given: 159
הצטרף בתאריך: May 2021
12-30-2025, 03:14 PM
אני עדיין לא בטוח שהאוסוס יהיו טאג טים ליותר מדי זמן.
שמו דגש על ה-Yeet ושיר הכניסה של ג׳יי(שניצח להם את הקרב) היה השער שהתנגן אחרי הניצחון שלהם.
לא השיר של האוסוס.
לא יפתיע אותי אם יעשו ג׳יי-ג׳ימי ברסלמניה אבל הפעם עם בנייה הרבה יותר מושקעת
ובלי להיבלע מאחרים שהם הבלאדליין שלהם(ריינס, דה רוק) וגם קודי לא ברקע וגם לא רולינס.
יכול להיות שג׳ימי אוסו יעשה היל טרן(למרות שניסו בחודשים האחרונים לתת הרגשה שזה יהיה ג׳יי אוסו)
על ג׳יי אוסו ויעשו את ג׳ימי אוסו ״צייד בלאדליין״/״Bloodline Hunter”.
מבין כל הבלאדליין הוא זה שקיבל הכי פחות פוקוס כאינדיבידואל ובסינגלס.
מבחינת פרומואים ויכולות מיק׳ וגם כריזמה אני חושב שג׳ימי יותר טוב מג׳יי.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,267
אשכולות: 7
Likes Given: 10,891
12-30-2025, 03:22 PM
(12-30-2025, 03:14 PM)Penta כתב:  אני עדיין לא בטוח שהאוסוס יהיו טאג טים ליותר מדי זמן.
שמו דגש על ה-Yeet ושיר הכניסה של ג׳יי(שניצח להם את הקרב) היה השער שהתנגן אחרי הניצחון שלהם.
לא השיר של האוסוס.
ובלי להיבלע מאחרים שהם הבלאדליין שלהם(ריינס, דה רוק) וגם קודי לא ברקע וגם לא רולינס.
יכול להיות שג׳ימי אוסו יעשה היל טרן(למרות שניסו בחודשים האחרונים לתת הרגשה שזה יהיה ג׳יי אוסו)

אני איתך, זה חלק מהעלילה ולא העלילה עצמה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
12-30-2025, 03:38 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2025, 06:51 PM על ידי The Visionary.)
(12-30-2025, 03:14 PM)Penta כתב:  אני עדיין לא בטוח שהאוסוס יהיו טאג טים ליותר מדי זמן.
לא השיר של האוסוס.

אני חושב שבשלב הנוכחי, גם ה-WWE וגם ג'יי אוסו מבינים שבלי ג'ימי לידו זה כבר לא יתחבר.
הראש שלו לא מפוקס כמתאבק סינגלס, הוא עושה יותר מדי שטויות ויותר מדי פליטות פה. וזה עוד לפני שאני נכנס למה שקורה לו אחרי 5 דקות של קרב.
בנוסף, אין ערך בקרב נוסף ביניהם ברסלמניה. זה לא הצליח לפני שנתיים, זה לא יצליח השנה. זה ידוע שקרבות בין אחים לא עובדים ברסלמניה (לא האוסוס ולא ההארדיז הצליחו להעמיד קרב ראוי. היחידים שהצליחו בזה היו ברט ואואן הארט שהם מהטופ של הסטורי-טלרים בזירה אי פעם). קשה מאוד לבנות סטוריליין של שנאה בין שני אנשים שאתה יודע שלא באמת שונאים אחד את השני.

הכי טוב יהיה להשאיר אותו בטאג טים לצד ג'ימי וליהנות מהטאג טים הכי גדול בהיסטוריה עד סיום הקריירה של שניהם.

סיבת עריכה: לא רוצה לפגוע ביוסי, כפרה עליו.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (7): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 12:41 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר