11-25-2025, 10:20 AM
(11-25-2025, 09:42 AM)NaRRative כתב: ניב היקר, אני כבר לא יכול לחכות לפרוייקט הבא שלך.
ג'יי אוסו? עשית את זה בענק בראמבל. V
דומיניק? כולם חושבים עליו את אותו הדבר. V
מי הבא בתור?
תלוי מי ישלם לי יותר כדי לקדם אותו.
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 24.11.2025
|
|
11-25-2025, 10:20 AM
(11-25-2025, 09:42 AM)NaRRative כתב: ניב היקר, אני כבר לא יכול לחכות לפרוייקט הבא שלך. תלוי מי ישלם לי יותר כדי לקדם אותו.
אולי חוש הריח שלי התקלקל עם השנים ואולי זה סתם בגלל שזה היה סגמנט שחייב להריץ, אבל יש תכנון של ריינס - קודי - פאנק על 2 התארים?
נכון שריינס משחק להם במוח והביא פרומו של אל אבל אולי הכוונה היא שהוא יחזור להחזיק בשניהם? למרות שהוא כבר ממש פארט טיימר בשלב הזה. דומיניק זה היורש של סינה - ככה זה מרגיש לפחות, במספר בודד של שבועות הם הביאו פה סטוריליין שמעניין אותי יותר מכל דבר אחר כרגע. דומיניק ענק במיק, עושה מה שהוא רוצה עם הקהל, מודה שהאמנתי שסינה בא לכמה רגעים. לדעתי הוא פשוט יפסיד את שתי התארים רק כדי להתחרות על תואר מרכזי, מקווה מאוד שזה הכיוון כי זה יהיה מדהים. אם קודי עושה טרן אז דומיניק יהיה חייב, פאנק לא יעשה טרן אז דומיניק יכול להישאר היל מולו. הבראול היה קצת קצר ורגיל מידי, ההילים חוץ מלסנר מרגישים דיי משעממים. אין באמת קשר אמיתי ביניהם, נראה כאילו דרו ופול סתם נדחפו שם והם נראים דיי חלשים כקבוצה למרות שרובם חיות. מקווה שיקרה משהו מאוד מפתיע שייתן את הניצחון להילים, רובם צריכים את זה יותר משלישיית האגדות וצמד טאג שלא סגור אם הם טאג או יחידים.
11-25-2025, 11:22 AM
סולו-גונת'ר בחצי גמר.
מעניין אם זה רק בגלל הפציעה.
11-25-2025, 03:34 PM
פרק סביר אהבתי רק 3 דברים
1 דומיניק אדיר הקהל באולם כזה מפגר שחשבו שסינה שם כבר ראינו בעבר שיש את השיר של סינה וזה לא היה הוא מיז לוגאן פול הנשים בקי עם פרומו אדיר והסוף שכמו בשגרה התוכנית מסתיימת בברול
Sexy devil לשעבר
11-25-2025, 04:05 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-25-2025, 04:06 PM על ידי xXRed4EverXx.)
הנפילה של ברוק בכניסה
11-25-2025, 04:48 PM
עוד פרק מצוין של ראו, התוכנית לוהטת
הסגמנט פתיחה היה מטורף הוא גרם לי להתחרפן מזה ששלושתם בזירה זה היה פשוט זהב ריינס מטורף הוא חייב לעשות עוד ריין עם אחת החגורות הקרב של הייז וגונתר מאוד הפתיע אותי לטובה, שאפו לשניהם מבאס אותי קצת שהבראקט של הטורניר נראה כמו בראקט לN1C לIC מבחינת איכות המתאבקים, רק גונתר היחיד שם שבאמת שווה משהו, כל השאר מיד קארד בשבילי אבל בסדר זה כבר ברור שזה גונתר הסוף של הפרק היה ענק, הנפילה של לסנר הרגה אותי אבל הוא הצליח לצאת מזה בסטייל, עשה את זה מאות פעמים ואפשר להחליק לו (תרתי משמע) על הפדיחה החד פעמית הזאת. ביאס אותי קצת ששוב פעם הם סיימו את הפרק באמצע של כל האקשן מה שכן הקבוצות מטורפות עם סטאר פאוור הזויייי ואני בהייפ של קריעות חולצה לאירוע
11-25-2025, 09:11 PM
![]() אלוף העולם האמיתי שלנו ![]() (11-25-2025, 08:14 PM)lidoradir כתב: תתמודדו.
11-25-2025, 09:14 PM
אני לא אופתע אם לסנר תכנן את זה. הוא לסנר כזה.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|