Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 10 11 12 13 14 ... 130 הבא »

דיון - הקרב עם המצ'אפ הכי נוצץ וגדול בכל הזמנים

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
דיון - הקרב עם המצ'אפ הכי נוצץ וגדול בכל הזמנים
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-24-2025, 02:08 PM
בעיקרון אני יכול להטריל ולהגיד שרוק-סינה זה מאטצאפ הכי גדול רק אם מתעלמים מכל דבר שרומן ריינס וברוק לסנר עשו בקריירה

יןדעים מה, זה בול מה שאני אומר. ריינס-לסנר סאמרסלאם בקרב עם הטרקטור - זה הקרב עם הכי הרבה סטאר פרוור בהיסטוריה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Cenation
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,276
אשכולות: 49
Likes Given: 688
11-24-2025, 03:16 PM
(11-24-2025, 02:08 PM)The Visionary כתב:  בעיקרון אני יכול להטריל ולהגיד שרוק-סינה זה מאטצאפ הכי גדול רק אם מתעלמים מכל דבר שרומן ריינס וברוק לסנר עשו בקריירה

יןדעים מה, זה בול מה שאני אומר. ריינס-לסנר סאמרסלאם בקרב עם הטרקטור - זה הקרב עם הכי הרבה סטאר פרוור בהיסטוריה.

חיכיתי שמישהו יעלה את ריינס ולסנר כי לדעתי זה חד משמעית בטופ מועמדים שעונים על הקטגוריה הזאת
השאלה אם הקרב של מניה 31 או סאמרסלאם 2022
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
11-24-2025, 04:17 PM
(11-24-2025, 02:08 PM)The Visionary כתב:  בעיקרון אני יכול להטריל ולהגיד שרוק-סינה זה מאטצאפ הכי גדול רק אם מתעלמים מכל דבר שרומן ריינס וברוק לסנר עשו בקריירה

בול

צריך להגיד את זה - סינה-רוק לא היה קרב גדול כמו שעושים ממנו.

אני מסכים על לסנר-ריינס - הם היו הסטארים הכי גדולים באותה תקופה, שתי מפלצות וזה היה המאץ-אפ הכי טוב.

עוד כאלה:

מייקלס-טייקר רסלמניה

בראט הראט - אוסטין

וכמובן - בראט הארט - שון מייקלס

אבל כנראה שמקום ראשון -

אוסטין - רוק.
שני הכוכבים הכי גדולים שיצר הארגון במפגש ראש בראש בשיאם.
בערך כמו ריינס-לסנר, אבל הרבה יותר.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,276
אשכולות: 49
Likes Given: 688
11-24-2025, 04:48 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-24-2025, 04:50 PM על ידי Cenation.)
(11-24-2025, 04:17 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  בול

צריך להגיד את זה - סינה-רוק לא היה קרב גדול כמו שעושים ממנו.

אני מסכים על לסנר-ריינס - הם היו הסטארים הכי גדולים באותה תקופה, שתי מפלצות וזה היה המאץ-אפ הכי טוב.

עוד כאלה:

מייקלס-טייקר רסלמניה

בראט הראט - אוסטין

וכמובן - בראט הארט - שון מייקלס

אבל כנראה שמקום ראשון -

אוסטין - רוק.
שני הכוכבים הכי גדולים שיצר הארגון במפגש ראש בראש בשיאם.
בערך כמו ריינס-לסנר, אבל הרבה יותר.

מה באם באם אתה חושב שריינס לסנר זה קרב יותר גדול עם יותר Draw מאשר סינה רוק במניה 28?
זה חתיכת דלפ לדעתי. כבודם של לסנר וריינס מונח במקומו וזה היה וואחד קרב מבחינת היוקרה שלו, אבל לדעתי אי אפשר להשוות בכלל לטירוף שהיה סביב סינה ורוק, וזה עוד היה בתקופה שהרשתות החברתיות לא היו דומות למה שהן היום
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
11-24-2025, 05:59 PM
(11-24-2025, 04:48 PM)Cenation כתב:  מה באם באם אתה חושב שריינס לסנר זה קרב יותר גדול עם יותר Draw מאשר סינה רוק במניה 28?
זה חתיכת דלפ לדעתי. כבודם של לסנר וריינס מונח במקומו וזה היה וואחד קרב מבחינת היוקרה שלו, אבל לדעתי אי אפשר להשוות בכלל לטירוף שהיה סביב סינה ורוק, וזה עוד היה בתקופה שהרשתות החברתיות לא היו דומות למה שהן היום

שמע, אתה מכיר אותי ויודע איך ברגע שמנסים להגדיר משהו כ״גדול ביותר״ אוטומטית אני מבטל אותו.
רוק-סינה בזמנו הרגיש כמו משהו שדוחפים בכוח. אני אפילו לא זוכר אם זה הראשון או השני, אבל סינה באותה תקופה היה הגרסה הכי מאוסה שלו, הוא היה מוגבל רצח בקרבות וסופר סינה יצא מכל החורים. רוק היה... פארט טיימר. זאת אומרת - זה היה קרב בינוני ביום טוב, שיכל להיות קרב גונב אירוע, אבל זה לא היה מיין אבנט בשום צורה. וזה היה מיין אבנט חלש.

ריינס-לסנר הם שני המתאבקים הכי גדולים בחמשת השנים האחרונות (אם לא יותר, לא צפיתי לפני ועל כן אני לא מתיימר), ואני כותב את זה שאני באמת מתעב מכל עומק ליבי את לסנר ברמה שאני לא צופה באירועים שהוא מופיע בהם. לקחת את המתאבק ששולט בסמאקדאון מול המתאבק שדורס ומשמיד את כל הרוסטר של ראו - זה וואחד דראו.

אם הבוקינג לא היה כזה חרא ושניהם היו מקבלים מצ׳אפים יותר טובים (וכן, גם מפסידים קצת) - הם באמת היו ברמה של רוק-אוסטין. אבל זה ההבדל בין העידן הנהדר אז, לבין העידן הנוראי דאז.

או שגם אז זה היה ככה, ובאם באם פשוט היה ילד.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • Cenation, NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
11-24-2025, 06:13 PM
(11-24-2025, 05:59 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  שמע, אתה מכיר אותי ויודע איך ברגע שמנסים להגדיר משהו כ״גדול ביותר״ אוטומטית אני מבטל אותו.
רוק-סינה בזמנו הרגיש כמו משהו שדוחפים בכוח. אני אפילו לא זוכר אם זה הראשון או השני, אבל סינה באותה תקופה היה הגרסה הכי מאוסה שלו, הוא היה מוגבל רצח בקרבות וסופר סינה יצא מכל החורים. רוק היה... פארט טיימר. זאת אומרת - זה היה קרב בינוני ביום טוב, שיכל להיות קרב גונב אירוע, אבל זה לא היה מיין אבנט בשום צורה. וזה היה מיין אבנט חלש.

ריינס-לסנר הם שני המתאבקים הכי גדולים בחמשת השנים האחרונות (אם לא יותר, לא צפיתי לפני ועל כן אני לא מתיימר), ואני כותב את זה שאני באמת מתעב מכל עומק ליבי את לסנר ברמה שאני לא צופה באירועים שהוא מופיע בהם. לקחת את המתאבק ששולט בסמאקדאון מול המתאבק שדורס ומשמיד את כל הרוסטר של ראו - זה וואחד דראו.

אם הבוקינג לא היה כזה חרא ושניהם היו מקבלים מצ׳אפים יותר טובים (וכן, גם מפסידים קצת) - הם באמת היו ברמה של רוק-אוסטין. אבל זה ההבדל בין העידן הנהדר אז, לבין העידן הנוראי דאז.

או שגם אז זה היה ככה, ובאם באם פשוט היה ילד.

ריינס-לסנר זה הכי "הגדרת משהו כגדול ביותר". הם ביטלו את רולינס כדי לקבל את הקרב המשעמם שלהם במניה 38, וזה אחרי שלסנר דרס את רולינס, סטיילס, רידל ות'אורי בצ'יימבר באיזה 5 דקות נראלי.

היריבות הזאת היא אולי היריבות הגדולה הכי אוברייטד אי פעם, אם לא הקרב טרקטור שלסנר גנב בו את ההצגה הייתי כנראה אומר את זה חד משמעית (ואני לא מעריץ גדול של סינה-אורטון).

לדעתי סינה-רוק זה הרבה יותר גדול מכל קרב של ריינס ולסנר מבחינת סטארפאוור. גם הוגאן-רוק כמובן שרוג'ר הזכיר.

אם להכניס מצ'אפ עם הרבה סטארפאוור שלא הזכירו פה, הייתי הולך על קרב הזוגות במניה 40. אני מניח שסיניישן רצה שנגד יותר לכיוון ה-1V1 אבל הקרב הזה חייב אזכור לדעתי. ריינס ורוק בצד אחד, רולינס וקודי בצד השני, ואם להסתכל על זה מבחינת הקייפייב היה גם הרבה על השולחן.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
11-24-2025, 07:09 PM
(11-24-2025, 06:13 PM)master of doom כתב:  ריינס-לסנר זה הכי "הגדרת משהו כגדול ביותר". הם ביטלו את רולינס כדי לקבל את הקרב המשעמם שלהם במניה 38, וזה אחרי שלסנר דרס את רולינס, סטיילס, רידל ות'אורי בצ'יימבר באיזה 5 דקות נראלי.

היריבות הזאת היא אולי היריבות הגדולה הכי אוברייטד אי פעם, אם לא הקרב טרקטור שלסנר גנב בו את ההצגה הייתי כנראה אומר את זה חד משמעית (ואני לא מעריץ גדול של סינה-אורטון).

לדעתי סינה-רוק זה הרבה יותר גדול מכל קרב של ריינס ולסנר מבחינת סטארפאוור. גם הוגאן-רוק כמובן שרוג'ר הזכיר.

אם להכניס מצ'אפ עם הרבה סטארפאוור שלא הזכירו פה, הייתי הולך על קרב הזוגות במניה 40. אני מניח שסיניישן רצה שנגד יותר לכיוון ה-1V1 אבל הקרב הזה חייב אזכור לדעתי. ריינס ורוק בצד אחד, רולינס וקודי בצד השני, ואם להסתכל על זה מבחינת הקייפייב היה גם הרבה על השולחן.

סת' רולינס לא בוטל, הוא קיבל סטוריליין החזרה לחברה של קודי רודס, שזה משהו גדול בפני עצמו.
סינה-רוק זו לא יריבות גדולה במניה 28, אם כבר הרסלמניה הנכונה היא 29.
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
11-24-2025, 07:17 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-24-2025, 07:19 PM על ידי SaHBK.)
אחלה יוזמה, מעריך את ההתאמצות שלך כל כמה זמן לפתוח נושאים בשביל להעיר פעילות.

שמע בגדול על הנייר אתה צודק רוק-סינה זה באמת מצ'אפ גדול היסטורי, אישית לא סבלתי את זה ולא נהנתי מזה, באמת.
אבל אם שמים רגע את הכל על השולחן, לא היה ולא יהיה (לפחות בזמן הקרוב) מאצ'פ ענקי ובסדר גדול כמו של אוסטין - רוק, בדגש WM17.
באמת מה אני כבר יכול לומר על הפיוד הזה, עצם זה שיש לך את המתאבק כנראה הכי גדול בכל הזמנים שהוא גם הדראו הכי גדול, עם רוקי שבאותה תקופה להבדיל מהקרב שלהם ב15, מרגיש כוכב לא פחות מאוסטין ואף יעקוף אותו לאחר הפציעה של סטיב שאילצה אותו להיעדר. זה מבחינתי הקרב עם הסטארפאוור הגדול בהיסטוריה.

- נקודה - אני לא חושב שאנשים באמת מבינים איזה כוכבים ענקים רוק ואוסטין היו באותה תקופה, זה היה הזוי ואנחנו לא מכירים דבר כזה.

כמובן שיש לך גם שון-ברט, הוגאן-פלייר מ94'.
אפילו הייתי מוסיף סינה - סטיילס, עצם זה שכולנו פינטזנו על מר.WWE נגד מר.TNA כל השנים האלו וקיבלנו, ולא סתם קיבלנו קרב אחד וסלאמת, קיבלנו סדרה של קרבות מעולים אחד אחרי השני כולל האחרון שלהם.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 3 users Like SaHBK's post:
  • Bam Bam Bigelow, Cenation, NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
11-24-2025, 07:36 PM
(11-24-2025, 07:09 PM)The Visionary כתב:  סת' רולינס לא בוטל, הוא קיבל סטוריליין החזרה לחברה של קודי רודס, שזה משהו גדול בפני עצמו.
סינה-רוק זו לא יריבות גדולה במניה 28, אם כבר הרסלמניה הנכונה היא 29.

לא יצא לסת' רע מהסיפור כן? אבל לפי דעתי ריינס-רולינס יכל להיות משהו הרבה יותר איכותי מריינס-לסנר. הם גם עשו את זה מושלם בראמבל עם המלטדאון האדיר של ריינס, אבל אז הם פשוט זנחו את זה, גרמו לרולינס להיראות כמו ליצן מול לסנר (אני מזכיר שרולינס באותה תקופה החזיק בשני ניצחונות על לסנר, כולל אחד נקי לחלוטין בסאמרסלאם בלי לואו בלואוס ובולשיט) כדי לשלוח אותו לאותו קרב איחוד אליפויות משעמם שהיה גם די גרוע (ושכחתי לציין, אבל האירוניה בהתייחס למה שבאם באם כתב היא שהקרב הזה הוצג כקרב הגדול בכל הזמנים).

אני פחות מתייחס ליריבות בין סינה לרוק, אלא יותר לסטארפאוור, ל-"נוצצות" ולגדולה של המצ'אפים. סינה-רוק במניה 28 היה קרב גדול יותר, כי זה באמת הרגיש Once in a lifetime. במניה 29 קיבלנו שחזור כמעט מדויק של אותו קרב, עם טעם קצת מריר בפה כי התוצאה הייתה ברורה לחלוטין + פאנק נבעט מהקרב בצורה די מאכזבת. ה-15 שניות הראשונות של הקרב במניה 28 הם תחושה של ביג פייט פיל אולי הכי גדולה אי פעם.

אף פעם לא הרגשתי גדולה בין ריינס ולסנר. אפילו בראו כששניהם חזרו, לא התלהבתי בגלל העבר שלהם, התלהבתי כי רומן ריינס וברוק לסנר חזרו, זה הכל. למרות שעברו 11 שנה ולמרות שמעולם לא קיבלנו לזה פייאוף כמו שצריך, ריינס-רולינס גדול בהרבה מריינס-לסנר בשבילי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
11-24-2025, 07:59 PM
(11-24-2025, 07:36 PM)master of doom כתב:  לא יצא לסת' רע מהסיפור כן? אבל לפי דעתי ריינס-רולינס יכל להיות משהו הרבה יותר איכותי מריינס-לסנר. הם גם עשו את זה מושלם בראמבל עם המלטדאון האדיר של ריינס, אבל אז הם פשוט זנחו את זה, גרמו לרולינס להיראות כמו ליצן מול לסנר (אני מזכיר שרולינס באותה תקופה החזיק בשני ניצחונות על לסנר, כולל אחד נקי לחלוטין בסאמרסלאם בלי לואו בלואוס ובולשיט) כדי לשלוח אותו לאותו קרב איחוד אליפויות משעמם שהיה גם די גרוע (ושכחתי לציין, אבל האירוניה בהתייחס למה שבאם באם כתב היא שהקרב הזה הוצג כקרב הגדול בכל הזמנים).

אני פחות מתייחס ליריבות בין סינה לרוק, אלא יותר לסטארפאוור, ל-"נוצצות" ולגדולה של המצ'אפים. סינה-רוק במניה 28 היה קרב גדול יותר, כי זה באמת הרגיש Once in a lifetime. במניה 29 קיבלנו שחזור כמעט מדויק של אותו קרב, עם טעם קצת מריר בפה כי התוצאה הייתה ברורה לחלוטין + פאנק נבעט מהקרב בצורה די מאכזבת. ה-15 שניות הראשונות של הקרב במניה 28 הם תחושה של ביג פייט פיל אולי הכי גדולה אי פעם.

אף פעם לא הרגשתי גדולה בין ריינס ולסנר. אפילו בראו כששניהם חזרו, לא התלהבתי בגלל העבר שלהם, התלהבתי כי רומן ריינס וברוק לסנר חזרו, זה הכל. למרות שעברו 11 שנה ולמרות שמעולם לא קיבלנו לזה פייאוף כמו שצריך, ריינס-רולינס גדול בהרבה מריינס-לסנר בשבילי.

רולינס-ריינס היה יכול להיות גדול יותר מלסנר-ריינס? לא בטוח, אבל משאיר את זה בצד כי אני חושב שזה קרב שעוד נקבל בעתיד.
המאטצ'אפ של סינה-רוק ברסלמניה 28 לא היה יותר גדול מרסלמניה 29. עם כל הכבוד לכך שמדובר בפעם הראשונה שהם בזירה ביחד (שקר, התחרו בקרב זוגות נגד אוסום טרות'), יש בעיה יסודית עם הקרב הזה ואני אסביר בהרחבה.

אם עונת רסלינג מתחילה ב-RAW שאחרי מניה ומסתיימת במניה - אז להכריז על רוק-סינה לרסלמניה 28 בלילה שאחרי רסלמניה 27 זה שווה ערך לזה שבפרק הראשון של "משחקי הכס", ג'ופרי הנסיך היה עומד מול המצלמה בסצנת הסיום ומכריז שהולכים להרוג את נד סטארק, לפתוח מלחמה כוללת ותישארו איתנו לעונה 2 כי שם "Shit is gonna get real". הם זרקו את החץ ואז סימנו סביבו את המטרה. לא היה שם סטוריליין אמיתי, רוק לא היה בכושר זירה ופרומואים וזה הורגש. אני ממש זוכר שהגעתי ל-RTW הזו במחשבה של "אולי סוף סוף נקבל פיוד" ולא באמת היה שם כלום. מה שהיה זה ג'ון סינה ודה רוק מדקלמים מילים כי וינס אמר שצריך להיות ביניהם קרב.

לעומת זאת, ברסלמניה 29 רוק בהרגשה שלי הגיע קצת יותר משופשף לעניין וכן - העובדה שהוא נכנס אלוף ה-WWE וסינה כזוכה ראמבל שני (הראשון בדור מתאבקים שלו שעשה את זה וזה הגיע בערך עשור וחצי אחרי האחרון שעשה את זה לפניו - סטון קולד סטיב אוסטין) הפכו את כל הקרב ל-Big Feel Match. השקר שה-WWE כתבו "Once in a lifetime" היה ידוע כבר בזמן אמת שיהיה לא נכון כי כולם פחות או יותר דיברו על זה שבאותם השנים "רוק התאהב מחדש בזירה ורוצה לעשות את זה כמה שיותר".
אישית גם לא כאב לי שהזיזו את פאנק הצידה בזמן אמת. לא סבלתי אותו אז, לא סובל אותו היום.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 11:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר