Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 10 11 12 13 14 ... 130 הבא »

דיון - הקרב עם המצ'אפ הכי נוצץ וגדול בכל הזמנים

עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
דיון - הקרב עם המצ'אפ הכי נוצץ וגדול בכל הזמנים
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,278
אשכולות: 49
Likes Given: 688
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-23-2025, 11:26 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-23-2025, 11:38 PM על ידי Cenation.)
אהלן חברים, רציתי לפתוח אשכול מרוכז לדיון הזה בשביל להפעיל קצת את הפורום עם דיון כללי שיכול להיות מעניין ובמטרה לשמוע מגוון דעות נרחב

אז השאלה המנחה היא בגדול - מהו בעיניכם הקרב עם המצ'אפ הכי נוצץ וגדול בכל הזמנים בWWE?
זה לא חייב להיות הקרב הכי טוב בזירה מבחינת רסלינג, אלא זה שהרגיש הכי נוצץ וגדול, אתם כבר מבינים למה אני מתכוון....

בהצלחה תנו בראש
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
11-23-2025, 11:29 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-23-2025, 11:38 PM על ידי Cenation.)
עבורי המצ'אפ הגדול ביותר בכל הזמנים תמיד יהיה ג'ון סינה נגד דה רוק ברסלמניה 28
אני חושב שזה הקרב עם ההייפ הכי גדול ש-WWE הצליחו לבנות בין אם זה מבחינת הציפייה, הבנייה הארוכה וכל הדיבור סביב האירוע באותה תקופה - הכל ביחד יצר תוצר שאני בספק אם מתישהו ניתן לשחזר

שני כוכבי על גם בתוך הWWE וגם מחוץ לWWE, כאשר סינה בתקופת הסופר סינה, ורוק בקרב סינגלס ראשון מאז שעזב - מה שיצר הייפ מטורף סביב המפגש הזה.
בעיניי, אם מחפשים דוגמה לקרב הכי נוצץ והכי "מיינסטרים", קשה למצוא דוגמה טובה יותר מרוק נגד סינה במניה 28
הגב
  • NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
11-23-2025, 11:57 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-24-2025, 12:11 AM על ידי Roger.)
רוק-סינה, רסלמניה 28: שבר את שיאי ההזמנות (יותר אנשים ראו את האירוע) בPPV והיה הקרב שהביא לטלויזיה בין המבדרות שאני זוכר מידי שבוע בפרומואים של סינה ורוק. הקרב הרגיש הכי ביג-פייט-פיל שיכול להיות. מי שהכי רוצים לאהוב חוזר כדי להשתיק את מי שמנסים לדחוף לגרון ולא מפסיקים לשנוא, מול הקהל הביתי של הראשון.

רוק-הוגאן, רסלמניה 18: הכל נאמר כבר על הקרב הזה. לא ראיתי היאבקות כשהוא קרה אבל זה היה אבסורדי לחשוב שזה קורה ב-2002 שזה נראה שזה קורה ב-1953 כשכל העולם מאמין שהיאבקות זה אמיתי. פסיכולוגיה מדהימה, שני האינדיבידואלים אובר ברמה של מסי בארגנטינה ורונאלדו במוח של פירס מורגן שכל מיני תנועה שהם עושים זה פופ/היט עם דציבצלים כמו של קפיצה של דארבי אלן מעזריאלי על 2000 שולחנות בוערים. מי שלא ראה, דחוף להשלים.

טייקר-מייקלס, רסלמניה 25: זה רוק-הוגאן ברמה אחת מתחת מבחינת כמה הם אובר, וזה לא אומר כלום כי אין אוהב יותר מהמיין-גאיז של הארגון, אבל טייקר ומייקלס מתאבקים הרבה יותר טובים מהוגאן ורוק ולכן לראות את שני האגדות האלה שאתה יודע שהם שני המתאבקי זירה הכי גדולים בכל הזמנים נתן לזה בסופו של דבר את התואר של ״הקרב הכי גדול במניה בכל הזמנים״ אצל כל כך הרבה מעריצים. שון מייקלס מאז ומתמיד נמצא בהר הראשמור שלי (כמתאבק) וחשבתי שזה לא הגיוני שכל השנים האלה מאז שהתחלתי לראות הוא לא היה אלוף עולם, וכשהקרב הזה הגיע אמרתי... הוא לא צריך את התואר של המתאבק הכי טוב בעולם.. הוא כבר כזה.. עדיין.

אני אציין קרב של העידן המודרני, שהרי מבחינתי היום היאבקות שאני הכרתי והמוצר של השנים האחרונות שונים מאוד, לכן יש הפרדה בין סגנונות. כמו קטגוריה אחרת באיזשהו מובן:

קודי רודס-סת׳ רולינס, רסלמניה 38 לילה 1: באופן כללי אחת הרסלמניות היותר כיפיות שאני מכיר (הלילה הזה בלבד). בקי וביאנקה נתנו קרב פסיכי ומטורף, אוסטין היה במיין איבנט נגד קווין אוונס שהיה האדם הלחלוטין נכון בשביל התוכנית הזאת.
הדבר האמיתי היה הדביוט של קודי. זה היה הרגע שבו קיבלתי תשובה לשאלה הגדולה: ״מי ינצח את רומן ריינס על האליפות? מי ה״גאי״ הבא?״. לשמוע את השיר הזה, לראות את הלוגו הזה ושכל האיצטדיון מזהה ויודע ועושה את הפופ הכי חזק שהיה אפשר לדמיין לכניסה הזאת והעובדה שהתחרות אז בין שני הארגונים הייתה הכי צמודה וחמה שיכולה להיות ופתאום לראות ראסמי את ה״דלת האסורה״ נשברת. כל הIP האנטי WWE של קודי מרוח על הלדים של רסלמניה. פאק. איזה רגע.
הקרב עצמו היה מדהים. סת׳ טוב כשהוא במעמד הזה, לא הגאי הראשי. הוא מאסטר בהיאבקות וטוב בלגנוב את ההצגה עם עוד מאסטר בהיאבקות כמו קודי רודס. פסיכולוגיה מעולה, הרבה טראש-טוק גאוני מצד רולינס, קודי יוצא בייביפייס הכי חם בחברה ומבסס את עצמו כיורש הבא ב40 דקות בלבד.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 2 users Like Roger's post:
  • Cenation, NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,299
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
11-24-2025, 12:26 AM
(11-23-2025, 11:29 PM)Cenation כתב:  עבורי המצ'אפ הגדול ביותר בכל הזמנים תמיד יהיה ג'ון סינה נגד דה רוק ברסלמניה 28
אני חושב שזה הקרב עם ההייפ הכי גדול ש-WWE הצליחו לבנות בין אם זה מבחינת הציפייה, הבנייה הארוכה וכל הדיבור סביב האירוע באותה תקופה - הכל ביחד יצר תוצר שאני בספק אם מתישהו ניתן לשחזר

שני כוכבי על גם בתוך הWWE וגם מחוץ לWWE, כאשר סינה בתקופת הסופר סינה, ורוק בקרב סינגלס ראשון מאז שעזב - מה שיצר הייפ מטורף סביב המפגש הזה.
בעיניי, אם מחפשים דוגמה לקרב הכי נוצץ והכי "מיינסטרים", קשה למצוא דוגמה טובה יותר מרוק נגד סינה במניה 28

בתור אחד ששנא את זה, מחזק את דבריך. לא חושב שיש צורך בדיון, סינה נגד רוק זה הקרב הגדול בכל הזמנים מבחינת דראו נוצץ גדול וכ"ו.
קרב שנקבע עוד ברסלמניה הקודמת פיוד שהגיע לפסים אישים ונבנה במשך שנה שלמה. ספק אם יהיה אפשרות לבנות קרב בסדר גודל הזה
ובהייפ הזה, אני רוצה לומר בתקופה הקרובה כי ריינס כן במעמד של שניהם, אבל לא יודע נגד מי אפשר להציב אותו שנה מראש כדי ליצור הייפ
בסדר גודל הזה.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • Cenation
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
11-24-2025, 01:06 AM
(11-23-2025, 11:57 PM)Roger כתב:  רוק-סינה, רסלמניה 28: שבר את שיאי ההזמנות (יותר אנשים ראו את האירוע) בPPV והיה הקרב שהביא לטלויזיה בין המבדרות שאני זוכר מידי שבוע בפרומואים של סינה ורוק. הקרב הרגיש הכי ביג-פייט-פיל שיכול להיות. מי שהכי רוצים לאהוב חוזר כדי להשתיק את מי שמנסים לדחוף לגרון ולא מפסיקים לשנוא, מול הקהל הביתי של הראשון.

רוק-הוגאן, רסלמניה 18: הכל נאמר כבר על הקרב הזה. לא ראיתי היאבקות כשהוא קרה אבל זה היה אבסורדי לחשוב שזה קורה ב-2002 שזה נראה שזה קורה ב-1953 כשכל העולם מאמין שהיאבקות זה אמיתי. פסיכולוגיה מדהימה, שני האינדיבידואלים אובר ברמה של מסי בארגנטינה ורונאלדו במוח של פירס מורגן שכל מיני תנועה שהם עושים זה פופ/היט עם דציבצלים כמו של קפיצה של דארבי אלן מעזריאלי על 2000 שולחנות בוערים. מי שלא ראה, דחוף להשלים.

טייקר-מייקלס, רסלמניה 25: זה רוק-הוגאן ברמה אחת מתחת מבחינת כמה הם אובר, וזה לא אומר כלום כי אין אוהב יותר מהמיין-גאיז של הארגון, אבל טייקר ומייקלס מתאבקים הרבה יותר טובים מהוגאן ורוק ולכן לראות את שני האגדות האלה שאתה יודע שהם שני המתאבקי זירה הכי גדולים בכל הזמנים נתן לזה בסופו של דבר את התואר של ״הקרב הכי גדול במניה בכל הזמנים״ אצל כל כך הרבה מעריצים. שון מייקלס מאז ומתמיד נמצא בהר הראשמור שלי (כמתאבק) וחשבתי שזה לא הגיוני שכל השנים האלה מאז שהתחלתי לראות הוא לא היה אלוף עולם, וכשהקרב הזה הגיע אמרתי... הוא לא צריך את התואר של המתאבק הכי טוב בעולם.. הוא כבר כזה.. עדיין.

אני אציין קרב של העידן המודרני, שהרי מבחינתי היום היאבקות שאני הכרתי והמוצר של השנים האחרונות שונים מאוד, לכן יש הפרדה בין סגנונות. כמו קטגוריה אחרת באיזשהו מובן:

קודי רודס-סת׳ רולינס, רסלמניה 38 לילה 1: באופן כללי אחת הרסלמניות היותר כיפיות שאני מכיר (הלילה הזה בלבד). בקי וביאנקה נתנו קרב פסיכי ומטורף, אוסטין היה במיין איבנט נגד קווין אוונס שהיה האדם הלחלוטין נכון בשביל התוכנית הזאת.
הדבר האמיתי היה הדביוט של קודי. זה היה הרגע שבו קיבלתי תשובה לשאלה הגדולה: ״מי ינצח את רומן ריינס על האליפות? מי ה״גאי״ הבא?״. לשמוע את השיר הזה, לראות את הלוגו הזה ושכל האיצטדיון מזהה ויודע ועושה את הפופ הכי חזק שהיה אפשר לדמיין לכניסה הזאת והעובדה שהתחרות אז בין שני הארגונים הייתה הכי צמודה וחמה שיכולה להיות ופתאום לראות ראסמי את ה״דלת האסורה״ נשברת. כל הIP האנטי WWE של קודי מרוח על הלדים של רסלמניה. פאק. איזה רגע.
הקרב עצמו היה מדהים. סת׳ טוב כשהוא במעמד הזה, לא הגאי הראשי. הוא מאסטר בהיאבקות וטוב בלגנוב את ההצגה עם עוד מאסטר בהיאבקות כמו קודי רודס. פסיכולוגיה מעולה, הרבה טראש-טוק גאוני מצד רולינס, קודי יוצא בייביפייס הכי חם בחברה ומבסס את עצמו כיורש הבא ב40 דקות בלבד.
היה תענוג לקרוא, והטייק על סת' וקודי היה מאוד מעניין ומדויק לדעתי, אהבתי!

הגב
  • Roger
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
11-24-2025, 01:07 AM
(11-24-2025, 12:26 AM)gilam כתב:  בתור אחד ששנא את זה, מחזק את דבריך. לא חושב שיש צורך בדיון, סינה נגד רוק זה הקרב הגדול בכל הזמנים מבחינת דראו נוצץ גדול וכ"ו.
קרב שנקבע עוד ברסלמניה הקודמת פיוד שהגיע לפסים אישים ונבנה במשך שנה שלמה. ספק אם יהיה אפשרות לבנות קרב בסדר גודל הזה
ובהייפ הזה, אני רוצה לומר בתקופה הקרובה כי ריינס כן במעמד של שניהם, אבל לא יודע נגד מי אפשר להציב אותו שנה מראש כדי ליצור הייפ
בסדר גודל הזה.

יפה מאוד, ומפה נשאלת השאלה הבאה - האם ריינס נגד רוק במניה 43 יכול להתקרב למימדים הללו לדעתך?
כי אני אישית לא רואה שום קרב פוטנציאלי אחר בעשור הנוכחי שיכול לדגדג את רוק סינה, המועמד היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה רוק ריינס

מה דעתך
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 615
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
11-24-2025, 12:10 PM
בעיניי זה לא קרוב בכלל,
אוסטין - רוק מניה 17
וואו וואו איזה סטארים הם היו, רק אחריי שהשלמתי את כל התוכניות וה PPV'S של השנים האלו וראיתי אותם נבנים לאט לאט והכל התנקז לרגע אחד לקרב אחד.
יש לי קצת ביקורות על הבנייה אני פחות אהבתי את אשתו של אוסטין מעורבת (דברה לא?) זה לא תרם לכלום.
אבל הפרומואים שלהם הפייסאופים שלהם.. פשוט התפוצצות של כריזמה על המסך, 2 הכוכבים הכי גדולים בהיסטוריה של הWWE נפגשים על הבמה הכי גדולה.
לגבי הקרב עצמו אני לא חושב שהרעיון הכללי היה כזה רגוע כי יש פה אפקט של תדהמה, פשוט בעיניי הביצוע שלו לא היה ממש טוב
וינס יותר מידי משך את הרגע, זה היה צריך להיות ONE SHOT כמו ההיל טרן של צ'אבו על ריי מול קינג בוקר

רוק סינה ורוק הוגאן גם נכללים פה בלי ספק, אני אישית ידעתי איפשהו שרוק מנצח ב2 הקרבות האלו כי רוק לא יחזור ויפסיד לסינה במיאמי והוגאן שחזר מWCW לא יפסיד לכוכב העולה במניה, וגם ציפייה ומתח לקראת הקרב זה משהו שמאוד מוסיף.

אני יודע שמדובר פה על קרב נוצץ, אבל בעיניי פארט טיימירים שחוזרים לקרב אחד/2 קרבות מאוד מאוד מוריד מהקרב.
הגב
The following 2 users Like xXRed4EverXx's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,299
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
11-24-2025, 12:58 PM
(11-24-2025, 01:07 AM)Cenation כתב:  יפה מאוד, ומפה נשאלת השאלה הבאה - האם ריינס נגד רוק במניה 43 יכול להתקרב למימדים הללו לדעתך?
כי אני אישית לא רואה שום קרב פוטנציאלי אחר בעשור הנוכחי שיכול לדגדג את רוק סינה, המועמד היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה רוק ריינס

מה דעתך

רוק אני לא חושב כי אני לא רואה אותו מתחייב שוב לשנה שלמה. אבל יש כמה אפשרויות ששיחקתי איתם.

*סטון קולד: חזרה שלו לכושר לקראת האירוע וקרב של 40 דקות כאשר במשך השנה זה יהיה טיזינג ופרומואים עם קצת קרבות
כדי להיכנס לכושר וכ"ו. סטון קולד הוא הדראו הגדול ביותר עם ריינס למהלך כזה.

*מוקסלי: אני לא אוהב את מה שנהיה ממנו בAEW. אבל חזרה שלו לארגון וקריאת טיגר לשנה קדימה עם בנייה נכונה שבה הוא מאשים
את ריינס כסיבה שעזב ומי שסימן את כל מה שרקוב בWWE אפשר לבנות כאן סיפור נהדר, דחוף לסיפור את רולינס שכל אחד לבד ואתה מקבל
את קרב המשולש המטורף ביותר בכל הזמנים כנראה מבחינת הסיפור שניתן לספר.

*קודי רודס: קח סיטואציה, קודי עושה טרן במניה והופך להומלנדר מה שהקהל כל כך רוצה ממנו. בעצם אתה מגלה שקודי לא הגיבור של הסיפור
שלו אלא הנבל בסיפור של ריינס ומי שלקח ממנו הכל. תפרוש את המתיחות והאיבה הזאת של היל קודי במשך שנה ואתה מקבל אנשים עומדים בתור
ומשלמים כל מחיר כדי לראות את קודי מקבל את מה שמגיע לו מריינס בטח עם החגורה על הכף.

ראוי לציון:
*פאנק: אם פאנק מגדיל את מספר ההופעות שלו ופורץ ככוכב סרטים ביחד עם ריינס והWWE ממנפים את ההופעות שלהם לפיוד בWWE יכול להיות
לזה אימפקט מחוץ לעולם הרסלינג.

*קונור מגרגור: אם WWE מחתימים אותו כאשר הוא קורה תיגר על רומן ריינס, עכשיו שנה שלמה רק תקיפות ופרומואים ואתה שומר את הופעת
הבכורה שלו למנייה? זה יביא לך חתיכת הייפ.

האופציות הראשונות יביאו להייפ בתוך עולם הרסלינג האופציות השניות במיוחד החתמה של מקרגור יכולה להביא להייפ של עיניים מבחוץ.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • בחוק
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 669
אשכולות: 0
Likes Given: 76
11-24-2025, 01:44 PM
[Image: walter-ilja-dragunov-august-23-a.jpg]
אנחנו רק בתחילתו

סינה-רוק מבוסס גם על דמיון מסויים אני דווקא הולך על הניגוד אני חושב שפאנק-סינה היה מהטובים גם בלי קרב במאניה ואולי חבל שלא היה להם קרב כזה זה שווה פי מאה מHHH-ריינס וכו', ועוד פאנק המשיך את הריין שלו אחרי שזו היתה הפתעה נעימה לפני שהפך לתומך פלסטין/ לריב עם כולם וללכת מכות והיה אחד המתאבקים האהובים אל מול סינה הקורבן של הסמארקים(כששנה וחצי היה נחשב היסטורי, מצד שני בגלל שהוא היה פעיל אני מייחס לריין חשיבות גדולה משל לסנר ולא רחוק משל ריינס)
[Image: 20121129_Infographic_642var_CMPunk_Reign_381.jpg]
גם מהנשים אי אפשר להתעלם, בעשור האחרון, שהוא גם העשור היחידי שרסלינג הנשים קיים במתכונתו הנוכחית יש 2 נשים שהן מעל כולם ואין על כך עוררין גם אם הן לא באותו הבראנד, אצל הגברים המצב הפכפך יותר, זו גם יריבות שהיא מעבר לזירה. אז שארלוט-בקי כמובן.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 640
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
11-24-2025, 01:50 PM
אני כל כך לא אהבתי את סינה-רוק.

כל כך.
הגב
The following 1 user Likes Yosihait's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 06:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר