11-23-2025, 04:03 PM
|
|
|
11-23-2025, 04:07 PM
11-23-2025, 05:12 PM
ג'ון סינה יהיה זמין למפגש מעריצים (חצי דקה לצילום תמונה) במהלך סופ"ש SVS WAR GAMES.
הפינוק - רק 443 דולר.
11-23-2025, 05:31 PM
(11-23-2025, 05:12 PM)The Visionary כתב: ג'ון סינה יהיה זמין למפגש מעריצים (חצי דקה לצילום תמונה) במהלך סופ"ש SVS WAR GAMES. ה-WWE זה ווט מדה בויז
11-23-2025, 08:29 PM
(11-23-2025, 05:12 PM)The Visionary כתב: ג'ון סינה יהיה זמין למפגש מעריצים (חצי דקה לצילום תמונה) במהלך סופ"ש SVS WAR GAMES. מעניין עד כמה האמריקאי החציוני מודע לכך שאפשר גם לא לשלם את הסכום ההזוי הזה ולא להצטלם עם ג׳ון סינה ![]()
11-24-2025, 11:27 AM
(11-23-2025, 04:07 PM)gilam כתב: מי דרך לו על הרגל בתור לביטוח לאומי?שמע היה לו שוב ראיון ומאז לא מפסיק לצאת כותרות על דברים שהוא אומר אז בקצרה במה שנתקלתי - היאבקות היום יותר מידי פייק לטענתו - לשיימוס יש אגרופים לא אמינים - ריי מיסטיריו המתאבק הכי טוב בכל הזמנים - וינס שון היו שוכבים אחד עם השני (זאת שמועה שרצה שנים על גבי שנים שוינס היה דלוק על שון) - האלק הוגאן וגייק רוברטס הם שני זבלים ![]()
11-24-2025, 01:07 PM
(11-24-2025, 11:27 AM)SaHBK כתב: שמע היה לו שוב ראיון ומאז לא מפסיק לצאת כותרות על דברים שהוא אומר אז בקצרה במה שנתקלתי *שיימוס אחד המתאבקים הפיזים ביותר ואמינים ביותר בסגנון שלהם שיש. *אתה לא יכול לטעון האבקות היום היא יותר מדי פייק ואז להציב את ריי כGOAT שלך או כמתאבק טוב כי הוא מייצג את הכי פייק שאפשר, הבחור הוא האב המודרני של היי פליי של הדור הנוכחי ו140 שמסרב להפסיד בדרך כלל. *שמעתי יותר ממתאבק אחד שטוען שזה היה סוד ידוע שוינס שוכב עם גברים ונשים כאחד ושיותר ממתאבק אחד "ביקר אצלו" האם זה נשמע אמין ששון בתקופה הפרועה שלו ישתמש בגוף שלו כדי להיחלץ מצרות או כדי להשיג את מה שהוא רוצה? כן. עדיין ברט חייב לפתוח ביה"ס לרסלינג ולתרום מהניסיון שלו לעולם הרסלינג יש לו יותר מדי זמן פנוי וזכרונות מרים כדי להיות חסר פעילות כמו היום.
11-24-2025, 01:12 PM
(11-24-2025, 01:07 PM)gilam כתב: *שיימוס אחד המתאבקים הפיזים ביותר ואמינים ביותר בסגנון שלהם שיש.אתה לגמרי צודק ואני מאשים רק את הקהל מעריצים הספציפי של ברט, הקהל שלו מאוד מסונוור מכל מה שהוא יגיד והם די כבשים לרוב, במקום שיחדפו אותו לעשות את מה שהצעת ולתרום לביזנס הזה שעשה אותו מאשר כל היום לזבל עליו. אתה חייב לראות אותו בinside the ropes כל הייט שהוא מוציא מהפה הקהל מתחרפן מוחא לו כפיים כאילו לא יודע מה. ![]()
11-24-2025, 01:22 PM
(11-24-2025, 01:12 PM)SaHBK כתב: אתה לגמרי צודק ואני מאשים רק את הקהל מעריצים הספציפי של ברט, הקהל שלו מאוד מסונוור מכל מה שהוא יגיד והם די כבשים לרוב, במקום שיחדפו אותו לעשות את מה שהצעת ולתרום לביזנס הזה שעשה אותו מאשר כל היום לזבל עליו. אתה חייב לראות אותו בinside the ropes כל הייט שהוא מוציא מהפה הקהל מתחרפן מוחא לו כפיים כאילו לא יודע מה. אני מעריץ ענק של ברט. אני מאשים אותו שכילד חשבתי שרסלינג אמיתי בגלל איך שהוא ביצע דברים בזירה. אבל בניגוד לקנדים אני לא מאמין שברט קובע בשביל השמש אם לזרוח בבוקר או לא. אני מקבל ומבין מאיפה המרמור נובע אם זה הסילוק מהWWE אם זה הבוקינג המזעזע שקיבל בWCW ואם זה הפרישה הכפויה שלו. אבל ראבק אתה בן אדם בריא השלמת עם הארגון נכנסת להיכל התהילה אתה מקבל כבוד שמעטים מקבלים מהארגון הזה. תצטרף לנטליה, תצטרף לNXT תמשיך עצמאית את המורשת של אבא שלך שיצר את מתאבקים ואגדות שספק אם בית ספר אחר ייצר בעתיד כמות כזאת ושם את קנדה על המפה כיצרנית כשרונות רסלינג.
תשמעו, אם נהיה כנים
לא חושב שהיה מתאבק אי פעם שנדפק יותר ממנו בעולם הרסלינג הפריצה המאוד מאוחרת שלו יחסית לקידמת הבמה, אחרי שכל מיני מגושמים כמו הוגאן, ווריור ויוקוזונה תפסו לו את המקום. רימו אותו והשפילו אותו מול הקהל הביתי, בקרב האחרון שלו ב-WWF. המעבר ל-WCW בדיוק כשהמהפך של ה-WWF החל, במה שמקצועית היה צעד ממש לא נכון מתאבק מהסוג שהוא כ"כ סולד ממנו, גמר לו את הקריירה באופן פתאומי וכמובן - אח שלו מת כתוצאה מפעלול שהתפקשש במהלך אירוע היאבקות, ולא קיבל את הכבוד הראוי לו לא שהדור החדש ומתאבקים שצעירים ממנו ב-30 שנה אשמים בזה, אבל קצת אפשר להבין מאיפה מגיע המרמור הזה לעת זקנה
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)