11-16-2025, 07:30 PM
מר קנדי זה אחד המתאבקים הכי מנוסחים שהיו בתעשייה
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
|
|
|
11-16-2025, 08:45 PM
אני באמת חושב שהתקופה בה אנו נמצאים ברסלינג היא לא נורמלית, משנת 2022 ועד עכשיו היינו עדים לאחת התקופות הבאמת משוגעות שהיו מזה שנים על גבי שנים, מי שיודע יודע אין לי מה למנות דבר ודבר, אבל על רגל אחת: כל הסיפור עם וינס והאנטר עולה לשלטון, חזרה של פאנק, הריין האגדי של רומן, קודי חוזר ומסיים את הסיפור כנראה במניה הגדולה אי פעם. והשנה אנחנו עדים ומלווים את אחד הגאוטס שידע הביזנס הזה ג'ון סינה ונהיה עדים לקרב האחרון שלו.
טירוף פשוט טירוף. ![]() (11-16-2025, 08:45 PM)SaHBK כתב: אני באמת חושב שהתקופה בה אנו נמצאים ברסלינג היא לא נורמלית, משנת 2022 ועד עכשיו היינו עדים לאחת התקופות הבאמת משוגעות שהיו מזה שנים על גבי שנים, מי שיודע יודע אין לי מה למנות דבר ודבר, אבל על רגל אחת: כל הסיפור עם וינס והאנטר עולה לשלטון, חזרה של פאנק, הריין האגדי של רומן, קודי חוזר ומסיים את הסיפור כנראה במניה הגדולה אי פעם. והשנה אנחנו עדים ומלווים את אחד הגאוטס שידע הביזנס הזה ג'ון סינה ונהיה עדים לקרב האחרון שלו. איזה גזלייטינג אתה עושה ציינת 4 דברים, שהאחרון ביניהם קרה באפריל 24׳ שכחת לציין את יום הדין שקל סחבו את ראו בכל 2023-2024 ועוד הוספת לרשימה הזאת את סינה ש-10 חודשים מתוך ה-12 של 2025 הוא היה בינוני להחריד, כרגיל מלבד החודשיים שהוא נכנס לפיוד עם אורטון ופאנק, שם הוא כן התעלה על עצמו והיה טוב באמת, לשם שינוי 2022-2024 , בדגש על 23׳-24׳הארגון הגיע לפיק מסוים שוואלה הוא לא הגיע אליו בערך 15 שנה. 2025 החזירה את הארגון לתקופות אפלות של 2010, 2015 או 2019 ואני אמשיך להגיד את זה על ג׳ון סינה עד היום האחרון שלו בארגון (שלא באמת יהיה האחרון שלו) אתה לעולם לא תהיה ה-GOAT אם כל משפט עליו דואגים לציין ולייחצן את זה ג׳ון סינה אחד האוברייטדים הגדולים אי פעם בעולם הרסלינג, אם לא הגדול ביותר
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת. (11-16-2025, 05:37 AM)StavHen כתב: רוג'ר היקר, סתיו חן היקר, קראתי בעיון את התגובה שלך לניתוח לגבי גונתר ואני חייב להגיד שאני לגמרי מכבד את הטון של התגובה ואת זה שלא סתם דחפת לי עובדות עבר לא רלוונטיות מטרחנות שלא קשורות בשיט לסיטואציה סתם כדי לברוח מהטיעון האמיתי כי אין באמת איך לסתור אותו. עם זאת, אני חושב שלא באמת הבנת עד הסוף את הגרעין של הבעיה וכמו שאסף אמר, קצת חזרת בחזרה לבועת הגלייזינג שז׳ון אכן מטפח ומשקיע בה בלי סוף. קודם כל, כן, אנחנו נסכים (גם אם אתה מסכים רק כלפי גונתר.. תן לי קצת..), ז׳ון פול לבסקיו הוא החרא שבחראים של הבוקרים. אם רוצים להגיד לי שגונתר קיבל בוקינג של מפלצת ב-2025 אז אני מצטער אבל זאת טענה סופר שגויה ומגוחכת שנסתרת בכל פרמטר אמיתי אפשרי. כמו שאמרתי, גונתר התאבק פאקינג 10 קרבות משודרים כל השנה. 0 קרבות זכירים, אקירה טאזווה, פאט מקאפי, אקסיום (או ג׳יזס..), הפסיד לתת-טאלנטים, באצ׳ים (גם שלו, יותר ממה שנדמה למעשה), חוסר אנרגיה מהקהל וכן חזרתיות בלתי נסבלת שז׳ון דוגל בה בגלל שהוא פחדן. עם כל זה ועם זה שבמערכת של היום אף אחד לא באמת יכול לפרוץ החוצה בצורה אורגנית כי הקריאייטיב אוטומטית יהפוך כל דבר כזה לקורפרייטי, גונתר פשוט לא שם, בתור טאלנט, בתור האיש. אם ״אני משעמם״ זה הגימיק שלך, וזה מי שאתה במציאות גם והמסר שלך הוא מאוד רפטטיבי ומאוד שטוח וצר וכל מה שאתה אומר בעצם מסתכם בזה שאתה הבסט ועם זאת אתה לא יותר מידי אטרקטיבי או מצחיק או שחקן יותר מידי טוב או באמת מישהו שרוצים לשנוא או מישהו שרוצים לראות אותו חוטף מכות או מישהו שלקהל אשכרה אכפת ממה שהוא אומר, הקטע שלך בתור ה״בסט״ לא באמת יעזור לך. ברט הארט גם טען שהוא ה״בסט״ והיה הרבה יותר אפילינג ולקהל תמיד היה אכפת ממנו. אמנם לא הגיע לרמות שהוא רצה להגיע ונכשל בתור הטופ דראו אבל כן היה כוכב מאוד גדול ביחס לאז ובטוח ביחס להיום. בסוף, זה מישהו שכל חייו סבבו סביב רסלינג, והוא אכל רסלינג והוא נשם רסלינג והוא שתה רסלינג והוא השתין רסלינג והוא שם רסלינג בסנדוויץ׳ וכל חייו סובבים סביב רסלינג רסלינג רסלינג. זה משעמם. משעמם זה הכי גרוע וכולם אומרים את זה. המטרה היא לעולם ובחיים לא להיות משעמם. אם להקהל לא אכפת ממך באיזשהי צורה, אתה לא שווה כלום. עכשיו בוא, סוס עבודה עקבי? סוס? עבודה??? עקבי?!?!?! 10 קרבות. 10 פאקינג קרבות בתכף 11 חודשים. תסיים גג עם 13-14? לא. פשוט ממש לא. הפרומואים מאוד Flat. אפשר להרגיש ולשמוע שהקהל מת שיסיים ודבר כבר ויגיע השיר הבא שהם יוכלו לשיר לא בקצב או הסמואני הבא שיעשה איתם תנועה מטומטמת ל12 דקות הבאות. כל הקרבות שהיו לו גם לא היו טובים. היה לו את פאנק והיה קרב משעמם עם באצ׳ים של גונתר ותוצאה צפויה. בנוסף, ג׳יי אוסו, טאזווה, מקאפי - פסטיבל שיעמום. בקיצור, אם הגענו למצב שאומרים לי ש״המטרה במיין איבנטר A זה להיות ליטרלי מתאבק משעמם״, שנת 2025 היא הפיק הגדול בהתרחבות של החור השחור ששואב את כל הדבר הזה שנקרא רסלינג ללייב ביוטיוב של ז׳ון, ניק קהאן, ארי עמנואל, דווין ג׳ונסון וכן כנראה וינס מקמהן עם איזה יאסר ערפאת שישחטו כבש ויודיעו על רכישת ״היאבקות בידורית עולמית בע״מ״ ע״י אותו מדינה ״מתמרדנת״ (סליחה). הרסתם.
![]() הכל.
11-17-2025, 12:38 AM
(11-16-2025, 08:45 PM)SaHBK כתב: אני באמת חושב שהתקופה בה אנו נמצאים ברסלינג היא לא נורמלית, משנת 2022 ועד עכשיו היינו עדים לאחת התקופות הבאמת משוגעות שהיו מזה שנים על גבי שנים, מי שיודע יודע אין לי מה למנות דבר ודבר, אבל על רגל אחת: כל הסיפור עם וינס והאנטר עולה לשלטון, חזרה של פאנק, הריין האגדי של רומן, קודי חוזר ומסיים את הסיפור כנראה במניה הגדולה אי פעם. והשנה אנחנו עדים ומלווים את אחד הגאוטס שידע הביזנס הזה ג'ון סינה ונהיה עדים לקרב האחרון שלו. ![]() אכן שנים אדירות ואתם יכולים להודות לי על זה. המוצר ממשיך להיות מצוין. האיש שטס לקארדיף, ויילס ב-2022 לקלאש אין דה קאסל. האיש שטס ללונדון, אנגליה ב-2023 למאני אין דה בנק. האיש שטס לפילדלפיה, ארה"ב ב-2024 לסיים את הסיפור ברסלמניה הכי גדולה בכל הזמנים. כל הדברים האלה ברסלינג לא קורים סתם, איך שלא תהפכו את זה... תודה שזכיתם. ![]()
11-17-2025, 12:44 AM
(11-17-2025, 12:38 AM)lidoradir כתב: אנחנו לא שוכחים גם את הסמאק האגדי שבו סטיילס זכה מגינדר באנגליה. ![]()
11-17-2025, 02:57 AM
(11-17-2025, 12:44 AM)SaHBK כתב: אנחנו לא שוכחים גם את הסמאק האגדי שבו סטיילס זכה מגינדר באנגליה. ![]() אשכרה עברו כבר 8 שנים... ![]() (11-16-2025, 06:26 AM)StavHen כתב: אסף היקר, סורי על הדילאי אני בהפרשי שעות פרשנות אחרת למציאות תוך התעלמות מוחלטת מהטיעון שנאמר זה כמו שישאלו אותי A ואענה Z , רוג׳ר פשוט ירד מתחת לטיעון שבו כיביכול מדובר בדבר אותנטי ואמיתי במקרה של גונתר כפי שמציגים אותו אלא הציג את השורה התחתונה , במבחן התוצאה- זה ללא ספק לא ההצלחה כפי שמציגים אותה . וזה לא שגונתר זה כישלון טוטאלי לחלוטין , הוא בהחלט שווה מקום מכובד עם קיין מצוין שעשה עם IC , אבל בהחלט כמו שרוג׳ר הציג - מאיין איבנט זה לא המקום אליו הוא שייך והוא כנראה נמצא בטופ של הקטגוריה בהם נמצאים דמיאן פריסט וג׳י אוסו, ללא ספק מתחת לשמות כמו נייט ושיימוס ומקנטייר וסטיילס ודומיניק ואפילו רוסב . וכמו שרוג׳ר אמר , ״סוס עבודה״ לא עושה 10 קרבות בשנה שכמה מהם סקוואש, ג׳י אוסו ובאלור בעיניי פי כמה סוס עבודה מג׳ונתר אם ככה, אבל אפילו באלור כתור היל בקרב אליפות במחלקת הזוגות הכי משעממת בהיאבקות קיבל יותר תגובות ממה שהמאיין איבנט ״דה בסט״ קיבל במהלך השנתיים האחרונות.
11-17-2025, 07:34 AM
כתבתי את זה על גונת'ר עוד בריין הראשון שלו כאלוף WHC, יש לו הכל מבחינתי, אבל השלם קטן מסכום חלקיו, ובהרבה. אני חושב שגם התומכים שלו פה יסכימו שרוב ההילה שלו הלכה במניה 40, ומשם הוא לא הצליח לעניין באמת.
הייתה פה טענה שגונת'ר הוא סוג מתאבק שתלוי בפייס שמולו, ואני יכול להתחבר אליה, אבל זאת הוכחה לכמה שהוא מוגבל בעיניי. אני מסכים שהיו גם טעויות בוקינג בדרך, אבל בסופו של דבר הוא לא הצליח לעניין לא מול ג'יי ולא מול פאנק. אני כמעט בטוח שהוא מיצה את הדמות שלו אחרי שהפסיד את ה-IC במניה 40. צריך עוד ראן לא מעניין שלו כדי לסגור את זה סופית עבורי.
11-17-2025, 12:16 PM
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|