11-08-2025, 05:29 PM
אם נעשה סקר בנוגע ליריב האחרון של סינה - אני מניח שהרוב המוחלט של ההצבעות יהיו אדג'.
בסופו של דבר, היריבות שלהם הייתה בערך שנה? אולי שנתיים במצטבר.
אני מאמין שעד היום לא ראינו יריבות גדולה יותר מאז.
הלקח מהעניין מזה הוא שארגונים נבנים בעיקר על בסיס ניגודיות ויריבויות, בשונה מהדרך בה אנחנו מסתכלים על מתאבקים בודדים כפרויקטים.
NJPW נבנו על טנהאשי/אוקדה ועל אומגה/אוקדה, לא על אף אחד מהם כמתאבק יחיד.
AEW נבנו על NJPW, יסודות מאוד דומים.
WWE בנו את התקופות המוצלחות שלהם בהיסטוריה על יריבויות - שון/ברט, אוסטין/מקמהן, סינה/אדג', קודי/ריינס.
לא פלא שכשאין יריבות ענקים באופק, אין עניין אמיתי במוצר.
ברון ברייקר לבדו הוא לא התשובה לכלום, צריך למצוא לו אנטיתזה אמיתית. הכישלון בהבנה הזאת גרם לכך שלא ראינו יריבות שהגיעה למימדים של סינה/אדג' כבר 20 שנה.
בסופו של דבר, היריבות שלהם הייתה בערך שנה? אולי שנתיים במצטבר.
אני מאמין שעד היום לא ראינו יריבות גדולה יותר מאז.
הלקח מהעניין מזה הוא שארגונים נבנים בעיקר על בסיס ניגודיות ויריבויות, בשונה מהדרך בה אנחנו מסתכלים על מתאבקים בודדים כפרויקטים.
NJPW נבנו על טנהאשי/אוקדה ועל אומגה/אוקדה, לא על אף אחד מהם כמתאבק יחיד.
AEW נבנו על NJPW, יסודות מאוד דומים.
WWE בנו את התקופות המוצלחות שלהם בהיסטוריה על יריבויות - שון/ברט, אוסטין/מקמהן, סינה/אדג', קודי/ריינס.
לא פלא שכשאין יריבות ענקים באופק, אין עניין אמיתי במוצר.
ברון ברייקר לבדו הוא לא התשובה לכלום, צריך למצוא לו אנטיתזה אמיתית. הכישלון בהבנה הזאת גרם לכך שלא ראינו יריבות שהגיעה למימדים של סינה/אדג' כבר 20 שנה.

![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)