10-29-2025, 01:55 PM
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
10-29-2025, 01:56 PM
(10-29-2025, 01:55 PM)Triple T כתב: 295 אירו לכרטיס באמצע מול המצלמות. תניף "גם לרסלינג IL יש וויז מן"
10-29-2025, 02:00 PM
(10-29-2025, 01:55 PM)Triple T כתב: 295 אירו לכרטיס באמצע מול המצלמות. מקום טירוף איזה כיף. תרים שלט בעברית 'תבכו'. ![]()
10-29-2025, 02:11 PM
יש דרך לדעת מי מופיע בכל אחד מהנופעות באירופה? אני בתאכלס מכוון לרנדי אורטון אבל לא יודע עדיין לאיזה מהם הוא משובץ אם בכלל..
10-29-2025, 02:21 PM
(10-28-2025, 08:29 PM)DarkArts כתב: אחרי הרבה ניחושים ואפשרויות למה שהסרטון יכול להיות, חשפו אותו עכשיו. רק לי הפנים של לסנר נראות קצת מוזר? נראלי העירו אותו במיוחד בשביל זה ![]()
10-29-2025, 02:32 PM
(10-29-2025, 03:07 AM)Cenation כתב: מסכים עם כל מילה שכתבת פה חוץ מזה שברייקר לדעתי הוא הדבר הגדול הבא ולא מסכים עם מה שכתבת עליו בדיוק אם יש משהו שאהבתי אצל וינס זה העניין הזה ראה ערך מה שדה רוק גרם כשחזר למניה 40 בן אדם אחד שפשוט הרים את הכל בשנייה אחת אני אישית עזבתי את הwwe לכמה שנים ולא עקבתי כמעט בכלל ופתאום קפץ לי איזה סרטון של ריינס נכנס במניה 39 באותו רגע חזרתי לראות ושמתי 8k על כרטיסים למניה 40 נטו בגללו כי הוא פשוט סופרסטאר שמושך וחייב להיות בטופ וכמו שאתה אומר לסחוט עד הסוף ככה גם עם השאר בסוף זה WWE כן ארגון היאבקות אבל זה הארגון המוביל רק בגלל הכוכבים שהוא ייצר והם לאו דווקא המתאבקים הכי גדולים בהיסטוריה גם הם יודעים את זה כי בסוף הם בוחרים בהם לקדם מכירות כרטיסים פוסטרים וכו' אבל כשצריך לתת להם להיות המיין איבנט הם מעדיפים לרוב את אלה שלא יכולים לצחצח להם את הנעליים מאוד מקווה שנראה במניה הקרובה את רנדי-קודי וריינס-פאנק/ג'יי לגבי ברייקר נחיה ונראה הלוואי ואתבדה והוא יצליח בגדול
10-29-2025, 02:49 PM
(10-29-2025, 02:11 PM)matana1 כתב: יש דרך לדעת מי מופיע בכל אחד מהנופעות באירופה? אני בתאכלס מכוון לרנדי אורטון אבל לא יודע עדיין לאיזה מהם הוא משובץ אם בכלל.. אין דרך לדעת, רק מתי שאנחנו מתקרבים יותר לפרקים. אז זה בעיקר ניחוש והימור על לאיפה ללכת.
10-29-2025, 03:02 PM
(10-29-2025, 02:32 PM)Barel9090 כתב: בדיוק אם יש משהו שאהבתי אצל וינס זה העניין הזה דה רוק הרים את רסלמניה 40?! עם כל הכבוד, דה רוק כמעט וחירב את רסלמניה 40! לבוא דקה אחרי הרויאל ראמבל, כשכבר יש זוכה ומי שיאתגר את רומן ריינס ואז לחטוף את המיין אבנט הזה לעצמך כי אתה חושב שאתה גדול יותר מהביזנס זה ממש לא לתרום. הסגמנט שקודי רודס מודיע שהוא מוותר על מיין אבנט ברסלמניה זה הסרטון הכי שנוא של ה-WWE אי פעם בערך. הם אשכרה כתבו סגמנט שבו הם שוברים היסטוריה של 30 שנה רק בשביל שדה רוק יוכל לאונן על עצמו. השנאה שהייתה לדה רוק עד שהם שינו את הסטוריליין הייתה עצומה. וזה גם לא נעצר שם. התכנית שלו עם ההיל טרן לסינה שלא היה לה שום פייאוף. ההגעה שלו ב-Bad Blood שלא היה לה שום פייאוף. יש לי הרבה הערכה לרוק על מה שעשה עבור ה-WWE, אבל בשנים האחרונות הוא מתעקש לחרב את זה עם החלטות שנויות מאוד במחלוקת.
10-29-2025, 03:11 PM
דה רוק הרים בענק את רסלמניה 40, אבל זה קרה די בטעות.
בעולם בו קודי פשוט זוכה בראמבל, מאתגר את רומן, ורוקי לא מופיע בכלל בשום שלב, זה קרב משמעותית פחות מעניין מזה שקיבלנו בפועל. הטרן של רוקי, הריצה (המעולה) שלו כפיינל בוס, המסגור של קודי בתור ממשיך דרכו הרוחני של בריאן, זה שההנהלה (האמיתית) מנסה לדחוק מתמונת המיין איבנט, קרב הזוגות מהערב הראשון, ההתערבויות, האובר בוקינג - זה מה שהפך את הקרב למעניין באמת. אממה? זו לא הייתה כוונת המשורר המקורית. המחמאות מגיעות ל-WWE על היכולת להסתגל ולשנות כיוון תוך כדי תנועה, לא על תכנון מדוקדק מראש כמו שהם מנסים מדי פעם למכור. ![]() (10-29-2025, 03:02 PM)The Visionary כתב: דה רוק הרים את רסלמניה 40?! עם כל הכבוד, דה רוק כמעט וחירב את רסלמניה 40! אלו שני דברים שונים אח הקטע שהיה עם קודי היה באשמת דה רוק וגם טריפל הוא רצה לשמור על קודי מול רומן בכל מחיר ונתן לו את הראמבל מה שיצר את כל הבלאגן כי ידעו הרבה לפני הראמבל שדה רוק יהיה במניה תזכור שדה רוק חזר בראו הראשון של 24 ועשה את הסגמנט עם מאהל שבסוף נתן את המשפט על ראש השולחן ברור שאם הוא היה רציני באמת אז היה מועיל בטובו לעשות את הראמבל אבל עדיין טריפל ידע טוב מאוד מה הוא עושה ולמה זה יגרום אז שניהם אשמים באותה מידה. לגבי השאר עם סינה וכו כן הבן אדם הזוי והורס סטוריליין שהוא בעצמו יוצר אבל אם תעזוב בצד את הקטע עם קודי באותו סמאקדון מאותו רגע שהוא היה מעורב התכניות היו מעניינות פי כמה וכמה העבודה שלו בתקופה הזאת כפיינל בוס הייתה הכי טובה מאז שהיה full time אי אפשר להגיד שהוא לא הרים את רסלמניה כי זו העובדה הוא הרים אותה בגדול ההייפ שהיה לרסלמניה הזאת היה אדיר וזה המון בגללו כי אין מה לעשות גם אני שונא אותו על הדברים שקרו אחרי מניה אבל כולם יכולים לא לסבול אותו בשנייה שהשיר שלו רץ והוא יוצא החוצה כולם מרותקים לראות מה יהיה אי אפשר לקחת את זה ממנו כשהוא מעורב על בסיס קבוע זה יהיה טוב יותר |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)