Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1689 1690 1691 1692 1693 ... 1979 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#16,901
10-22-2025, 02:15 PM
(10-22-2025, 12:00 PM)RoeeHardy כתב:  אני אסכם את הדעה שלי בקצרה כי זה כבר די חוזר על עצמו:
אני לא חושב שהשלכת האבוקות לפני השריקה הייתה סיבה לביטול משחק, וממה שיצא לי לשמוע זו די הדעה הרווחת גם מצד לא אוהדי הפועל. איפה עובר הגבול שממנו והלאה מוצדק להפסיק? לא יודע, אבל כל עוד זה לא באמת מוגדר (בחיפה לפחות הזהירו מראש ונתנו צ׳אנס לפני שביטלו) ונתון להחלטה קפריזית של איזה קצין משטרה רנדומלי, זו בעיה. הטיעון של ״אני לא מוכן לקחת את הסיכון בגלל משהו תיאורתי שאולי יקרה״ עוד יוביל לכך שיום אחד המשטרה תודיע שעתיים לפני שאין משחק כי יש לה ״מידע מודיעיני״ או שקר כלשהו אחר.

ולגבי המשפט האחרון, שוב, בתור מישהו שחי את הדיון הפנימי בקרב אוהדי הפועל, הרוב המוחלט על סף כולם לא יהיו מרוצים מ-0-0 ללא נקודות רק כי זה דופק את מכבי. הרצון הוא במשחק שיוכרע לכאן או לכאן.

מה זה משהו תיאורטי רועי...
אתה מתייחס לזה כאילו מדובר בהמצאות, זה קרה כמעט בכל דרבי ואם הדרבי הזה היה מתקיים כרגיל כמו שהיה בשנים קודמות
הפועל היו זורקים אבוקות בפתיחה ומכבי כמה דקות אחרי כתגובה, זה לא משהו חדש

שים בצד שניה את זה שכולנו פה בעד אבוקות/פירוטכניקה וכו'
החלטה קפריזית של המשטרה?, אנשים מבצעים מעשה שהוא עבירה, הם יחליטו לשוטר כמה צאנסים הוא צריך לתת להם עד שהוא מבטל את המשחק?
שוטר שעוצר אותך בכביש על עבירה שביצעת יכול להחליט גם לוותר לך ויכול להחליט שלא
באותה מידה הוא יכול לוותר ל4 אנשים קודמים שתפס, אבל לך לתת כן לתת את הדוח, מה תגיד לו ? אבל היה פעם מישהו שויתרת לו ?
ברגע שביצעת עבירה אתה לא יכול לבוא בטענות , אם לא היו משתמשים באבוקות המשחק לא היה מבוטל זה מאוד פשוט.

האוהדים היו צריכים לקחת את זה בחשבון, על אחת כמה וכמה שיש תקדים מעונה שעברה ולא מלפני 40 שנה שזריקת אבוקות יכולה לגרום לטכני.
אם במקרה הזה התוצאה גם תהיה טכני , תהיה בטוח שלהבא אוהדים של כל הקבוצות יזהרו הרבה יותר , מי יזהר הכי הרבה? מי שיש לו הכי הרבה מה להפסיד.

ברור שיש פה בעיות וזה יוצר תקדימים בעייתיים
אבל גם משחקים שנזרקו בהם אבוקות והמשיכו כרגיל יוצרים תקדימים בעייתיים
גם אם יחליטו על דחיית המשחק וקיומו ללא קהל זה יוצר תקדים בעייתי

(10-22-2025, 12:56 PM)The Visionary כתב:  אתה יכול להגיד לעצמך מה שאתה רוצה, בפועל אתה מדבר "תחושות" של אוהדי מכבי תל אביב, אני אומר לך עובדות נקיות.
היו נגד שחר מחאות גם בשנים שהפועל באר שבע הייתה אלופה, זה לא קשור למכבי תל אביב. זה קשור בעיקר לזה שאוהדי מכבי חיפה התרגלו ליותר מדי טוב וחושבים שעונה או שתיים בלי אליפות זה כמו לרדת ליגה. בלי יעקב שחר מכבי חיפה הייתה יורדת ליגה כבר מזמן.

לגבי הנקודה האחרונה שלך זה נושא המנטליות שדיברנו עליו בעבר.
שחר מנטליות ישראלית, מיץ' מנטליות של איש עסקים מחו"ל. בגלל זה אצלכם בעונות שהתקציב/מאמן/וואטאבר נוהל לא נכון, לא הייתה פאניקה אלא היה תיקון.
בחיפה נכנסים לפאניקה, התחילו לפטר מאמנים בסיטונאות (עשור קודם) או כדי להסיט את הלהבות (הפיטורים של בכר אחרי הדרבי). זה הניהול.

אחי אתם המועדון היחיד שמרוב שהוא משקר לעצמו גם מאמין לשקרים של עצמו בסוף... (כמו "אנחנו מכבי" או "אנחנו המועדון הכי גדול בארץ" )

גם במכבי כדורסל שזה מועדון שהאוהדים שלו רגילים להצלחות הרבה יותר מכל מועדון אחר על כדור הארץ היו "מחאות" לפני עופר ינאי
אבל תראה איזה תאוצה זה תופס בשנתיים האחרונות, מישהו יכול להגיד שאין לזה קשר להפועל ת"א ועופר ינאי ? מישהו מהאוהדים יגיד לך היו כבר מחאות, מנואלה?
אף אחד לא יגיע לך את זה , ואם כן, זה יהיה שקר.

והנקודה האחרונה לא הייתה כדי למדוד את איכות הניהול שם אנחנו מסכימים, אלא לפרק את הטענה של שחר שבע
אם הוא מעמיד את אותו תקציב , אז הוא רעב באותה מידה...
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#16,902
10-22-2025, 02:31 PM
(10-22-2025, 02:15 PM)m0tti כתב:  אחי אתם המועדון היחיד שמרוב שהוא משקר לעצמו גם מאמין לשקרים של עצמו בסוף... (כמו "אנחנו מכבי" או "אנחנו המועדון הכי גדול בארץ" )

גם במכבי כדורסל שזה מועדון שהאוהדים שלו רגילים להצלחות הרבה יותר מכל מועדון אחר על כדור הארץ היו "מחאות" לפני עופר ינאי
אבל תראה איזה תאוצה זה תופס בשנתיים האחרונות, מישהו יכול להגיד שאין לזה קשר להפועל ת"א ועופר ינאי ? מישהו מהאוהדים יגיד לך היו כבר מחאות, מנואלה?
אף אחד לא יגיע לך את זה , ואם כן, זה יהיה שקר.

והנקודה האחרונה לא הייתה כדי למדוד את איכות הניהול שם אנחנו מסכימים, אלא לפרק את הטענה של שחר שבע
אם הוא מעמיד את אותו תקציב , אז הוא רעב באותה מידה...

מי זה האתם הזה? אני בן אדם אחד. ואני לא קורא בד"כ למכבי חיפה "מכבי" או למכבי ת"א "מ.ת"א". פשוט כי עברתי מזמן את גיל 13 וזה לא מעניין אותי.
שחר שבע, בגלל זה גם כל הפרסומים שהוא מנהל מו"מ מול איזו קבוצת רוכשים אמריקאית (לא יודע כמה זה נכון, ראיתי דיווחים). הוא משקיע תקציב כי הוא בנה את מכבי חיפה 30 שנה, למה שהוא יפסיק להשקיע ויוריד את הערך של מה שהוא עשה?
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,113
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,126
#16,903
10-22-2025, 11:13 PM
(10-16-2025, 09:47 PM)Jon_M0xley כתב:  אתה מתכנן לראות אגם העצמות?

(10-16-2025, 10:34 PM)lidoradir כתב:  מחכה כבר לטורנטים, אמור להגיע סוף החודש או תחילת נובמבר.
נראה כמו סרט שיתאים לראות בבית באווירה של ליל כל הקדושים.

הפרדיקשן שלי היה נכון, הסרט מגיע לטורנטים מחר(שישי).
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,113
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,126
#16,904
10-22-2025, 11:17 PM
(10-16-2025, 07:33 PM)lidoradir כתב:  יש גם את הסרט בוגוניה של אמה סטון שנראה מעולה ויוצא בעוד שבועיים אך נכון לעכשיו לא מופיע ברשימת הסרטים בהוט סינמה, אבל כן שידרו את הטריילר שלו... אז אולי יוסיפו אותו בקרוב ואלך לזה.

[Image: kit01.jpg] [Image: image.jpg]

עדכון :

- הסרט בוגוניה של אמה סטון נוסף להוט סינמה, הוא יוקרן בכל בתי הקולנוע בסוף.
- גם הסרט כלב טוב מגיע בשבוע הבא, אבל אפשר לחסוך קולנוע כי הוא יוצא מחר(שישי) בטורנטים.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#16,905
10-22-2025, 11:20 PM
האינקוויזיציה הספרדית

ליגת האלפות, מחזור 3: יובנטוס, בית, 0:1
בקצרה: סולידי

בהרחבה: במובן מסוים המשחק הזה הוא תמצית העונה של ריאל עד כה. היא לא כובשת בצרורות, המשחק שלה תקוע לפרקים, לא נראה שהיא יודעת מה לעשות עם עצמה נגד יריבות שמתגוננות (אוי כמה שהנעת הכדור הרוחבית הזו מתישה אותי), אבל יש בה המון כישרון, בסוף היא מצליחה לכבוש (והייתה שווה היום יותר מגול אחד), יודעת לא לספוג, ולגרוף עוד 3 נקודות לאוסף. בקיצור, לא מרשימה, אבל יעילה. קשה לבוא בתלונות אחרי 11 ניצחונות ב-12 משחקים ומאזן שערים 28:10. מה עדיין מטריד אותי? שבמשחק היחיד שלה העונה בו ריאל פגשה יריבה שלא רק התבנקרה וניסתה לעקוץ אלא אשכרה התנפלה עליה, היא קרסה, וכולם יודעים מה המשחק הבא שמחכה לנו....

הבולטים לטובה: מיליטאו שר ההגנה וטיבו עם הופעה נהדרת שהדבר הכי מרשים בה הוא כמה היא גנרית ורגילה עבורו.

מדד הבונקר של היריבה: 75, יובנטוס די הפתיעו אותי בחוסר הרצון שלהם לצאת קדימה, עד הרגע שהמאמן שלהם החליט לוותר על האמצע וריאל הייתה חייבת לסגור את המשחק בדקות האלה.

שופטים של ריאל: ביום חופש

לסיכום: כדי לנצח בקלאסיקו לא יספיק לריאל להיות סולידית, היא תצטרך להתעלות על מה שראינו עד כה
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#16,906
10-23-2025, 08:41 AM
(10-22-2025, 02:31 PM)The Visionary כתב:  מי זה האתם הזה? אני בן אדם אחד. ואני לא קורא בד"כ למכבי חיפה "מכבי" או למכבי ת"א "מ.ת"א". פשוט כי עברתי מזמן את גיל 13 וזה לא מעניין אותי.
שחר שבע, בגלל זה גם כל הפרסומים שהוא מנהל מו"מ מול איזו קבוצת רוכשים אמריקאית (לא יודע כמה זה נכון, ראיתי דיווחים). הוא משקיע תקציב כי הוא בנה את מכבי חיפה 30 שנה, למה שהוא יפסיק להשקיע ויוריד את הערך של מה שהוא עשה?

אתם זה מועדון כדורגל מכבי חיפה, מכיר?
פוסטים בסגנון של "יאללה מכבי" או "יש מכבי היום" מכיר? ,
זה שיעקב שחר פולט "מכבי" כשהוא מתכוון למכבי ת"א וכולם מתנפלים עליו בוייב של מה אתה עושה , מכיר?
אתה אולי עברת את גיל 13 , המועדון שאותו אתה אוהד לא.

אין גם איזשהי טענה שהכינוי הזה יוקרתי או משהו כזה, פשוט עצם זה שאתם מסתכלים על כינוי שדבק בנו ואפילו אותו אתם רוצים לייחס לעצמיכם מוכיח שאתם כן פוזלים לכיוון שלנו, זה לא "תחושות של אוהדי מכבי ת"א "

אם שחר שבע מה מונע ממנו למכור וללכת? הוא מעדיף להמשיך להשקיע כסף?
כנראה שהמועדון חשוב לו והוא לא מסתכל על זה כמוצר ובסוף גם אם ימכור חשוב לו שהמועדון יעבור לידיים טובות ולא רק לידיים שישלמו לו מספיק כסף.
יכול להיות שזה באמת יקרה ובשלב מסוים הוא ימכור, אבל זה לא מתוך שובע מכדורגל , יכול להיות שפשוט כבר לא מתאים לו להיות בתוך הסיר לחץ הזה
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#16,907
10-23-2025, 08:54 AM
(10-23-2025, 08:41 AM)m0tti כתב:  אתם זה מועדון כדורגל מכבי חיפה, מכיר?
פוסטים בסגנון של "יאללה מכבי" או "יש מכבי היום" מכיר? ,
זה שיעקב שחר פולט "מכבי" כשהוא מתכוון למכבי ת"א וכולם מתנפלים עליו בוייב של מה אתה עושה , מכיר?
אתה אולי עברת את גיל 13 , המועדון שאותו אתה אוהד לא.

אין גם איזשהי טענה שהכינוי הזה יוקרתי או משהו כזה, פשוט עצם זה שאתם מסתכלים על כינוי שדבק בנו ואפילו אותו אתם רוצים לייחס לעצמיכם מוכיח שאתם כן פוזלים לכיוון שלנו, זה לא "תחושות של אוהדי מכבי ת"א "

אם שחר שבע מה מונע ממנו למכור וללכת? הוא מעדיף להמשיך להשקיע כסף?
כנראה שהמועדון חשוב לו והוא לא מסתכל על זה כמוצר ובסוף גם אם ימכור חשוב לו שהמועדון יעבור לידיים טובות ולא רק לידיים שישלמו לו מספיק כסף.
יכול להיות שזה באמת יקרה ובשלב מסוים הוא ימכור, אבל זה לא מתוך שובע מכדורגל , יכול להיות שפשוט כבר לא מתאים לו להיות בתוך הסיר לחץ הזה

רגע אחד - אתה באמת לא עושה הפרדה בין המועדון לקהל? כאילו, המועדון שאתה אוהד אשכרה זרק שני שחקנים שקיימו יחסי מין עם נערות בזמן שהקהל (בחלקו) צעק שהן שרמוטות וזונות. אתה היית מקבל את זה שאנשים יגידו שמכבי תל אביב זה מועדון שמקבל מזייני קטינות רק בגלל שהאוהדים צעקו עליהן שהן זונות? אני מניח שלא - אז בוא נעשה סדר: אני ניב, אני איש אחד ואני לא מועדון מכבי חיפה או מייצג את הקהל של מכבי חיפה. אני איש אחד.

זה שיש ילדים מפגרים שרוצים לנהל קרב מי זו מכבי האמיתית - שיבושם להם, הזמן שלי לא יבוזבז על זה, אלא אם אני יושב עם חברים שהם אוהדי מכבי ת"א ובא לי להטריל אותם. שם זה מתחיל ושם זה נגמר. "המועדון לא עבר את גיל 13" - אני באמת לא יודע איך להגיב לאמירה כזו מטופשת, סליחה.

ברור שהמועדון חשוב לשחר - בגלל זה הוא לא סתם יחזיר אותו לידיים של העירייה (ויאבד כסף) או ימכור לאיזה ליצן שינסה להעמיד תקציב על ידי זה שימשכן פסל או שניים. הוא יחפש רוכש שימשיך את מה שהוא בנה. כמו שמיץ' גולדהאר בטח ירצה לעשות ביום שהוא יעזוב. הם לא מסתכלים על מועדון כדורגל כאקזיט, אלא כפרונט חיובי לעסקים שלהם וכמשהו שנועד לעזור להם לקדם את העסקים שלהם. זה לא צעצוע. וכן, יעקב שחר שבע וזה הכי לגיטימי בעולם אחרי 30 שנה כבעלים ובטח בגילו.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#16,908
10-23-2025, 09:19 AM
(10-23-2025, 08:54 AM)The Visionary כתב:  רגע אחד - אתה באמת לא עושה הפרדה בין המועדון לקהל? כאילו, המועדון שאתה אוהד אשכרה זרק שני שחקנים שקיימו יחסי מין עם נערות בזמן שהקהל (בחלקו) צעק שהן שרמוטות וזונות. אתה היית מקבל את זה שאנשים יגידו שמכבי תל אביב זה מועדון שמקבל מזייני קטינות רק בגלל שהאוהדים צעקו עליהן שהן זונות? אני מניח שלא - אז בוא נעשה סדר: אני ניב, אני איש אחד ואני לא מועדון מכבי חיפה או מייצג את הקהל של מכבי חיפה. אני איש אחד.

זה שיש ילדים מפגרים שרוצים לנהל קרב מי זו מכבי האמיתית - שיבושם להם, הזמן שלי לא יבוזבז על זה, אלא אם אני יושב עם חברים שהם אוהדי מכבי ת"א ובא לי להטריל אותם. שם זה מתחיל ושם זה נגמר. "המועדון לא עבר את גיל 13" - אני באמת לא יודע איך להגיב לאמירה כזו מטופשת, סליחה.

ברור שהמועדון חשוב לשחר - בגלל זה הוא לא סתם יחזיר אותו לידיים של העירייה (ויאבד כסף) או ימכור לאיזה ליצן שינסה להעמיד תקציב על ידי זה שימשכן פסל או שניים. הוא יחפש רוכש שימשיך את מה שהוא בנה. כמו שמיץ' גולדהאר בטח ירצה לעשות ביום שהוא יעזוב. הם לא מסתכלים על מועדון כדורגל כאקזיט, אלא כפרונט חיובי לעסקים שלהם וכמשהו שנועד לעזור להם לקדם את העסקים שלהם. זה לא צעצוע. וכן, יעקב שחר שבע וזה הכי לגיטימי בעולם אחרי 30 שנה כבעלים ובטח בגילו.

בטח שאני עושה הבדל בין המועדון עצמו לאוהדים
מדובר בפוסטים רשמיים של מכבי חיפה לא של האוהדים...

המועדון שאני אוהד זרק "זייני קטינות" ,המועדון שאתה אוהד החתים אחד.
אין לזה קשר למה שכמה אוהדים צעקו

שוב לגבי שחר שבע, מה שאמרת יכול להיות נכון לגבי מיץ'
שחר גם אוהב כדורגל, אוהב באמת את מכבי חיפה , לא מדובר פה בbest for business כמו שאפשר אולי לטעון לגבי מיץ
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#16,909
10-23-2025, 09:28 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-23-2025, 09:32 AM על ידי The Visionary.)
(10-23-2025, 09:19 AM)m0tti כתב:  בטח שאני עושה הבדל בין המועדון עצמו לאוהדים
מדובר בפוסטים רשמיים של מכבי חיפה לא של האוהדים...

המועדון שאני אוהד זרק "זייני קטינות" ,המועדון שאתה אוהד החתים אחד.
אין לזה קשר למה שכמה אוהדים צעקו

שוב לגבי שחר שבע, מה שאמרת יכול להיות נכון לגבי מיץ'
שחר גם אוהב כדורגל, אוהב באמת את מכבי חיפה , לא מדובר פה בbest for business כמו שאפשר אולי לטעון לגבי מיץ

המועדון שאתה אוהד, על פי לא מעט דיווחים ושמועות ברשת, מריץ את "השחקן השלישי" מהפרשה שבמקרה כשהוא חזר לארץ עיתונאי קיבל חומרים חדשים למרות שהפרשה נסגרה כדי שלא ידברו עליו.
אגב, אני יכול בשמחה לשלוח לך את הפייסבוק שלי שתראה כמה יצאתי נגד ההחתמה של אצילי וכמה סירבתי לחגוג שערים שלו. לא אהבתי את ההחתמה הזו מעולם למרות הערך המקצועי שלה.

שחר אוהב באמת את מכבי חיפה, אבל כולם מכירים את הסיפור שהוא ניסה לקנות את מכבי תל אביב לפני כן וזה בסדר, הוא יכול להיות אוהד שלהם והוא יכול לחשוב שהם המועדון הגדול בארץ, בסוף הוא נתן ונותן למכבי חיפה מה שאף בעלים לא נתן לאף קבוצת כדורגל בישראל אף פעם וזה לזכותו.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,325
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#16,910
10-23-2025, 10:21 AM
(10-23-2025, 09:28 AM)The Visionary כתב:  שחר אוהב באמת את מכבי חיפה, אבל כולם מכירים את הסיפור שהוא ניסה לקנות את מכבי תל אביב לפני כן וזה בסדר, הוא יכול להיות אוהד שלהם והוא יכול לחשוב שהם המועדון הגדול בארץ, בסוף הוא נתן ונותן למכבי חיפה מה שאף בעלים לא נתן לאף קבוצת כדורגל בישראל אף פעם וזה לזכותו.

היה ספונסר של ביתר וניסה לרכוש אותה, פוליטיקאים בסניף ביתר סירבו בגלל הערך הפוליטי של המועדון.
השאר היסטוריה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1689 1690 1691 1692 1693 ... 1979 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-21-2026, 03:55 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר