10-20-2025, 07:42 PM
(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב: נכון, זה שונה לדוגמא מהמשחק נגד חיפה בשנה שעברה
אבל אוהדי הפועל מרשים לעצמם להתנהג ככה כי פשוט הלך הרוח הוא שאין מה להפסיד
שים אותם בפוזיציה של מכבי והם יתנהגו הרבה יותר בזהירות
יש הרבה אמת במה שאתה אומר. לאורך השנים האחרונות הפועל לא הייתה רלוונטית לכלום מבחינה מקצועית, וכתוצאה מכך הקהל פיתח הלך רוח שהתוצאה במילא לא חשובה אז העיקר להיות זה שנותן שואו וגונב את ההצגה. זה חד משמעית לא מה שהיה אתמול. בתור מי שחי בתוך אוהדי הפועל ומגיע כל שבוע למשחקים, האווירה בימים האחרונים ובמגרש עצמו לא הייתה של בואו נפוצץ את המשחק כי אין סיכוי, להיפך, המון אנשים האמינו לראשונה מזה הרבה זמן שהפעם זה באמת הדרבי שלנו.
(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב: העשן התפזר? אחרי שאבוקות פגעו בילדה ובשוטר אתה מתכוון?
אני בעד אבוקות ופירוטכניקה , אבל אי אפשר להאשים את המשטרה שמבטלים משחק אחרי שזה נזרק ופוגע ישירות באנשים ולא משנה אם זה שוטרים או אזרחים
או לבוא בטענות לבן מנספורד שלא מצץ לשוטרים כדי שיהפכו את ההחלטה
מי שגבר מספיק לזרוק אבוקות שיהיה גבר מספיק לשאת בתוצאות ולא לבוא להתבכיין אחר כך בכל פלטפורמה אפשרית שמחמירים איתו
היה לי היום דיון דומה בעבודה ואני מודה שאני בעמדה די בעייתית כי אני בורח למחוזות הוואטאבוטיזם, אבל בכל זאת אני חושב שיש כאן נקודה חשובה. לא קרה אתמול בבלומפילד משהו שלא קרה כבר המון פעמים במשחקים אחרים. לא עובד עליי הניסיון לייצר השלכת אבוקות כאילו זה מינימום שדה קרב בעזה ומעולם לא ראינו דבר כזה. ראיתי והייתי בחיי במספיק אירועים דומים וגרועים יותר. מאתמול כל הפיד שלי מוצף בסרטונים של פגיעות ישירות של אבוקות וחזיזים באנשים משנים קודמות, של כל הקהלים. אף אחד מהמשחקים האלה לא הופסק. אז אפשר לנהל דיון עקרוני של "מה נכון" והאם ראוי לבטל משחק על פגיעה של אבוקה בלי קשר למה היה או לא היה לפני, אבל בסוף, כשנקבעת בשטח נורמה מסוימת, זה בעייתי פתאום לשנות אותה בהחלטה של רגע.
אגב, למרות מה שאמרתי, למה לדעתי בכל זאת אוהדי הפועל יצאו טיפשים? כי ברגע שנוצר התקדים אצל מכבי חיפה, כל הפרטים הקטנים של האם זה היה לפני או במהלך המשחק, האם נזרק לדשא או לא, האם מישהו נפגע או לא - זה כבר לא מעניין. ברגע שנוצר הקשר אבוקות -> ביטול משחק, האוהדים היו צריכים להיות חכמים יותר ולא להיכנס לפינה הזו מלכתחילה.
(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב: אגב אתה בעצמך פה כתבת אם אני לא טועה שלהוריד את מכבי זה בכל מחיר (יותר מלהחזיר חטופים או משהו כזה לא זוכר באיזה הקשר זה היה) זה בדיוק מה ששאר האוהדים מנסים לעשות...
אם לקחת אותי ברצינות מצבי רע
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)