Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1688 1689 1690 1691 1692 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#16,891
10-20-2025, 07:42 PM
(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב:  נכון, זה שונה לדוגמא מהמשחק נגד חיפה בשנה שעברה
אבל אוהדי הפועל מרשים לעצמם להתנהג ככה כי פשוט הלך הרוח הוא שאין מה להפסיד
שים אותם בפוזיציה של מכבי והם יתנהגו הרבה יותר בזהירות

יש הרבה אמת במה שאתה אומר. לאורך השנים האחרונות הפועל לא הייתה רלוונטית לכלום מבחינה מקצועית, וכתוצאה מכך הקהל פיתח הלך רוח שהתוצאה במילא לא חשובה אז העיקר להיות זה שנותן שואו וגונב את ההצגה. זה חד משמעית לא מה שהיה אתמול. בתור מי שחי בתוך אוהדי הפועל ומגיע כל שבוע למשחקים, האווירה בימים האחרונים ובמגרש עצמו לא הייתה של בואו נפוצץ את המשחק כי אין סיכוי, להיפך, המון אנשים האמינו לראשונה מזה הרבה זמן שהפעם זה באמת הדרבי שלנו.

(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב:  העשן התפזר? אחרי שאבוקות פגעו בילדה ובשוטר אתה מתכוון?
אני בעד אבוקות ופירוטכניקה , אבל אי אפשר להאשים את המשטרה שמבטלים משחק אחרי שזה נזרק ופוגע ישירות באנשים ולא משנה אם זה שוטרים או אזרחים
או לבוא בטענות לבן מנספורד שלא מצץ לשוטרים כדי שיהפכו את ההחלטה
מי שגבר מספיק לזרוק אבוקות שיהיה גבר מספיק לשאת בתוצאות ולא לבוא להתבכיין אחר כך בכל פלטפורמה אפשרית שמחמירים איתו

היה לי היום דיון דומה בעבודה ואני מודה שאני בעמדה די בעייתית כי אני בורח למחוזות הוואטאבוטיזם, אבל בכל זאת אני חושב שיש כאן נקודה חשובה. לא קרה אתמול בבלומפילד משהו שלא קרה כבר המון פעמים במשחקים אחרים. לא עובד עליי הניסיון לייצר השלכת אבוקות כאילו זה מינימום שדה קרב בעזה ומעולם לא ראינו דבר כזה. ראיתי והייתי בחיי במספיק אירועים דומים וגרועים יותר. מאתמול כל הפיד שלי מוצף בסרטונים של פגיעות ישירות של אבוקות וחזיזים באנשים משנים קודמות, של כל הקהלים. אף אחד מהמשחקים האלה לא הופסק. אז אפשר לנהל דיון עקרוני של "מה נכון" והאם ראוי לבטל משחק על פגיעה של אבוקה בלי קשר למה היה או לא היה לפני, אבל בסוף, כשנקבעת בשטח נורמה מסוימת, זה בעייתי פתאום לשנות אותה בהחלטה של רגע.

אגב, למרות מה שאמרתי, למה לדעתי בכל זאת אוהדי הפועל יצאו טיפשים? כי ברגע שנוצר התקדים אצל מכבי חיפה, כל הפרטים הקטנים של האם זה היה לפני או במהלך המשחק, האם נזרק לדשא או לא, האם מישהו נפגע או לא - זה כבר לא מעניין. ברגע שנוצר הקשר אבוקות -> ביטול משחק, האוהדים היו צריכים להיות חכמים יותר ולא להיכנס לפינה הזו מלכתחילה.

(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב:  אגב אתה בעצמך פה כתבת אם אני לא טועה שלהוריד את מכבי זה בכל מחיר (יותר מלהחזיר חטופים או משהו כזה לא זוכר באיזה הקשר זה היה) זה בדיוק מה ששאר האוהדים מנסים לעשות...

אם לקחת אותי ברצינות מצבי רע
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,050
אשכולות: 14
Likes Given: 1,297
#16,892
10-20-2025, 10:07 PM
(10-20-2025, 03:20 PM)StavHen כתב:  בואו נעבור רגע לחיפה :
אם חיפה מחזירים את בכר הם אומרים בערך "עשינו טעות שפיטרנו אותו זה היה אידיוטי"

לפי מה שהבנתי, אחרי ששחר פיטר אותו אחרי הדרבי, היה שיחה בין שחר לדהאן (הסוכן של בכר), שם שחר הבין שעשה טעות ורצה לחזור בו מהפיטורים, אבל בכר לא רצה כבר לחזור (אמר לו משהו בסגנון של נגעת-נסעת)
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#16,893
10-20-2025, 11:04 PM
(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב:  אני מבין שפספסת את התעמולה שרצה על זה שגם אוהדי מכבי זרקו אבוקה על שוטר
אין לזה בסיס כי זה קרה שכבר מסרו את ההודעה על ביטול המשחק (מהסרטון שראיתי גם לא פגע) והעונש יהיה הפסד טכני להפועל, זה ברור
אבל זה אומר שלא הייתה תעמולה? שאין ניסיון לקשור את מכבי לאירוע ?

תסריט ריאלי לחלוטין, המשחק מתקיים וכדור ראשון ברחבה של הפועל הם זורקים אבוקה , מזהירים אותם יש עצירה לכמה דקות וממשיכים
מה אתה חושב שיקרה בצד השני? ישבו בשקט?

אני לא יודע איפה אתה מסתובב ברשת/מאיפה אתה שומע שמנסים לקשור אתכם לאירוע, אבל זה לא קשור לזה שאתה טוען שיש פה ניסיון להחריב לכם את העונה. מה שכתבת תסריט ריאלי, אבל מה זה רלוונטי למה שקרה?

אני באמת חושב שאתה מגזים. מה שקרה פה זה שכמה אוהדים פח של הפועל החליטו להרוס את הדרבי, המנכ"ל שלהם גם ליצן ואני לא יודע למה אתה בכלל לוקח אותו ברצינות (די ברור שרועדים לו האשכים מהאולטראס, הריאיון שלו בספורט 5 היה מביך), אין לי מושג איזה תעמולה מתחוללת איפשהו בניסיון להוריד לכם נקודות או לדפוק אתכם באיזשהי דרך. כמו שהיה נגדנו, ככה גם יהיה פה. לצערי הקהל שלכם לא מעורב, ולכן תובע ההתאחדות דרש הפסד טכני להפועל והורדת נקודות.
אני מניח שיהיה פה טכני, הלוואי שלא יהיה ונקבל משחק חוזר, אבל בהנחה שלא יתקנו שום דבר אין שום סיבה לעשות משחק חוזר כשיש סיכוי גבוה שהמקרה הזה יחזור שוב.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#16,894
10-21-2025, 07:20 AM
(10-20-2025, 07:02 PM)m0tti כתב:  איזה מחאה זאת? מחאת הלמה לא לקחנו אליפות השנה?
אתם יכולים לספר לעצמכם מה שאתם רוצים , כמו שאתם מספרים לעצמכם שאתם מכבי , זה לא יהפוך את זה למציאות.
אם האלופה הייתה ק"ש ואנחנו היינו בפלייאוף התחתון תוך כדי שאתם מזיינים אותנו בכל עונה , כל ה"מחאה" הזו לא הייתה מתקיימת בכלל
הכל מתחיל אצלכם מזה שאנחנו מצליחים וכשלא מצליחים לעצור את זה על המגרש משתמשים באמצעים אחרים...

שוב - נראטיב יפה, 0 קשר למציאות.
המחאה נגד שחר רצה גם (לפרקים ובעוצמות שונות) בזמן עונות האליפות. ארגוני האוהדים של חיפה סימנו את שחר בתור השטן הגדול ולא רוצים אותו בקבוצה כבר שנים, בשנה האחרונה זה גם סביב נושא המשטרה והמנואלה שהוא מסרב לעזור לאוהדים להביא אישורים מהמשטרה למרות שקבוצות אחרות מעלות מנואלה כל משחק.
המחאה הזו רצה חזק יותר מאז פירוק הקבוצה שאחרי האליפות השלישית שהאוהדים (בחלקם) הרגישו ששחר שבע, מוכר את כל מה שזז ומי כמאמן גם את מסאיי דגו מהנוער כי הוא גם ככה חתום בקבוצה כבר. אחרי שנה וחצי ושהקבוצה נראתה רע על הדשא, השיא הגיע במשחק נגדכם כי אין מה לעשות, זה משחק שהוא מאוד אמציונלי למועדון ולקהל.

אתה חייב לצאת מהסרט שכולם מסתכלים על מכבי תל אביב ולפיה חייהם, אתם לא באמת חיים Rent Free בראש של אף אחד.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
#16,895
10-21-2025, 07:24 AM
(10-21-2025, 07:20 AM)The Visionary כתב:  שוב - נראטיב יפה, 0 קשר למציאות.
המחאה נגד שחר רצה גם (לפרקים ובעוצמות שונות) בזמן עונות האליפות. ארגוני האוהדים של חיפה סימנו את שחר בתור השטן הגדול ולא רוצים אותו בקבוצה כבר שנים, בשנה האחרונה זה גם סביב נושא המשטרה והמנואלה שהוא מסרב לעזור לאוהדים להביא אישורים מהמשטרה למרות שקבוצות אחרות מעלות מנואלה כל משחק.
המחאה הזו רצה חזק יותר מאז פירוק הקבוצה שאחרי האליפות השלישית שהאוהדים (בחלקם) הרגישו ששחר שבע, מוכר את כל מה שזז ומי כמאמן גם את מסאיי דגו מהנוער כי הוא גם ככה חתום בקבוצה כבר. אחרי שנה וחצי ושהקבוצה נראתה רע על הדשא, השיא הגיע במשחק נגדכם כי אין מה לעשות, זה משחק שהוא מאוד אמציונלי למועדון ולקהל.

אתה חייב לצאת מהסרט שכולם מסתכלים על מכבי תל אביב ולפיה חייהם, אתם לא באמת חיים Rent Free בראש של אף אחד.

חבל על בזבוז הזמן בלנסות לשכנע את זה, אוהדי מכבי תל אביב תמיד יישארו בקו דעה הזה שכל הליגה מנגנת לפי החליל שלהם. והם יצדיקו את זה במספר האליפויות וגביעי המדינה (שמצחיק, רובם קרו לפי קומה)
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#16,896
10-21-2025, 07:28 AM
(10-21-2025, 07:24 AM)Agent O22 כתב:  חבל על בזבוז הזמן בלנסות לשכנע את זה, אוהדי מכבי תל אביב תמיד יישארו בקו דעה הזה שכל הליגה מנגנת לפי החליל שלהם. והם יצדיקו את זה במספר האליפויות וגביעי המדינה (שמצחיק, רובם קרו לפי קומה)

בסדר, מספרים לא משקרים. יש להם הכי הרבה תארים גם אחרי הקמת המדינה לדעתי, זה לא משנה.
אף אחד לא מנגן לפי החליל שלהם.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#16,897
10-21-2025, 01:06 PM
היורוליג בשעה טובה בדרך לחזור לארץ, הגיע הזמן. חבל רק שזה מגיע אחרי הדרבי, למזלנו יהיה עוד אחד ביד אליהו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#16,898
10-22-2025, 10:18 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-22-2025, 10:19 AM על ידי m0tti.)
(10-20-2025, 07:42 PM)RoeeHardy כתב:  יש הרבה אמת במה שאתה אומר.

אתה צודק שמה שקרה הוא לא תקדימי ושהדברים קרו בעבר
אבל מה עוד היה קורה? היו משליכים גם באמצע המשחק. זה גורם לאווירה מטורפת וגורם לזה שהמשחק ירגיש ענק למרות שאחת הקבוצות הייתה לא רלוונטית מבחינה מקצועית?, חד משמעית.
זה פייר ספורטיבית? ממש לא. כשאנחנו צריכים להתמודד בכל דרבי עם עצירות שלא באשמתנו ושקצת מתקרבים לרחבה יעוף לשם מהיציע איזה כדור או אבוקה
עכשיו אתה תגיד לי אבל ניצחתם אבל לא הפסדתם מעל עשור. זה נכון אבל זה לא סותר את הניסיון וזה לא מצדיק שאנחנו נצטרך לעמוד בנסיונות האלה עד שזה יעלה לנו באיזה משחק ויפגע לנו בתואר
אף אחד מאיתנו לא באמת יודע אם זה מה שהיה קורה גם בדרבי הזה, אבל ברגע שאתה זורק אבוקות עוד לפני שהמשחק התחיל אי אפשר להיתמם ולהגיד שמשריקת הפתיחה זה בוודאות לא היה קורה כי הפועל ר״ג

קח את תקדים דרבי פואד.
פואד פורץ לדשא ותוקף את זהבי, זהבי מקבל אדום והמשחק ממשיך
אוהדי מכבי פורצים למגרש, המשחק מבוטל והסיפור נגמר ב0-0 בלי נק.

למה אני צריך לקחת את אותו סיכון עם אבוקות? בטח אחרי תקדים חיפה בעונה שעברה
ברגע שקפץ הפואד או נזרקו האבוקות וזו עילה לביטול המשחק, מה רוצים שנתחיל את המשחק ולחכות שהקהל שלנו יגיב?
לחכות שהפועל יזרקו אבוקות דקה 2 ומכבי יזרקו דקה 5 ואז לעצור את המשחק?

אה ולא לקחתי אותך ברצינות שאתה מעדיף להפיל את מכבי על להחזיר חטופים ( לא זוכר את הניסוח המדויק)
כבר על ההודעה המקורית צחקתי וכתבתי שאתה מטריל אחרי שמישהו אחר הגיב לך
אתה לא מעדיף להפיל את מכבי על החזרת חטופים. אבל בכל צחוק יש טיפת אמת וזו כן עדיפות עליונה של הפועל
אם לדוגמא ניתן הפחתת 2 נק לשתי הקבוצות ו0-0 בלי נקודות אני מביא לך הרבה אוהדי הפועל שקונים את זה לפני המשחק, העיקר לפגוע במכבי.

(10-20-2025, 11:04 PM)master of doom כתב:  אני לא יודע איפה אתה מסתובב ברשת/מאיפה אתה שומע שמנסים לקשור אתכם לאירוע, אבל זה לא קשור לזה שאתה טוען שיש פה ניסיון להחריב לכם את העונה. מה שכתבת תסריט ריאלי, אבל מה זה רלוונטי למה שקרה?

אני באמת חושב שאתה מגזים. מה שקרה פה זה שכמה אוהדים פח של הפועל החליטו להרוס את הדרבי, המנכ"ל שלהם גם ליצן ואני לא יודע למה אתה בכלל לוקח אותו ברצינות (די ברור שרועדים לו האשכים מהאולטראס, הריאיון שלו בספורט 5 היה מביך), אין לי מושג איזה תעמולה מתחוללת איפשהו בניסיון להוריד לכם נקודות או לדפוק אתכם באיזשהי דרך. כמו שהיה נגדנו, ככה גם יהיה פה. לצערי הקהל שלכם לא מעורב, ולכן תובע ההתאחדות דרש הפסד טכני להפועל והורדת נקודות.
אני מניח שיהיה פה טכני, הלוואי שלא יהיה ונקבל משחק חוזר, אבל בהנחה שלא יתקנו שום דבר אין שום סיבה לעשות משחק חוזר כשיש סיכוי גבוה שהמקרה הזה יחזור שוב.

מה הנרטיב שרץ בתקשורת כשביטלו?
המשטרה אשמה, בן גביר אשם, בושה שבוטל הדרבי , המפכל לא עונה לטלפון , מה כבר הפועל עשו שלא היה בעבר, גם מכבי זרקו אבוקה
זה הנרטיב שרץ בתוספת זה שהביאו כל תגובה אפשרית שדורשת משחק חוזר כולל נמני ביום שלמחרת
כמה אנשי תקשורת דרשו טכני?

למה אתה לא מדבר על התקדים שאתה יוצר עם משחק חוזר?
אני אגיע למשחק חוץ בב"ש, אזרוק אבוקות ואדרוש משחק חוזר ללא קהל

מה שאני דורש זה בסה"כ מה שכל אוהד חיפה היה דורש אם המקרה היה הפוך זה הכל
אם המקרה היה הפוך, אין אוהד חיפה אחד, אחד! כולל אותך שהיה אומר הלוואי ונקבל משחק חוזר

(10-21-2025, 07:20 AM)The Visionary כתב:  שוב - נראטיב יפה, 0 קשר למציאות.

אה כן זה בכלל המנואלה נכון. זה כמו שרועי אומר לי הפועל ר"ג
ככל שאנחנו נצליח, כך ה"מחאות" אצלכם יתחזקו, אין לזה קשר למנואלה.

אחרי עשור בלי אליפות הגיעה תקרית אצילי , 3 אליפויות וצמפיונס של חיפה. הקהל שלכם חשב שזהו הצלחנו להפוך את הקערה
ברגע שהוא ראה שמכבי מתאוששים ומצליחים לבנות מחדש ואצלהם יש איזה שנה שנתיים שלא כל כך עובד הוא התחיל למחות
אם אנחנו קבוצה בינונית ומדשדשת ובלי מיץ', המשחק בשנה שעברה לא מגיע לסף פיצוץ בחיים. בנוסף לזה שהיית אולי שומע אצלכם קצת קולות מאוכזבים מעונה לא מוצלחת אבל זה בחיים לא היה מגיע למצב שזה מתויג כמחאה

אגב אני יודע שאתה ספציפית לא טענת את זה אבל התייחסות לגניבת הדעת של האוהדים ששחר שבע
מכירת שחקנים לא מעידה על כלום אם התקציב הוא אותו תקציב
לפעמים טועים, לפעמים משתמשים בתקציב בצורה לא נכונה - אבל זה לא מעיד על שובע
יש קבוצה שמכרה יותר שחקנים ממכבי? אצלנו לא היו עונות לא טובות ומאמנים הזויים? ( ארבלדזה, וידיגל)
אפשר פשוט להגיד קשה לנו כשיש מיץ' ולא "שחר שבע"
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#16,899
10-22-2025, 12:00 PM
(10-22-2025, 10:18 AM)m0tti כתב:  החלק שקשור להפועל

אני אסכם את הדעה שלי בקצרה כי זה כבר די חוזר על עצמו:
אני לא חושב שהשלכת האבוקות לפני השריקה הייתה סיבה לביטול משחק, וממה שיצא לי לשמוע זו די הדעה הרווחת גם מצד לא אוהדי הפועל. איפה עובר הגבול שממנו והלאה מוצדק להפסיק? לא יודע, אבל כל עוד זה לא באמת מוגדר (בחיפה לפחות הזהירו מראש ונתנו צ׳אנס לפני שביטלו) ונתון להחלטה קפריזית של איזה קצין משטרה רנדומלי, זו בעיה. הטיעון של ״אני לא מוכן לקחת את הסיכון בגלל משהו תיאורתי שאולי יקרה״ עוד יוביל לכך שיום אחד המשטרה תודיע שעתיים לפני שאין משחק כי יש לה ״מידע מודיעיני״ או שקר כלשהו אחר.

ולגבי המשפט האחרון, שוב, בתור מישהו שחי את הדיון הפנימי בקרב אוהדי הפועל, הרוב המוחלט על סף כולם לא יהיו מרוצים מ-0-0 ללא נקודות רק כי זה דופק את מכבי. הרצון הוא במשחק שיוכרע לכאן או לכאן.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#16,900
10-22-2025, 12:56 PM
(10-22-2025, 10:18 AM)m0tti כתב:  החלק שקשור לחיפה

אתה יכול להגיד לעצמך מה שאתה רוצה, בפועל אתה מדבר "תחושות" של אוהדי מכבי תל אביב, אני אומר לך עובדות נקיות.
היו נגד שחר מחאות גם בשנים שהפועל באר שבע הייתה אלופה, זה לא קשור למכבי תל אביב. זה קשור בעיקר לזה שאוהדי מכבי חיפה התרגלו ליותר מדי טוב וחושבים שעונה או שתיים בלי אליפות זה כמו לרדת ליגה. בלי יעקב שחר מכבי חיפה הייתה יורדת ליגה כבר מזמן.

לגבי הנקודה האחרונה שלך זה נושא המנטליות שדיברנו עליו בעבר.
שחר מנטליות ישראלית, מיץ' מנטליות של איש עסקים מחו"ל. בגלל זה אצלכם בעונות שהתקציב/מאמן/וואטאבר נוהל לא נכון, לא הייתה פאניקה אלא היה תיקון.
בחיפה נכנסים לפאניקה, התחילו לפטר מאמנים בסיטונאות (עשור קודם) או כדי להסיט את הלהבות (הפיטורים של בכר אחרי הדרבי). זה הניהול.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1688 1689 1690 1691 1692 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-18-2026, 03:41 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר