10-17-2025, 01:55 PM
|
תגיד את האמת
|
|
10-17-2025, 02:20 PM
(10-17-2025, 01:55 PM)Omer כתב: למה לא? לדעתי זה לא באותו לבל, לא מבחינת הסטאר פאוור, לא מבחינת הסיפור ולא מבחינת האיכות עם כל הכבוד לביאנקה איו וריה, רולינס ריינס ופאנק זה קרב הרבה יותר מוכר והרבה יותר גדול גם מבחינת הסיפור וגם מבחינת התוצאה בזירה
10-17-2025, 02:38 PM
(10-17-2025, 02:20 PM)Cenation כתב: לדעתי זה לא באותו לבל, לא מבחינת הסטאר פאוור, לא מבחינת הסיפור ולא מבחינת האיכות מסכים עם מה שרשמת, רק שמבחינת רסלינג בזירה הקרב של הנשים היה ברמה מעל הגברים. אני עדיין מעדיף את המשולש של הגברים, בעיקר בגלל שסת רולינס הוא הפייבוריט האישי שלי, רק אומר שזה מאוד הגיוני לשמוע דיעות הפוכות. לגבי המשולש הכי גדול בכל הזמנים, אם בנואה לא היה נמחק מההיסטוריה, זה לא היה דיון אפילו. לקרב הזה גם יש קייס למיין איבנט הכי טוב בכל הזמנים של רסלמניה. קרב מושלם שהגיע אחרי בנייה מושלמת. באופן כללי שמדברים על הקרבות הכי גדולים בכל הזמנים, יחיד או משולש, כנראה ששון מייקלס מעורב.
10-17-2025, 02:55 PM
(10-17-2025, 02:38 PM)Omer כתב: מסכים עם מה שרשמת, רק שמבחינת רסלינג בזירה הקרב של הנשים היה ברמה מעל הגברים. חד משמעית מקובל והגיוני לשמוע דעות הפוכות, זה ברור מאליו היה נחמד לקרוא את דעתך, מייקלס פנומן אם שואלים אותי, המשולש נשים היה אדיר ללא ספק, אבל כשאתה מדבר על קרב גדול/קרב אייקוני/קרב קלאסי, אי אפשר בכלל להשוות ביניהם לדעתי, עם כל הכבוד יש פה הבדלי רמות מאוד ברורים. לגבי איכות הקרב על זה אפשר להתווכח אבל אני הולך פה גם עם הגברים
10-17-2025, 03:34 PM
(10-17-2025, 02:55 PM)Cenation כתב: חד משמעית מקובל והגיוני לשמוע דעות הפוכות, זה ברור מאליו ברור אחי כמו שאמרתי כבר זאתי דעתי לכך שזה לא הקרב משולש הכי גדול בכל הזמנים כמו שטענת. הוא ללא ספק קרב גדול וענק אם מסתכלים רק על השמות שם זה מטורף. אבל כמו שרשמתי מקודם לדעתי מייקלס בנואה והאנטר זה הקרב משולש הכי טוב שהיה כולל הכל, מתאבקים, רסלינג עצמו, סיפור בנייה הכל היה שם ואפילו הקרב החוזר שלהם היה מצויין. ![]()
10-17-2025, 04:32 PM
(10-16-2025, 07:40 PM)Cenation כתב: ד״פ או דל״פ ? - המשולש בין רומן סת ורולינס ברסלמניה האחרונה הוא המשולש הכי טוב בכל הזמנים, ואחד המיין איוונטים הטובים בכל הזמנים ברסלמניה לא יודע אם זה הקרב משולש הכי טוב בכל הזמנים אבל אכן למרות התחלה די צולעת זה הפך להיות מטורף שאני ספציפית רציתי שימשיך עוד ועוד. ![]()
10-17-2025, 05:36 PM
(10-17-2025, 02:55 PM)Cenation כתב: חד משמעית מקובל והגיוני לשמוע דעות הפוכות, זה ברור מאליו צודק לגמרי הבדלי הרמות היו מאוד ברורים. מבחינת קצב קרב מינימום זמן מת, ספוטים בכמות ובזמן הנכון. זה לא היה קרוב להשוואה בכלל. אם הקרב של הגברים מתנהל אותו הדבר בדיוק והשמות של המתאבקים הם לא פאנק ריינס רולינס אתה מסכים איתי שאין השוואה בכלל בין השתיים.
10-17-2025, 06:16 PM
(10-17-2025, 05:36 PM)gilam כתב: צודק לגמרי הבדלי הרמות היו מאוד ברורים. מבחינת קצב קרב מינימום זמן מת, ספוטים בכמות ובזמן הנכון. זה לא היה קרוב להשוואה בכלל. אתה חושב שאיכות הקרב של הנשים הייתה בפער יותר טובה משל הגברים? אני דווקא חושב שהקרב של הגברים היה ברמה מאוד גבוהה עם ספוטים מטורפים ורגעים פסיכים, כמובן שהסוף הלא צפוי והשינוי המטורף בעלילה הפך אותו לקלאסיקה בלתי נשכחת
10-17-2025, 06:18 PM
(10-17-2025, 03:34 PM)SaHBK כתב: ברור אחי כמו שאמרתי כבר זאתי דעתי לכך שזה לא הקרב משולש הכי גדול בכל הזמנים כמו שטענת. הוא ללא ספק קרב גדול וענק אם מסתכלים רק על השמות שם זה מטורף. אבל כמו שרשמתי מקודם לדעתי מייקלס בנואה והאנטר זה הקרב משולש הכי טוב שהיה כולל הכל, מתאבקים, רסלינג עצמו, סיפור בנייה הכל היה שם ואפילו הקרב החוזר שלהם היה מצויין. דעה הגיונית לגמרי, הקרב הזה היסטורי חד משמעית אפשר להסכים שהמשולש במניה הוא מההכי הכי טובים שהיו בכל הזמנים?
10-17-2025, 06:42 PM
(10-17-2025, 06:18 PM)Cenation כתב: דעה הגיונית לגמרי, הקרב הזה היסטורי חד משמעית בוודאי אפשר הכל חחח, אני לחלוטין מסכים שהקרב הזה יזכר כבין הגדולים. עצם זה שקיבלו בME של מניה פאנק. גד רולינס נגד ריינס שכולם עם היסטוריה ועבר והסיפור שעבר שם..אם זה רולינס פאנק, ריינס רולינס, פאנק סוף סוף משלים את חלום חייו והטרן של היימן, באמת סינמה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)