10-05-2021, 04:19 PM
|
סיכום הדראפט 2021 (מכיל ספויילרים מראו)
|
|
ראו קיבלו הרבה סטאר פוואר רק בשביל לנצח את דיינאמט ברייטינג, הם עומדים ללמוד על בשרם שסטאר פוואר לא רלוונטי כשרמת הסטוריליין,רסלינג,אמינות וביצוע ברמה ירודה ועצלנית בלשון המעטה.
אם זה לא היה נכון, אז חוקי ״ווילד קארד״ היו רלוונטיים עד היום.
10-05-2021, 05:20 PM
(10-05-2021, 04:17 PM)Asaf כתב: מקנטייר אני לא מסכים. מקנטייר בראו - מיין איבנטר בפוטנציה (בפוטנציה בלבד). מקנטייר בסמאקדאון - שטיח הצמדות של ריינס בPPV. על הנייר הדראפט הוא מוצלח: פין באלור מצליח לסחוב את הדימון החבול והשבור שלו לראו, שם הוא עוד יכול להחלים ; ג'ף הארדי יכול לקבל במה חדשה בסמאקדאון (שצריכה כרגע פייס מוצלח) ; דרו 'אסקה' מקנטייר גם ככה היה מאוס לחלוטין בראו אז עכשיו הוא עובר להיות אפרקארדר בסמאקדאון ; סת' רולינס מתרחק קצת מריינס לבראנד בו הוא יוכל להיות טופ היל. לדעתי חשוב שראו יהיו מודעים למצב הבעייתי בו הם נמצאים ויכינו זריז כוכבים חדשים שיש סביבם קצת עלילה. הדראפט רק מבהיר שביגי לא שייך בשום פנים ואופן למיין איבנט, עכשיו הגיעו לראו שלושה שמות (אדג', רולינס ובאלור) שגם ככה נמצאים הרבה מעליו באופן טבעי בקארד, ויש שמות מלמטה (רידל ופריסט) שבעתיד הקרוב יהיו הרבה יותר מתאימים ממנו למשבצת. הוא הולך להיאכל או מלמעלה או מלמטה, וזה מבלי לציין את סטיילס (שיכול בכל רגע לזכות באליפות בצורה אמינה) ואורטון (על אותה משבצת) + קווין אוונס שאני מניח שנמצא בסוף של הסוף של הראן שלו. אישית אני חושב שראו צריכים לתת קונטרה לריינס ולחפש לעצמם אלוף פייס אמין שיעביר ריין מוצלח - באלור, אדג', רידל או פריסט יהיו מוצלחים לזה, כשרולינס בתור טופ היל הוא הקונטרה העיקרית לאלוף הפייס. בסמאקדאון המצב שלהם קצת יותר מעניין. ריינס נמצא עם 0 התנגדות כרגע, אחרי שהוא עבר אחד אחד על כל האפרקארד וניצח. מקנטייר זו יריבות קלאסית ומיידית (אחרי לסנר), ג'ף נמצא במקום טוב אם יקבל קצת קרדיט, שיימוס ביריבות היל-היל עם המון היסטוריה לריינס יכול להיות מעולה, כל זה בזמן שמצמיחים טאלנט צעיר כמו גארזה או איזייה סקוט. אני מניח שהכל הולך להתחרבש בקרוב כי זה WWE, אבל הדראפט על הנייר נראה פצצה. מקווה שהם ידעו לנצל אותו כמו שצריך.
10-05-2021, 05:22 PM
הסוד האמיתי הוא שיש לפחות איזה 7 או 8 אנשים שיכולים להיות במניה עם בילד נחמד של חצי שנה, כי הדראו האמיתי זה הבראנד, לא המתאבקים.
רסלמניה זה ביג דיל כי WWE זה ביג דיל, ורסלמניה עצמה זה מעצמה חברתית, אירוע שנתי, לא כי לאנשים אכפת מרומן ריינס, או מאדג', או מדניאל בריאן, אלא פשוט כי זה אירוע גדול.
10-05-2021, 05:30 PM
(10-05-2021, 05:20 PM)SwitchBlade כתב: אני לא מסכים. הייתי זורם על סיטואציה שבה ריינס פשוט מחליט לקחת חופש של איזה חודש כי אין לו מאתגרים, כשבזמן הזה בונים מישהו רציני בטורניר על ה-N1C. חבל לזרוק עליו כל מה שיש לך כדי למלא את המשבצת. אפשר לעשות את זה גם בלי חופשה, אבל צריך איזשהי עילה לזה שהוא נמצא בתכנית ולא מתאבק. בגדול על מה שאמרת על הדראפט אני מסכים, זה מאזן את יחסי הכוחות בין הבראנדים ואמור להיות מספיק חומר להרבה זמן עכשיו.
10-05-2021, 07:04 PM
בקרוב בסמאקדאון
10-05-2021, 09:49 PM
Based on WWE's Draft storyline, the following talents are now free agents:
*Asuka *Bayley *John Cena *Lince Dorado *Elias *Lacey Evans *Dakota Kai *Brock Lesnar *Eva Marie *Gran Metallik
![]()
10-05-2021, 09:54 PM
(10-05-2021, 09:49 PM)lidoradir כתב: Based on WWE's Draft storyline, the following talents are now free agents: דקוטה יודעת כבר מה צפוי לה ברוסטר הראשי
10-05-2021, 09:56 PM
(10-05-2021, 09:54 PM)DarkArts כתב: דקוטה יודעת כבר מה צפוי לה ברוסטר הראשי בקרבות חושך נתנו לאליה לנצח אותה כל הזמן
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)