10-02-2025, 08:30 PM
אז עכשיו סלאח חבר או אויב שלנו?
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
10-02-2025, 08:30 PM
אז עכשיו סלאח חבר או אויב שלנו?
10-02-2025, 10:51 PM
![]() מכונת המחץ - אם כל הכבוד לקרב רודף קרב ולאונרדו די קפריו... שיש סרט של הבוס האחרון, החבר הטוב שלי דווין ג'ונסון, הסרט הזה מקבל את העדיפות אצלי. דווין סידר לי הקרנה פרטית, חוץ ממני לא היה אף אחד באולם(ללכת אחרי כיפור היה בינגו). סרט מעולה, לראשונה בקריירה אנחנו מקבלים צד אחר של רוק שלא ראינו עד היום, הוא מגלם את מארק קר שהוא לוחם MMA והסרט על החיים הלא קלים שלו, לא אפרט יותר מדי כמו תמיד כי ספויילרים וכו'. תצוגת משחק פנטסטית של רוק, לא סתם הוא קיבל שבחים מכל המבקרים. אני מקווה שבאמת כמו שאומרים הסרט הזה יכניס אותו לרשימת המועמדים בטקס האוסקר, זה יהיה ענק. עוד בסרט הייתה את אמילי בלאנט ששיחקה את אשתו והיא הייתה מצוינת(השניים שיחקו בעבר ביחד בג'אנגל קרוז). עוד לוחמים שזיהיתי בסרט : ריאן ביידר מ-UFC ואלכסנדר אוסיק מהאגרוף.
![]()
10-02-2025, 11:47 PM
(10-02-2025, 08:30 PM)תנולהיותאורח כתב: אז עכשיו סלאח חבר או אויב שלנו? סלאח לדעתי מנסה להרחיק את עצמו מהסכסוך הזה. ברור שהוא פרו פלסטיני, הוא חייב להיות פרו פלסטיני, אבל יש כבר כמה פעמים שהוא מסרב להיות נחרץ בנושא למרות שהיום הטרנד באירופה הוא לשנוא את ישראל באופן קיצוני (ההפגנות היום היו השיא לדעתי. אתם ליטרלי הורסים את המדינות שלכם בגלל שנאה לישראל שנאלצת להילחם בארגון טרור רצחני שמסרב לסיים את המלחמה פעם אחר פעם, ובגלל שישראל עצרה משט מסריח באופן בלתי אלים לחלוטין? או שמדובר בטיפשים מוחלטים, או שהם מקבלים כסף על זה. אין סיבה אחרת). בתקופה שלו בבאזל הוא היה יותר קיצוני ולא פספס הזדמנויות ללכלך עלינו. שיזדיין כמובן, אבל משהו קרה בתפיסה שלו, אין לי ספק.
10-03-2025, 12:51 AM
(10-02-2025, 11:47 PM)master of doom כתב: סלאח לדעתי מנסה להרחיק את עצמו מהסכסוך הזה. ברור שהוא פרו פלסטיני, הוא חייב להיות פרו פלסטיני, אבל יש כבר כמה פעמים שהוא מסרב להיות נחרץ בנושא למרות שהיום הטרנד באירופה הוא לשנוא את ישראל באופן קיצוני (ההפגנות היום היו השיא לדעתי. אתם ליטרלי הורסים את המדינות שלכם בגלל שנאה לישראל שנאלצת להילחם בארגון טרור רצחני שמסרב לסיים את המלחמה פעם אחר פעם, ובגלל שישראל עצרה משט מסריח באופן בלתי אלים לחלוטין? או שמדובר בטיפשים מוחלטים, או שהם מקבלים כסף על זה. אין סיבה אחרת). בתקופה שלו בבאזל הוא היה יותר קיצוני ולא פספס הזדמנויות ללכלך עלינו.אל תשכח שבגללו העלו את השלט הזה רצח ילדים ורצח בלה בלה בלה שזה עשה נזק כבד למדינה ולקבוצות הישראליות ![]() “There is no day like Acknowledgement Day”
10-03-2025, 08:47 AM
(10-02-2025, 08:30 PM)תנולהיותאורח כתב: אז עכשיו סלאח חבר או אויב שלנו? אתה מדבר על הסיפור של החולצה? זה מאוד פשוט - כסף. סלאח לא מטומטם והוא יודע יפה מאןד לשחק לפי החוקים של פיפא ואופא בכל מה שקשור לסממנים פוליטיים. הוא לא רצה לסכן את כל החוזי ספונסרים שלו בשביל חולצה של נבחרת פלסטין, זה לא אומר שהוא אוהב אותנו. הוא אוהב את הכסף (שלמען ההגינות, מגיע לו והרוויח בעבודה קשה.
10-03-2025, 09:02 AM
ביקשו ממני לכתוב לעיתון המקומי לרגל שנתיים למלחמה.
למי שמתעניין: https://drive.google.com/file/d/1LgzRyGAgk3EleorNXsqVrauiaeqy0uNr/view?usp=drivesdk ![]()
10-03-2025, 09:21 AM
אגב אני לא יודע כמה ספינות היו ב"משט"(נראה לי בין 45 ל50) אבל לפי דיווחים 40 מהם היו ריקות מאוכל. הכל פרובוקציות לתקשורת, חבל לא זרקו אותם לכלא לאיזה יום יומיים לפני שמטיסים אותם לארץ שלהם.
![]()
10-03-2025, 10:41 AM
(10-03-2025, 09:21 AM)Jon_M0xley כתב: אגב אני לא יודע כמה ספינות היו ב"משט"(נראה לי בין 45 ל50) אבל לפי דיווחים 40 מהם היו ריקות מאוכל. הכל פרובוקציות לתקשורת, חבל לא זרקו אותם לכלא לאיזה יום יומיים לפני שמטיסים אותם לארץ שלהם. תאמת מוקס, הייתי מטביע אותם באהבה, שימותו כולם ללא ייסורי מצפון. השנאה הגורפת שלהם שכוללת שקרים גסים (ממתי הסגר של ישראל על עזה לא חוקי?) והתעלמות עצומה מעוד הרבה אמיתות (שכחתם שבעזה קיים ריבון שנבחר על ידי העם ושהוא זה שתוקע עסקה הרבה יותר משישראל תוקעת?), וזה עולה ליהודים בדם כמו שראינו אתמול. לצערי הפסדנו בזירה ההסברתית ולכן המזדיינים האלה מרגישים לגיטימציה להפגין בצורה אלימה כזאת ולהפיץ את דיבת ישראל בעולם. אבל בתכל'ס? מדובר באנטישמים הזויים שגם ככה היו נהנים אם היו שוחטים אותי ואותך ב-7.10, גם אם רק בתת מודע. במקרה הטוב מדובר באידיוטים שימושיים חסרי תועלת שלא מבינים כמה שנאה הם מפיצים בניסיון האוננות שלהם על עצמם מכמה שהם הומניטריים. אני באמת מאמין שכל מי שתומך ללא סייג בפלסטינים הוא או אנטישמי או טיפש או חרא של בנאדם. אין באמצע. אי אפשר לתת תמיכה בלתי מסויגת לעם שטבח בעם אחר כמו שהם עשו לנו ב-7.10, כשיש עדיין חטופים ישראלים בעזה, וכשארגון טרור שמחזיק בלגיטימיות אדירה ברחוב הפלסטיני מתעלל בהם. לא משנה שהם "חיים בתוך כלוב" (שנוצר בגלל השתלטות חמאס באופן אלים על הרצועה, אבל למי אכפת מהאמת) או שאין להם עצמאות (אולי כי הם סירבו לכל יוזמת שלום שלא כוללת את כל שטחי ישראל).
10-03-2025, 11:06 AM
(10-03-2025, 09:21 AM)Jon_M0xley כתב: אגב אני לא יודע כמה ספינות היו ב"משט"(נראה לי בין 45 ל50) אבל לפי דיווחים 40 מהם היו ריקות מאוכל. הכל פרובוקציות לתקשורת, חבל לא זרקו אותם לכלא לאיזה יום יומיים לפני שמטיסים אותם לארץ שלהם. אמרו שבכל הספינות בכללי, היו מספיק דברי מזון בשביל למלא משאית חצי. זה נראה לך מספיק לכמות כזאת של ספינות?
10-03-2025, 11:35 AM
(10-03-2025, 11:06 AM)DarkArts כתב: אמרו שבכל הספינות בכללי, היו מספיק דברי מזון בשביל למלא משאית חצי. אחי זה 100% פרובוקציה להעלאת המודעות על עזה, העניין עם הסיוע הוא בולשיט. פשוט היום כל כך קל להפיץ שטויות ברשת שזה נהיה טיעון שרווח אצל כל הפרו פלסטינים, זה פיקציה מוחלטת. אם לאנשים האלה הייתה טיפת אכפתיות הם היו יודעים לגנות גם את החמאס שרוצח עזתים בעצמו על ימין ועל שמאל (אתמול היה קרב בין חמאס לבין חמולה בחאן יונס), על אחת כמה וכמה כשמדובר ביחס לחטופים שלנו. אבל מדובר באידיוטים שימושיים שלא מבינים שבעצם המשט הזה רק מאריכים את המלחמה, שכן יש כרגע עסקה באוויר שישראל אישרה וחמאס מסרב לה. למה שחמאס יסכים לעסקה אם הוא רואה כמה ישראל הופכת להיות מבודדת בעקבות המלחמה? מדובר בצואות אנושיות אחד אחד על המשט הזה.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|