09-28-2025, 11:20 PM
דה רוק של האטיטוד ארה הוא אחד מהפרסונות הגדולות שהיו בטלוויזיה ופופ קולצר בכללי.
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
|
|
|
09-28-2025, 11:20 PM
דה רוק של האטיטוד ארה הוא אחד מהפרסונות הגדולות שהיו בטלוויזיה ופופ קולצר בכללי.
![]()
09-29-2025, 10:37 AM
(09-28-2025, 01:33 PM)The Visionary כתב: שבוע חדש - דלפ חדשה:בWWE המודרנית זו לחלוטין הטופ יריבות, לא חוויתי על בשרי (או עיניי) כמה היריבות של רוק-אוסטין-מקמהן, הייתה. אבל כן יש קסם מיוחד ביריבות של רולינס וריינס, שנאה טהורה. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
09-29-2025, 11:40 AM
(09-28-2025, 06:23 PM)DDJ כתב: בסדר, זה שפעם בכמה זמן מישהו מהם ציין את ההיסטוריה ביניהם, קודם כל שתדע שאתה אומר דברי טעם, ואני יכול להסכים עם לא מעט. אבל - היתרון הכי גדול של הפיוד הזה שרץ כבר 11 שנים בעוצמות שונות והוא תמיד ברקע. בסוף רולינס וריינס עוברים השוואה אחד לשני כל הזמן גם אם לא בפיוד ישיר. אני לגמרי מסכים לגבי זה שהראמבל זה החלטה של כמה ימים ולא חודשים מראש ונראה לי שאפשר לסכם שכל האיחודים של השילד היו מיותרים. לגבי קודי רודס אני חולק עלייך. העובדה שהוא נבחר לסיים את הסיפור היא יותר עבור קודי ופחות עבור ריינס-רולינס ועדיין: רולינס היה ה-דמות של הפיוד הזה. עם כל הכבוד לקודי רודס, אם לא התוספת של "אני אהיה השילד שלך מרומן ריינס ורוק", קודי מפסיד את WM40. אמרתי בעבר - נתנו לו לנצח שני ראמבלים ברציפות כדי להקפיץ אותו למעמד של N1C לגיטימי אחרי ההפסד ב-WM39. מה שהפך אותו לאלוף זה העובדה שסת' רולינס, הנמסיס של רומן ריינס ושלו, מוכן לשים את המשקעים ביניהם בצד כדי להביס את ריינס וזה עוד בזמן שהוא אלוף העולם של RAW. להוריד מריינס את התואר היה לו יותר חשוב מלהישאר אלוף עולם ובגלל זה הוא "הגיע פצוע" לקרב עם מקינטייר. לכן לדעתי זה דווקא מחזק את היריבות בין ריינס-רולינס ולא מחליש אותה.
09-29-2025, 06:58 PM
רומן - רולינס זאת אחלה יריבות, והעובדה ששני החברה נעים בקווים שכמעט משיקים לא פוגעת בה לדעתי. בסוף ריינס היא בסמאק, ורולינס היה בראו, ובאם באם תומך בפיצול ברנדים.
גם העובדה שרולינס היא הקריפטונייט של ריינס מעולה, ואם ריינס יסיים את הקריירה בלי נצחון עליו זה יהיה נתון קלאסי יחד עם הריצה של השלוש שנים. אני מתלבט אם זאת היריבות הגדולה של העשור, ניב נתן פה שתי דוגמאות: סינה-אורטון ורוק-אוסטין, והמקבילה האוטומטית לזה - זה דווקא ריינס-לסנר, שהם-הם היו הבלתי מנוצחים במשך רוב הזמן, ואם באם באם יצטרך לשלוף זאת דווקא היריבות הגדולה יותר - כי היא מערבת את המתאבקים הגדולים יותר, את שני האלפא-דוג שיש ברוסטר. וזאת הבעיה ברולינס (זהירות - דל״פ בדרך) - הוא לא אורטון או לא אוסטין בשום צורה, הוא המיז. צריך אלוף? יאללה רולינס. צריך לשים את הכתפיים 3 פעמים ברצף לקודי? יאללה רולינס. צריך אלוף שיהיה מספיק לגיטימי לאליפות חדשה? יאללה רולינס. צריך בק-אפ למיין אבנט בראמבל? יאללה רולינס. צריך סיפור של קרב מעורב של זוג נשוי? יאללה מריס! סליחה, רולינס. ועל כן, עם כל האהבה אליו (כי הייתי רוצה להאמין שרולינס הוא דווקא ממשיך דרכו של מייקלס) קשה לי להגיד שריינס-רולינס היא היריבות הגדולה יותר. נ.ב. עוד דל״פ שנובע מפורום דיבורים - החזון בקלות יכל להיות הסטייבל הכי טוב מאז השילד. רק תשחררו את הכלבים. עוד לא מאוחר.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
09-30-2025, 08:05 AM
(09-29-2025, 11:40 AM)The Visionary כתב: לגבי קודי רודס אני חולק עלייך. העובדה שהוא נבחר לסיים את הסיפור היא יותר עבור קודי ופחות עבור ריינס-רולינס ועדיין: רולינס היה ה-דמות של הפיוד הזה. איך אני אוהב שה-WWE מיישרים איתי קו.
שאלה:
האם אתם חושבים שגברים הם מתאבקים מקצועיים יותר טובים מנשים? האם קרבות נראים לכם יותר פיזיים/אמיתיים אצל גברים? בשביל תשובה אני אגיד מראש ש״זה מורכב״ ו״זה הכל חלק ביחד שמרכיב את הדבר הנפלא הזה שנקרא רסלינג״ או ״יש את איו סקיי מצד אחד וקרייט קאלי מצד שני״ או כל מקרים פרטיים שהם - לא רלוונטיים. הכוונה היא רק על האופן הכללי שבו הקרבות נראים. תשובות כנות בלבד. הרסתם.
![]() הכל.
09-30-2025, 10:32 AM
(09-30-2025, 10:28 AM)Roger כתב: שאלה: ברור שכן אם הדעה הזאת לא הייתה קונצנזוס היאבקות נשים הייתה יותר מצליחה מהיאבקות גברים.
09-30-2025, 10:41 AM
(09-30-2025, 10:28 AM)Roger כתב: שאלה: אני חושב שכן, אבל זה מכיוון ש"מכות" הן באופן מסורתי מזוהות עם גברים יותר מאשר עם נשים. בנוסף, לגברים יש יותר זמן קריירה רלוונטי + לא צריכים להפסיק להתאבק ל-9 חודשים אם הם רוצים ילד ולכן הם יכולים לשכלל את המקצוענות שלהם יותר. מקרים פרטניים של מתאבקות שהן מתעלות על גברים בזירה (איו סקיי, ריה ריפלי) בהחלט קיימים, אבל רוב הזמן המתאבקים הגברים הם טובים יותר.
09-30-2025, 10:44 AM
(09-30-2025, 10:41 AM)The Visionary כתב: אני חושב שכן, אבל זה מכיוון ש"מכות" הן באופן מסורתי מזוהות עם גברים יותר מאשר עם נשים. זאת תשובה פחות רלוונטית. הפרטים העמוקים יותר לא משנים. השאלה היא יותר מה לך, ניב, נראה יותר אמיתי/פיזי או יותר Smooth או יותר טוב באופן כללי. עם השכלול של הכל. הרסתם.
![]() הכל.
09-30-2025, 10:46 AM
(09-30-2025, 10:44 AM)Roger כתב: זאת תשובה פחות רלוונטית. הפרטים העמוקים יותר לא משנים. השאלה היא יותר מה לך, ניב, נראה יותר אמיתי/פיזי או יותר Smooth או יותר טוב באופן כללי. עם השכלול של הכל. אמרתי בפתיחת התגובה שלי - אני חושב שכן. היאבקות גברים נראית יותר לג'יט בעיניי. אח"כ צללתי ללמה לדעתי זה ככה, אבל בשורש העניין וכדי לעמוד על הסטנדרטים שלך אז כן - היאבקות גברים נראית יותר Smooth מזו של הנשים.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|