Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 563 564 565 566 567 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,641
09-28-2025, 03:49 PM
(09-28-2025, 01:33 PM)The Visionary כתב:  שבוע חדש - דלפ חדשה:

היריבות של סת' רולינס ורומן ריינס היא בטופ יריבויות היסטוריות של ה-WWE, יותר מרוק-אוסטין, סינה-אורטון ואוסטין-וינס מקמהן.

לא יודע אם יותר אבל אכן בטופ יריבויות.
אני רוצה גם שריינס לא ינצח את רולינס לעולם ואז זה גם יהיה מיוחד יותר. כל פעם שיזכירו את ריינס יזכרו שהוא לא ניצח את רולינס. כל פעם שיזכירו את רולינס יזכרו ריינס שניצח את כולם חוץ מימנו.
גם כמו שאמרת הקריירות שלהם משתלבות אחת עם השניה אז זה יכול להיות טאצ נחמד וקצת שונה משאר היריבויות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,354
אשכולות: 0
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#5,642
09-28-2025, 04:22 PM
(09-28-2025, 03:49 PM)Jon_M0xley כתב:  לא יודע אם יותר אבל אכן בטופ יריבויות.
אני רוצה גם שריינס לא ינצח את רולינס לעולם ואז זה גם יהיה מיוחד יותר. כל פעם שיזכירו את ריינס יזכרו שהוא לא ניצח את רולינס. כל פעם שיזכירו את רולינס יזכרו ריינס שניצח את כולם חוץ מימנו.
גם כמו שאמרת הקריירות שלהם משתלבות אחת עם השניה אז זה יכול להיות טאצ נחמד וקצת שונה משאר היריבויות.

אם אתה חושב שלא יעשו ניצחון של ריינס על רולינס בשביל הטראפיק אתה כנראה צריך לפרוש מהwwe.

יהפכו את זה לניצחון מטורף בשביל לתת לזה מלא סרטונים אחר כך
הגב
The following 1 user Likes תנולהיותאורח's post:
  • Roger
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#5,643
09-28-2025, 04:23 PM
(09-28-2025, 04:22 PM)תנולהיותאורח כתב:  אם אתה חושב שלא יעשו ניצחון של ריינס על רולינס בשביל הטראפיק אתה כנראה צריך לפרוש מהwwe.

יהפכו את זה לניצחון מטורף בשביל לתת לזה מלא סרטונים אחר כך

אני יודע שזה יגיע מתישהו אם זה יהיה הקרב האחרון של ריינס או משהו שם בטור פרישה.
אבל אם זה תלוי בי ריינס לא ינצח אותו עד שהוא פורש.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#5,644
09-28-2025, 05:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-28-2025, 05:26 PM על ידי DDJ.)
אני לא יודע כמה אני אגדיר את רולינס-ריינס כיריבות הכי גדולה והיסטורית שיש

בעיקר בגלל שוואלה, אם אני מסתכל על הטיימליין מ-2014 עד היום,
זה מרגיש מלא צירופי מקרים, ו"עלילה" שנמתחת כמו מסטיק לא בגלל מחשבה חכמה ונסתרת,
ההגדרה "יריבות היסטורית" היא פשוט כי שני המתאבקים האלה עדיין פעילים ונמצאים איתנו.

רולינס בגד בריינס ואמברוס, פירק את השילד, הצטרף לכוחות האופל
כמו שהוא עלה לגדולה מהר מאוד כ"גולדן בוי", כך הוא התרסק ככל שהעשור התקדם,
וריינס התקדם על חשבונו והפך להיות הכוכב של הארגון.
בדרך הם הספיקו להשלים, להתאחד שוב כסטייבל (בדיעבד, טעות גדולה!)
ובכלל לא להתייחס אחד לשני עד 2024, עד התאחדות הכוחות שלו עם רודס כנגד ריינס ורוק,
והעלילה אכן הגיעה לנקודת רתיחה מחודשת ברסלמניה 41.

סיכמתי היסטוריה של 11 שנה ביניהם, מרגע הבגידה עד היום, ב-6 שורות.
כשגם העלייה של ריינס על חשבונו של רולינס, לא נבעה כתוצאה מיריבות ישירה ביניהם,
אלא פשוט כי וינס ראה בריינס את הכוכב הבא של הארגון, וברולינס הוא ראה B פלייר שיכול לקבל בוקינג סטייל מקינטייר
שתמיד יהיה שם לתצוגות טובות ושאפשר לסמוך עליו.

אני לא רואה כאן באמת יריבות יוצאת דופן,
להוציא את השנה וחצי האחרונות שחזרו להדגיש לנו את היריבות ביניהם, ושריינס לא שכח לרולינס את הבגידה,
ושרולינס בגד בו שוב עם החבירה להיימן.
אבל בציר הזמן שבין 2016 ל-2023, לא הרגשתי בכלל שיש איזו יריבות וזה לא הודגש בשום מקום.
זה שהם היו בקווים מופרדים רוב הזמן כמו סינהVרנדי, לא מעיד על יריבות היסטורית וגדולה
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • master of doom
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
Likes Given: 90
#5,645
09-28-2025, 05:46 PM
(09-28-2025, 01:33 PM)The Visionary כתב:  שבוע חדש - דלפ חדשה:

היריבות של סת' רולינס ורומן ריינס היא בטופ יריבויות היסטוריות של ה-WWE, יותר מרוק-אוסטין, סינה-אורטון ואוסטין-וינס מקמהן.

מהיריבות האהובה עליי, מסכים.
מה שכן חסר להם לפחות 2-3 קרבות גדולים בפרופיל גבוה כדי להיות באותה נשימה עם מי שציינת.
הם חייבים להיות במיינאיבנט של רסלמניה לפני שריינס מוריד פרופיל.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 2 users Like WhoIsYourHero's post:
  • NoamRR, SaHBK
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,646
09-28-2025, 05:53 PM
(09-28-2025, 05:07 PM)DDJ כתב:  אני לא יודע כמה אני אגדיר את רולינס-ריינס כיריבות הכי גדולה והיסטורית שיש

ההגדרה "יריבות היסטורית" היא פשוט כי שני המתאבקים האלה עדיין פעילים ונמצאים איתנו.

ובכלל לא להתייחס אחד לשני עד 2024, עד התאחדות הכוחות שלו עם רודס כנגד ריינס ורוק,

אלא פשוט כי וינס ראה בריינס את הכוכב הבא של הארגון, וברולינס הוא ראה B פלייר שיכול לקבל בוקינג סטייל מקינטייר

להוציא את השנה וחצי האחרונות שחזרו להדגיש לנו את היריבות ביניהם, ושריינס לא שכח לרולינס את הבגידה,
אבל בציר הזמן שבין 2016 ל-2023, לא הרגשתי בכלל שיש איזו יריבות וזה לא הודגש בשום מקום.
זה שהם היו בקווים מופרדים רוב הזמן כמו סינהVרנדי, לא מעיד על יריבות היסטורית וגדולה

אני די מסכים. אני כן חושב שמדובר ביריבות גדולה, אבל כמו שאמרת, צריך לכבות את המוח במקומות מסוימים כדי לסדר את היריבות הזאת כמה שאנחנו היינו רוצים שהיא תהיה. היו כמה פאלטות בדרך, בראשן האיחוד המטומטם של השילד ב-2017/18, שמורידות את ערך הסיפור פה. אתה כן שכחת את הקרב בראמבל 2022 שנבנה מצוין והיה מדהים בעיניי, הסיום בפסילה היה סופר מוצלח ומשרת את העלילה ביניהם לדעתי, אבל במקום לרוץ עם ריינס-רולינס למניה הם העדיפו להאכיל את לסנר לריינס בקרב לא מאוד מעניין ולא כזה טוב (תוך כדי שלסנר מנקנק את רולינס בשנייה בצ'יימבר, אותו רולינס שהצמיד את לסנר נקי לחלוטין בסאמרסלאם 2019).

לגבי סינה-רנדי אמרתי כבר בעבר שזאת יריבות די אוברייטד לדעתי. גם את אוסטין-רוק אני לא ממש מחשיב כיריבות גדולה, כלומר מדובר בשני השמות הכי גדולים של האטיטיוד, אבל לא היה ביניהם ביף אישי מספיק חזק לדעתי. הם פשוט עמדו אחד לשני בדרך, והם סיפקו פיוד ענק עם מלא הייפ וקרב ענק במניה 17, אבל זה לא מספיק לדעתי כדי להיות בקליבר של יריבות טופ.

אוסטין-טריפל H זאת יריבות יותר גדולה מאוסטין-רוק לדעתי. היה אפשר להרגיש את השנאה ביניהם, הפיוד שלהם לא היה מוגבל כמעט לכלום, הם נתנו קרבות מצוינים לדעתי וגם הסגמנטים שלהם היו אדירים (הקרב של ריקישי ורוק כשריקישי מייצג את אוסטין ורוק את טריפל H היה ענק לדעתי, לא כי הקרב היה טוב אלא בגלל הדינמיקה בין אוסטין וטריפל H מחוץ לזירה כשהם לא יכולים לגעת אחד בשני).

בנוגע למה שניב כתב בתחילת הדיון - אני מסכים לגבי סינה-אורטון, מסכים גם לגבי אוסטין-רוק, ממש לא מסכים לגבי אוסטין-מקמהן שזה בטופ פיודים בביזנס לדעתי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#5,647
09-28-2025, 06:01 PM
(09-28-2025, 05:07 PM)DDJ כתב:  אני לא יודע כמה אני אגדיר את רולינס-ריינס כיריבות הכי גדולה והיסטורית שיש

אחלה של סיכום אם מתעלמים מהמון דברים בדרך.

להגיד שלא היה כלום בין 2016-2023 זה פשוט לעצום עיניים בשביל הנראטיב. קודם כל, גם בזמן האיחוד המפגר של השילד וגם לאחריו, היריבות בין השניים תמיד דוברה כשכל הזמן היה באוויר המחשבה של האם רולינס יבגוד בריינס ואמברוס שוב, או שהפעם דווקא ריינס יתהפך או אמברוס.

דבר שני, בפיוד של רולינס - לסנר, הנוכחות של ריינס הודגשה בכל פרומו בערך. בטח אחרי שרולינס עשה את מה שריינס לא עשה והביס את לסנר ברסלמניה.

הנוכחות שלהם בפיודים אחד של השני ובעלילות השונות תמיד הייתה מורגשת, זה גם מה שהפך את זה לכזה עוצמתי. אתה לא יכול להגדיר את הקריירה של האחד מבלי השני.

בנוסף צריך לזכור שבניגוד ליריבויות אחרות שהיו קצרות מועד, אנחנו מדברים פה על סיפור שנמשך עשור שבו ריינס לא מצליח להצמיד נקי את רולינס. זה לא התחיל באופן מכוון, אבל זה בהחלט המשיך ככה. ולכן הגענו למצב שיש מועמד רציני ל-GOAT, שיש לו נמסיס שהוא לא מצליח להביס, זה מקפיץ את כל הפיוד שלהם דרגה למעלה מבחינתי.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • gilam
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
#5,648
09-28-2025, 06:14 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-28-2025, 06:33 PM על ידי DDJ.)
(09-28-2025, 05:53 PM)master of doom כתב:  אני די מסכים. אני כן חושב שמדובר ביריבות גדולה, אבל כמו שאמרת, צריך לכבות את המוח במקומות מסוימים כדי לסדר את היריבות הזאת כמה שאנחנו היינו רוצים שהיא תהיה. היו כמה פאלטות בדרך, בראשן האיחוד המטומטם של השילד ב-2017/18, שמורידות את ערך הסיפור פה. אתה כן שכחת את הקרב בראמבל 2022 שנבנה מצוין והיה מדהים בעיניי, הסיום בפסילה היה סופר מוצלח ומשרת את העלילה ביניהם לדעתי, אבל במקום לרוץ עם ריינס-רולינס למניה הם העדיפו להאכיל את לסנר לריינס בקרב לא מאוד מעניין ולא כזה טוב (תוך כדי שלסנר מנקנק את רולינס בשנייה בצ'יימבר, אותו רולינס שהצמיד את לסנר נקי לחלוטין בסאמרסלאם 2019).

לגבי סינה-רנדי אמרתי כבר בעבר שזאת יריבות די אוברייטד לדעתי. גם את אוסטין-רוק אני לא ממש מחשיב כיריבות גדולה, כלומר מדובר בשני השמות הכי גדולים של האטיטיוד, אבל לא היה ביניהם ביף אישי מספיק חזק לדעתי. הם פשוט עמדו אחד לשני בדרך, והם סיפקו פיוד ענק עם מלא הייפ וקרב ענק במניה 17, אבל זה לא מספיק לדעתי כדי להיות בקליבר של יריבות טופ.

אוסטין-טריפל H זאת יריבות יותר גדולה מאוסטין-רוק לדעתי. היה אפשר להרגיש את השנאה ביניהם, הפיוד שלהם לא היה מוגבל כמעט לכלום, הם נתנו קרבות מצוינים לדעתי וגם הסגמנטים שלהם היו אדירים (הקרב של ריקישי ורוק כשריקישי מייצג את אוסטין ורוק את טריפל H היה ענק לדעתי, לא כי הקרב היה טוב אלא בגלל הדינמיקה בין אוסטין וטריפל H מחוץ לזירה כשהם לא יכולים לגעת אחד בשני).

בנוגע למה שניב כתב בתחילת הדיון - אני מסכים לגבי סינה-אורטון, מסכים גם לגבי אוסטין-רוק, ממש לא מסכים לגבי אוסטין-מקמהן שזה בטופ פיודים בביזנס לדעתי.

השמטתי את הקרב בראמבל 2022 (אבל כן, הוא ראוי לציון)
פשוט כי זה מרגיש כ"חסר יריב לריינס, בואו נשים את סת' רולינס", כשגם ההתייחסויות לעבר היו לקוניות ולא רציניות,
לא באותה אינטנסיביות כמו שרולינס היה מתאר ב-2024 שהוא רוצה להקיא מההתנהגות של ריינס, ושהוא לעולם לא יתאחד איתו בקרב,
את זה לא שמעת ב-2022.
כמו שציינת, רולינס שימש תפאורת מעבר לקראת עוד קרב של ריינס ולסנר

אני חושב שהעלילה של אוסטין-רוק בשילוב וינס היא הכי גדולה היסטורית ומלאת רבדים,
גם הרבה יותר מוצלחת מכל עלילה אחרת שתיקח,
כמו שציינו פה, הפייס המגניב שמשפיל את הבוס העשיר והמושחת
בין אם זה הפגשת 2 האייקונים הכי גדולים בארגון כשכל אחד לוקח את הדמות שלו לכיוון שונה
(לא, רולינס מהבחינה הזאת לא ברמה של ריינס, לא משנה איך יהפכו את זה)
ובין אם זה הטוויסט בסוף, ההיל טרן ושיתוף הפעולה של הפייס והבוס המושחת.

אני חושב שעוד הבדל מהותי הוא, אם אני משווה לאטיטיוד ולפיוד הזה וגם לפיוד של אוסטין-טריפל,
שבאטיטיוד הכל קרה מהר מאוד, תכלס וישר לפנים. בלי מסרים נסתרים ובלי עלילות נמתחות.
כך שעם כל הכבוד לרולינס-ריינס, אני לא יכול להצדיק יריבות שנמשכת 11 שנה כיריבות הכי גדולה בהיסטוריה.
הזמנים השתנו, אבל במחשבה שלי, כל מה שקורה כעת על רולינס וריינס, היה צריך לקרות ב-2019 (2020 אם לא הקורונה והמחלה של ריינס)
ריינס והבלודליין היה צריך לקרות ב-2017 ולא ב-2021.
וכמו שציינת, אי אפשר להתעלם מהאיחוד המחודש שלהם, ומהבור הגדול שנפער בין 2016 ל-2022 עד לאינטרקציה מחודשת ביניהם.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#5,649
09-28-2025, 06:15 PM
(09-28-2025, 06:01 PM)The Visionary כתב:  אחלה של סיכום אם מתעלמים מהמון דברים בדרך.

להגיד שלא היה כלום בין 2016-2023 זה פשוט לעצום עיניים בשביל הנראטיב. קודם כל, גם בזמן האיחוד המפגר של השילד וגם לאחריו, היריבות בין השניים תמיד דוברה כשכל הזמן היה באוויר המחשבה של האם רולינס יבגוד בריינס ואמברוס שוב, או שהפעם דווקא ריינס יתהפך או אמברוס.

דבר שני, בפיוד של רולינס - לסנר, הנוכחות של ריינס הודגשה בכל פרומו בערך. בטח אחרי שרולינס עשה את מה שריינס לא עשה והביס את לסנר ברסלמניה.

הנוכחות שלהם בפיודים אחד של השני ובעלילות השונות תמיד הייתה מורגשת, זה גם מה שהפך את זה לכזה עוצמתי. אתה לא יכול להגדיר את הקריירה של האחד מבלי השני.

בנוסף צריך לזכור שבניגוד ליריבויות אחרות שהיו קצרות מועד, אנחנו מדברים פה על סיפור שנמשך עשור שבו ריינס לא מצליח להצמיד נקי את רולינס. זה לא התחיל באופן מכוון, אבל זה בהחלט המשיך ככה. ולכן הגענו למצב שיש מועמד רציני ל-GOAT, שיש לו נמסיס שהוא לא מצליח להביס, זה מקפיץ את כל הפיוד שלהם דרגה למעלה מבחינתי.

מעולם לא הייתה הרגשה של אחים לשתיים שאין ביניהם קרבת דם. מחזק את ניב לאורך כל הקריירה שלהם בראשי כל דבר שרומן עושה מקושר
לריינס ולהפך. כל בניית הדמות וחוסר האמון של רומן באחרים חוזר לאותה מכה בגב שרולינס נתן לו שעדיין מהדהדת והם לא הצליחו לשים את
זה מאחוריהם. כל גובה שרולינס מגיע אליו הקהל מרים את האצבע למעלה ומזכיר לו שריינס עדיין גבוהה יותר. במכוון או שלא במכוון יש כאן סיפור
שלא היה לנו עף פעם שהקהל דורש כל הזמן לחזור אליו עד שנקבל סגירה כנראה בקרב פרישה של אחד מהם או שניהם ביחד?
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
#5,650
09-28-2025, 06:23 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-28-2025, 06:30 PM על ידי DDJ.)
(09-28-2025, 06:01 PM)The Visionary כתב:  אחלה של סיכום אם מתעלמים מהמון דברים בדרך.

בסדר, זה שפעם בכמה זמן מישהו מהם ציין את ההיסטוריה ביניהם,
לא אומר שהפיוד נמשך או שהביף ביניהם חי וקיים.
ב-2024 זה הורגש באינטנסיביות שרולינס סולד מריינס ולא מוכן לשתף איתו פעולה,
לא שמעת אפילו חצי מזה בשנים שלפני כן.
האיחוד שהיה להם לפני העזיבה של אמברוס, מוזילה המון מהסיפור ביניהם.

מועמד רציני זה כן, כי ריינס הוא הפנים של הארגון הזה במשך עשור,
רולינס הוא מספר 2 של הארגון גם כן במשך עשור,
והם התחילו את הקריירה שלהם ביחד, אז כן, תמיד תהיה התייחסות לדבר הזה.
אם זה הכי גדול? אני לא חושב.
אתה לא יכול להצדיק את החזרה שלהם לפעול ביחד 3 שנים לאחר הבגידה, גם אם "היו חששות" פה ושם,
ומלבד אותה אינטרקציה, אתה לא יכול להצדיק את הבור של ה-8 שנים ביניהם, להוציא את הקרב בראמבל 22',
עד אותו ניצוץ שנדלק שוב בפברואר 2024.

זה לא שרולינס ירד למרתפים ותכנן בקוצר רוח שנים על גבי שנים את הנקמה שלו בריינס,
בזמן שריינס עולה לגדולה והוא לא, זה לא המצב.
וזה גם לא שריינס חיכה כל השנים להחזיר לו על זה, על אף המחווה היפה עם מכת הכיסא במאיין איבנט והכניסה עם השיר של השילד
(שאני בטוח אגב שהדבר הזה תוכנן ימים ספורים לפני הקרב ולא חודשים/שנים)

זה שקודי רודס הוא זה שנבחר לסגור מעגל ולסיים את הסיפור של ריינס, ולא סת' רולינס, הנמסיס של ריינס כמו שנטען כאן,
גם מורידה מאוד מהטענה הזו.
מה שקורה עכשיו בשנה וחצי האחרונות, בפרט בחצי שנה האחרונה,
זה סוג של תיקון, תיקון שנעשה כעת כי שניהם עדיין איתנו ומתאבקים פעילים, ולא בגלל הצדקה היסטורית
ולטעמי זה לא מספיק, בשביל להגיד שזו היריבות הכי גדולה בהיסטוריה.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 563 564 565 566 567 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 10:40 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר